Kako instalirati Showbox na Kodi – 8 koraka vodiča

Preporučujemo vam da provjerite naš opsežni vodič za kodi addons i zašto je Kodi VPN potreban za sve vaše protoke.


Showbox Kodi repozitorij

Showbox je Kodi dodatak koji nudi besplatni streaming Netflixa i ostalih TV emisija na vašem uređaju. Izvrsno iskustvo za gledanje TV emisija s HD kvalitetnim videozapisima koji vam mogu lako zavesti produžiti sate zabave. Showbox se može instalirati iz SuperRepo Repository-a, koji sadrži gotovo svaki kanal koji je ikada postojao u Kodi-u, a nalazi se među najboljim kodi spremištem 2018. Showbox je među nekim dodacima koji djeluje i na Xbox One Kodi..
U ovom smo priručniku donijeli detaljni postupak kako instalirati Showbox na Kodi. Dakle, budite tu!

Kako instalirati Showbox Kodi na Krypton verzije 17 ili novije

 1. Otvorena Kodi iz vašeg sustava > Kliknite na „Postavke” ikonu koja se nalazi na vrhu > Ići Upravitelj datoteka > Zatim dvokliknite Add-Izvor.kako instalirati showbox na kodi
 2. Na ekranu se pojavljuje okvir, pa kliknite na prostor gdje piše „Nitko” > Sada upišite URL http://srp.nu/ > Klik u redu > Upišite naziv izvora medija ‘Super Repo’ > Klik u redu tako da štedi izvor informacija.kako instalirati showbox na kodi kripton verzije 17
 3. Vratite se sada Kodi Glavni izbornik udarajući „Backspace” tipku na tipkovnici nekoliko puta > Odaberi Dodatak koju možete pronaći na lijevoj strani kartice > Kliknite na Instalacijski paket ikona (gornji lijevi ugao).showbox o postavljanju kodi
 4. Trebate odabrati Instalirajte iz Zip datoteke > Super Repo > Odande kliknite na Kripton > Skladišta > Superrepo > superrepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Sada pričekajte dok se spremište ne instalira. URL adresa zip datoteke
 5. Kliknite na Instaliraj iz skladišta > SuperRepo skladišta [Krypton] [v7] > Kliknite na Spremnici dodataka > Sada odaberite SuperRepo Svi [Krypton] [v7] > Instalirati > Pričekajte dok se dodatak instalira i omogući.showbox na kodi postavkama
 6. Vratite se sada Instaliraj iz skladišta opcija > Vidjet ćete još jedno spremište pod nazivom SuperRepo Svi [Krypton] [v7] > Video dodaci > Pronađite i kliknite Showbox > Klik Instalirati.showbox stream na kodi
 7. Pričekajte da se dodatak omogući.showbox video konfiguracija na kodi
 8. Vrati se na Kodi Glavni izbornik > Kliknite na Add-ons > Video dodaci > Showbox > Gledajte TV emisije na Netflixu i još mnogo toga, pa Uživati!

showbox na kodi

Kako instalirati Showbox Kodi na Jarvis verzije 16 ili ispod

 1. Otvori Kodi > Sustav > Upravitelj datoteka > Dvaput kliknite Dodaj izvor > Kliknite None (Nema) > Unesite URL http://srp.nu/ > Kliknite Gotovo > Upišite naziv “Super Repo” > Kliknite Gotovo > Kliknite U redu.
 2. Idite na početni zaslon Kodi > Sustav > Add-ons > Instalirajte iz Zip datoteke > Super Repo > Jarvis > Skladišta > Superrepo > superrepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Pričekajte instalaciju.
 3. Kliknite na Instaliraj iz skladišta > SuperRepo skladišta> SuperRepo svi > Instalirati > Pričekajte da se instalira.
 4. Idite ponovo na Install from Repository > SuperRepo svi > Video dodaci > Showbox > Instalirati.
 5. Idite na početni zaslon Kodi > Video > Add-ons > Showbox > Uživati!

Kako instalirati ShowBox Kodi na Android Boxes

Instalirajte Kodi na Android Box slijedeći naš vodič.

Jednom kada instalirate Kodi, postupak instaliranja ShowBoxa na Android kutije bit će isti kao što je gore objašnjeno za Krypton V17.

Kako instalirati Showbox na Kodi Fire Stick

Da biste instalirali Showbox na Fire Stick, morate prvo imati instaliran Kodi Krypton Version 17 na Fire Stick-u. Nakon što instalirate Kodi, morate slijediti korake u nastavku:

 1. Otvorite Fire TV Stick > Idite na Postavke > Uređaj > Mogućnosti za razvojne programere > Uključite Rješavanje problema ADB > Uključite Aplikacije iz nepoznatih izvora.
 2. Sada idite na Fire Stick dom > Otvori Kodi > i slijedite korake istaknute za Showbox na Kodi Krypton.

Showbox Kodi Download

Za izravno instaliranje Showbox-a na Kodi, zip datoteku možete preuzeti s veze ovdje.

showbox preuzimanje kodi zip url

Nakon što preuzmete datoteku na svoj sustav, možete slijediti korake koji su istaknuti u nastavku:

 1. Otvori Kodi > Add-ons > Ikona alata za instalaciju paketa > Instalirajte iz Zip datoteke > Navigirajte datoteku koju ste preuzeli na svoj sustav > Kliknite U redu > Pričekajte instalaciju dodatka.
 2. Sada nastavite s korakom 5 kako je predviđeno u smjernicama za Showbox na Kodi Krypton.

Showbox Kodi ne radi / Pogreške / Problemi

Korisnici se žale kako Showbox Kodi ne radi na svim forumima koji mogu. Ostali samo traže radno spremište za instaliranje Showbox Kodi.

Riješenje

Ovaj dodatak više nije dostupan ni u jednom spremištu jer se čini da se zatvorio. Međutim, tamo je Showbox Arize trenutno dostupan sa repovima Jesus Box TV. Možete nastaviti i pokušati.

Pogreška reprodukcije programa Kodi kodi (pogreška provjere podataka)

Ova se pogreška pojavljuje kada postoji problem s davateljima usluga.

Riješenje

Za rješavanje ovog problema potrebna je nova instalacija. Drugi način rješavanja ovog problema je brisanje baze podataka Kodi-ja.

Showbox Kodi Recenzije

Korisnici već kritiziraju Showbox i vjeruju da postoje bolji dodaci koji ShowBox imaju:

showbox reddit pregled

S druge strane, naći ćete korisnike poput ovih koji ismijavaju o njegovom sadržaju i pravnim problemima:

showbox twitter pregled

Nakon svega toga, evo nekoliko komplimenata:

twitter showbox

Showbox Kodi vs Showbox Arize Kodi

Showbox je zapravo aplikacija koja struji i preuzima filmove s bujica. To je dodatak Kodi treće strane, što znači da su protoci koje pruža nezakoniti. Slično svojoj prirodi, Showbox Arize je i Kodi dodatak treće strane koji pruža najkvalitetnije mrežne tokove. Korisnicima je na raspolaganju raznovrstan sadržaj.

Još jedna primjetna razlika je da ShowBox više nije dostupan ni u jednom spremištu. Dok je ShowBox Arize dostupan kroz repo Jesus Box TV.

Završne riječi

Showbox je krajnji izbor za korisnike Kodi-ja da s lakoćom gledaju popularne Netflix emisije i druge TV emisije na vašem sustavu. Omiljeni je dodatak koji vam donosi vrijeme i budite ažurirani na najnovije TV emisije koje emitiraju širom svijeta. U ovom smo vodiču pružili vodič za instalaciju Showbox-a na Kodi. Dakle, uživajte dok traje!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map