Kako popraviti pogreške Kodi ne radi

Nitko ne može poreći činjenicu da je dodatak Covenant Kodi jedan od najpopularnijih Kodi dodataka na svijetu. Razlog za njegovu popularnost su nevjerojatne suvremene biblioteke sadržaja i značajke koje su slične onima u Exodusu. Ova sličnost u ova dva dodatka je zbog toga što su isti programeri koji koriste isti kod razvili sporazum.


Međutim, u posljednje vrijeme primjećujem korisnike koji se žale kako Covenant Kodi ne radi, što je prilično alarmantno. Nakon nekih istraživanja shvatio sam da programeri više ne ažuriraju taj dodatak, ali knjižnica dodatka prikazuje drugačije. Bio sam u mogućnosti pristupiti najnovijim filmovima i TV emisijama, usprkos glasinama o gašenju koje su kružile industrijom.

Pregledao sam različite pogreške koje su prijavili korisnici na različitim platformama i forumima i razgovarao o njima sa svojim ispravcima u ovom vodiču.

Dogovor Kodi Pogreška nije dostupna

Jedna od najčešćih pogrešaka koju prijavljuju korisnici je Nema dostupnih streamova. Ova se pogreška pojavljuje kada pokušate pristupiti određenoj TV emisiji ili filmu iz biblioteke dodataka. To je slučaj i s Covenantom kada pokušate reproducirati naslov sadržaja, pojavljuje se greška. Ovo nema nikakve veze s skladištem dodataka i to je samo zato što dodatak ne može pronaći davatelje usluga.

Popraviti

 1. Otvorena Kodi i idite na Dodatidodaci izbornik
 2. Ići Video dodaci i kliknite na savez
 3. Vidjet ćete alat opciju, kliknite na nju
 4. Sada kliknite na Postavke: Općenito
 5. Vidjet ćete opciju: Istek davatelja usluge > Podesite na 30
 6. Ako ne promijenite na „30”
 7. Sada kliknite na Reprodukcija na lijevoj koloni.
 8. Pomaknite se prema dolje po popisu i omogućite “Hostere s kapima
 9. Vidjet ćete opciju pod nazivom “Maksimalna kvaliteta“, Idite na njega i postavite ga na”1080”. Normalno je postavljeno na 4k prema zadanom, ovo treba smanjiti.
 10. Sada kliknite na U redu da biste spremili ove postavke
 11. Pomaknite se prema dolje po popisu i kliknite “Savez jasan predmemorijaMogućnost > Klik Da
 12. Sada odaberite opciju Sporazum: Jasni davatelji usluga > Klik Da

Ponovo pokrenite dodatak i pokušajte strujati željeni naslov sadržaja; više se nećete suočiti s tim problemom.

Pogreška struje protokola kodija

Problem s dodacima koji imaju pogreške u strujanju uglavnom je zbog toga što su protoci koje je dobavljač dodataka dobavljao geo ograničeni ili zastarjeli. Ako ne možete strujati jedan od najnovijih naslova sadržaja, očito je da se radi o geografski ograničenom streamu, a ne o zastarjelom. Korisnici se povremeno spopadaju kod takvih strujanja i to nije nešto novo.

Popraviti

Te Geo-ograničenja možete lako zaobići i putem VPN-a strujati omiljeni sadržaj sadržaja.

Da!

VPN će maskirati vaš IP i DNS, kao i šifrirati vaše podatke, pružajući vam neograničen pristup sadržaju u knjižnici. Odaberite najbolji VPN za Kodi i pretplatite se na njegov paket koji vam najviše odgovara. Zatim preuzmite njegovu aplikaciju ili klijent, povežite se s dotičnim poslužiteljem i pristupite bilo kojem ograničenom toku, to će sigurno raditi.

Štoviše, VPN će vas zaštititi od hakera i špijuniranja vlasti za vaše aktivnosti. Mnogi ljudi nisu svjesni rizika koje uzimaju tijekom streaminga na mreži, ostajući ranjivi na cyber napade.

Pogreška instalacije Kodi sporazuma

Pogreška instalacije Kodi Covenanta odnosi se na grešku koja se pojavljuje kada pokušavate instalirati dodatak, pojavljuje se obavijest koja glasi da “instalacija nije uspjela”. Covenant Kodi popularan je Kodi dodatak koji je dostupan kroz više Kodi spremišta. Morate shvatiti da nije svako spremište ima ažuriranu verziju dodatka, zbog čega ćete možda naići na pogrešku instalacije Kodi Covenant-a.

Popraviti

Najbolji način za ispravljanje ove pogreške je odabirom spremišta koje ima najnoviju dodatnu verziju. Pozivajući se na dodatak Covenant Kodi, njegovu ažuriranu i radnu verziju možete pronaći u spremištu Kodi Israel. U ovom nevjerojatnom spremištu možete pronaći veliki broj ažuriranih i popularnih Kodi dodataka.

Pogreška kod preuzimanja Kodija

Nedavno su se mnogi Kodijevi korisnici počeli žaliti na pogrešku kod preuzimanja Kodi Covenant, a to je zbog zastarjelog spremišta. Mnogi su korisnici pokušavali instalirati dodatak Covenant Kodi iz zastarjelih zip datoteka spremišta.

Popraviti

Korisnici mogu lako preuzeti i instalirati dodatak Kodi Covenant iz skladišta Kodi Israel. To je ažurirano spremište, a aktivna inačica Covenant Kodi dostupna je u mapi Video dodaci.

U slučaju da također ne možete preuzeti dodatak iz ovog skladišta, očistite kodi cache i pokušajte ponovo. Ovo bi trebalo riješiti problem jer se ponekad predmemorija nagomilava, a dodatak ne može preuzeti ili instalirati.

Zamjena Kodijskog saveza

Postoje brojni drugi najbolji dodaci za Kodi osim Covenant Kodi koji se mogu koristiti za gledanje filmova i TV emisija na Kodi-ju. Evo nekoliko najboljih izbora upravo za vas:

 1. Izlazak 8.0
 2. Yoda
 3. Gurzil
 4. Posteljica
 5. Gaia

Zaključak

Nisu mnogi dodaci uspjeli ostaviti takav trag kao što je Savez Kodi učinio tijekom godina. Nakon što je dodatak Exodus Kodi prestao s radom, Savez je preuzeo njegovo mjesto i postao dodatak za sve promatrače bingeja. Takav je pouzdan dodatak koji donosi sve najnovije emisije i filmove u današnje vrijeme teško doći.

Nadam se da će vam pogreške i ispravci o kojima je riječ u ovom vodiču biti korisni u rješavanju problema. Ipak, cijenim povratne informacije korisnika i ako postoji nešto što mislite da nedostaje u ovom vodiču, molimo komentirajte i javite mi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map