Sportsdevil Kodi – Kako instalirati SportsDevil na Kodi [2020]

Pomoću dodatka Sports Devil Kodi možete strujati sportove s više kanala i HD kvalitetne tokove za različite sportove.


Međutim, trend geo-ograničavajućih tokova raste i zato je vrlo preporučljivo koristiti besplatni VPN za Kodi na Firestick-u koji je dostupan.

U ovom postu pružit ćemo vam smjernice za kako instalirati SportsDevil na Kodi. Pogledajte naš ekskluzivni ažurirani vodič za kodi addons.

SportsDevil Kodi repozitorij

SportsDevil dostupan je u spremniku Kodil i bookmarku. Oba repozitora svrstana su kao jedno od najboljih skladišta kodi-ja. Kodil je popularan izvor za brojne Kodijeve dodatke. Pored SportsDevil-a, Kodil sadrži i druge dodatke kao što su Exodus i Covenant, koji prikazuju raznovrstan sadržaj dostupan gledateljima.

SportsDevil najnovija verzija

Do sada je dostupno samo jedno SportsDevil Update koje možete pronaći u Kodil Repozitorijumu. Osim toga, nema drugog spremišta za instaliranje SportDevila. Oni koji žele preuzeti / instalirati najnoviju verziju SportsDevil-a, Kodi Israel je najbolja i jedina opcija koju imate.

Kako instalirati Sports Devil Addon na Kodi – Video Tutorial

Kako instalirati dodatak SportsDevil Kodi na Leia i Krypton pomoću Kodil Repo

Slijedeći dolje opisane korake, možete instalirati SportsDevil na Kodi i početi gledati omiljeni sportski kanal za manje od 5 minuta:

 1. Pokreni ‘KodiKada završite s njegovom instalacijom.kako instalirati sportsdevil na kodi
 2. Moram postavke> kliknite na Upravitelj datoteka>dvostruki klik na Dodajte izvor.Postavke upravitelja datoteka sportsdevil addon na kodi
 3. Upišite ili kopirajte ovu vezu u http://kdil.co/repo/ na mjesto gdje piše .koraci konfiguracije sportsdevil addon kodi
 4. Moraš imenovati medijski izvor, pa upišite “Kodil RepoI kliknite Sastavljeno.spremište sportsdevil kodi Addon
 5. Kliknite na „Esc” gumb za povratak na početni zaslon i kliknite na „Dodaci”>Moji dodaci >Instalirajte iz Zip datoteke.postavke sportdevil kodi Addon ZIP datoteke
 6. Odaberi Kodil Repo> Kodil.zip> Pričekajte nekoliko sekundi.sportsdevil kodi addon
 7. Pritisnite “EscPonovo da se vratite na prethodni izbornik i kliknete Instalacija iz skladišta >Spremište Kodila>Video dodaci>Sportski vrag >Instalirati.finalde koraci sportsdevil kodi addon
 8. Instalacija dodatka može potrajati neko vrijeme, a kada se dovrši, an ‘Omogućiti’ ispred SportsDevila će se pojaviti znak
 9. Nakon što se pojavi omogućeni znak, idite na Početni zaslon > Video > Video dodaci >SportsDevil
 10. Pojavio bi se popis kanala za strujanje. Uživati!

popisi najboljih sportsdevil kodi kanala

Kako instalirati SportsDevil Kodi na Leia i Krypton pomoću spremišta Bookmark Lite

 1. Otvorena Kodi > Klikni na zupčanik ikona > Kliknite na Upravitelj datoteka > Dvostruki klik Dodajte izvor.kako instalirati sportsdevil kodi pomoću spremišta bookmark lite
 2. Unesite ovo URL: http://bliss-tv.com/lite/ > Klik u redu > Imenujte izvorni URL kao Oznaka Lite > Klik u redu.kako instalirati sportsdevil kodi kripton verzije 17.6 ili starije koristeći spremište bookmark lite
 3. Povratak u Kodi Početni zaslon > Klik Add-Ons > Kliknite gumb Ikona okvira > Klik Instalirajte iz zip datoteke > Odaberi Oznaka Lite > Otvorena Oznaka Lite > Kliknite na repository.bookmarklite-1.6.zip > Pričekajte Omogućen je dodatak obavijest.kako instalirati sportsdevil na kodi jarvis verzije 16 ili novije pomoću spremišta bookmark lite
 4. Sada kliknite Instalacija iz skladišta > Otvorena Oznaka Lite > Otvorena Video dodaci.sportsdevil bookmark lite repo download
 5. Kliknite na SportsDevil Kodi > Pogoditi Instalirati > Pričekajte da se obavijest pojavi.

kako instalirati sportsdevil na kodi firestick pomoću spremišta bookmark lite

Kako instalirati SportsDevil Kodi AddOn na verziji 16 Jarvis pomoću Kodil Repo

Dok Instalirate SportsDevil na Kodi verzije 16 Jarvis, cijeli postupak ostaje isti, osim činjenice da je ikona “Postavke” zamijenjena ikonom “Sustav”.

Budući da je to prethodna inačica Kodija, različiti dodaci i domaćini datoteka nadograđuju svoje ovisnosti na najnoviju verziju v17. Za SportsDevil kodi addon koji bez problema radi na vašem sustavu, preporučuje se instalirati najnoviju verziju Kodi 18.2 Leia ili Krypton verzije 17.6..

Kako instalirati Sports Devil Kodi na Jarvis verzije 16 ili novije pomoću spremišta Bookmark Lite

  1. Otvorena Kodi Jarvis V16.
  2. Kliknite na Sustav > Otvorena Upravitelj datoteka.
  3. Dvaput kliknite na Dodajte izvor.
  4. Klik <nijedan> i upišite ovo URL http://bliss-tv.com/lite/ > Klik Sastavljeno > Imenujte ovo
  5. izvor kao Oznaka Lite > Klik Sastavljeno > Klik u redu.
  6. Povratak na Kodi dom > Klik Sustav > Klik Add-ons.
  7. Kliknite na Instalirajte iz Zip datoteke opcija > Otvorena Oznaka Lite > Klik repository.bookmarklite-1.6.zip > Pričekajte da se obavijest pojavi.
  8. Sada kliknite na Instaliraj iz skladišta > Ići Oznaka Lite.
  9. Ići Video dodaci.
  10. Kliknite na SportsDevil Kodi > Pogoditi Instalirati > Pričekajte da se obavijest pojavi.

Download Devil Kodi Download

SportsDevil je najpoželjniji Kodi dodatak za strujanje sportskih događaja širom svijeta. No nedavno su propadle platforme koje pružaju dodatak. Razlog za to još uvijek nije poznat, ali lijek za to pitanje je dostupan.

Trenutno je metoda izravnog preuzimanja najbolja opcija za korištenje SportsDevil dodatka. Slijedite ove korake za preuzimanje i instaliranje dodatka SportsDevil Kodi:

 1. preuzimanje datoteka Kodil Zip u svom uređaju.
 2. Ići Add-ons> Klikni na Ikona kutije prisutan u gornjem lijevom dijelu.
 3. Odaberi Instalirajte iz Zip datoteke s izbornika> Kretanje sustav do lokacije preuzeti Zip datoteku> Odaberi Kodil.zip > Pričekajte instalaciju zip datoteke.
 4. Ići Instaliraj iz skladišta.
 5. Odaberi www.KodiIsrael.co.il ili Spremište Kodila > Ići Video dodaci> Odaberi SportsDevil> (Pojavit će se prozor koji prikazuje različite verzije) Odaberite Spremište Kodila> Klik Instalirati> Pričekajte instalaciju spremišta.

Eno ga, jednostavno i jednostavno!

DownloadDavil Bookmark Lite Kodi Preuzimanje

  1. Preuzmite ZIP datoteka na svom uređaju > Ići Kodi Početni zaslon > Ići Add-Ons > Kliknite na Ikona okvira > Klik Instalirajte iz zip datoteke > Pregledajte preuzeti Zip datoteku> Pričekajte Omogućen je dodatak obavijest
  2. Sada kliknite Instalacija iz skladišta > Otvorena Oznaka Lite > Otvorena Video dodaci.
  3. Kliknite na SportsDevil Kodi > Pogoditi Instalirati > Pričekajte obavijest.

Instalacija SportsDevil Kodi Fire Stick

Oni koji žele prenositi sportske akcije uživo na svoj Fire Stick, trebali bi imati instaliran Kodi. Evo našeg vodiča za postavljanje za instaliranje Kodija na Fire Stick. Nakon što instalirate Kodi, slijedite ove korake za instalaciju dodatka Sports Devil Kodi Fire Stick:

   1. Trčanje Kodi vatreni štap > Kliknite gumb postavke Ikona > Otvorena Sustav > Otvorena Mogućnosti za razvojne programere > Ovdje, Omogući Aplikacije iz nepoznatih izvora i Otklanjanje pogrešaka ADB-a.
   2. Otvorena Upravitelj datoteka> Dvostruki klik Dodajte izvor> Klik nijedan> Unesite URL http://kdil.co/repo/ > Klik u redu > Navedite taj izvor Kodil Repo> Klik u redu.
   3. Sada se uputite na Add-ons izbornik> Kliknite gumb Ikona kutije.
   4. Ići Instalirajte iz Zip datoteke > Odaberi Kodil Repo > Klik Kodil.zip > Pričekajte dok se ne pojavi obavijest.
   5. Sada kliknite Instaliraj iz skladišta.
   6. Odaberi www.KodiIsrael.co.il ili Kodilovo spremište> Otvorena Video dodaci> izabrati SportsDevil s popisa> izabrati Spremište Kodila iz dostupnih opcija> Klik Instalirati> Pričekajte instalaciju spremišta.

Sada možete jednostavno strujati putem dodatka Kodi Fire Stick i uživati ​​u svim sportskim događajima uživo. Budite pametni i koristite najbolji vpn za firestick dok struji kroz Kodi.

Instalacija programa SportsDevil Kodi Fire Stick pomoću spremišta Bookmark Lite

Trčanje Kodi vatreni štap > Kliknite gumb postavke Ikona > Otvorena Sustav > Otvorena Mogućnosti za razvojne programere > Ovdje, Omogući Aplikacije iz nepoznatih izvora i Otklanjanje pogrešaka ADB-a.

Sada pogledajte korake spomenute ranije za instaliranje SportsDevila na verzije Kodi Leia i Krypton.

Pitanja / pogreške / ispravke SportsDevil Kodi

Kako ažurirati SportsDevil na Kodi-ju

Idite na. Da biste provjerili postoje li ažuriranja u vezi s dodacima koji ste instalirali Početni zaslon > addons> Video dodaci > Dostupne nadogradnje.

Ako su dostupne nadogradnje za SportsDevil, Kodi će ažurirati dodatak automatski ili će naznačiti njegovo ime. Instalacija ažuriranja može potrajati nekoliko minuta.

Instalacija SportsDevil Kodi nije uspjela

Korisnici se suočavaju s brojnim problemima prilikom preuzimanja i instaliranja SportsDevil-a na Kodi-ju. Mnogi ako su korisnici raspravljali o tome na mrežnim forumima kako dobivaju pogrešku “Instalacija nije uspjela”.

Razlog je taj što su skladišta koja korisnici koriste ili su oštećena ili uništena za održavanje. To nije nešto novo što takvi problemi nastaju kada upotrebljavate dodatak treće strane.

Riješenje

Najlakše rješenje ovog problema je isprobati bolje spremište koje je pokrenuto i pouzdano. Korisnici bi trebali pokušati Repozitorij Kodi Izrael (Kodil) za preuzimanje SportsDevil. Ovo je spremište vrlo dobro izrađeno.

Internetski zahtjev SportsDevil Kodi nije uspio

Pogreška internetskog zahtjeva ne prikazuje se obično kada pristupate streamovima uživo. Ponekad Kodi ne uspije pročitati skriptu ili format video sadržaja u streamu i zatraži ovu pogrešku.

Riješenje

Rješenje ove pogreške vrlo je jednostavno. Samo je morate omogućiti RTMP u Kodi. Slijedite ova tri koraka za ispravljanje ove pogreške:

Idi na Izbornik dodataka.

Otvorena Moji dodaci> Otvorena VideoPlayer InputStream.

=Kliknite na RTMP unos> kliknite na Omogućiti.

Problem riješen!

Dnevnik provjere pogreške greške u Sportsdevil Kodi

Pogreška provjere zapisnika jedna je od iritantnijih pogrešaka s kojom se korisnik mora suočiti. Ako se ova greška pojavljuje samo u Kodi-ju; ako ne upotrebljavate nijedan dodatak, to bi moglo biti zbog nakupljanja predmemorije. No, ova pogreška koja se pojavila tijekom korištenja dodatka znači da je ili spremište isteklo ili se ažurira.

Riješenje

Ovu grešku ispravite prvo provjeravanjem ažurira li se spremište ili ne. Ako se ne ažurira, to znači da je spremište koje ste koristili postalo zastarelo. Potražite ažurirano spremište i instalirajte dodatak iz ažuriranog spremišta.

Kako popraviti SportsDevil Kodi

SportsDevil može uzrokovati neke probleme, što može spriječiti ispravni rad dodatka. Naveli smo neke od najčešćih problema, zajedno s njihovim rješenjima.

Sportsdevil Kodi stream nije dostupan

Kad god naiđete na takav problem, to znači da SportsDevil u određenom trenutku nema dostupnu struju uživo. Najbolje je pričekati, a ono će se pokrenuti automatski kad bude dostupan određeni sportski događaj.

Nije uspio scenarij Sportsdevil Kodija

Možete se suočiti s ovom pogreškom kada dodatak koji ste instalirali nije uspio pravilno izvršiti svoju funkciju. Do pogreške dolazi zbog postojanja starije verzije Kodija ili dodatka na raspolaganju. Nadogradite svoju Kodi verziju ili dodatak ako se problem nastavi.

SportsDevil Kodi Preuzimanje je zaglavljeno

Kada instalirate SportsDevil addon Kodi, može doći do problema pri preuzimanju koji ne napreduje i prelazi 0%. To se može dogoditi zbog preuzimanja starije verzije Addon-a. Ponovno instalirajte SportsDevil na Kodi, vjerojatno je problem riješen.

AlternativeDevil Kodi alternative

Novi je svijet izvan SportsDevila u dodacima za strujanje uživo u kojima možete uživati. Ako SportsDevil većim dijelom ne ispuni vaš apetit, još uvijek možete uživati ​​u puno drugih Kodi dodataka za prenošenje sportova uživo. Evo popisa nekoliko alternativa koje se izravno natječu sa SportsDevil-om:

   1. Samo sport
   2. USTVNow
   3. DexterTV
   4. Kanalna kruška
   5. cCloud
   6. Učitavanje popisa za reprodukciju
   7. Klub igrača

Popisi najboljih kanala SportsDevil Kodi

Jednom kada instalirate SportsDevil addon, suočeni ste s velikim izborom uživo sportskog televizora na kojem možete gledati svoje omiljene sportove, uključujući tenis, nogomet, hokej, NFL, UFC, golf, kriket i mnoge druge sportove u samo jednom kliku.

Popularni popis kanala uključuje:

   1. Sky Sports
   2. BT Sports
   3. NFL mreža
   4. Kutija nacije
   5. POČETI Sport

Da biste dodali stvari

Instalacija SportsDevil dodatka na Kodi omogućit će vam uživanje u gledanju sportskih prijenosa uživo, gledanju istaknutih fotografija i recenzija najnovijeg izvješća o utakmicama. Možete uživati ​​ili gledati najnovije mečeve putem svog mobilnog uređaja ili na računalu. Kao što je ranije spomenuto, neki potoci u ovom dodatku su ograničeni na Geo i morat ćete instalirati VPN na Kodi da biste zaobišli ovo ograničenje. Možete isprobati besplatnu Kodi VPN uslugu i uživati ​​u bešavnom streamingu.

Ako je bilo koji problem dovoljan, javite nam se u odjeljku s komentarima u nastavku i pogledajte naš popis najboljih Kodi dodataka.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map