Kako instalirati Spinz TV – Vodič za početnike

Ažuriraj: Spremište koje sadrži Spinz TV trenutno je u padu, pa dodatak neće raditi s danim URL-om.


Spinz TV je rješenje na jednom mjestu za sve vaše potrebe za streamingom medija. Bilo da se radi o sportu, filmovima, TV emisijama ili medijskim kanalima, uz Spinz TV sve ove značajke i više možete dobiti pod jednim krovom. U ovom postu pokazat ćemo vam kako instalirati Spinz TV na Kodi i uživati ​​u svim tim zadivljujućim značajkama. Ne zaboravite provjeriti vrhunski vodič naših najboljih kodi čarobnjaka.

Što je SpinzTV?

SpinzTV je televizija s internetskim protokolom (IPTV) koja koristi logički internetski protokol (IP) za strujanje različitih medijskih izvora koji uključuju TV emisije, filmove, sportske i druge zabavne programe. To se u nekim zemljopisima smatra nezakonitim, stoga se preporučuje upotreba najboljeg VPN-a za Kodi. Kad god vam je dosadno ili nemate nikakve veze, sa Spinz TV-om možete strujati medijima po vašem izboru i u trenu ubiti dosadu.

Kako instalirati Spinz TV Build na Kodi Krypton verzije 17

U nastavku su navedeni koraci koji će vam pomoći da preuzmete Spinz TV na posljednjoj verziji Kodi Krypton Version 17:

 1. Preuzmite i pokrenite Kodi.kako instalirati spinz tv
 2. Idi na svoje Početni zaslon> kliknite na krug postavke dugme >Upravitelj datoteka> Dvaput kliknite na Dodajte izvor.kako instalirati spinz tv graditi na kodi kripton verzije 17
 3. Unesite vezu http://repo.stvmc.net/u kutiji gdje se prikazuje „Nitko” >Unesite naziv programa „Spinz” ili bilo koje drugo ime po vašoj želji i kliknite u redu.spinz tv medijski izvor
 4. Vratite se na svoje Početni zaslon pritiskom na „Esc” gumb na tipkovnici >Add-ons>Klikni na ikona u obliku kutije na vrhu.spinz tv kodi addon preglednik
 5. Klik Instalirajte iz zip datoteke >SpinzTV > Repository.SpinzTV-0.0.1.zip.zip datoteka spinz tv repozitorija
 6. Pričekajte da se instalacija završi.
 7. Odaberi Instalacija iz skladišta >Spinz TV > Programski dodaci >Spinz TV Čarobnjak > Instalirati.čarobnjak za spinz tv
 8. Ići Add-ons> Programski dodaci >Spinz TV Čarobnjak > i birati među raznim gradi.graditi spinz tv čarobnjaka
 9. Instalirati bilo koje građe koje vam se sviđaju i uživajte!

Kako instalirati Spinz TV Build na Kodi Jarvis verzije 16

Instalacija Spinz TV Build-a na Kodi Jarvis verzije 16 slična je onoj prilikom preuzimanja na Krypton verziji 17, umjesto činjenice da postoji mala promjena u izgledu, ali sličan postupak za nastavak.

Nakon što instalirate čarobnjaka za Spinz TV, naići ćete na Spinz TV Builds za Jarvis kao što je prikazano na slici ispod:

kako instalirati spinz tv kodi jarvis verzije 16

Kako instalirati dodatke za Spinz TV na Kodi Krypton verzije 17

Za preuzimanje dodatka za Spinz TV, prvih 6 koraka pri preuzimanju Spinz TV Build-a ostat će isti. Nakon što instalirate spremište, slijedite ostatak opisanih koraka:

 1. Odaberi Instalacija iz skladišta >Spinz TV > Dodaci programa >Spinz TV Pro > Instalirati.kako instalirati spinz tv addons na Kodi Krypton Verzija 17
 2. Nakon klika na Spinz TV pro, trebat će a Facebook ID i lozinka.spinz tv pro prijavu
 3. Kada kliknete na Popis streama možete pregledati različite kanale za strujanje medija.

spinz tv pro videozapisi

Kako instalirati Spinz TV Addons na Kodi Jarvis verzije 16

Instaliranje dodatka za Spinz TV na Kodi Jarvis verzije 16 ostat će isto kao prilikom preuzimanja na verziji 17, ali može se primijetiti promjena u softverskom izgledu.

Preporučuje se instaliranje najnovije verzije Kodi, tj. Kodi Krypton verzije 17 na vaš sustav kako biste izbjegli uobičajene probleme i pogreške..

Spinz TV ne radi – kako popraviti

Većina problema koji se mogu pojaviti tijekom instaliranja Spinz TV-a nastala je zbog prethodnih verzija Kodi-ja. Nova verzija Kodija, tj. Kodi Krypton verzija 17 popravit će većinu problema.

Neki će korisnici možda imati problema s preuzimanjem Spinz TV-a iz spremišta. Taj se problem može riješiti omogućavanjem ‘nepoznatog izvora’. To možete popraviti povratkom na početni zaslon> Add-ons> postavke > Omogući nepoznati izvor.

Kako instalirati Hardnox Build na Kodi Krypton verzije 17

Prilikom preuzimanja Hard Nox izrade na Kodi Krypton verzije 17, trebate slijediti 8 koraka točno onako kako je bilo potrebno za preuzimanje Spinz TV-a (spomenutog gore). Zatim, sve što trebate učiniti je s popisa različitih Krypton sastava, odaberite Spinz TV Hard Nox. To bi trebalo omogućiti Hard Nox na Kodi.

Kako instalirati Hardnox Build na Kodi Krypton verzije 17

Najbolji čarobnjak Spinz TV-a za Kodi

Kada instalirate Spinz TV Wizard na Kodi, pronaći ćete popis različitih sastava za instalaciju. Da bismo imenovali nekoliko najboljih izvedbi čarobnjaka za Spinz, evo naših najboljih izbora:

 1. Spinz TV Premium Lite
 2. Spinz TV zavist Krypton
 3. Spinz TV Hard Nox

Ovo su najmoćnije građe za Kodi i kao rezultat toga možete strujati različite medijske kanale i zabavni paket sve pod jednim krovom.

Da ga zamotamo

Instaliranje Spinz TV-a učinit će savršenu mješavinu za vašu Kodi Krypton verziju 17 u kojoj u jednom paketu možete strujati tisuće medijskih kanala, filmova i sportske zabave. Pružen je vodič za instaliranje Spinz TV-a na Kodi verzije 16 i 17, koji slijedi slične korake, ali s drugačijim izgledom. Spinz TV na Kodi najbolji je izbor za ljude koji žele sve okuse filmova, sporta i TV emisija u jednoj čašici..

Ostavite komentar ako želite postaviti bilo kakva pitanja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map