Kako instalirati 1Channel PrimeWire na Kodi XBMC u 7 koraka

Dodatak 1Channel za Kodi ne samo da omogućava Kodi korisnicima streamanje filmova, TV emisija ili njihovih omiljenih medijskih sadržaja, već je dodao i posebnu značajku koja se zove “omiljeni odjeljak”. Ovo je mjesto na kojem Kodi korisnici mogu pohraniti svoj preferirani streaming sadržaj. Time se olakšava kasnije pronalaženje.


Dodatak 1Channel Kodi ostao je Kodi kao jedan od popularnih dodataka kodi neko vrijeme, samo zbog njegovih nekoliko ili nimalo loših veza. U ovom smo vodiču donijeli detaljni postupak kako instalirati 1Channel na Kodi.

Kako instalirati 1Channel PrimeWire na Kodi verzije 17
Kako instalirati 1Channel PrimeWire na Kodi verzije 16
Blokiran je 1 kanal Kodi
Preuzmi 1Channel Kodi
1Channel Kodi ne radi

Kako instalirati 1Channel PrimeWire na Kodi Krypton verzije 17

 1. lansiranje Kodi > Sada kliknite na „Postavke” tipku koja se nalazi na vrhu zaslona > Odaberi Upravitelj datoteka.kako instalirati 1channel primewire na kodi
 2. Sada dvokliknite Dodajte izvor > Kliknite na „Nitko” i umetnite URL kodivpn.co/repo/kodil.zip i upišite naziv izvor medija kao „Kodil”.kako instalirati 1channel primewire na kodi kripton verzije 17
 3. Vratite se sada Kodi Početni zaslon pritiskom na „Esc” dugme > Kliknite na Add-ons > Sada kliknite na “Instalacijski paket” ikonu koju možete pronaći u gornjem lijevom kutu.1channel primewire na kodi
 4. Kliknite na Instalirajte iz zip datoteke > Pronađite i kliknite na Kodil > Kodil.zip > Pričekajte dodatak na omogućiti.1channel primewire kod podešavanja kodi
 5. Sada kliknite na Instalacija iz skladišta > Spremište Kodila > Video dodaci> 1Channel > Instalirati > Jednom instaliran vidjet ćete dodatak 1Channel omogućeno.1channel primewire na kodi postavkama
 6. Uspješno ste instalirali 1Channel Kodi dodatak.1channel primewire o kodi konfiguraciji
 7. Ići Kodi Početni zaslon > Add-ons > Video dodaci > 1Channel > Uživati!

Preuzimanje 1channel primewire kodi zip datoteke

Kako instalirati 1Channel PrimeWire na Kodi Jarvis verzije 16

Koraci za instaliranje dodatka 1Channel Kodi na Kodi Jarvis Verzije 16 slijede iste korake kao što je spomenuto u gornjem vodiču za Kodi Krypton Verzija 17. Imajte na umu da, iako koraci mogu ostati isti u dvije verzije Kodija , izgled je potpuno drugačiji.

U Kodi Jarvisu možete pronaći glavni izbornik koji se nalazi pri dnu zaslona, ​​dok se u Kodi Krypton glavni izbornik nalazi s lijeve strane u okomitom položaju. Još jedna razlika koja se može naći je da je tipka “Sustavi” zamijenjena tipkom “Postavke” u Kodi Krypton Verziji 17.

Ako želite znati koju verziju Kodija koristite, trebate ići Kodi Početni zaslon> postavke > Informacije o sustavu > Sažetak > Pogledajte dolje desno kako biste otkrili svoju Kodi verziju.

Kako instalirati 1Channel PrimeWire na Kodi Jarvis verzije 16

Blokiran je 1 kanal Kodi

Svakako se može dogoditi da iz različitih razloga možda nećete moći pristupiti nekim vezama za filmove ili TV emisije. Možda će vam se činiti slomljenom, ali u stvari tim vezama može pristupiti samo Kodi korisnik koji živi u zemlji u kojoj je učitavač omogućio pristup.

To znači da ako korisnik Kodija koji živi u azijskoj regiji možda neće moći pristupiti nekim medijskim sadržajima koji su preneseni u američkoj regiji. To se naziva geoblokirani sadržaj. Međutim, ne morate paničariti dok imate VPN za Kodi.

VPN će vam omogućiti pristup geo-blokiranom sadržaju bez obzira na vašu trenutnu lokaciju te stoga možete pogledati bilo koji medijski sadržaj koji se nudi u Kodi dodacima. Osim toga, možete sakriti svoju IP adresu koja će blokirati bilo koga, tj. Vladu ili vašeg davatelja internetskih usluga da prate vaše internetske aktivnosti. Slobodno možete sigurno lutati po internetu!

Preuzmi 1Channel Kodi

Postoji još jedan način instaliranja dodatka 1Channel Kodi zbog kojeg ćete preskočiti prva četiri koraka koja su navedena u gornjem vodiču. Ovdje možete izravno instalirati zip datoteku spremišta 1Channel i slijediti dodatne korake:

Jednom kada otvorite vezu, to tražit će vaše dozvola da biste ga preuzeli na svoj uređaj i Spremi.

Sada lansiranje Kodi > Ići Add-ons > Kliknite na Ikona alata za instalaciju paketa > Instalirajte iz Zip datoteke > Sada navigaciju datoteku koju ste preuzeli na svoj uređaj > Klik u redu.

Sada odaberite Instaliraj iz skladišta opcija > Kliknite na Spremište Kodila > Sada odaberite Video dodaci > 1Channel > Instalirati > Uživati!

1Channel Kodi ne radi

Korisnici Kodi-a mogu se susresti s nekim problemima koji mogu spriječiti rad dodatka 1Channel Kodi. Oni su u nastavku navedeni sa svojim ispravcima:

1Kanal neprekidno visi

Dok instalirate dodatak 1Channel Kodi, Kodi korisnici pokušavaju koristiti dodatak, ali se suočavaju s mnogim problemima i poteškoćama, uključujući dodatak koji je neko vrijeme obješen, naglo zatvaranje ili može jednostavno prestati s radom.

Riješenje

Taj problem i dalje postoji jer ste možda instalirali beta verziju 1Channel Kodi. Nakon što kliknete na ‘instaliraj’ dodatak 1Channel, korisnik će zatražiti želi li instalirati novu beta verziju ili stariju verziju.

Beta verzija je verzija koja je trenutno u fazi razvoja i još nije dovršena. Pokušajte preuzeti kompletnu verziju dodatka 1Channel Kodi koji bi trebao riješiti problem.

Ako se problem s vješanjem i dalje nastavi

Korisnici Kodija još uvijek bi se mogli suočiti sa istom sudbinom čak i kada su instalirali stariju i cjelovitu verziju.

Riješenje

Razlog zbog kojeg problem i dalje postoji je vaš nastavak korištenja starije verzije Kodija, tj. Kodi Jarvis verzije 16. Instaliranje najnovije verzije Kodija, tj. Kodi Krypton Verzija 17 može riješiti vaš problem.

1Channel se nije uspio povezati s URL-om

Dok se Kodi dodaci pokušavaju ažurirati na noviju verziju ili kada vlasnici dodataka promijene ruke, veza se također može mijenjati kroz koju je instalirano spremište Kodi.

Najnovija veza s dodatkom 1Channel Kodi je http://kdil.co/repo/

Jednom kada se povežete s pravom vezom, moći ćete se instalirati iz spremišta kao što je opisano u vodiču korak po korak.

Zamotati stvari

Ako slijedite detaljni vodič o tome kako instalirati 1Channel na Kodi, možda ćete jednostavno moći bez struje presnimavati filmove, TV emisije, dokumentarne filmove i drugi medijski sadržaj. Da biste otključali geo-blokirani sadržaj u svojoj regiji, morate imati Kodi VPN za pristup medijima. Ako se čini da 1Channel Kodi ne djeluje, možda ćete morati slijediti određene korake da biste prevladali ove probleme. Jednom instaliran, dobro je ići!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map