Kako instalirati KODI na Apple TV – 8 jednostavnih vodiča korak po korak

Upoznavanje kako instalirati KODI na Apple TV 4,3,2,1 nije lak zadatak. Ali, s 8 jednostavnih koraka instaliranja KODI na Apple TV pojednostavili smo.


Jedna od najvažnijih stvari za svaki mrežni streamer je Kodi VPN koji može deblokirati ograničene web stranice i pružiti internetsku privatnost visokog ranga. Ako želite biti isplativiji, isprobajte besplatne Kodi VPN davatelje usluga. Drugo, trebate započeti s osiguravanjem da na Apple TV-u imate sljedeće stvari kako biste instalirali KODI s lakoćom. Obavezno znate kako instalirati VPN na Kodi.

Kodi na Apple TV-u

Prije nego što požurite, postavljanje kodi-a na ipadu također će zahtijevati sljedeće:

 1. Xcode 8 ili noviji (besplatno)
 2. uslužni program iOS App Signer za Mac (besplatan)
 3. Najnovija KODI .deb datoteka za tvOS (besplatno)
 4. Besplatni (ali aktivan) Apple Developer account (Prijavite se ako ga nemate)
 5. Mac računalo ili prijenosno računalo s operativnim sustavom Mac OS X 10.9 ili novijim

Ali prije nego što nastavimo dalje, trebali bismo vas podsjetiti da na Apple TV-u 4 i 2 djeluje jedini pouzdan način instalacije Kodija. Postoje i vodiči za instalaciju za Apple TV 1 i 3, ali nažalost, oni ne rade. Stoga će se naš vodič usredotočiti na Apple TV 4 i 2.

Možda trošite svoj novac na skupe digitalne multimedijske uređaje, ako ih nemate znati ružnu istinu iza 4k medijskih uređaja.

kako-to-install-učitavanja programa-kodi-na-jabuka-tv

Što je Apple TV?

Apple TV ne treba brkati s Macintosh TV-om, koji je Appleova prva računalna televizija. Apple TV je poput ostalih streaming kutija, ali s klasičnim Apple dizajnom i specifikacijama.

Do sada je Apple lansirao 4 generacije uređaja za digitalne medije. Prva je izašla u rujnu 2006. godine, a isporuke su počele u ožujku 2007. godine. A posljednja je najavljena u rujnu 2015. s velikim ažuriranjima, kako je kazao Tim Cook (CEO Applea) „TV budućnost su aplikacije“.

Dalje je dodao da je za Apple TV potreban sjajan operativni sustav da bi zabilježio rastuće tržište korisnika TV-a u SAD-u.

korisnici jabučne televizije

Apple TV je zabilježio pad prodaje na godišnjoj razini i smanjio se do 8% u isto vrijeme u odnosu na prethodnu godinu. Nije proizvod bio sam po sebi blatan.

Međutim, cjelokupno iskustvo se još više očekuje od medija playera nije dorastao. Ali to je bilo sve dok Apple nije obnovio Apple TV 4. generacije nevjerojatnom 4K Ultra HD rezolucijom. Apple TV četvrte generacije stvara bijes među korisnicima.

KODI, Media Player

KODI, poznat i kao XBMC (Xbox Media Center), besplatan je i već pravi buzz s milijunima korisnika iz SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Njemačke i drugih. KODI je vrlo prilagodljiv sa raznim skinovima i dodacima, uglavnom zbog otvorenog koda.

KODI se suočio sa problemima zakonitosti, ali jednostavnim riječima, to je elegantan medijski uređaj koji korisnicima omogućuje streamanje bilo koje vrste sadržaja, bilo da se radi o plaćenom sadržaju ili da besplatno preuzme sadržaj zaštićen autorskim pravima. Postoji puno sjajnih KODI dodataka za korisnike koji mogu gledati filmove, sport, TV i još mnogo toga.

Kako instalirati KODI / XBMC na Apple TV 4. generacije

Ako se pitate možete li instalirati KODI na Apple TV četvrte generacije, tada je to potrebno. Instalacija KODI na ovaj uređaj nije tako jednostavna kao instaliranje aplikacije u vaš mobitel.

Započnite s preuzimanjem gore navedenog softvera na Apple TV-u četvrte generacije. Naprijed pročitajte naš vodič za ažuriranje uređaja, kako ažurirati kodi na Apple TV-u.

Povrh toga trebat će vam USB-C do USB-A kabel.

Kako instalirati KODI / XBMC na Apple TV četvrte generacije pomoću USB C na A

USB C u USB kabel

Taj će vam postupak omogućiti postavljanje KODI-ja na Apple TV 4 bez bjekstva od zatvora. To će vam omogućiti da KODI prebacite na Apple TV.

Kako instalirati Kodi na Apple TV pomoću Cydia Impactor

Slijedite ove korake za instaliranje Kodija na Apple TV putem Cydia Impactor:

1. Pretvori Kodi deb datoteka u IPA datoteka > Otpakirajte ‘data.tar‘ datoteka.

2. Otvorite mapu nazvanu ‘podaci’> Ići Prijave > Stvorite novu mapu s imenom „nosivost na istom odredištu od „Kodi.app”.

3. Sad izrezati i zalijepiti „Kodi.app” mapu u novostvorenoj mapi nazvanoj “Mapa korisnog opterećenja” > Zip mapu Payload > Odaberi poštanski kao format arhiva> imenovati ga kao „Kodi.ipa”.

4. Sad, spojite svoje Apple TV uređaj na svoje PC > Otvorena Cydia Impactor > Kopirati i zalijepiti Kodi.ipa datoteka > Sad ćete morati Unesi vaš Apple ID.

5. Sad Spojiti vaš Apple TV na svoje televizor i okreni NA.

Ovdje ćete vidjeti Kodi u izborniku aplikacija spreman za upotrebu!

Sideloading s Xcode i iOS App Signer

 1. Priložite Apple TV na Mac računalo i pokrenite novi tvOS > Aplikacijski projekt u Xcode-u.Ova metoda se naziva Sideloading s Xcode i iOS App Signer
 2. Izradite jedinstveni identifikator s novim nazivom projekta kao KodiApple TV. Zajedno stvarajte jedinstveni identifikator paketa koji koristi isti naziv projekta.lako instalirati-kodi-na-jabuke-tv-4
 3. Ako se suočite s problemom za datoteka za rezerviranje, problem s popravkom klika.kako-učitavanja programa-kodi-na-jabuke-tv-4
 4. Morat ćete se prijaviti za besplatni račun razvojnog programera.kako-učitavanja programa-kodi-na-jabuke-tv-4
 5. Kasnije odaberite svoj razvojni tim.korištenjem-učitavanja programa-metoda-za-instalaciju-Kodi-na-jabuka-tv
 6. Naprijed i otvorite iOS aplikaciju potpisnik. Odaberite potvrdu za potpis i profil za pružanje usluga. Kliknite Start i odaberite izlazno mjesto. U ovoj fazi odaberite datoteku za unos KODI .deb kao ulaznu datoteku.lako postavljanje-za-sideloading-Kodi-na-jabuka-tv-4
 7. Povratak na Xcode. U Xcode-u odaberite izbornik Window i zatim pritisnite Devices.8-koraka za instalaciju-kodi-na-jabuka-tv-4
 8. Da biste dodali svoj Apple TV, pronađite povezane uređaje i odaberite Apple TV zajedno s gumbom plus za dodavanje uređaja.

Instalirajte-kodi-17.4-na-jabuka-tv

Nakon odabira Apple TV-a u gornjem polju, svi ćete biti u mogućnosti uživati ​​u KODI-u na svom Apple TV-u. Ali kako biste povećali svoju zabavu, možda biste trebali odabrati jedan od najboljih KODI dodataka koji će vam pomoći u streamu vašeg omiljenog filma, sporta ili bilo čega drugog.

Samo 5 najboljih Apple TV igara za 2020. godinu u US $ 5,00

Igre su uvijek uzbuđenje za dijete ili staru osobu. S izvrsnom tehnologijom i grafikom na Apple TV četvrtoj generaciji, bit ćete oduševljeni igranjem onog broja igara koliko želite. Trend igranja igara na visokoj rezoluciji Apple TV-a raste. Slijedi pregled 5 najboljih Apple TV igara.

 1. Machinarium (4,99 USD)

  To je puzzle igra avantura “klikni i klikni”, koju je razvio Amanita Design.Machinarium-najbolji-igra-za-jabuka-tv

 2. Lumino City (4,99 USD)

  Lumino je avanturistička puzzle igra razvijena u programu State of Play Games.Lumino-Grad

 3. AG pogon (3,99 USD)

  Rastuća igra trke razvijena je u ZORG Entertainment Ltd, ispunjena je antigravitacijskim plovilom.AG-Drive

 4. Avantura Alta (4,99 USD)

  Beskrajna trkača snowboard board igra Snowman.Altos-avantura

 5. Crossy Road (besplatno)

  Igra Free Arcade razvio je Hipster. Okreće se oko koncepta kokoši prelazeći cestu.

križna cesta besplatna tv igra s jabukama

Kako instalirati KODI / XBMC na Apple TV 2. generacije

odricanje Helix je zadnja verzija KODI-ja koja radi na Apple TV-u druge generacije.

Jednostavan način postavljanja KODI-ja na Apple TV 2 koristi naredbene retke na vašem Macu.

Otvorite terminal na Mac računalu i utipkajte zadanu naredbu.

ssh [email protected]
Primjer: ssh [email protected]

Zatražit će zadanu lozinku koja je alpski

Nastavite s unošenjem sljedećih naredbi

apt-get instalacija wget

wget -0- http://apt.awkwardtv.org/awkwardtv.pub | dodavanje tipke apt –

jeka "deb http://apt.awkwardtv.org/ stablemain"> /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list

jeka "deb http://mirrors.kodi.tv/apt/atv2 ./" > /etc/apt/sources.list.d/xbmc.list

apt-get update

apt-get install org.xbmc.kodi-atv2

ponovno podizanje sustava

Pa, to je lako kao što se dobiva i svi ste spremni! Sada ćete moći pokrenuti KODI aplikaciju za Apple TV 2. A ako nakon čitanja ovog vodiča podijelite svoje povratne informacije u komentari odjeljak ispod.

Windows zamjenski uređaji za Kodi

 1. Kodi na Roku
 2. Kodi na Raspberry Pi 
 3. Kodi na iPadu
 4. Kodi na Firesticku
 5. Kodi na Windows-u
 6. Kodi na Xbox One
 7. Kodi na Nvidia Shieldu

Apple TV 4 vs. Nvidia Shield TV za KODI

Nova Apple TV generacija četvrte generacije lansira novu Apple tvOS platformu i aplikacijski ekosustav. Dok je Nvidia Shield TV vodeća kutija Android TV-a s jedinstvenim naglaskom na igračke performanse.

Možete preuzeti Apple TV četvrte generacije za 179 USD ili 199 USD sa 32 giga ili 64 giga za pohranu. Dok možete dobiti Nvidia Shield TV za 199 ili 299 američkih dolara s 16 giga ili 500 giga spremišta koje je oboje proširivo, zahvaljujući utoru za micro SD karticu.

Udaljene značajke

Apple TV dolazi sa standardnim prilično glatkim upravljačem glasa s trackpadom, ali Nvidia Shield standardno dolazi s igraćim kontrolerom. Daljinski upravljač uvijek možete kupiti zasebno, tako da je očigledno da je igranje glavni prioritet ovdje za Nvidia Shield sa standardnim gamepadom.

No, ovo se također može koristiti za navigaciju sustavom i kontrolu vašeg medijskog sadržaja, a s IR prijemnikom na prednjoj strani možete koristiti i standardni univerzalni daljinski upravljač baš kao što biste mogli s Apple TV-om. Sada uspoređujući daljinac, oba su pomalo slična faktor veličine i oblika.

Oba imaju kontrolere glasnoće, ali Apple TV daljinac izravno kontrolira jačinu zvuka televizora putem infracrvene veze dok daljinski upravljač Nvidia kontrolira glasnoću iz samog okvira Nvidia pomoću klizača osjetljivog na dodir na daljinskom upravljaču.

Oboje imaju tanke visokokvalitetne metalne izvedbe s unutarnjom punjivom baterijom. Sada samo daljinski štit uključuje priključak za slušalice za privatno slušanje zvuka. Iako Apple TV može upariti Bluetooth slušalice za sličnu funkcionalnost.

Oblikovati

Dizajn kutije Nvidia s njenim geometrijskim oblicima i multi-teksturiranim površinama doista donosi puno pažnje, naravno, tu imamo i zeleno svjetlo s potpisom na vrhu. Može se postaviti i sa strane pomoću dodatnog dodatka za metalni nosač.

Apple TV je mnogo suptilniji i kompaktniji dizajn s bijelom LED lampicom na prednjoj strani i, naravno, nekako bi trebao nestati u pozadini. Ali Shield na vrhu ima kapacitivno tipku za napajanje, koju Apple TV nema da je nešto što nije uobičajeno..

Specifikacija

Potpuno novi Apple TV 4K dolazi s nadograđenim A10X Fusion Chip procesorom. Dok Shield dolazi s Nvidia Tegra X1 procesorom.

Tehnologija razlučivosti koja su sada obje konkurencije je u pitanju jer Shield ima 4K HDR zaslon na 60 Hertza, s druge strane Apple TV 4K također ima slične aspekte rezolucije / videa. Uz tako visoku grafiku i specifikacije, i jedno i drugo imaju veliku cijenu.

Ali hej, to nije kraj svijeta, još uvijek možeš naći puno KODI kutija koje se lako nalaze u tvom džepu. A nakon prikupljanja recenzija i našeg istraživanja za nas je Nvidia Shield TV jasan pobjednik zbog svog elegantnog dizajna i performansi.

Ružna istina Niste svjesni 4K video uređaja

Bez obzira koji uređaj kupujete za zabavu, ono što je važno 4K je samo jedan dio jednadžbe. Sadržaj mora biti kompatibilan s 4K, a slijedi ga i sama televizija, s tim da je potrebno da provjerite je li sadržaj koji struji 4K. Televizija također mora biti u stanju prilagoditi vašu grafiku visoke razlučivosti.

Dakle, čak i ako ste spremni potrošiti do 300 USD na medijski uređaj, još uvijek nećete moći strujati klasični 4K sadržaj. Ovo je najviše ograničavajući faktor jer tehnologija za nadmašivanje isporuke sadržaja također mora nadjačati.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map