Kako instalirati SALTS (Stream svih izvora) na Kodi za manje od 2 minute

Streaming All Sources (SALTS) najbolja je opcija za gledanje HD filmova i TV emisija na Kodi-ju. Natječući se sa sve popularnim dodacima Exodus Kodi, nudi potpuni skup zabave za vašu obitelj. Samo nekoliko najboljih dodataka kodi pružili bi kvalitetu HD videozapisa s nekoliko prekinutih veza, SALTS je jedan od njih.


Kodi NewsIkad čuo za Kodija strože kažnjavanje? Da, istine su & blokiranje milijuna za gledanje besplatnog sadržaja. VPN može zadržati vaš identitet anonimnim i sigurnim. PureVPN je vaše najbolje rješenje da se zaštitite od DMCA obavijesti, problema s autorskim pravima & deblokiranje raznih dodataka poput Neptunovog uspona, saveza ili GAIA-e.purevpn cta

Ovaj vodič upoznaje Kodi korisnike o tome kako instalirati SALTS na Kodi. Spomenimo korake za instaliranje SALTS-a na Kodi Krypton i Kodi Jarvis.

Kako instalirati SALTS na Kodi Jarvis verzije 16
Kako instalirati SALTS na Kodi Fire Stick
Kako instalirati SALTS na Kodi kutije
SALTS vs Exodus
SALTS Ne radi / Pogreške / Problemi na Kodi
SALTS Kodi Forum i knjižnica

Kako instalirati SALTS na Kodi Krypton verzije 17 ili više

 1. Otvorena Kodi Krypton na sustavu > Kliknite ikonu zupčanika na vrhu koja se također zove postavke ikona > Tada morate odabrati Upravitelj datoteka opcija > Sada se pomaknite prema dolje i dvaput kliknite na Dodajte izvor na lijevoj strani ekrana.Kako instalirati soli na Kodi
 2. Klik „Nitko” opcija kad se pojavi okvir > Ovdje će se tražiti da je upišete URL spremišta, pa upišite http://kdil.co/repo/ > Zatim kliknite u redu > Malo ispod traži se ime spremišta ili izvora medija, pa upišite Kodil > Sada kliknite u redu da zatvorim kutiju.kako instalirati soli na kodi kripton verzije 17 ili novijeg
 3. Vratite se sada Kodi dom pritiskom na „Backspace” tipku na tipkovnici pritisnite nekoliko puta da nastavite s daljnjim koracima > Zatim kliknite na Add-ons > Sada odaberite Instalacijski paket ikona.kako dodati soli na kodi
 4. Na zaslonu ćete vidjeti nekoliko opcija na kojima morate kliknuti Instalirajte iz Zip datoteke > Tada će se pojaviti okvir, pronaći i kliknuti Kodil > Zatim kodil.zip > Pričekajte nekoliko minuta da se instalacija odvija.soli kodi preuzimanje zip url
 5. Nakon završetka instalacije idite na Instaliraj iz skladišta opcija > Sada se pomaknite prema dolje po popisu i kliknite na Kodil > Sada odaberite Video dodaci od opcija > Zatim pronađite SOLI i kliknite Instalirati.soli kod podešavanja kodi
 6. Vrati se na Kodi dom ako trebate vidjeti što se nalazi u ovom dodatku > Sada odaberite Add-ons > Video dodaci > SOLI > Filmovi > Uživati!

postavke soli kodi

Kako instalirati SALTS na Kodi Jarvis verzije 16 ili ispod

 1. Otvorite svoj kodi softver > Otvorit će se popis izbornika koji je vodoravno postavljen na vaš zaslon, a zatim kliknite na Sustav izbornik > Sada Upravitelj datoteka > Zatim dvokliknite Dodajte izvor.
 2. Kliknite na „Nitko” kada se okvir pojavi na vašem zaslonu > Sad upišite URL spremišta Kodil kodivpn.co/repo/kodil.zip i kliknite Sastavljeno > Sada upišite naziv izvora medija „Kodil” i kliknite Sastavljeno > Sada da biste zatvorili okvir, kliknite u redu.
 3. Trebate se vratiti Kodi Glavni izbornik nastaviti s daljnjim koracima > Zatim kliknite na Add-ons > Box-ikona > Zatim Instalirajte iz Zip datoteke opcija.
 4. Pomaknite se prema dolje i kliknite na Kodil > Zatim kodil.zip > Sada kliknite na Instaliraj iz skladišta > Spremište Kodila > Video dodaci > Sada odaberite SOLI > Klik Instalirati > Uživati!

Kako instalirati SALTS na Kodi Fire Stick

 1. Otvorena Vatreni štap > Ići postavke > Kliknite na Opcija za programere > Tada je potrebno UKLJUČITI Aplikacije od nepoznatog izvori i Otklanjanje pogrešaka ADB-a.
 2. Odaberi u redu kad će se pojaviti okvir koji će vas upozoriti.
 3. Vratiti se Početna stranica Fire Fire Stick > Sada odaberite traži opcija i vrsta „Kodi” i kliknite na nju.
 4. Jednom otvorite kodi, trebate slijediti iste korake kao i za Kodi Krypton i Kodi Jarvis.
 5. Pročitajte naš vodič za instalaciju kodi firestick / firetv.

Kako instalirati SALTS na Kodi kutije

Najbolje kutije u potpunosti napunjene Kodi su ilegalne u mnogim zemljama, tako da ako imate neki od tih kutija, tada već imate instalirane SALTS. Ali u slučaju da imate Kodi kutiju koja nije potpuno učitana, morate slijediti neke osnovne korake.

Ako imate Android Kodi okvir, Kodi možete lako pronaći iz Google Play Store-a koji možete izravno instalirati. Jednom instaliran, možete slijediti korake koji su istaknuti za Kodi Krypton ili Jarvis. Koraci ostaju isti za sve Kodi kutije.

SALTS vs Exodus

SALTS vs Exodus

SALTS i dodatak Exodus Kodi predstavljeni su jedan za drugim kada je Kodi stigao na tržište. Exodus je ipak stekao popularnost među Kodijevim fanovima i ubrzo je zapao u središte pozornosti. SALTS je također postao popularan dodatak, ali to se smatralo jednakim Exodusu.

S pravom, kada su policijske vlasti započele suzbijanje dodataka dodataka kodi treće strane, SALTS je ubrzo puknuo, ali Exodus je održao svoje mišljenje. Tijekom godina, Exodus je bio visok usprkos teškoćama koje su se susrele i to je glavna razlika između dva dodatka.

SALTS Ne radi / Pogreške / Problemi na Kodi

SALTS nikad nije bio isti kada je došlo do remećenja zakona od strane trećih dodataka. Ograničena su ograničenja prikazivanja autorskog sadržaja koji su doveli do zatvaranja popularnih dodataka. Od tada, SALTS se suočio s mnogim pitanjima, među kojima su neka od njih navedena u nastavku:

SALTS nije uspio instalirati ovisnost

Kada pokušate instalirati zip datoteku za dovršetak postupka instalacije dodatka, ona daje “Neuspješna instalacija pogreške ovisnosti”. To može biti uzrokovano iz nekoliko razloga. Jedan od razloga za pojavu ove pogreške kada spremište ne radi. Drugi razlog zašto se pojavljuje ova greška je zbog ažuriranja u spremištu.

Riješenje

Iz dva razloga zbog kojih se pojavljuje ova greška imamo dva rješenja. Ako je došlo zbog neuspjelog spremišta, preporučujemo vam da koristite spremište Kodila kako je opisano u ovom vodiču za vodiče. Ako se ta pogreška dogodi zbog ažuriranja u spremištu, tada morate pričekati sat vremena ili pokušati ponovo instalirati.

SALTS Nisu pronađeni izvori

Možda ćete se osjećati nezadovoljno kad vidite pogrešku „Nema izvora pronađena“ koja se često javlja u dodatku SALTS Kodi. Kad god pogodite bilo koji film za streaming, napuni se nekoliko minuta, a zatim vam u zadnji trenutak pukne.

Ako se nešto takvo dogodi, to je zato što stream više nije dostupan i možda ćete morati isprobati neku drugu filmsku ili TV emisiju.

Riješenje

Možda biste htjeli očistiti svu predmemoriju prije nego što započnete streaming izvora koje pruža SALTS. Saznajte sve o čišćenju predmemorije na Kodi.

SALTS Kodi Forum

Budući da je SALTS dodatak treće strane i u mnogim se zemljama smatra nezakonitim, ne postoje službeni forumi. Međutim, ako se želite uključiti u raspravu u vezi sa SALTS-om, morate razmotriti Reddit post.

SALTS Knjižnica Kodi

SALTS nudi raznovrsni zabavni medijski sadržaj za Kodi korisnike, popis SALTS Kodi knjižnice je naveden u nastavku:

 1. Filmovi
 2. TV emisije

Zamotavanje

SALTS Dodatak Kodi poznat je po sveobuhvatnom zabavnom medijskom sadržaju koji nudi Kodi korisnicima. SALTS nudi i HD gledanje sadržaja koji ga čini korisnim dodatkom Kodi. U ovom smo vodiču raspravljali o tome kako instalirati SALTS na Kodi, pa instalirajte ovaj dodatak i uživajte u filmovima i TV emisijama u HD-u.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map