Kako gledati internetsku besplatnu streaming IPL 2018 u Indiji, Australiji, Velikoj Britaniji, SAD-u

Riječi poput ikoničnih, glamuroznih, zabavnih nisu dovoljne za objašnjenje ove ekstravagantne lige kriketa; IPL (indijska Premier liga). Jedanaesto izdanje najpopularnije kriket lige u svijetu započelo je prije dva dana, a hype ovog turnira trenutno je na vrhuncu. IPL fanovi širom svijeta traže načine gledanja IPL-a u svojim domovima i uredima koristeći kodi addons.


Međutim, znamo što je najbolje za Kodi VPN fanove i zato smo sastavili vodič koji će vam pomoći kako gledati IPL na Kodi.

Upozorenje!! Možete prenositi IPL podudaranja na IPL kanalima iz cijelog svijeta. Da biste pristupili geo-ograničenim IPL emiterima koji su ograničeni na geo, trebat ćete deblokiranje IPL kanala s VPN-om.
HAT

IPL popis kanala / emitera

Država / RegijaRadio i televizijske kuće
IndijaZvjezdani sportovi

Hotstar

AfrikaSuper sportovi
Ujedinjene državeESPN
Ujedinjeno KraljevstvoSky Sports
KanadaSportsnet
AustralijaKriket Gateway
Novi ZelandSky Sports

Kako gledati IPL na Kodi kriptonu verzije 17.6 ili starijeg

Postoji mnogo dodataka za live streaming sportova, ali za vas smo odabrali ZEM TV Kodi addon jer on pruža HD streaming vezu za live streaming IPL-a. Slijedite ove korake za instaliranje ZEM TV-a za gledanje IPL-a uživo na Kodi-ju.

 1. Otvori Kodi > Idite na glavni izbornik Kodi > Kliknite ikonu postavki > Otvorena Upravitelj datoteka > Sada Dvaput kliknite na Dodajte izvor.kako gledati ipl
 2. Kliknite gdje piše „Nitko” > Unesite ovo URL u adresnoj traci http://kdil.co/repo/ > Sada kliknite u redu > Imenuj ‘Kodil repo”  a zatim Kliknite Kliknite u redu > Dvaput provjerite oba URL i Ime i Kliknite U redu ponovno zatvoriti dijaloški okvir.kako gledati ipl na kodi kripton verzije 17.6 ili starije
 3. Povratak u Kodi Glavni izbornik > Otvorena Dodatidodaci izbornika iz lijevog stupca > Klikni na Ikona okvira.kako gledati ipl na kodi jarvis verzije 16 ili novijoj
 4. Sada kliknite na Instalirati iz poštanski Datoteka > Pomaknite se prema dolje i kliknite na Kodil repo > Otvorena Kodil.zip > Pričekajte obavijest.kako gledati ipl na kodi firestick
 5. Nakon što se obavijest pojavi, kliknite na Instaliraj iz skladišta > Otvorena Spremište Kodila > Ići Video dodaci.IPL 2018 Kodi Download
 6. Pomaknite se prema dolje i otvorite Zem TV > Klik Instalirati > Pričekajte obavijest s omogućenim dodatkom.

Kako gledati IPL 2018 na Hotstaru u SAD-u

Eto ga, sada je instaliran dodatak i sad možete lako gledati svoje omiljene IPL igre uživo u Kodi-ju.

Kako gledati IPL na Kodi Jarvis verzije 16 ili više

 1. lansiranje Kodi Jarvis V16 > Kliknite na Sustav.
 2. Ići Upravitelj datoteka > Sada dvostruko kliknite na Dodajte izvor.
 3. Kliknite gdje piše <nijedan> > Upišite ovo URL http://kdil.co/repo/ > Klik Sastavljeno.
 4. Dajte ime ovome URL kao ‘Kodil Repo ” > Klik Sastavljeno > Klik u redu.
 5. Vrati se na Početni zaslon > Klik Sustav.
 6. Otvorena Add-ons > Kliknite na Instalirajte iz Zip datoteke > Otvorena Kodil Repo> Kliknite na Kodil.zip.
 7. Vratite se natrag Početni zaslon.
 8. Ići Instalator dodatka > Otvorena Kodil Repo > Moram Video dodaci i odaberite Zem TV.
 9. Klik Instalirati.

Kako gledati IPL na Kodi Firestick-u

 1. Otvorena kodi na vatri. Ako niste instalirali Kodi, instalirajte Kodi na Fire Stick.
 2. Ići Mogućnosti za razvojne programere > Uključite program za uklanjanje pogrešaka ADB i aplikacije iz nepoznatih izvora.
 3. Nakon toga, slijedite gore navedene korake za instalaciju dodatka na Kodi Krypton V17.6.

IPL 2018 Kodi Download

 1. Preuzmite Zip datoteku > Otvorena kodi na svom uređaju > Otvorena Add-ons izbornik > Klikni na Ikona alata za instalaciju paketa.
 2. Kliknite na Instalirajte iz Zip datoteke > pretraživati i Otvorena preuzeti Zip datoteku.
 3. Kliknite na Instaliraj iz skladišta > Otvorena Spremište Kodila > Otvorena Video dodaci > Kliknite na zem > Pogoditi Instalirati.

Kako gledati IPL 2018 na Hotstaru u SAD-u

Kako gledati IPL 2018 na Hotstaru u SAD-u

HotStar je indijska aplikacija koja korisnicima omogućuje gledanje svojih omiljenih IPL mečeva, ali ironija je da je on dostupan samo u Indiji. Stoga će korisnici koji borave u inozemstvu morati pristupiti ovoj aplikaciji na svojim android uređajima i Apple uređajima pomoću Kodi VPN usluge.

Kroz VPN uslugu korisnici će prvo morati odabrati poslužitelj u indijskoj regiji, a zatim pristupiti aplikaciji. Nakon što preuzmete aplikaciju putem Play Store-a i iTunes-a, možete lako gledati IPL uživo.

Kako gledati besplatne internetske tokove IPL uživo

Za korisnike koji borave u Africi i na Bliskom istoku i žele gledati neograničenu IPL akciju putem besplatne usluge, tada se mogu odlučiti za ove petice:

 1. Cricingif (u cijelom svijetu)
 2. Cricketgateway (širom svijeta)
 3. IPL Live 2018
 4. SuperSport (za korisnike u Južnoj Africi)
 5. OSN Play (za korisnike na Bliskom Istoku)
 6. Aplikacija Smartcric
 7. Willow TV
 8. JIO TV
 9. Vivo IPL
 10. Cricbytes
 11. CricHD
 12. DD Sports
 13. Suvarna Plus

Cric In Gif

Kako gledati besplatne internetske tokove IPL uživo

Cricingif je web mjesto za sportske vijesti koje pruža najnovije ažuriranja tekućih kriket utakmica širom svijeta. Posjetitelji mogu gledati najvažnije vijesti svake igre i provjeriti najnovije vijesti iz riječi kriketa. Još jedna velika značajka Cricingifa jest ta što ima posvećen odjeljak za korisnike koji žele gledati IPL T20 uživo.

Kriket Gateway

kriket gateway za ipl

Mobilna aplikacija za kriket gateway omogućuje korisnicima da budu u tijeku s najnovijim akcijama kriketa. Korisnik može gledati sve istaknute utakmice i pogledati bodove kada želi. Izvrsna značajka ove stranice je odjeljak s Arhivom koji omogućuje da se prošetaju nedavnim događajima kriketa iz cijelog svijeta. Korisnici također mogu vidjeti najnovije i najnovije novosti o svojim omiljenim timovima putem ove aplikacije.

IPL Live 2018

ipl uživo 2018

IPL Live 2018 posvećeno je web mjesto koje pruža internetsku streaming uslugu samo za IPL. Kvaliteta streamova koje pruža ova web stranica su visoke kvalitete, a poslužitelji koje ova web stranica ima su besprijekorne. Nudi tri različita poslužitelja za streaming utakmica i pruža detalje o drugim uslugama streaminga.

Super sportovi

supersport za ipl

SuperSport je bez sumnje jedan od najcjenjenijih sportskih servisa na svijetu. SuperSport je dao svoje ime emitiranjem sportova uživo na televiziji i sada se počeo fokusirati na internetsku streaming uslugu kriketa uživo i drugih sportskih događaja. Korisnici mogu pregledavati sve najnovije rezultate i rasporede IPL-ovih utakmica dok teku. SuperSport će strujati IPL za Južnoafrička regija ali njihovi su videozapisi dostupni iz cijelog svijeta.

OSN Play

OSN Play za ipl

OSN Play nudi sportske tokove na arapskom jeziku za publiku Bliskog Istoka. To je geografski ograničena usluga koju je moguće deblokirati iz drugih zemalja pomoću kvalitetne VPN usluge. Najbolji dio OSN Play-a je taj što je njegova aplikacija za android i iOS dostupna i na odgovarajućim trgovinama platformi. Korisnici koji imaju pretplatu na OSN usluge mogu pristupiti svom omiljenom sportskom sadržaju bez plaćanja dodatnih naknada.

Aplikacija Smartcric

Aplikacija Smartcric za ipl

SmartCric je odlična aplikacija za strujanje utakmica kriketa u živo iz cijelog svijeta na pametnim telefonima. Međutim, jedna od najneugodnijih stvari u vezi s ovom pametnom aplikacijom za pametne telefone je ta da ona nije dostupna u Google Play trgovini. Korisnici koji žele instalirati ovu aplikaciju moraju preuzeti njenu apk datoteku s web stranice treće strane, a zatim je instalirati. Osim ove, aplikacija je odlična za korištenje, jer ima odlično prijateljsko sučelje i izvrsno radi.

Willow TV

WillowTV za strujanje ipl

Willow TV vodeći je američki sportski kanal posvećen sportskom programu koji uživo prenosi razne događaje za kriket i vrhunske događaje koji se događaju širom svijeta. Sa sjedištem u Kaliforniji, ovaj kanal uživo prenosi indijsku Premijer ligu uživo i korisnici imaju jednostavan pristup strujama.

Jio TV

jiotv za besplatno ipl streaming

Jio TV svojim korisnicima nudi širok spektar kanala iz različitih krajeva svijeta i različitih jezika. Nudi više od 350 TV kanala od kojih je 50+ HD kanala. Aplikacija Jio TV može se preuzeti s Google Play Store-a i Apple App Store-a za pojedine uređaje.

Jedna od najboljih značajki ove aplikacije je da korisnici mogu pauzirati utakmicu uživo kad žele i igrati da bi se nastavila od iste točke. Korisnici također mogu gledati svoje omiljene emisije odabirom emitiranog sadržaja iz prethodnih 7 dana. Korisnici se mogu pretplatiti na Jio ekskluzivne mobilne usluge za čak 49?.

jio plan za ipl

Vivoipl

Vivo za strujanje ipl

Vivo je službeni sponzor indijske Premijer lige 2018. i na svojoj web stranici uživo će se prenositi sve akcije iz IPL 2018. Korisnici će na internetskim stranicama VivoIPL-a moći gledati sve utakmice IPL-a 2018. Web stranica također ima cjelovit raspored turnira i priči o tačkama koje se lako mogu vidjeti.

Cricbytes

gledajte ipl online na cricbytes

Cricbytes je zapravo blogersko mjesto koje objavljuje vijesti i blogove o svim aktualnim i najnovijim vijestima i rezultatima iz svijeta kriketa. Iako korisnici neće moći uživo gledati igru ​​na ovim stranicama, ali mogu biti u tijeku s rezultatima i svim novostima i stvarima na terenu. Korisnici lako mogu biti u tijeku sa svim najnovijim vijestima o kriket događajima i igračima.

CricHD

gledaj ipl oncrichd.tv

CricHD je nevjerojatna web stranica za streaming koja pruža live streaming u jednom kliku za razne sportove poput nogometa, kriketa, ragbija, američkog nogometa, hrvanja, UFC-a, boksa, golfa itd. Omogućuje strujanje visoke kvalitete iz nekih od najboljih mreža emitiranja poput BT Sport-a, ESPN HD-a, Euro Sport-a, PTV sporta i Sky Sports-a itd. Ova usluga streaminga uopće nema geo ograničenja, tako da možete uživati ​​u besplatnom streamingu svojih omiljenih sportova s ​​bilo kojeg mjesta i bilo kada.

DD Sports

dd sport gledati ipl besplatno

DD sportovi zapravo su indijska sportska televizijska mreža koja se fokusira na pokrivanje većine domaćih sportskih događaja u Indiji. No pokrivat će se IPL 2018. i njegovi će tokovi biti dostupni online na sportskom odjeljku “GoHelloTV.in” na web stranici. Korisnici koji žele besplatno prenositi IPL 2018 uživo mogu ga prenositi putem DD Sportsa. Bez obzira na to, pitanje u ovom pitanju je da je to možda geo ograničeni tok, pa biste zato morali pristupiti VPN usluzi da biste joj pristupili.

Suvarna Plus

Star-suvarna-plus

Suvarna Plus poznata i kao Star Suvarna Plus indijski je zabavni kanal u vlasništvu Star Networks-a. Emitira najnovije i vintage bollywoodske filmove te međunarodne i domaće sportske događaje. IPL je fascinantna globalno hvaljena domaća kriket liga, a bit će emitirana uživo na Suvarna Plus. Stoga, ako ga ne možete gledati u svom domu na TV-u, jednostavno ga možete gledati uživo putem internetskog toka Suvarna Plus.

Završne riječi

Indijska premijerligaš jedna je od najvećih kriket liga ne samo Južne Azije, već i svijeta. Postoje milijuni obožavatelja širom svijeta koji vole gledati ovu uzbudljivu ligu kriketa. Korisnici koji ne mogu gledati IPL na TV-u ili žive u inozemstvu, mogu lako gledati IPL na Kodi-u ili ga mogu prenositi uživo putem linkova za streaming koji nam pružaju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map