Kako instalirati iStream (Duckpool) na Kodi u 8 koraka

Što je iStream?

Duckpool je novo ime za iStream Kodi dodatak koji je poznat po svojim streamingom filmova i TV emisija. Sam naziv otkriva da dodatak za patke pripada obitelji Muck Duck. Sadrži ogromne veze i izvore za videozapise koje nudi koji vam omogućuju strujanje bilo čega.


Zamijenjen je za Duckpool otkad je Mucky Duck preuzeo dodatak. Ne biste bili naivni da uspoređujete Duckpool s Savezom ili Genesis Reborn. Međutim, nudi kvalitetne videozapise nakon što pronađete pravu vezu.

Pružili smo detaljan vodič o tome kako instalirati iStream (Duckpool) na Kodi. Stoga pročitajte naš detaljni vodič ispod:

Kako instalirati iStream (Duckpool) na Kodi 17
Kako instalirati iStream (Duckpool) na Kodi 16
iStream (Duckpool) Kodi Recenzije
iStream Kodi ne radi / Pogreške / Problemi

Upozorenje! Trebate koristiti VPN da biste ostali anonimni dok koristite iStream (Duckpool) jer će tako zaštititi vašu privatnost. Iskoristite 57% popusta na IPVanish i neograničeno strujanje sadržaja na iStreamu (Duckpool).

Kako instalirati iStream (Duckpool) na Kodi Krypton verzije 17 ili više

 1. Ako ste već instalirali Kodi Krypton Verzija 17, onda Otvori Kodi na vašem sustavu > Klikni na postavke ikonu zupčanika koju ćete pronaći na vrhu > Sada odaberite Upravitelj datoteka.kako instalirati istream duckpool na kodi
 2. Evo vidjet ćete Dodajte izvor opciju na lijevoj strani zaslona, Dvostruki klik na tome > Pojavit će se okvir na koji morate kliknuti „Nitko” > Sada upišite spremište URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ > Sada upišite naziv izvora medija ‘Mucky Patka’ na opciji dnu > Sada kliknite u redu.kako instalirati istream duckpool na kodi kryptn verzija 17
 3. Vrati se na Kodi Početni zaslon udarajući „Esc” dugme > Kliknite na Add-ons > Odaberite ikonu alata za instalaciju paketa, ikonu u obliku okvira koja se nalazi u gornjem lijevom kutu.istream duckpool on kodi
 4. Sada kliknite na opciju Instalirajte iz Zip datoteke > Pronađite i kliknite na Mucky Patka > Sada kliknite na repository.mdrepo-1.0.2.zip i pričekajte da se spremište instalira.postava istream duckpool kodi
 5. Kada instalacija završi, kliknite na Instaliraj iz skladišta opcija > Odaberi Mucky Patka Repo s popisa > Repozitorij dodataka > Zatim Duckpool Repository > Instalirati.postavke istck duckpool kodi
 6. Nakon što je instalacija spremišta Duckpool završena, vratite se na popis spremišta pritiskom na „Backspace” dva puta tipku na tipkovnici.istream duckpool kodi konfiguracija
 7. Sada pronađite i kliknite na Duckpool Repository > Video dodaci > Duckpool > Instalirati > Trebat će nekoliko minuta da instalirate dodatak.istream duckpool on kodi xbmc
 8. Vratite se sada Kodi Početni zaslon > Kliknite na Add-ons > Sada Video dodaci > Zatim Duckpool > Čestitamo! Sada ste preuzeli iStream (Duckpool) 2017.

istream duckpool kodi addon

Kako instalirati iStream na Kodi Jarvis verzije 16 ili ispod

 1. Otvori Kodi Jarvis > Odaberite Opcija sustava > Kliknite Upravitelj datoteka u opciji Sustavi > Sada dvokliknite Add Source.
 2. Ovdje će se pojaviti okvir, kliknite na “None” > Unesite URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ i kliknite gotov > Upišite naziv “Mucky Duck” i kliknite Gotovo > Sada kliknite U redu.
 3. Vratite se na glavni izbornik Kodi > Kliknite Sustav > Add-ons > Instalirajte iz Zip datoteke > Mucky Patka > repository.mdrepo-1.0.2.zip > Pričekajte da se instalira.
 4. Sada kliknite na Instaliraj iz skladišta > Mucky Patka Repo > Repozitorij dodataka > Duckpool Repository > Instalirati.
 5. Vratite se na opciju Install from Repository > Duckpool Repository > Video dodaci > Duckpool > Instalirati > Uživati!

iStream (Duckpool) Kodi Recenzije

iStream (Duckpool) zadržao se okolo toliko godina. VIŠE Kodi korisnika koji su prethodno koristili Duckpool nisu mogli odoljeti instaliranju bilo kojeg drugog dodatka osim Duckpool-a.

istream reddit

Unatoč činjenici da nudi razne izvore / linkove za gledanje video sadržaja, mnogi Kodi korisnici ne preferiraju njegovu kvalitetu videozapisa. Nadalje, njegova opcija izbornika usporila bi većinu vremena koja muči korisnike.

istream reddit pregled

iStream Kodi ne radi

U mnogo navrata iStream (Duckpool) može prestati s radom što bi vam moglo upropastiti Kodi iskustvo. Neke pogreške o iStream Kodi ne rade dane su u nastavku:

iStream Kodi Nema veza

Ponekad medijski sadržaj koji struji nema poveznica i zbog toga iStream (Duckpool) vraća pogrešku. To može stvoriti frustraciju među Kodi korisnicima kada nisu mogli pronaći vezu svog omiljenog video sadržaja.

Riješenje

Jednom kada pritisnete izvor koji nije dostupan ili jednostavno prikazuje “iStream nema izvora”, tada morate očistiti predmemoriju. To možete učiniti instaliranjem Merlin Auto Cleaner-a.

Završetak

iStream (Duckpool) ne smije se uspoređivati ​​s najpopularnijim Kodijevim dodacima kao što su Savez, Izlazak ili Postanak. Ovaj dodatak korisnicima donosi dobru kvalitetu videa i korisničko sučelje. Uspijeva prikazivati ​​filmove i TV emisije s različitih internetskih veza za koje ponekad kodi korisnici mogu propasti.

Međutim, i dalje nudi videozapise u HD kvaliteti te je preferiran od mojih mnogih Kodi korisnika. U gornjem vodiču pružili smo cjelovitu smjernicu o tome kako instalirati iStream na Kodi. Neki će se potoci možda blokirati i da biste ih deblokirali, morat ćete instalirati IPVanish na Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map