Kako instalirati klub igrača na Kodi Leia, Krypton i Jarvis

Igrači Klub je IPTV dodatak koji sadrži stotine američkih kanala, videozapise na zahtjev, sportove uživo i Retro TV. Nije prošlo dugo otkako je ovaj dodatak Kodi najnovije značajke pogodio svijet Kodi-ja.


Da bi dodatak mogao raditi u Kodi-u potrebno je korisničko ime i zaporka, koji su sada već nekoliko puta promijenjeni. Štoviše, to je IPTV usluga i trebat će vam VPN za Kodi koji vam može pomoći zaobići geo-ograničenja i šifrirati vaš promet radi kvalitetnog strujanja..

Impresivan dio ovog dodatka je njegov opis koliko dugo je emisija trajala. Ovaj dodatak prebačen je na premiju / plaćenu verziju, ali još uvijek možete pronaći mnogo besplatnih kodi dodataka ovdje.

Upozorenje! Trebate koristiti VPN da biste ostali anonimni tijekom korištenja Players Cluba jer će tako zaštititi vašu privatnost. Iskoristite 85% popusta na PureVPN i struji neograničen sadržaj na Players Club.

Da biste mogli gledati američke i neke kanadske kanale, morate znati kako instalirati Players Club na Kodi. Da vas naučimo, nabrojali smo korake za Kodi Leia, Krypton i Jarvis. Dakle, čitajte dalje!

Kako instalirati klub igrača na Kodi Tutorial – Video Procijenjeno vrijeme: 2 minute

Kako instalirati klub igrača na Kodi Leia i Krypton

 1. Pokrenite Kodi > Kliknite na ikonu zupčanika na vrhu koja se također naziva ikona postavki > Sada na kraju odaberite opciju Upravitelj datoteka > Pomaknite se prema dolje i dvaput kliknite Add Source.kako instalirati klub igrača na kodi
 2. Dvostrukim klikom na Dodaj izvor, dobit će vam okvir u kojem morate kliknuti “Ništa” > Klikom na None pojavit će se opcija koja će zatražiti URL spremišta, pa upišite http://theplayersklub.us/playersklub/ > Sada na dnu okvira morate ispisati naziv spremišta, pa upišite “Klub igrača” > Pritisnite U redu dok okvir ne nestane.kako instalirati klub igrača na kodi krypton verzije 17
 3. Za prijelaz na sljedeći korak vratite se na glavni meni Kodi > Kliknite karticu Dodaci > a zatim kliknite ikonu okvira pod nazivom Package Installer.klub igrača na kodi
 4. Nakon što kliknete na ikonu Installer Package, morate odabrati opciju Install from Zip File > Ova će opcija otvoriti još jedan okvir u kojem morate odabrati igrače Klub > Zatim kliknite na repository.playersklub-1.0.zip.instalacijski program za klub kodi
 5. Pričekajte instalaciju spremišta. Nakon što to učinite, u gornjem desnom kutu zaslona prikazat će se znak “Instaliran dodatak”..postavke kluba igrača kodi
 6. Sada kliknite na opciju Install from Repository > Pretražite i kliknite na Igrače Klub Spremište > Video dodaci > Zatim kliknite na Players Klub > Instalirati.klub igrača na kodi
 7. Pričekajte instalaciju dodatka.konfiguracija igrača xbmc igrača na kodi
 8. Nakon dovršetka instalacije vratite se na glavni izbornik Kodi > Kliknite Dodaci > Video dodaci > Igrači Klub > Uživati!

igrači klub kodi vodič

Kako instalirati klub igrača na Kodi Jarvis verzije 16

 1. Otvorite Kodi Jarvis na vašem sustavu > Kliknite na Opcija sustava > Zatim kliknite na File Manager > Zatim dvaput kliknite Dodaj izvor.
 2. Vidjet ćete okvir ispred sebe, kliknite na “None” > Upišite ovaj URL http://theplayersklub.us/playersklub/ i kliknite Gotovo > Sada upišite naziv spremišta “Igrači klub” i kliknite Gotovo > Sada kliknite U redu.
 3. Nakon što nestane okvir, vratite se na početni zaslon Kodi i kliknite Sustav > Add-ons > Instalirajte iz Zip datoteke > Igrači Klub > Zatim kliknite na repository.playersklub-1.0.zip
 4. Sada odaberite opciju Install from Repository > Pronađite i kliknite na Igrače Klub spremišta > Video dodaci > Igrači Klub > Instalirati > Uživati!

Igrači Klub Lozinka

Nedavno je Players Klub bila besplatna verzija koja je bila dostupna za Kodi korisnike. Svojim je besplatnim korisnicima pružio korisničko ime i lozinku, koje bi se često mijenjale. Međutim, to više nije moguće. Korisnici Kodija moraju dobiti premium račun kako bi otključali kanale.

Igrači Klub IPTV

Igrači Klub nude mnoštvo američkih IPTV kanala uključujući i neke kanadske kanale. Evo nekoliko popisa kanala koji dodatak ima:

 1. ESPN
 2. Otkriti
 3. Channel History
 4. MSNBC
 5. &E

Igrači Klub Premium

Račun Players Klub Premium nudi preko 500 američkih kanala počevši od nas$ 5. Nema štete platiti US $ 5 za gledanje nekih najboljih američkih IPTV kanala.

Još jedna prednost koju ćete dobiti s premium verzijom je njezina kvaliteta videozapisa. Iako Players Klub ne obećava da će nuditi HD kvalitetu, ipak je ipak finiji.

Završetak

Igrači Klub je vrhunski dodatak koji sadrži preko 500 američkih IPTV kanala, uključujući sportove uživo. Ne tako davno Players Klub bio je besplatna verzija dodatka Kodi koji se zbog svoje popularnosti uključio u premium servis.

Povećao je broj IPTV kanala na svojoj premium verziji s boljom kvalitetom videozapisa, počevši od 5 USD. Ali postoji alternativa za Igrače Klub, a to je Kodi addon koji se diže u Neptunu, a koji je daleko jedan od najboljih kodi dodataka. U ovom smo vodiču dali detaljne korake o tome kako instalirati Players Club na Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map