Kako instalirati Sanctuary na Kodi 17.6, Jarvis, Firestick u 6 osnovnih koraka

Ne bi bilo pogrešno smatrati dodatak Sanctuary paralelno Exodusu u pružanju ekstremne zabave gledateljima Kodija. U ovom su priručniku opisani detaljni koraci o tome kako instalirati Sanctuary na Kodi.


Upozorenje! Trebate koristiti VPN da biste ostali anonimni dok koristite Sanctuary jer će tako zaštititi vašu privatnost. Iskoristite 85% popusta na PureVPN i neograničeno struji na Sanctuaryu.

Što je dodatak Sanctuary?

Quantum dodatak, izvorno nazvan Sanctuary, sadrži sve na svom popisu za reprodukciju i njegov potpuni dodatak za Kodi korisnike. Osim što zabavlja gledatelje filmovima, TV emisijama i sportovima uživo, nudi i odjeljak s televizijom i djecom uživo za ciljanje veće publike. Taj je program trenutno preuzeo Apprentice, ali ne brinite sve su njegove značajke i sadržaj ostali netaknuti.

Sanctuary Kodi Lozinka

Ako pokušavate pristupiti sadržaju za odrasle na dodatku Sanctuary Kodi, bit će vam potrebna zaporka koju možete dobiti izravno od razvojnog programera dodatka putem twittera..

Kako instalirati Sanctuary Kodi na Krypton verzije 17.6 ili starije

Slijedi postupak instaliranja dodatka Sanctuary (Quantum) na Kodi:

 1. Prvo morate otvoriti kodi > Odaberi postavke ikona (nalazi se na vrhu) > Kliknite na Upravitelj datoteka > Dvaput kliknite na Dodajte izvor.Kako instalirati Sanctuary na Kodi
 2. Pojavit će se okvir na koji morate kliknuti „Nitko” > Upišite URL pod uvjetom http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Klik u redu > Sada kliknite naziv i naziv vrste izvora ‘Svetilište’ > i kliknite u redu.Kako instalirati svetište na Kodi Krypton verzije 17
 3. Vratite se sada Kodi Glavni izbornik pritiskom na „Backspace” ili „Esc” tipkajte nekoliko puta na svojoj tipkovnici > Kliknite na Add-ons > Zatim odaberite Instalacijski paket ikona (nalazi se gore lijevo).Postavljanje svetišta kodi
 4. Ići Instalirajte iz Zip datoteke > Pronađite i kliknite na Svetilište > Zatim kliknite na repository.sanctuary-1.0.0.zip > Morate pričekati nekoliko sekundi da se spremište instalira.Svetište kodi zip datoteku
 5. Sada kliknite na Instaliraj iz skladišta > Svetilište > Video dodaci > Kvantni dodatak > Klik Instalirati.Svetište kvantni kodi
 6. Ići Kodi Glavni izbornik > Add-ons > Video dodaci > Kvantni dodatak > Uživati!

Postavke kod svetišta

Kako instalirati Sanctuary na Kodi Jarvis verzije 16 ili ispod

 1. Otvori Kodi > Sustav > Upravitelj datoteka > Dvaput kliknite Dodaj izvor.
 2. Kliknite na None > Unesite URL http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Kliknite U redu > Upišite naziv izvora medija “Svetište” > Kliknite U redu.
 3. Kodi Početni zaslon > Sustav > Add-ons > Instalirajte iz Zip datoteke > Svetilište > repository.sanctuary-1.0.0.zip
 4. Kliknite na Instaliraj iz skladišta > Svetilište > Video dodaci > Kvantni > Instalirati.
 5. Ići Početni zaslon > Sustav > Add-ons > Kvantni > Uživati!

Kako instalirati Sanctuary Kodi na Fire Stick

 1. lansiranje kodi aplikacija na Fire Stick-u.
 2. Instalirajte Kodi na Fire Stick.
 3. Ići Mogućnosti za razvojne programere > Uključite program za uklanjanje pogrešaka ADB i aplikacije iz nepoznatih izvora.
 4. Od ovog trenutka nadalje, slijedite gore opisane korake za instaliranje Sanctuary Kodi na Kodi Krypton.

Preuzimanje svetišta

Za izravnu instalaciju skladišta Sanctuary, kliknite ovdje za preuzimanje i slijedite dolje navedene korake:

 1. Kliknite na Preuzmi.Preuzimanje svetišta
 2. Otvori Kodi > Add-ons > Ikona alata za instalaciju paketa > Instalirajte iz Zip datoteke > Dođite do datoteke za preuzimanje s vašeg sustava.
 3. Instaliraj iz skladišta > Svetilište > Video dodaci > Kvantni > Instalirati > Uživati!

Pogreške Kodi Sanctuary / Ne radi / Problemi

Nema dostupnih streamova

Ova se pogreška pojavljuje kada pregledavate dodatak za potoke. Postoji više razloga koji mogu uzrokovati ovu pogrešku kao što je predmemorija možda bila puna, dodatak treba ažurirati ili je nedovoljno ažuriran ili je dodatak možda ograničen geo.

Riješenje

Da biste riješili ovu pogrešku, očistite dodatnu predmemoriju i smanjite broj davatelja usluga. Ako se pogreška i dalje pojavi, ažurirajte dodatak ili ga ponovno instalirajte koristeći pouzdano skladište dodataka.

Instalacija ovisnosti nije uspjela

Pogreška instalacije ovisnosti nastaje kada izvor Repozitorija nije dostupan, zastario ili se isključio.

Popraviti

Uvijek provjerite je li spremište koje namjeravate koristiti dostupno, funkcionira i ažurirano. Ako su sve gore navedene pozitivne, dodatak će se instalirati i funkcionirati sasvim u redu.

Pogreška podataka u zapisniku

Ponekad, kada instalirate dodatak Sanctuary, pojavljuje se poruka o kojoj se događa da je greška u informacijama zapisnika. Kao rezultat toga, ne možete instalirati dodatak Sanctuary na svoj sustav.

Rješenje 1

Jedan od načina da se riješi ovaj problem je da se očisti sva predmemorija. To se može postići instaliranjem dodatka Merlin. Ima posebnu značajku koja briše svu vašu predmemoriju pri pokretanju Kodi-a.

2. rješenje

Drugo rješenje ovog problema je korištenje Kodi VPN-a koji će vam omogućiti pristup Kodi dodacima i sadržaju. Ove su informacije isprobane i testirane, pa moraju raditi i za vas.

Zamotati stvari

Nakon pregleda dodatka Sanctuary mudrije je razmotriti Quantum dodatak alternativu Exodusu, ali s ekstremnim značajkama koje čak i Exodusov dodatak ne odgovaraju. Značajke poput TV uživo i odjeljka za djecu rijetko se mogu naći. U ovom smo vodiču raspravljali o tome kako instalirati svetište na Kodi i kako ga možete izravno preuzeti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map