Tubi TV Kodi: Kako instalirati Tubi.TV na Kodi Leia, Krypton, Jarvis i FireStick

Tubi-tv na kodi


Dodatak Tubi TV Kodi mjesto je za svu zabavu, jer sadrži najnovije i najpopularnije filmove i TV emisije iz cijelog svijeta. Ova dodatna ponuda Filmovi i TV emisije iz svih žanrova poput Akcija, Komedija, Horror, Drama, Stand-up Comedy i još mnogo toga.

Korištenje VPN-a na Kodi toplo se preporučuje da osigurate svoju internetsku privatnost i omogućite vam pristup geo-ograničenom sadržaju.

Tubi TV Kodi dodatak poznat je po pružanju visokokvalitetnih streamova za svaki naslov sadržaja i ne razočara svoje korisnike rušenjem ili prikazivanjem pogrešaka, pa je samim tim među najboljim kodi dodacima.

Tubi Kodi Addon repozitorij

TubiTV Kodi dodatak dostupan je putem Diamond Wizard Repository-a, u kojem se nalazi nekoliko drugih popularnih Kodi dodataka poput Cartoon Network-a, Vortex-a i novog vilica Exodusa; Dodatak za kino Butter Kodi. URL spremišta je: http://repo.rubyjewelwizard.com/INSTALL_DIAMOND_REPO/repository.Diamond-Wizard-Repo-3.3.9.zip

Kako instalirati Tubi TV na Kodi Leia i Krypton

Kod Tubi TV Kodi addon možete lako instalirati na Kodi Krypton verzije 17.6 u samo 2 minute, slijedeći ove korake:

 1. Otvorena kodi na svom uređaju > Kliknite Gear ikona (postavke) iz gornjeg retka stupca s lijeve strane.kako instalirati tubi tv na kodi kripton 17.6
 2. Pojavit će se novi prozor Kliknite na Upravitelj datoteka opcija.kako dodati tubi tv kodi addon na kodi kripton 17.6
 3. Sada, Dvaput kliknite na Dodajte izvor > Pojavit će se dijaloški okvir s adresnom trakom i poljem imena, Kliknite <nijedan> i upišite ovo URL „http://repo.rubyjewelwizard.com/“ a zatim kliknite u redu > Dodijelite naziv ovom URL-u kao “Dijamant’ i Kliknite u redu > Sada kliknite U redu i dijaloški okvir će se zatvoriti.preuzmite tubi tv kodi addon
 4. Vratite se glavnom izborniku Kodi > Kliknite na Dodatidodaci iz lijevog stupca.instaliraj tubi kodi addon repozitorij
 5. Klikni na “ikona okvira”Prisutna u gornjem lijevom kutu > Pojavit će se novi prozor s popisom opcija, Kliknite Instalirajte iz zip datoteke > Odaberi Dijamant > Klik INSTALL_DIAMOND_REPO / > Zatim kliknite na repository.Diamond-Wizard-Repo.zip > Pričekajte da se obavijest pojavi.preuzimanje tubi tv zip datoteke
 6. Kliknite na Instaliraj iz skladišta > Odaberi Dijamantni čarobnjak Repo > Kliknite na Video dodaci > Kliknite na TUBITVinstalirajte tubi tv iz dijamantnog spremišta
 7. Pogoditi Instalirati i pričekajte dok je dodatak omogućen, vidjet ćete obavijest kada instalacija završi.

postavi tubi na firestick kodi

Kako instalirati Tubi TV Kodi na Jarvis verzije 16 ili više

Ako koristite Jarvisov verison Kodi, slijedite ove korake da biste instalirali na Tubi TV besplatni film koji struji Kodi addon:

 1. Otvorena kodi.
 2. Kliknite na Sustav.
 3. Kliknite na Datoteka Menadžer.
 4. Dvostruki klik Dodati Izvor.
 5. Klik nijedan i Upišite ovo URL http://repo.rubyjewelwizard.com/ > Klik Sastavljeno > Unesite naziv ‘Dijamant’ > Klik Sastavljeno > Kliknite U redu.
 6. Povratak u Kodi Glavni izbornik.
 7. Klik Sustav opet > Kliknite na Dodatidodaci.
 8. Kliknite na Instalirati iz poštanski Datoteka.
 9. Pomaknite se prema dolje i odaberite “Dijamant’ > Kliknite naDiamond-Wizard-Repo.zip.
 10. Sada kliknite na Instalirati iz skladište.
 11. Otvorena Dijamantni čarobnjak Repo > Ići Video Dodatidodaci
 12. Kliknite na TUBITV.
 13. Pogoditi Instalirati > Pričekajte obavijest.

Kako instalirati Tubi TV Kodi na Fire Stick

Možete koristiti nevjerojatni dodatak Tubi TV Kodi na svom FireStick uređaju, ali morat ćete instalirati Kodi na FireStick.

Odmah instalirajte Kodi na FireStick, prođite kroz ove korake i instalirajte dodatak Tubi.TV Kodi za strujanje najboljeg sadržaja s najboljim uređajem za strujanje s najboljim vpn-om za firestick.

 1. Otvorena kodi aplikacija na Fire Stick-u
 2. Otvorena Mogućnosti za razvojne programere > Uključite program za uklanjanje pogrešaka ADB i aplikacije iz nepoznatih izvora.

Nakon toga, slijedite postupak instalacije TubiTV-a na Kodi Krypton verzije 17.6, spomenut ranije u ovom vodiču. Postupak iz ove točke na odjeljenjima je sličan.

Preuzimanje Tubi TV Kodi

 1. Preuzmite ZIP datoteku Tubi TV Kodi na svoj uređaj
 2. Trčanje kodi > Otvorena Dodatidodaci
 3. Klikni na “Ikona okvira” > Odaberi Instalirajte iz zip datoteke opcija > otvori preuzeta zip datoteka pregledavanjem vašeg sustava > Pričekajte obavijest.
 4. Odaberi Instaliraj iz skladišta > Otvorena Dijamantni čarobnjak Repo > Ići Video dodaci mapa > Odaberi
 5. Klik Instalirati >Pričekajte obavijest.

Ovo je postupak izravnog preuzimanja Tubi TV-a za verziju Kodi Leia, kripton verzije 17.6 i Kodi Leia verzije 18. To je doista najjednostavniji postupak instalacije za bilo koji dodatak treće strane..

Tubi TV dolje / ne radi / Pogreške / ispravke

Tubi TV izvrstan je dodatak u pogledu performansi i korisnici nisu postavili puno bojazni u vezi s pogreškama i problemima. Međutim, možda ćete se suočiti s dvije pogreške tijekom korištenja tih dodataka i trebali biste znati kako se s njima riješiti.

Provjerite pogrešku dnevnika

Pogreška dnevnika provjere obično se pojavljuje kada se podaci o predmemoriji sustava i rezervnim podacima povećavaju. Bojati se nije greška, a može se ispraviti prilično lako.

Popraviti

Ako se suočite s ovom pogreškom, izbrišite predmemoriju sustava i ostale pomoćne podatke iz izbornika postavki i ponovno pokrenite svoj Kodi. Ako to ne riješi vaš problem, pokušajte ponovo instalirati dodatak.

Nema dostupnih streamova

Ovo je uobičajena greška koja je primijećena u gotovo svakom video streamingu Kodi addon-a. Ova se pogreška pojavljuje prilikom pokušaja pristupa naslovu sadržaja iz bilo koje kategorije sadržaja. Ova se pogreška pojavljuje jer ili naslov sadržaja kojem pokušavate pristupiti je novo izdanje, zato njegovi protoci nisu dostupni putem interneta ili dodatak ne uspijeva iskoristiti veze pružatelja usluga.

Popraviti

Ispravite ovu pogrešku ažuriranjem dodatka Kodi, jer kada ažurirate dodatak njegova knjižnica se također ažurira zajedno s pružateljima usluga. Nakon ažuriranja dodatka očistite predmemoriju dodataka kako bi dodatak mogao bolje skenirati veze. Ovo bi trebalo popraviti pogrešku Nema protoka.

Zaključak

Tubi TV izvrstan je Kodijev dodatak za promatrače napuhanih pića zbog raznolike ponude sadržaja. Samo nekoliko Kodi dodataka pruža neprekidnu zabavu s tako sjajnim značajkama. Isprobao sam dodatak i došao sam do zaključka da je ovaj dodatak nevjerojatan u pogledu brzine i pristupačnosti.

Dodatak se instalira bez problema i funkcionira u redu, nije bilo nikakvih kvarova ili zaostajanja. Sve u svemu, u knjižnici dodataka Kodi sjajan je dodatak.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map