Kako instalirati Kodi na Mac OS pomoću programa Kodi Library

Podrška Kodi na više platformi jedan je od mnogih razloga što je ovaj softver toliko popularan među mrežnim streamerima i rezačima kabela. Ova svestranost nešto što cijene mnogi tehnički geekovi jer je to prilično rijetka stvar koju mogu vidjeti. Mac je vrhunski linijski operativni sustav koji ljudi vole zbog svojih nevjerojatnih značajki.


Nakon Microsoftovog Windows-a, Mac je najkorišteniji operativni sustav za stolna računala širom svijeta. Mnogi korisnici radije koriste macOS za osobnu upotrebu zbog zadivljujućeg GUI-ja i njegovih impresivnih funkcionalnosti. Kodi za Mac nešto što bi korisnici Mac-a voljeli imati.

Zamislite jedinstvo jednog od najboljih operativnih sustava s jednim od najboljih softvera za strujanje na mreži; MacOS i Kodi!

Zvuči odlično, točno?

Doista je fenomenalno iskustvo, jer Kodi za Mac OS zbog funkcionalnosti i značajki. To je bolja opcija za korisnike koji više vole praktičnost i međusobnu povezanost svojih mobilnih i desktop uređaja. Sučelje i kvaliteta prikaza Mac knjige globalno su hvaljeni i o tome više nema razmišljanja. Online strujari više vole gledati filmove i TV emisije u HD definiciji, što je moguće s aplikacijom Kodi za Mac.

Drugo, činjenica da zlonamjerni programi i virus nisu dobrodošli u MacOS-u čini ga fascinantnijim za upotrebu. Internetsko strujanje ponekad može biti rizično, a mnogi se korisnici zbog posljedica suzdrže od toga da se uključe u njega. Međutim, Mac Mac se ne brine zbog takvih problema jer je Mac jedan od najsigurnijih operativnih sustava koji se koristi.

Još jedna velika stvar o Macu koja ga razlikuje od drugih operativnih sustava poput Windows-a i Androida je stabilnost. Aplikacije u Macu ne ruše se kao u drugim operativnim sustavima. Rušenje datoteka ili aplikacija nešto je s čime se MacOS korisnik ne predstavlja, a to čini ovaj OS bolji od drugih.

Na komparativnoj razini, mrežno strujanje putem Mac OS-a može biti bolja opcija nego što mogu drugi!

Je li Kodi siguran za Mac?

Doista! Kao što je spomenuto ranije, sam MacOS vrlo je siguran jer u sustav ne mogu ući malwares ili virus, što je jedan od njegovih USP-a. Štoviše, ako korisnik koristi službene dodatke Kodi, tada nema rizika da postane plijen bilo koje vrste virusa za razliku od ostalih korisnika OS-a.

Problemi sa sigurnošću nastaju kada se korisnici odluče za Kodi dodatke treće strane koji u svojim spremištima imaju špijunski i malwares. Nije nužno da bi svaki Kodi dodatak imao nešto sumnjivo u svom spremištu. Nisu primijećeni brojni slučajevi poput ovog, no nedavno je pronađeno da nekoliko dodataka Kodi djeluje zarazno.

Unatoč tome, možete uživati ​​u korištenju drugih Kodi dodataka za streaming filmova, sportove i još mnogo toga, bez brige o sigurnosti na Macu.

Zahtjevi za Mac za postavljanje Kodi na Mac

Slijede zahtjevi za postavljanje Kodi-a na Mac OS:

 1. Kodi podržava i x86 i X64 procesore. Mac uređaji imaju x64 (64-bitne procesore) koje podržava Kodi i neće biti potrebno podešavanje.
 2. GPU i OpenGL 2.0 najmanji su zahtjevi za pokretanje Kodi, Mac uređaji imaju bolje specifikacije u pogledu GPU-a i to uopće ne bi bio problem..
 3. Za brzo izvođenje Kodi na vašem uređaju potrebno je najmanje 2 GB RAM-a.
 4. Kodi ne treba puno prostora za instalaciju, a pokrio bi samo 150MB vaše pohrane.

Kako instalirati Kodi 18 Leia na Mac

 1. Idite na stranicu za preuzimanje Kodi.tv i kliknite na ikonu Kodi za preuzimanje Mac OS-a. Preuzmite instalacijski program (64 bitni) na svoj uređaj.
 2. Otvorite preuzetu datoteku na Mac računalu iz mape za preuzimanje.
 3. Sada povucite i ispustite datoteku za postavljanje Kodi-a u mapu Applications > započet će instalacija aplikacije.
 4. Nakon dovršetka instalacije otvorite Kodi. (Moguće je da ćete možda dobiti grešku koja kaže: “ne može se otvoriti jer je neidentificirani programer”, to je zato što niste omogućili dozvolu za instaliranje vanjskih aplikacija).
  Kako biste na svom Mac računalu omogućili upotrebu vanjske aplikacije, desnom tipkom miša kliknite aplikaciju Kodi > Odaberite Otvori. Postoji još jedan način otvaranja aplikacije, možete otvoriti Sigurnost & Postavke privatnosti i kliknite na opciju “Dopusti aplikacije preuzete s:”.
 5. To je to! Sada možete koristiti Kodi na MacOS-u i uživati ​​u strujanju svih omiljenih sadržaja putem nevjerojatnih dodataka.

Evo nekih najboljih Kodi dodataka za MacOS:

 1. Tubi TV
 2. Popcornflix
 3. Filmovi o velikim zvijezdama
 4. FilmRise
 5. Pucketanje
 6. WNBC

Ovo su neki od najboljih dodataka za isprobavanje Kodi aplikacije za Mac. Neki od njih su neslužbeni dodaci za Kodi, dok su drugi licencirani za Kodi službene dodatke.

Kako postaviti Kodi knjižnicu na Mac OS

Ako želite ažurirati Mac OS biblioteku s vašim metapodacima, slijedite ove korake:

 1. Otvorena Kodi
 2. Klik Filmovi
 3. Odaberi Unesite odjeljak s datotekama
 4. Kliknite na Dodavanje videozapisa opcija
 5. Kliknite na pretraživati > Sada otvorite mapu koja sadrži vaše videozapise za prijenos i kliknite U redu
 6. Još jednom kliknite U redu i mapa će biti prenesena.
 7. Vratite se u glavni izbornik i otvorite odjeljak Filmovi.
 8. Pojavit će se prozor s prozorima > Odaberite Filmovi i sadržaj će biti dodan u vašu knjižnicu.

Zaključak

Do sada biste sigurno shvatili da Kodi za Mac instalaciju uopće nije složen. Korisnicima Maca preporučujem da pokušaju koristiti Kodi za mrežni streaming jer ima sjajne značajke. Spomenuo sam gore nekoliko najboljih Kodi dodataka koje možete koristiti za streaming svih najnovijih filmova i TV emisija, pa pokušajte.

Kodi na MacOS-u nešto će vam se svidjeti, ako ste ljubitelj strujanja koji pozdravlja kvalitetan softver i uređaje za strujanje. Osobno sam ga probao i uvjeravam vas da vrijedi pucati. Unatoč tome, ako se suočite s bilo kakvim geo-ograničenjima ili ako ne možete instalirati dodatak, pokušajte koristiti VPN da biste zaobišli ograničenja. Također biste se trebali odlučiti za VPN tijekom streaminga na mreži kako biste zaštitili svoju privatnost.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map