Kako gledati Disney Plus na Kodi

Disney + -na-Kodi


Pitate se kako gledati Disney Plus na Kodi? Ne brinite, jer će ovaj vodič obuhvatiti sve važne aspekte gledanja Disney Plusa na Kodiju bez plaćanja niti jednog novčića.

Disney + trenutno je najzastupljenija platforma za online streaming na svijetu. Prije pokretanja streaming gurua pretpostavljao je da će ili biti tvrd konkurencija Netflixu. Bez obzira na to, Disney Plus se zaista pokazao kao sjajni konkurent Netflixu, nudeći vrhunsku kvalitetu sadržaja i vrhunske značajke.

Disney Plus uspio je privući ogroman broj od više od 20 milijuna korisnika širom svijeta, u roku od prvog mjeseca od svog predstavljanja. To jasno pokazuje popularnost Disney + u cijelom svijetu.

Kao i Netflix, Disney Plus ima vlastitu proizvodnju sadržaja, kao i sadržaje Marvel, Pixar, Star Wars i National Geographic. Trenutno, jedna od originalnih Disneyjevih emisija; Mandalorijanski je trend u cijelom svijetu.

Možete gledati Disney Plus na Kodi bez ikakvog problema, ali jedna stvar koju morate imati na umu je da je to geografski ograničena usluga. Zbog toga će vam trebati VPN za Kodi koji će moći zaobići geo-ograničenja, omogućujući vam strujanje bez ikakvih problema..

Kako gledati Disney Plus na Kodi Leia verzije 18 ili više

Disney Plus možete gledati na Kodi Leia verzije 18 ili novije putem Tempest Kodi Addon koji ima sve najnovije i najpopularnije filmove i TV emisije. Slijedite ove korake da biste instalirali dodatak Tempest Kodi za stream Disney + u roku od 5 minuta:

 1. preuzimanje datoteka Tempest Kodi Addon Zip datoteka na svom uređaju.
 2. Otvorena Kodi > Kliknite na Add-ons kartica
 3. Sada kliknite na Paket instalacijski (kutija ikona)
 4. Odaberite Instaliraj iz poštanski datoteka opcija > Pregledajte svoj uređaj, otvorite preuzeta zip datoteka, i pričekajte obavijest
 5. Sada kliknite na Instalirati iz skladište > Pomaknite se prema dolje po popisu i odaberite oluja repo > Ići Video addons mapa
 6. Odaberi oluja s popisa > Klik Instalirati > Pričekajte obavijest
 7. Nakon što instalirate dodatak, naći ćete Disney televizor pokazuje odlaskom na najviše popularan u kategoriji televizor pokazuje

Kako gledati Disney Plus na Kodi Krypton verzije 17.6 ili niže

Možete koristiti isti dodatak koji je opisan gore za verziju Kodi Leia ili možete isprobati ove Kodi dodatke:

 1. odlazak: Vodič za instalaciju Exodus Kodi Addon
 2. Watch5s: Vodič za instalaciju Kodi Addon
 3. cCloud : cCloud Kodi Addon instalacijski vodič

Kako gledati Disney Plus na Kodi FireStick-u

 1. Instalirajte Kodi na FireStick
 2. Slijedite gornji postupak kako biste instalirali Tempest Kodi addon i uživajte u HD streamingu Disneyevih emisija besplatno.

Pogreške / ispravci programa kod Kodija

Dok struji na Kodi-u, korisnici nailaze na mnogo pogrešaka, ali to ne bi trebao biti isti slučaj dok struji Disney + na Kodi-ju. Jedina pogreška s kojom biste se mogli suočiti je greška „Nema struje dostupne“.

Kako gledati Disney + na Kodi – Video Tutorial

Disney Plus Nema dostupnih streamova

Nema dostupnih streamova greška je česta pogreška mnogih korisnika koji koriste Kodi dodatke treće strane. Razlozi i rješenja ove pogreške detaljno su opisani u našem vodiču “Kako popraviti Kodi No Streams Dostupan vodič”. Međutim, morat ćete imati na umu jednu stvar, Disney Plus je geografski ograničena usluga strujanja kojoj se ne može pristupiti na globalnoj razini..

Popraviti

Za pristup njegovom sadržaju trebat će vam VPN koji dobro funkcionira na Kodi. Štoviše, nije svaki VPN davatelj može pristupiti Disney Plusu jer ima pametni DNS i VPN blokator, zbog čega mnogi VPN ne uspijevaju zaobići njegovo ograničenje..

Nakon nekih testiranja i istraživanja, saznali smo da sljedeći VPN davatelji rade s Disney Plusom:

 1. PureVPN (poslužitelji: SAD, Kanadi i Novom Zelandu)
 2. SurfShark (poslužitelji: Istočni poslužitelji)
 3. NordVPN (poslužitelji: Chicago i Atlanta)
 4. CyberGhost (poslužitelji: SAD)
 5. ExpressVPN (poslužitelji: Sjeverne i Istočne SAD kao i Australija)

Zamotavajući sve gore

Disney Plus je nevjerojatna internetska streaming platforma s velikim brojem naslova sadržaja. Sadržaj dostupan na ovoj platformi je nevjerojatan, ali opet, ništa ne dolazi besplatno. Za svoje usluge Disney Plus naplaćuje 7 dolara mjesečno pretplatu.

Nije li nevjerojatno da možete pristupiti mnogim njegovim naslovima sadržaja putem besplatnih Kodi Addons-a i uživati ​​u strujanju cijelog njegovog sadržaja bez trošenja bilo čega.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map