Kako instalirati Kong TV na Kodi – vrijeme procjene je 3 minute

Kong TV vam omogućuje gledanje stotina IPTV kanala iz cijelog svijeta s najboljom kvalitetom videozapisa na vašem Kodi uređaju. Ima odvojene odjeljke podijeljene za mnoge kategorije, tj. Filmove, sport, TV uživo, dokumentarne filmove, djecu i tako dalje. Izvori za sadržaj koji pruža Kong TV imaju jako malo loših veza i upravo je ovaj dodatak odličan.


U ovom smo vodiču raspravljali o cjelovitom postupku kako instalirati Kong TV na Kodi. Počnimo.

 1. Kako instalirati Kong TV na Kodi 16
 2. Kong TV ne radi / Problemi / Pogreške
 3. Preuzmite Kong TV APK
 4. Kongi TV recenzije
 5. Kong Kong TV Kodi Repo Download

Kako instalirati Kong TV na Kodi Krypton verzije 17 ili više

 1. Prvo trebate Otvori Kodi Krypton > Zatim odaberite postavke ikonu na gornjem izborniku > Ići Upravitelj datoteka.kako instalirati kong tv na kodi
 2. Pomičite se prema izborniku i dvaput kliknite na Dodajte izvor na lijevoj strani zaslona > Otvorit će se okvir na koji morate kliknuti „Nitko” opcija > Upišite URL http://devraiden.com/repo/ > Klik u redu > Sada upišite naziv spremišta, tj. King Kong Repo > Klik u redu da zatvorim kutiju.kako instalirati kong tv na kodi kripton verzije 17 ili novijeg
 3. Vrati se na Kodi dom pritiskom na „Backspace” tipku na tipkovnici > Ići Add-ons izbornik > Kliknite na Instalacijski paket (Ikona okvira) na vrhu.kako dodati kong tv na kodi
 4. Prikazat će se popis opcija, pa kliknite na Instalirajte iz Zip datoteke > Iz okvira otvorenog na vašem zaslonu kliknite na King Kong Repo > Repository.KingKong.zip > Instalacija će potrajati nekoliko minuta.postava kong tv-a
 5. Dodirnite Instaliraj iz skladišta opcija > Pronađite i kliknite na Spremište King Konga > Zatim Video dodaci > Kong TV > Instalirati.kong tv na kodi
 6. Idite na pregled dodatka Kodi dom > Zatim Add-ons > Video dodaci > Kong TV > Uživajte u TV-u uživo!

Kako instalirati Kong TV na Kodi Jarvis verzije 16 ili ispod

 1. Pokrenite Kodi Jarvis na vašem sustavu> Odaberi Sustav mogućnost s izbornika > Kliknite na Upravitelj datoteka iz mogućnosti podizbornika > Zatim Dvaput kliknite na Dodajte izvor.
 2. Klik „Nitko” kad se otvori okvir > Upišite URL http://devraiden.com/repo/ > Klik Sastavljeno > Zatim upišite naziv tj. King Kong Repo > Klik u redu.
 3. Vrati se na Kodi Glavni izbornik > Odaberi Sustav meni opet > Dodirnite Add-ons > Sada kliknite na Instalirajte iz Zip datoteke > King Kong Repo > Zatim odaberite repository.kingkong.zip
 4. Ići Instaliraj iz skladišta > Zatim odaberite Spremište King Konga > Kliknite na Video dodaci > Kong TV > Instalirati

Kong TV ne radi / Problemi / Pogreške

S dodatkom kong tv-a možete dolaziti do različitih vrsta pogrešaka i grešaka. Budući da se ti kanali emitiraju iz cijelog svijeta, stoga se mnogi Kodi korisnici suočavaju s tim pogreškama. Neke od njih su istaknute u nastavku:

Instalacija ovisnosti nije uspjela

Kad god se dogodi ova greška, to znači dvije stvari. To može značiti da dodatak ili spremište više ne postoje ili se dodatak ili spremište ažuriraju. Kada vidite ovu pogrešku, ne može biti treće opcije.

Riješenje

Rješavanje ovog problema često uključuje čekanje nekoliko minuta, a zatim ponovni pokušaj instaliranja određenog dodatka. Ako i dalje ne radi, znači da postoji problem s dodatkom koji treba riješiti. Nekoliko minuta čekanja osigurat će ažuriranje dodatka.

Nema dostupnog strujanja / izvora

Iako Kong TV emitira većinu kanala koji se spominju na njihovom popisu, ali neki su geografski ograničeni. To znači da se ti kanali neće emitirati ako se ne gleda u njihovoj matičnoj zemlji. Inače će se prikazati “Nema dostupnog izvora”.

Riješenje

Za rješavanje ovog problema postoji jednostavno rješenje, a to je dobivanje Kodi VPN-a. Omogućit će vam otključavanje geo-ograničenja i zaštititi sustav od vanjskih prijetnji i neželjene pošte.

Kong TV APK

Kong TV trenutno nema vlastiti APK. Zbog toga se preporučuje preuzimanje Kong TV-a na uređaju Kodi Fire Stick. Slijede slični koraci kao što je opisano za Kodi Krypton u gornjem odjeljku.

Kongi TV recenzije

@_PYDev_ Bok. Obožavajte Kong Kong. U Aeon Nox Silvo ne mogu dodati KongTV ili KongKids svojoj konstrukciji. Zamrzava se svaki put kada kliknem dodavanje prečaca

– Ronald Kapeller (@rkapeller) 2. kolovoza 2017

Gledajući odgovor korisnika Kodi-ja, može se činiti da Kong TV ne djeluje pravilno prilikom instalacije nove Kodi kože. Jedan korisnik Kodija istaknuo je da se Kong TV ne stapa dobro s Aeon Nox Silvo Skinom i zato smrzava nakon svakih nekoliko minuta.

@ASB_YT Ref KongTV App ……. svi kanali se isključuju nakon 3 ili 4 minute.

– Pat (@Whelts) 1. kolovoza 2017

Još jedna uobičajena recenzija koju su objavili korisnici Kodi-ja je njezin neuspjeh u održavanju IPTV kanala. Mnoge pritužbe usmjerene su na gašenje kanala nakon svaka 3 do 4 minute. To znači da Kong TV ima pogrešku koju treba ispraviti, a koji se često pojavljuju.

Kong Kong TV Kodi Repo Download

King Kong repozitorij može se instalirati s Zip datotekom, a odatle možete instalirati dodatak Kong TV izravno na Kodi. Slijedite dolje navedene korake:

 1. Preuzmite Kong TV spremište
 2. Otvorena Kodi > Ići Add-ons > Odaberi Box-ikona na vrhu > Zatim Instalirajte iz Zip datoteke > Kretanje ili Učitaj preuzeta Zip datoteka.
 3. Ići Instaliraj iz skladišta > Spremište King Konga > Video dodaci > Kliknite na Kong TV > Zatim Instalirati.

Zamotavanje

Kong TV stječe ogromnu popularnost zbog pokrivanja stotina IPTV kanala. Kong TV možete pronaći u KingKong repozitoriju, zajedno s drugim velikim dodacima kodi. Nudi kanale dobre video kvalitete i ima manje loših veza. U ovom smo vodiču raspravljali o tome kako instalirati Kong TV na Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map