Echo Wizard Kodi 17.6 – Kako instalirati na Krypton, Jarvis, Firestick u 7 jednostavnih koraka

Ažuriraj: Echo Wizard više nije dostupan zbog tvrdnji o autorskim pravima. Doveli su do pada mnogih najboljih kodi čarobnjaka, popularnih Kodi dodataka, najboljih kodi spremišta uključujući čarobnjaka Echo. Otkako je stigao FIFA World Cup 2018, savjetuje se instaliranje sportskih dodataka koji će usmjeravati FIFA World Cup online.


Nisi li se sve pitao kako instalirati zasebne izrade i teme koje uzimaju puno vremena i užurbe u isto vrijeme? Što ako unutar svih instalacijskih procesa možete dobiti sve popularne nadogradnje i dodatke za odjek? Ovdje u ovom vodiču dajemo detaljan detaljni postupak kako instalirati Echo Wizard na Kodi. Pa čitajte dalje!

Što je Echo Wizard?

Echo Wizard predstavlja kolekciju nadogradnji, tema i echo dodataka na kojima možete pronaći najbolje Kodijeve dodatke za gledanje filmova, TV emisija, sportskih emisija uživo i drugih kanala za zabavu. Također posjeduje veliku paletu alata za održavanje koji održavaju vaš Kodi u najboljem stanju, sprečavajući sporo strujanje video zapisa.

Evo vodiča za instalaciju Echo Wizarda:

Kako instalirati čarobnjaka za eho na Kodi Krypton verzije 17.6

 1. lansiranje Kodi iz vašeg sustava > Kliknite na postavke ikona (postavljena na vrhu zaslona) > Odaberi Upravitelj datoteka.Kako instalirati čarobnjaka za eho na Kodi Krypton verzije 17
 2. Dvostruki klik Dodajte izvor > Pojavit će se okvir u kojem morate kliknuti „Nitko” > Upišite URL http://echocoder.com/repo/ > Sada kliknite u redu > Upišite Ime za medijski izvor ‘Echo Wizard’ > Klik u redu.zip datoteka čarobnjaka
 3. Sada se morate vratiti Kodi Početni zaslon udarajući „Backspace” tipku na tipkovnici nekoliko puta > Kliknite na Add-ons > Sada kliknite na Instalacijski paket ikonu u gornjem lijevom kutu.odjek čarobnjaka addon
 4. Kliknite na Instalirajte iz Zip datoteke > Pronađite i kliknite na Čarobnjak za odjek > repository.echo-1.0.4.zip > Pričekajte instalaciju spremišta.postavljanje čarobnjaka za eho na kodi
 5. Sada kliknite na Instaliraj iz skladišta > Ići Spremnik za odjek > Programski dodaci > Čarobnjak za odjek > Klik Instalirati.postavke eko čarobnjaka
 6. Sada pričekajte da se instalira dodatak Echo Wizard.
 7. Iz Kodi Glavni izbornik > Ići Add-ons > Programski dodaci > Čarobnjak za odjek > Uživajte u svim alatima koji su uključeni u čarobnjaka za eho.

odjek čarobnjaka na kodi

Kako instalirati Echo Wizard-a na Kodi Jarvis verzije 16 ili starije

 1. Pokrenite Kodi > Idite na Sustav > Upravitelj datoteka > Dvaput kliknite Dodaj izvor.
 2. Pojavit će se okvir klik „Nitko” > Unesite URL http://echocoder.com/repo/ > Kliknite U redu > Upišite naziv ‘Echo Wizard’ > Kliknite U redu.
 3. S početnog zaslona Kodi idite na Sustav > Add-ons > Instalirajte iz Zip datoteke > Čarobnjak za odjek > repository.echo-1.0.4.zip.
 4. Idite na Install from Repository > Spremnik za odjek > Programski dodaci > Čarobnjak za odjek > Instalirati.
 5. Kodi Početni zaslon > Add-ons > Programski dodaci > Čarobnjak za odjek > Uživati!

Preuzimanje čarobnjaka za eho

Za izravno preuzimanje spremišta Echo Wizard na Kodi morate kliknuti ovdje i slijediti korake za instalaciju čarobnjaka za eho koji je istaknut u nastavku:

 1. Preuzmite Echo Repository u svoj sustav.Preuzimanje čarobnjaka za eho
 2. Otvori Kodi > Kliknite Dodaci > Ikona alata za instalaciju paketa > Instalirajte iz Zip datoteke > Navigirajte datoteku koju ste preuzeli na svoj sustav.
 3. Odaberite Instaliraj iz skladišta > Spremnik za odjek > Programski dodaci > Čarobnjak za odjek > Instalirati > Uživati!

Kako instalirati Echo Wizard Kodi na Fire Stick

 1. Instalirajte Kodi na Fire Stick.
 2. Otvorena Kodi na vatri
 3. Ići Mogućnosti za razvojne programere > Uključite program za uklanjanje pogrešaka ADB i aplikacije iz nepoznatih izvora.
 4. Ostatak procedure za instalaciju ad-on-a je točno onako kako je razrađen ranije za instaliranje ovog dodatka u Kodi Krypton.

Echo Wizard / Echo Coder Repozitorij ne radi / Pogreške / Problemi

Nema dostupnog struje

Dok pokušavate pristupiti bilo kojem sadržaju nakon instalacije, može se pojaviti pogreška koja navodi “Nema struje dostupne”. Korisnici dodataka za video obično susreću ovu pogrešku. Ili razlog za ovu pogrešku može biti predmemorija dodatka koji bi mogao biti pun ili treba nadograditi dodatak da bi mogao dohvatiti neke davatelje usluga.

Popraviti

Da biste riješili taj problem, najprije ažurirajte skladište dodataka ili pokušajte ponovo instalirati dodatak iz ažuriranog spremišta. Možete i pokušati očistiti predmemoriju; i to bi moglo riješiti grešku.

Instalacija ovisnosti nije uspjela

Ovo je vrlo rijetka pogreška i pojavljuje se samo ako u spremištu nedostaju neke datoteke ili ako je spremište zastarjelo ili je zatvoreno.

Popraviti

Prije instaliranja bilo kojeg dodatka prvo provjerite je li aktivan izvor spremišta dodataka. Drugo, provjerite ima li spremište koje koristite ima ažuriranu verziju dodatka.

Echo Čarobnjak Kodi ne radi

Echo Wizard je prethodno bio dostupan na TDB Repo. No budući da je stvorio vlastito spremište, prešlo se u spremište Echo Wizard. Echo Wizard nastavit će s radom sve dok ne objavi novo ažuriranje Echo Wizard. Jednom kada je objavljen, čarobnjak će prestati raditi na svom prethodnom spremištu. Stoga se mnogi Kodi korisnici žale na “Čarobnjak za eho ne radi”.

Popraviti

Da bi Echo Wizard nesmetano radio, morate deinstalirati TDB Repository i Echo Wizard. Zatim trebate ponovo instalirati Echo Wizard iz Echo Repository-a, baš kao i korake koje smo naveli u ovom vodiču. Moći ćete riješiti problem.

Alternativa čarobnjaka

Zbog gašenja popularnih spremišta i čarobnjaka zbog kršenja autorskih prava postoji vjerojatnost da će Echo Wizard također biti pod nadzorom zakona za provođenje zakona. Ovo može spriječiti da čarobnjak za eho pravilno funkcionira.

Stoga smo naveli 3 zamjene čarobnjaka Echo koja mogu potencijalno odvesti Kodi zajednicu nakon njenog pada:

 1. Čarobnjak Ares
 2. Vrhovni čarobnjak za izgradnju
 3. Wookie Wizard

Zamotati stvari

Echo Wizard dobiva sve najnovije nadogradnje, teme i dodatke za eho s jednim dijelom instalacije. Zatim možete gledati filmove, TV emisije i sport i sve ostalo bez ikakvih problema. U ovom vodiču dajemo detalje o tome kako instalirati Echo Wizard na Kodi. Naveli smo i alternative za Echo Wizard, za svaki slučaj ako Echo Wizard padne do zakona za provođenje zakona.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map