29 najboljih Kodi koža za verzije Leia, Krypton, Jarvis (18,17,16)

Što je Kodi Skin?

Kodi Skin mijenja način na koji vaš Kodi izgleda. Kodi kože nude vašem Kodi novi izgled i osjećaj gdje možete mijenjati boje, teme, položaj izbornika i tako biti svježi koristeći novu Kodi Skin. Ukratko, pomoću Kodi Skin-a možete unijeti novu iskru u svoju Kodi verziju iskričavih boja i ogromnu količinu prilagodljivih opcija.


U ovom vodiču pružamo vam doživljaj različitih Kodi Skinova koji su dostupni za svaki vaš uređaj.

Aeon Nox je najbolja Kodi koža za ožujak 2019. Prema rezultatima ankete KodiVPN

najbolja kodi skin za veljaču 2018

Najbolje Kodi kože za ožujak 2019

Svake godine Kodi se puni novim Skinsima koji preuzimaju Kodi svijet. Neke od najboljih Kodi Skinova 2018. navedene su u nastavku:

 1. Aeon Nox
 2. Arktički zefir
 3. titan
 4. Crna čaša Nova
 5. providan
 6. Aeon MQ5
 7. jantar
 8. Zadnji red (preuzmite stražnju liniju http://srp.nu/krypton/repositories/superrepo/)
 9. AppTV
 10. Iskustvo 1080

29 najboljih Kodi Krypton kože od verzije 17 ili više

1. Aeon Nox

aeon nox je najbolji kodi kože za kriptonu verziju 17 ili novije

Aeon Nox je na vrhu popisa u našim najboljim Kodi Skins-ima za 2017. Glavni razlog tome je širok raspon prilagođenih postavki koje možete izvoditi, uključujući boje, temu kože, pa čak i fontove. Promjena izgleda glavnog izbornika privlači većinu Kodi korisnika u programu Kodi Skin. Ovo je vjerojatno najbolja Skin za nove i iskusne Kodi korisnike.

2. Crna čaša Nova

crna staklena koža kože

Kada pogledate Kodi Skin Black Glass Nova, podsjećao bi vas na Windows Vista zbog staklenih prozora. Otkrićete da su na raspolaganju dva načina, tj. Mod Black Black gdje se Kodi tema pretvara u crno staklo. Drugi način rada zove se Black glass Nova način gdje su pločice puno manje.

3. Kutija

Kutija kodi kože

Box Kodi Skin ima mnoštvo prilagodljivog glavnog izbornika, podizbornika i mnogo različitih widgeta za odabir. Dodatno mijenja akcente u boji Kodi kože, što temu čini još privlačnijom. Ova se koža može koristiti na mnogim uređajima jer nudi i podršku na dodir. To je napredni Kodi Skin i najvjerojatnije se može naći u ovoj kategoriji.

4. Omni

omni kodi kože

U mnogim se slučajevima pravo obilježje bilo kojeg proizvoda ili usluge skriva iza njegovog naziva. Slično tome, glavna značajka ove Kodi kože uglavnom se temelji na njenim sveprisutnim izbornicima. Međutim, u početku ćete možda pronaći kontrastnu sličnost s Mimic Kodi Skin. Međutim, nema mnogo mogućnosti prilagođenih postavki nego što ih ima Mimic. Njegov glavni izbornik i podizbornik mogu biti dostupni iz svakog prozora što je nova dodana značajka.

5. Pellucid

Pellucid Kodi kože

Pellucid je jednostavna, a opet elegantna Kodi Skin. Kodi izbornik ove kože sadrži plakate koji se nalaze na dnu zaslona i blijedi s animacijom. Za ljude koji često koriste Kodi za gledanje uživo IPTV kanala Kodi moraju isprobati ovu kožu jer će vam se to smatrati najzabavnijim. Korisnici Kodi Jarvis moraju morati pričekati jer je Pellucid dostupan samo u Kodi Krypton.

6. Jedinstvo

Jedinstvo-kodi-kože

Unity Kodi rod je pomalo jednak koži Confluence Kodi, osim što je njegov sučelje. Ima vrlo jednostavan horizontalni izbornik, ali i dalje izgleda sjajno zbog filmskih plakata koji se pojavljuju na početnom zaslonu. Korisnici koji radije imaju vrlo pristojnu kožu; ovaj se za njih vrlo preporučuje. Koža se koristi za poboljšanje općeg Kodi sučelja i ta je koža načinila korak dalje u pružanju neke jednostavnosti.

Najbolje Kodi Leia kože od verzije 18 beta

7. Aeon MQ5

Aeon MQ5 je najbolji kodi Leia kože za verziju 18 beta

Postoji samo nekoliko Kodi Skinova koji dobro idu uz Kodi Leia, a Aeon MQ5 je jedan od njih. Kodi Leia je i dalje u beta verziji i podvrgava se različitim eksperimentima, ali Aeon MQ5 je jednostavan Kodi Skin koji će se savršeno slagati s novom ili najnovijom verzijom. Ona ima moć mijenjati svaki dio kože zbog čega je to detaljan Kodi Skin jer možete uvesti puno promjena.

8. Rešetka

rešetke kodi-kože

Nema mnogo Kodi koža koje se pokreću na Kodi Leia Alpha 1 jer je riječ o novoj verziji i nije napravljeno mnogo razvoja za nju. Međutim, Grid Kodi skin jedna je od najboljih Kodi koža za oblikovanje sučelja Kodi Leia 18 i poboljšanje njezinog izgleda. Ima vrlo atraktivno i elegantno korisničko sučelje koje Kodi iskustvo čini mnogo uzbudljivijim. Unatoč ograničenom broju značajki, Gridovi su programeri dobro radili na kvaliteti njegove funkcionalnosti u odnosu na broj značajki.

9. Repier

Rapier kodi kože

Često se kaže da je ovaj Kodi Skin često cjelovita verzija kože koju ćete ikada pronaći. Značajka koja ga čini tako dovršenim jest širok raspon mogućnosti sportske konfiguracije koje se šire na vašem zaslonu, ali ove opcije nećete biti zagušene. To je među najstarijim Kodi Skin dostupnim i dobro se slaže s gotovo svakom Kodi verzijom.

10. ReFokus

ReFocus kodi kože

Ova Kodi Skin često je najbolji izbor za Kodi korisnike koji Kodi koriste na dodirnom zaslonu ili na njihovim pametnim telefonima. Nadalje, stalno vas informira o TV emisijama i filmovima koje ste trenutno gledali, a na temelju tih medijskih sadržaja pružit će vam sličnu preporuku.

11. Eminencija

Eminencija kodi kože

Eminencija ima jednostavno korisničko sučelje, ali istovremeno ćete pronaći mnoge male ikone koje se nalaze na dnu zaslona. Iako koža možda nije prilagodljiva kao drugima, ali je brza poput munje. Također djeluje glatkije od bilo koje druge kože i preporučuje se korisnicima koji su svoj Kodi napunili mnogim dodacima kodi.

12. FTV

FTV-kodi-kože

Jeste li ikada zamišljali da integrirate Kodi i Amazon Fire TV, ne? Da, iskusite dodir korisničkih sučelja Fire Fire na Kodi Leia 18 sada s FTV Kodi Skinom koji pruža izgled i dojam Fire Fire na Kodi. Koža je dostupna u službenom skladištu dodataka Kodi i stoga nije potrebno suvišno preuzimanje.

Najbolje Kodi Jarvis kože od 16 ili dolje

13. Kroma

chroma je najbolji kodi kože za jarvis verzije 16 ili starije

Chroma Kodi Skin prilagođava boje svoje teme prema elementima koji su prisutni na zaslonu. Neke Kodijeve kože koriste iste prozirne folije u pozadini, što rezultira time da neki elementi nisu jasno vidljivi. Chroma, dakle, prilagođava boje pozadine i umiruje oči.

14. KOver

Kover kodi kože

KOver Kodi Skin je u potpunosti prilagođena koža koja omogućava korisnicima Kodi-ja da naprave vlastitu kožu po svojoj želji. Možda se neće smatrati poželjnom kožom za korisnike Kodija jer bi mnogi željeli gledati medije izbjegavajući nikakve probleme. Međutim, potpuno je vrijedno koristiti ovu Kodi Skin.

15. Mimić

Mimična kodi kože

Mimic je dostupan u gotovo svakom uređaju, koji je manje težine i brz je u streamu. Ima dodatnu značajku koja vam omogućuje prilagođavanje nekih boja i uređivanje početne stranice pomoću obožavatelja. Među svojim mnogim značajkama, Mimic Skin ima ugrađenu podršku za uređaje sa zaslonom osjetljivim na dodir.

16. Eunique

Eunique kodi kože

Kao što ime sugerira, Eunique pruža jedinstveno iskustvo Kodi korisnicima, uključujući svijetle boje i lako dostupan medijski sadržaj. Ima gotovo sve što je kod Kodi Home što ga čini jednostavnim korisničkim sučeljem.

17. Transparentnost

Prozirnost kodi kože

Transparentnost je fan art umjetnost, što znači da se može prilagoditi prema želji Kodi korisnika. Podržava svaku novu značajku koju Kodi Jarvis nudi i vrlo je jednostavno prilagoditi. Novi Kodi Jarvis korisnici koji nisu upoznati sa Kodi Skinima također mogu koristiti Transparentnost Kodi Skin.

Najbolje Kodi kože za Amazon Fire Stick / Fire TV

18. Arktički zefir

Arktički Zephyr je najbolji kodi kože za amazonski firetv i firestick

Arctic Zephyr je najbolji Kodi Skin za Fire Stick i Fire TV uređaj jer nudi mnogo informacija na tako malom zaslonu. Ima različite varijante, lakšu i tamniju varijantu. Iako ne nudi opciju uređaja osjetljivim na dodir, ali nikad ne zabavlja korisnike Firestick-a svojim detaljnim modifikacijama i prilagođavanjem.

19. Maglina

Nebula kodi kože

Maglina je Kodi Skin koja je građena uglavnom za Smart TV jer ima podršku na dodir. Glazbeni centar je ono po čemu se ovaj Skin ističe jer će pružiti sve slučajne i preporučene opcije za vaš glazbeni ukus. Nadalje nudi mogućnosti prilagodbe za vaš Firestick uređaj.

20. Iskustvo 1080

Xperience 1080 kodi kože

Ovaj Kodi Skin dizajniran je za gledanje HD-a. Među najboljim Kodi dodacima koji ste instalirali na svoj Kodi uređaj prikupit će sve veze za gledanje HD-a i predstaviti vam se na vašem Kodi Home. Također je vrlo lagana koža koja će učiniti sve vaše dodatke svjetlijima.

Najbolje Kodi kože za iOS / Mac uređaje

21. SiO2

Sio2 je najbolji kodi koža za ios / mac uređaje

Ovaj Kodi Skin točna je replika Apple TV sučelja i zato najbolje odgovara iOS-u. Nadalje, nudi sličnu funkcionalnost jer su njegovi programeri osigurali da mora postojati nekoliko količina klikova između sadržaja koji želite gledati. Gotovo ne treba vremena gledati vaš omiljeni sadržaj na Kodi. Možda nema mnogo mogućnosti prilagođavanja, ali napravljeno je radi lakšeg korištenja za Kodi korisnike.

22. AppTV

Apptv kodi kože

AppTV je još jedan preporučeni Kodi Skin za Appleove korisnike koji je posebno osmišljen s obzirom na upotrebu posebnih potreba korisnika. Čak je ikona i njegov izgled sličan Apple TV GUI-u. Značajka koja zadivi svakog Kodi korisnika je brzo sučelje. Nadalje se može prilagoditi željama Appleovih korisnika.

23. As

Ace kodi kože

Ace je sveobuhvatni Kodi Skin koji je također prikladan za Apple iOS. Iako može podržati prilagodljive značajke, ali je razočaranje činjenica da ne podržava TV uživo. Međutim, bogata je Kodi Skin, a ujedno je i jedna od najbržih.

Najbolje Kodi kože za Android uređaje

Prije nego što na svoj kodi možete postaviti Skins, trebat ćete postaviti kodi na android. Instaliranjem Kodija na android bit ćete izloženi puno strujnom sadržaju uz lakoću nekoliko klikova.

24. Sotočje

Konfuzencija je najbolja kodi koža za android uređaje

Kod Confluencea može se nalaziti zadana koža za Kodi, ali sigurno je da je ona Kodi preferirana kada je riječ o vašim Android uređajima. Sutočnost je razlog zbog kojeg mnogi još uvijek vole Kodi Jarvis, a to je zbog njegovog jednostavnog, ali efikasnog sučelja.

25. Titan

Titan kodi kože

Titan Kodi Skin je pun boja, ali ipak je informativnog karaktera. S obzirom na medijske datoteke, omogućuje detaljnu skicu strujnog sadržaja. Stoga vam omogućuje odabir filmova ili TV emisija prema vašem interesu. Savršen je za Android uređaje zbog svog jednostavnog korisničkog sučelja.

26. Titan

Titan kodi kože

Titanium nije najnoviji Kodi Skin, ali zasigurno djeluje na bilo kojem Android uređaju. Radi za sve video dodatke, programske dodatke i glazbene dodatke. Donosi vam sjajno iskustvo kada je u pitanju streaming videa i glazbe.

Najbolje Kodi kože za TV prijenosne kutije

27. Amber

Amber je najbolja kodi koža za streaming TV kutija

Amber se zasigurno ne razlikuje od kože Estu Kodi Krypton koja je Kodi Krypton zadana koža. Međutim, instalirate Amber na kutije Kodi, vrlo brzo ćete primijetiti lakši efekt. Još jedna značajka u koju će se apsolutno htjeti zaljubiti u Amber je njegovo sučelje i izbor boja koje umiruju oči.

28. Osigurajte Neue Skin

Osigurač kože Neue

Osigurač Neue Kodi Skin namijenjen je svim filmskim fanaticima koji mogu predstaviti vaše medijske datoteke na elegantan način. Neće vam predstaviti mnoge mogućnosti prilagodbe, ali je i dalje daleko bolji od zadane kože Estuary Kodi Krypton. Toplo se preporučuje zbog svoje jednostavnosti.

29. Stražnji red

Stražnji red kodi kože

U prvom pogledu možete osjetiti da je sučelje malo slično iOS-u i OS-u X, ali sigurno je dostupno za sve okvire za streaming. Najbolji korisnici Kodi Boxes ove kože mogu pronaći jedinstvenim zbog svog iskustva u kućnom kinu.

30. Maksiminalizam

maximinimalism-kodi-kože

Za Kodi korisnike koji žele prilagoditi svoje korisničko sučelje, ali žele ga učiniti jednostavnim i bez ikakvih problema, ova će ih koža morati probati. Maximinimalizam je vrlo lagana i glatka koža koja korisnicima vrlo jednostavno omogućuje nadzornu ploču. Maximinimalizam Kodi kože visoko su preporučili mnogi korisnici Kodi-a i preporučujemo je svim korisnicima jer je dobra opcija.

Najbolje Kodi Skins Reddit recenzije

pregled kodi najbolje kože

Prije korištenja Arctic Zephyr-a, MQ Kodi kože su bile popularne među Kodi korisnicima. Međutim, nakon korištenja Arctic Zephyra, imali su prekrasno iskustvo koje im je omogućilo da se drže određenog Kodi Skin-a. Apelira na mnoge Kodi korisnike i očito je da je Arktik daleko bolji od MQ Skins-a.

najbolja kodi skins reddit recenzija

Titan Kodi Skin također je preferirana koža mnogih Kodi korisnika, a razlog je njezino Netflix sučelje. Netflix ima glatko sučelje na kojem možete vidjeti popis filmova i TV emisija ispred vašeg zaslona.

Kako promijeniti Kodi kože

Da biste promijenili Kodi Skins, morate slijediti korake u nastavku:

 1. Otvorena kodi > Ići postavke (ikona u obliku zupčanika) > Kliknite na Postavke sučelja.
 2. Na lijevom izborniku kliknite na Koža > Sada odaberite s desne strane Koža opcije pod Gledaj i osjeti kategorija.
 3. Pojavit će se okvir s dvije mogućnosti, tj. Estouchy i ušće rijeke. Ovo su dvije zadane Kodi kože. Da biste dobili više Kodi Skins kliknite na Dobiti više opcija desno.
 4. Kliknite na bilo koji Kodi Skin koji vam se sviđa i to će se promijeniti.

Koja je razlika između kože i sastava?

Kodi Builds su zbirka dodataka, dok Kodi skin mijenja sučelje i izgled Kodi softvera. Razni dodaci automatski se instaliraju na vaš Kodi okvir kad instalirate Kodi Build.

Kodi Skins mijenja izbornik, Kodi pozadinu i Kodi teme koje će biti nemoguće prepoznati je li vaš stari Kodi softver. Ako želite promijeniti način na koji Kodi izgleda, bolje nabavite Kodi Skin. Međutim, ako želite nova najbolja kodi spremišta, trebali biste nabaviti sebi Kodi Build.

Zamotavajući sve gore

Kodi Skin daje vašem Kodi-ju potpuno novi izgled sa svim novim temama, živim bojama i nevjerojatnim položajima na izbornicima. To vam čini Kodi lako dostupnim jer donose vaše medijske sadržaje na Kodi Home. U ovom smo vodiču detaljno objasnili svaki od nabrojanih najboljih Kodi Skin za korisnike Kodi-ja za uživanje u najboljem iskustvu u streamingu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map