Kako instalirati čarobnjaka Cellardoor TV na Kodi Krypton 17 i Jarvis 16

Ovaj vodič govori o potpunom postavljanju načina instaliranja čarobnjaka Cellardoor TV na Kodi. Pogledajte najnoviji medijski sadržaj pomoću čarobnjaka Cellardoor TV.


Prije nego što započnete s instalacijom ovog spremišta, shvatite kako ćete biti ranjivi dok ga koristite.

Preporučujem vam da koristite VPN za Kodi koji može kriptirati vaš promet i pružiti vam neograničen pristup ograničenom sadržaju. Kodi dodaci i skladišta treće strane mogu biti ponekad zlonamjerni ili pružaju piratski sadržaj, zbog čega se visoko preporučuje korištenje sigurnog protokola.

Čarobnjak za Cellardoor TV je mjesto za pronalaženje najnovijih gradnji Kodi za Krypton, kao i odabir tema u boji za Kodi Skins.

Nedavno je kompatibilan sa svim vašim uređajima i brzo je i lako se kreće. Nakon instaliranja čarobnjaka Cellerdoor TV, možete pronaći verzije koje sadrže najbolje Kodijeve dodatke, tj. Savez, Bob, Poseidon i još mnogo toga.

Kako instalirati podrum televizor na Kodi Leia i Krypton verzije

 1. lansiranje Kodi na vašem sustavu > Odaberi postavke ikonu ili ikonu u obliku zupčanika u gornjem izborniku > Kliknite na Upravitelj datoteka > Dvaput kliknite na dnu zaslona s lijeve strane Dodajte izvor.Kako instalirati podrum televizor na Kodi
 2. Kad se pojavi okvir, kliknite na „Nitko” > Zatim upišite URL podrumske TV kuće tj. http://cellardoortv.com/repo/ > Klik u redu > Upišite naziv spremišta, tj. Podrum vanjski TV na opciji na dnu kutije > Klik u redu.Kako instalirati podrum televizor na Kodi Krypton verzije 17 ili više
 3. Vrati se na Kodi dom > Kliknite na Add-ons opcija > Odaberi Kutija u obliku ikonu u gornjem lijevom kutu.Čarobnjak za podrum na televiziji Kodi
 4. Sada kliknite na Instalirajte iz Zip datoteke > Iz okvira kliknite na Podrum vanjski TV > Zatim odaberite repository.cdrepo-8.8.zip > Zatim pričekajte da se spremište instalira.postava podruma tv čarobnjaka kodi
 5. Ići Kodi Glavni izbornik opet > Odaberi Add-ons > Zatim Programski dodaci > Čarobnjak za podrum na TV-u.Postavke čarobnjaka podrumskog televizora
 6. Odaberi Alat za održavanje ili CDTV gradi, ili bilo koje druge opcije s popisa.

Čarobnjak za podrumski TV čarobnjak

Kako instalirati podrum televizor na Kodi Jarvis verzije 16 ili ispod

 1. Otvorena Kodi > Ići Sustav > Zatim Upravitelj datoteka > Dvostruki klik Dodajte izvor.
 2. Upišite URL http://cellardoortv.com/wizard/ i kliknite Sastavljeno > Upišite ime ‘Podrumski TV’ > Klik Sastavljeno > Klik u redu.
 3. Ići Kodi Glavni izbornik > Kliknite na Sustav > Zatim Add-ons > Dodirnite Instalirajte iz Zip datoteke > Odaberi Podrum vanjski TV > Zatim kliknite na plugin.program.CellardoorTVwizard.zip > Pričekajte instalaciju.
 4.  Jednom kada instalirate Čarobnjak za Cellardoor TV, pogledajte ovaj dodatak za održavanje Kodi-ja i instaliranje uređaja Cellardoor TV Builds.

Čarobnjak za podrumski televizor ne radi / Pogreške / problemi

Pogreška Pin Code koda greške

Kad instalirate Cellardoor TV Build putem Ares Wizarda, potreban je PIN kôd za daljnje korake. U istom se polju nalazi i veza na kojoj možete pronaći PIN kod. Međutim, kad unesete kôd, on daje grešku.

Riješenje

Da biste riješili ovaj problem, unesite PIN kôd u roku od jedne minute kako biste izbjegli ovu pogrešku. Ova se pogreška obično pojavljuje kada je poslužitelj isteknuo. Čim dođete upisati kôd, prije ćete moći gledati filmove i TV emisije.

Nevaljani poštanski broj za podzemni TV

Kad Kodi korisnici dobiju takvu pogrešku, to je zato što postoji problem sa poslužiteljem na njihovom kraju. Ova se pogreška događa kada pokušavate instalirati Inusion Build iz Čarobnjaka za Cellardoor TV. Međutim, možda nećete naći ove pogreške kako se vraćaju čim ih se riješe. Infuzijska gradnja prebacila je Infuzijsku gradnju u čarobnjaka Ares koji tamo dobro funkcionira.

TV podrum dolje

Ponekad ćete naći da Cellardoor TV ne radi i da na popisu neće biti mnogo najboljih dodataka kodi. To je zbog ažuriranja koje je proveo Build. Kao rezultat toga, Kodi korisnicima može biti teško strujati sadržaj.

Riješenje

Najbolje rješenje ovog problema je pričekati dok se ovaj Build ne ažurira. Kodi Builds sadrži mnogo dodataka za koje je potrebno ažuriranje, tako da je najbolja opcija pričekati nekoliko minuta i pokušati pristupiti dodatku.

Kako ažurirati Cellardoor TV

Da biste ažurirali televiziju Cellardoor, morate uključiti automatsko ažuriranje ili ga možete izvršiti i ručno. Da biste izvršili bilo koju od ovih opcija, slijedite korake u nastavku:

 1. Otvorena Kodi > Ići Add-ons > Kliknite na Programski dodaci > Desni klik Čarobnjak za podrum na TV-u > Kliknite na Informacija.
 2. Iz ponuđene opcije na dnu kliknite na Ažuriraj za ručna ažuriranja.
 3. Upaliti Automatsko ažuriranje za automatsko ažuriranje.

Kako ažurirati Cellardoor TV

Postoji alternativni način instaliranja čarobnjaka Cellardoor TV s čarobnjakom Ares. Slijedite dolje navedene korake za alternativni pristup:

 1. Instalirajte Ares Wizard-a na Kodi
 2. Otvorena Čarobnjak Ares > Kliknite na Pregledajte Građevine na gornjem izborniku > S popisa građevina koji se pojavljuju kliknite na Podrum vanjski TV > Klik Instalirati.

Zamotavanje

Čarobnjak Cellardoor TV donosi izvanrednu zabavu za Kodi korisnike svojim raznolikim dodatnim kategorijama. U ovom smo vodiču pružili cjelovite korake o tome kako instalirati čarobnjak Cellardoor TV na Kodi tako da gledate svoje omiljene emisije. Slijedite ovaj vodič i zabavljajte se više sati. Pogledajte najnoviji najbolji vodič kodi čarobnjaka za više informacija.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map