One Comment

 1. Dakota
  28.04.2023 @ 09:23

  štima Kodi dodataka, ali ponekad se može pojaviti greška koja kaže da Specto nije uspio instalirati ovisnost. To znači da Specto ne može pronaći potrebne datoteke za rad. Riješenje za ovaj problem je ponovno instaliranje Specto dodatka ili provjeravanje da li su svi potrebni dodaci instalirani na vašem sustavu. Ako se problem nastavi, možda ćete morati kontaktirati podršku za pomoć u rješavanju problema.

  Instalacija Specto vilice nije uspjela

  Ako se tijekom instalacije Specto vilice pojavi greška, možda je došlo do problema s vašim sustavom ili spremištem. Riješenje za ovaj problem je ponovno pokretanje Kodi-a i ponovna instalacija Specto vilice. Ako se problem nastavi, možda ćete morati provjeriti svoje spremište i osigurati da su svi potrebni dodaci instalirani na vašem sustavu. Ako se problem nastavi, možda ćete morati kontaktirati podršku za pomoć u rješavanju problema.

  Specto vs Exodus

  Specto i Exodus su dva popularna Kodi dodatka koji nude filmove i TV emisije. Međutim, Specto se smatra bržim i pouzdanijim od Exodusa. Specto također nudi automatske titlove za videozapise, što Exodus ne nudi. Međutim, Exodus ima veću bazu podataka filmova i TV emisija od Specto-a. Konačna odluka o tome koji dodatak koristiti ovisi o vašim osobnim preferencijama i potrebama.