Kako instalirati IPVanish na FireStick – jednostavna instalacija

ipvanish na firestick


Tražite vodič o tome kako instalirati IPVanish na Firestick? Pa, bez ikakve sumnje, uspjeli ste na pravo mjesto!

U ovom, korak po korak demonstraciji, provest ću vas kroz sve što trebate znati o jednom od najpopularnijih VPN-a za FireStick – IPVanish!

Ovaj članak, osim smjernica za instalaciju IPVanish-a, osvjetljava značajke zvijezda i razrađuje jednostavan postupak za njegovo testiranje na Amazon Firestick-u, nakon što je postavljen..

Pronaći ćete točno ono što ste tražili, bez dodatnih prepucavanja, evo jednostavnog, korak po korak, postupka instaliranja IPVanish-a na Firestick za AWOL kad god poželite!

Kako instalirati IPVanish na Firestick?

Prošli su dani kada se instalacija VPN-a na vaš Firestick pokazala zastrašujući proces. Trenutačno je postupak sličan preuzimanju Subway Surfera na svoj telefon, budući da je IPVanish među prvim VPN pružateljima čija je aplikacija dostupna (besplatno) koja se instalira na Amazon Appstore!

Slijedeći dolje navedene jednostavne korake, aplikaciju možete preuzeti u trenu.

 1. Otvorite Firestick i pomaknite se do traži opciju na izborniku uz gornju lijevu stranu početne stranice. Zaslon će izgledati kao povećalo s dolje navedenim slovima A do Z
 2. Pronađite traku pretraživanja tako što ćete se kretati po slovima i upisati “IPVU baru
 3. Pri pisanju IPV-a traka za pretraživanje dat će vam popis riječi. Pomaknite se prema dolje i kliknite na IPVanish
 4. Sljedeći će zaslon sadržavati nekoliko detalja o IPVanish-u i anu Instalirati Kliknite na gumb
 5. Pri instaliranju od vas će se tražiti da uđete u Korisničko imei Lozinka. Prijavite se za nastavak
 6. Nakon što se prijavite, kliknite naPrijaviti se opciju i počnite koristiti svoju IPVanish aplikaciju
 7. Možete odabrati Spojitigumba u novopreuzetoj aplikaciji. Vaš uređaj za strujanje može poslati zahtjev za vezu. Ova poruka će vas obavijestiti da IPVanish želi nadzirati vaš mrežni promet. Kliknite na u redu nastaviti. Ako želite isključiti VPN, pritisnite tipku isključiti dugme

Kako testirati ako IPVanish radi na Amazonu Firestick?

Ako želite testirati radi li vaš IPVanish VPN na Amazon Firestick ili ne, slijedite ove jednostavne korake.

 1. Idite u trgovinu aplikacija Amazon i preuzmite Mozilla Firefox ili Chrome. Oba su preglednika u potpunosti besplatna za preuzimanje i upotrebu
 2. Sada pritisnite vezu za povezivanje na vašem IPVanish-u za uspostavljanje veze
 3. Pokrenite preuzeti preglednik unosom ovog URL-a- https://dnsleaktest.com
 4. Kada dođete na web mjesto, možete vidjeti IP adresu i lokaciju. Ako IPVanish radi, neće biti sličan onome koji već imate
 5. Na kraju odaberite standardni test i osigurajte da nema curenja DNS-a prilikom upotrebe VPN-a

Je li važno koristiti VPN s Firestick-om?

Iako nije obavezno, najbolje je uvijek koristiti VPN uz Firestick. Budući da većina ljudi vjeruje da je ovo samo još jedan nepotreban trošak koji bi mogao usporiti internetsku vezu Fire TV-a. Evo popisa nekoliko razloga koji su dovoljni da utvrde zašto je nikada ne koristiti Firestick bez VPN-a.

Jednostavnost korištenja javnog Wi-Fi-ja

Jedna od glavnih atrakcija Firesticka je njegova prenosivost, jer se mali kutija može nositi gdje god je potrebno. Ipak, to također znači da ćete koristiti javni Wi-Fi u restoranima, hotelima i drugim takvim mjestima, što je uvelike nesigurno i nesigurno.!

Međutim, ako se dogodi da koristite VPN, njegovo šifriranje omogućit će vam da upotrebljavate Firestick na ovim novim mrežama bez brige o propuštanju čak centimetara podataka!

Pristup sadržaju u inozemstvu

Zbog masovnog pucanja na cyber zločine i druga pitanja vezana uz digitalnu privatnost, mnoge se web stranice zbog sigurnosnih razloga radije izoliraju u određenu regiju / zemlju. Budući da im se može pristupiti samo s IP adrese koju poslužitelj dopušta, ulaz na takve web stranice nije moguć ako niste prisutni u toj regiji.

VPN ne samo da štiti vaše podatke, već i mijenja vašu IP adresu, ove aplikacije / softver obično su najbolji izbor za ogroman broj korisnika s ograničenom geološkom zaobilažom da zaobiđu poslužitelje i pristupe ograničenom sadržaju odakle god je potrebno.

Sigurnost i osiguranje

Firestick je stvoren na verziji Android operativnog sustava pod nazivom Fire OS. Iako je Android vrlo popularan širom svijeta, također je notorno nesiguran i nesiguran.

Kao rezultat toga, korisnici Firestick-a otvoreni su napadima hakera zajedno s davateljima internetskih usluga, nadzoru vlada i drugih takvih organizacija. Korištenjem VPN-a možete se spasiti od svih tih rizika.

Zašto je IPVanish bolji izbor za vas?

Unatoč činjenici da je industrija sada prepuna mnoštva VPN-ova, IPVanish je nesumnjivo jedan od najboljih VPN-ova za Firestick. Imam neke solidne razloge da podnesem tu tvrdnju!

Ovaj VPN dolazi sa službenim dodatkom koji je dostupan u Amazonovoj trgovini, što olakšava instalaciju i pokretanje. Aplikacija je posebno dizajnirana za Firestick korisnike i jedna je od prvih među nekoliko VPN-a koja je nudila namjenski softver za Amazonov uređaj.

Štoviše, kad je u pitanju Korisnici Kodi-ja, IPVanish ne nameće ograničenja za količinu podataka kao ni za vrste datoteka koje koristite. IPVanish na Kodi poslužiteljima prilično dobro otključava i Geo-ograničene Kodi dodatke.

Poznat je kao jedan od najsigurnijih pružatelja usluga na tržištu, jer dolazi s AES 256-bitni šifriranje koje je gotovo lomljivo. Ima sigurnosne značajke poput DNS zaštita od curenja koja vodi računa o vašim osobnim podacima. Ako težite pametnom i glatkom streamingu, onda je ovaj VPN definitivno onaj za vas.

To nas dovodi do kraja. Je li vam ovaj članak bio koristan? Ako imate bilo kakvih upita i prijedloga, javite nam to ostavljajući komentar u nastavku.

prozodija

 1. Ima 1300+ poslužitelja u 70+ zemalja.
 2. Šifriranje AES-256 bitnih vojnih stupnjeva.
 3. Podržava 8 različitih operativnih sustava i uređaja.
 4. Integrirana značajka Kill Switch .

kontra

 1. Pod 14 Oči nadležnosti
 2. Nudi samo 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Zaključak

IPVanish je nesumnjivo jedan od najboljih VPN pružatelja usluga u industriji i to dokazuju njegove karakteristike. Instant povezivanje, vrhunska sigurnost i bešavna brzina ono što se očekuje od vrhunskog VPN pružatelja usluga. Unatoč svim zadivljujućim značajkama, postoji jedna stvar koja me se tiče; potpada pod jurisdikciju 5 očiju.

Osim toga, ne postoji ono što bi me spriječilo da preporučim ovaj VPN svojim čitateljima. Samo naprijed, isprobajte ovaj VPN i nadam se da ćete imati sjajno iskustvo s njim.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map