Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 na Kodi Live Online besplatno

Bilješka: Zimske olimpijske igre 2018. završavale su s Norveškom kao najviše osvajača zlatnih medalja, dok nas očekuje sljedeći zimski olimpijski događaj koji možete gledati FIFA uživo streaming online i također gledati ceremoniju otvaranja FIFA-e.


Zimske olimpijske igre počinju 9. veljače 2018. i hype je već u zraku. Najbolji sportaši iz gotovo svih zemalja svijeta okupit će se u PyeongChangu u Južnoj Koreji kako bi se natjecali jedni protiv drugih. Oči svih sportaša bit će označene na onim zlatnim medaljama, za koje bi tako naporno vježbali. Gledajte Zimske olimpijske igre 2018 na Kodi uživo online besplatno gdje god bili jer ne smijete propustiti ove očaravajuće i uzbudljive 16 dana intenzivnih natjecanja.

Zimske olimpijske igre 2018. Kodi Official Addons

Za vas smo izdvojili nekoliko najboljih zimskih olimpijskih igara 2018. godine u programu Kodi:

 1. iPlayer WWW
 2. SportsNet Now
 3. Zattoo kutija
 4. Sports Illustrated
 5. Sportube

Važna obavijest! Ako strujiš na Zimske olimpijske igre 2018 s bilo kojim od dodataka bez povezivanja VPN-a, pazi se! Ugrožavate svoju privatnost i sigurnost. Ovo je mjesto gdje Kodi VPN štiti vaš identitet & štiti vas od obavijesti o kršenju autorskih prava i DMCA-a dok deblokirate geo ograničeni sadržaj.

 HAT

Zimske olimpijske igre 2018. Kodi neslužbeni dodaci

Evo i nekih neslužbenih (dodaci treće strane) za vašu udobnost:

 1. Stream motor
 2. Live Mix
 3. SportsMania
 4. Petlja
 5. Dodatak Boom

Ako tražite više dodataka, pogledajte ovaj vodič za najbolje kodi dodatke!

Zimsko olimpijske igre 2018. Kodi repozitorij

Od svih tih dodataka, izabrali smo Boom Repozitorij zbog svoje kvalitetne struje i velike brzine. Ovo je spremište pouzdano i radi dobro, za razliku od nekih drugih spremišta koja se smanjuju. Boom repozitorij je jedno od najboljih kodi spremišta.

Kako gledati zimske olimpijske igre 2018. godine na Kodi Krypton verzije 17.6 ili starije

Zimske olimpijske igre 2018 uživo na internetu možete gledati na Kodi Krypton slijedeći ove korake:

 1. lansiranje Kodi primjena > Kliknite gumb Ikona zupčanika (Ikona postavki) prisutna u gornjem lijevom redu.Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 na Kodi Live Online besplatno
 2. Kada se otvori prozor, otvorite Upravitelj datoteka > Dvaput kliknite lijevi stupac Dodajte izvor > njegov će prompt novi prozor.Kako gledati zimske olimpijske igre 2018. na Kodi kriptonu verzije 17.6 ili starije
 3. Kliknite na adresnu traku na kojoj piše “Nitko” > Zatim unesite ovo URL http://burrtv.tech/boom/repo/ > Klik u redu > Sada navedite ovaj izvor medija “Boom Repo ‘> Klik U redu > Provjerite oba URL i Ime a zatim kliknite U redu ponovno.kako gledati zimske olimpijade 2018. na kodi jarvisu verzije 16 ili novijoj
 4. Povratak u Kodi glavni izbornik > Klikni na Add-ons odjeljak iz izbornika > Kliknite gumb Ikona u obliku kutije unaprijed postavljen u gornjem lijevom kutu.zimske olimpijade 2018. kodi addon
 5. Kliknite na Instalirajte iz Zip datoteke > Otvorena Boom repozitorij > Kliknite na repository.boom-1.5.zip > Pričekajte obavijest.zimska olimpijada 2018. kodi repozitorij
 6. Sada kliknite na Instalirati iz skladište i otvorite ‘Bum! skladište” > Otvorena Video dodatidodaci > Sada ćete imati tri opcije, odaberite “BUM!”> Klik Instalirati i pričekajte da se dodatak instalira.kako gledati zimske olimpijade 2018. na kodi firestick
 7. Da biste pristupili ovom dodatku, idite na Add-ons odjeljak > Kliknite Video Dodatidodaci > S popisa odaberite Boom i slobodno prenesite svoje omiljene sportske događaje.

kako dodati zimske olimpijade 2018. kodi addon

Kako gledati zimske olimpijske igre 2018. godine na Kodi Jarvis verzije 16 ili više

Zimske olimpijske igre 2018 uživo na internetu možete gledati na Kodi Krypton slijedeći ove korake:

 1. Otvorena Kodi.
 2. Klik Sustav.
 3. Kliknite na Upravitelj datoteka.
 4. Dvaput kliknite na Dodajte izvor.
 5. Kliknite “Nitko” > Upišite ovo URL http://burrtv.tech/boom/repo/ > Klik Sastavljeno.
 6. Dodijelite naziv ovom izvoru medija “Boom Repo ‘> Klik Sastavljeno > Klik U redu.
 7. Povratak na glavni izbornik > Kliknite na Sustav > Klik Add-ons.
 8. Klik Instalirajte iz Zip datoteke > Kliknite na Boom repozitorij > Kliknite na repository.boom-1.5.zip > Pričekajte obavijest.
 9. Odaberi Instalirati iz skladište > Otvorena Bum! skladište > Klik Video dodatidodaci > Odaberi ‘BUM!”> Pogoditi Instalirati > pričekajte obavijest.

Savjet profesije: Ako se suočavate sa Geo-ograničenjem u streamingu uživo, upotrijebite a VPN za deblokiranje Addona za strujanje bez ikakvih komplikacija.

HAT

Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 na Fire Stick-u

Zimske olimpijske igre u PyeongChangu, Južna Koreja, također se mogu prenositi na Fire Stick. Sve što trebate učiniti je prvo instalirati Kodi, a zatim dodatak The Boom. Instalirajte Kodi na Fire Stick pomoću našeg vodiča.

Jednom kada je Kodi instaliran, otvorite Mogućnosti za razvojne programere > Upaliti Otklanjanje pogrešaka ADB-a i aplikacija iz nepoznatih izvora.

Sada otvorite Kodi i slijedite gore navedene korake za instaliranje ovog dodatka na Kodi Krypton. Postupak je potpuno sličan.

Zimske olimpijske igre 2018. službeni emiteri / kanali

Službene televizijske stanice za Veliku Britaniju, SAD, Kanadu, Europu i Australiju su:

 1. Kanada: CBC / Radio-Kanada Bell Media Rogers Media
 2. Europa: Otkrivanje komunikacija Eurosport
 3. UK: BBC Eurosport
 4. Sjedinjene Države: NBCUniversal

Međutim, evo nekoliko mrežnih emitera zimskih olimpijskih igara 2018:

 1. BBC iPlayer (UK)
 2. Kanal 7 (Australija)
 3. CBC (Kanada)
 4. ARD (Njemačka)
 5. ZDF (Njemačka)
 6. RTVE (Španjolska)
 7. Zvjezdani sportovi (Indija)
 8. NBC Sports (SAD)
 9. BEIN Sports (Bliski Istok)
 10. Sky Sports (Novi Zeland)

Bilješka: Ako se nalazite izvan Velike Britanije, SAD-a, Kanade, Europe i Australije kako biste usmjerili na ranije spomenute kanale, upotrijebite a VPN zaobići ograničenje Geo-a & Stream s namjenskim poslužiteljima za strujanje

Igre koje treba potražiti na zimskim olimpijskim igrama 2018. godine

Zimske olimpijske igre zasigurno će biti ispunjeno puno uzbudljivih sportskih događaja i rivalstava. Kada govorimo o zimskim olimpijskim igrama, kako možemo zaboraviti dvije najuzbudljivije igre zimskih olimpijskih igara, hokeja na ledu i alpskog skijanja? Međutim, na zimske olimpijske igre ove godine dodane su i četiri nove igre:

 1. Curling mješoviti parovi
 2. Brzi klizni masovni start
 3. Natjecanje reprezentacija alpskog skijanja
 4. Snowboard veliki zrak

To je još jedan razlog da su ovogodišnje Zimske olimpijske igre posebne.

Gdje će se održati buduće zimske igre?

Sljedeće zimske olimpijske igre održat će se 2022. godine u Kini. To će biti treći olimpijski događaj koji će se održati u Istočnoj Aziji nakon Pyeongchang zimskih olimpijskih igara 2018. i Tokijskih ljetnih olimpijskih igara 2020..

Raspored zimskih olimpijskih igara 2018. godine

Uzbuđeni zbog zimskih olimpijskih igara? Kliknite ovdje da biste vidjeli raspored.

Obavezno ne propustite nijednu igru, budite ažurirani i gledajte Zimske olimpijske igre 2018 uživo online na Kodi.

Završne riječi

Zimske igre su tu i ove godine su veće nego prije. Najbolja stvar u ovogodišnjim zimskim igrama je da se broj igara povećao i da svi znate što to znači; što više igara, to je veća zabava!

Streaming XXIII Olympic na Kodi-u je nešto što će biti zabavno za sve sportske streaming štikle. Zbog toga smo pružili detaljan uvid za sve vas. Nadamo se da sada Olimpijske igre uživo na XBMC-u neće biti nikakav problem niti jednom korisniku. Čak i ako se pojavi bilo koji problem, javite nam u komentarima i javit ćemo vam se. Pružili smo vam vodič kako gledati zimske olimpijske igre 2018 na Kodi.

Pa ipak, ako planirate koristiti neslužbene dodatke, upotrijebite dobru Kodi VPN uslugu kako biste zaštitili svoju privatnost i pristupili geo-ograničenim potocima. Budite pametni, budite sigurni!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map