Vrhunski pogled u život treće strane Kodi programera

Uvijek postoje dvije strane slike; ružna i lijepa i dvije strane priče; istina i laž. Svaka strana mu ima neku vrijednost koja se ni u jednom trenutku ne može zanemariti.


Uvijek dolaze neki trendovi koji stvaraju hipe i onda dođe vrijeme kada zagrize prašinu. Najpopularnija diskusija među gledačima strujanja i prebijanja dosad je Kodi i njegovi dodaci trećih strana..

Ako ovo pogledamo, ono ima i dvije strane; na strani korisnika dodataka i drugi Kodi programeri dodataka.

Kodi programer

Korisnikova perspektiva lako se može procijeniti prema recenzijama koje su objavljivali na različitim platformama poput Reddita, Quora, Twittera, Facebooka itd. Međutim, nitko ne poznaje stranu priče programera. Kako se osjećaju s vlastitim dodacima, povratnim reakcijama vlasti i mnogim drugim aspektima.

Stoga smo odlučili otkriti stranu programera priče. S tim u vezi, od Kodi zajednice zatražili smo jednog od najpopularnijih programera dodataka za Kodi dodatak, Nicka koji je poznat kao MullaFabz. MullaFabz je razvio nevjerojatan dodatak Kodi Rising Tides Kodi; popularno za Sportske potoke.

Putovanje

Svaki programer ima putovanje, dug put koji je prešao. Poznavanje prepreka s kojima se programer suočava važno je kako bi imali jasnu sliku o tome kakav je osjećaj biti u njihovim cipelama. Programer mora održavati standarde stalno promjenjivih tržišnih trendova, jer je okruženje ove industrije vrlo dinamično.

Pored toga, programer mora imati na umu korisničke preferencije i potrebe prilikom razvijanja dodatka. Povrh svega, programer uvijek mora biti spreman da krivotvori bilo koji problem koji se pojavi, bilo da je pravni ili tehnički.

Započeli smo ovaj razgovor pitajući ga o njegovom putovanju kao Kodi programer do sada i on je imao vrlo jednostavan i skroman odgovor na to rekavši da je on kao i svi, preživio i učio iz dana u dan. Također je dodao da se razvija na bolje, to bi mogao biti pokazatelj da je u planu nešto bolje.

Prema Mullafabzu, tri stvari koje bi svatko tko započeo u ovoj industriji trebali imati su “Ogroman temperament, strpljivost i otvorenost za promjene”. Očito je da je razvojni dodatak treće strane. nije toliko zabavno jer razvijate nevjerojatne stvari i ne dobijate ništa zauzvrat, radije vas zabrane vlasti. Stoga su temperament i strpljenje savršeno povezan odgovor s obzirom na prirodu industrije.

Rutinska

ujedinjeni za kodi

Pitali smo ga o njegovoj rutini i onome što obično radi tijekom cijelog tjedna, a on nam je rekao da troši svoje vrijeme na ažuriranje svog spremišta, dodataka i interakcije sa svojim sljedbenicima. Kao odgovor na pitanje dodao je da je ono što ga održava u teškim vremenima pozitivne povratne informacije i uvažavanje koje dobija za napore koji ulažu on i drugi programeri u industriji..

Povratni zrak

U posljednjih nekoliko mjeseci, najbolji dodaci Kodi-a i njihovi programeri bili su pod radom gašenja vlasti. Svaki dan se spremište ili dodatak smanjuje, a ovaj povratni sloj autoriteta postao je muka za korisnike jer moraju s vremena na vrijeme instalirati novo spremište ili dodatak.

Pa, za to ne možete kriviti vlasti jer ti dodaci ne udovoljavaju propisima o digitalnom sadržaju. No, s druge strane, zajednica bi za kompenzaciju u zamjenu za naporan rad programera nešto otvoreno pozdravila.

Dok smo razgovarali o trenutnim scenarijima industrije i njezine budućnosti, pitali smo ga kako osjeća u vezi s reakcijom vlasti. Na to je s očajem odgovorio da je taj povratni učinak nezaslužen. Programeri su uložili puno truda u to ne očekujući ništa zauzvrat.

Dok je djelovao vrlo optimistično u pogledu budućnosti dodataka Kodi-ja treće strane i izjavio je,

“Čak i uz svu posljedicu, oni će i dalje biti bez obzira na to što se događa”.

Međutim, djelovao je pomalo neizvjesno o budućnosti samog Kodija, govoreći kako je njegova budućnost još nepoznata, ali neće je lako izbrisati.

Na upaljaču

Svi smo pročitali tisuću recenzija i preporuka na različitim platformama. Svi smo vidjeli ljude kako se hvale određenim dodacima i spremištima, ali vrijedi pogledati programerevo gledište. Stoga smo pitali MullaFabza o njegovom omiljenom dodavanju i spremištu treće strane Kodi, na šta je on odgovorio da ne postoji određeni dodatak koji bi mogao reći, ali repo koji mu je TVADDONSAG Repo.

Nema iznenađenja, TVADDONSAG nekada je bio najveće skladište trećih strana bez ikakve sumnje. Imao je najbolje dodatke za sve, bilo da se radi o sportovima, filmovima, TV emisijama ili IPTV-u, ali njegovo zaustavljanje stvorilo je veliki vakuum u industriji koji su mnoga druga spremišta pokušala popuniti.

Međutim, TVADDONSAG uskrsnuo je prije nekoliko mjeseci, s istom vatrenom snagom koju je imao i s istom kvalitetom koju je uvijek nudio. Shvatio sam Nick da je njegov izbor sjajan i zašto ne bi bio sjajan, na kraju krajeva, on je programer! Zna mnogo stvari bolje od korisnika.

Poruka za korisnike

Na kraju smo ga pitali ima li kakvu poruku za korisnike Kodija i rekao je,

„Ne gubite vjeru u Kodija. Vodi ga i podržava zajednica. “.

Također je dodao da bi se korisnici trebali ujediniti i pružiti zaslužne. Budući da korisnici i vlasti ne znaju koliko se ulaže u razvoj dodatka.

Završne riječi

Ovaj je intervju zaista pružio izvrstan uvid u život programera. Stoga smo odlučili donijeti više ovakvih uvida korisnicima kako bi oni mogli cijeniti što programer čini za njih. U budućnosti ćemo provoditi više intervjua i dostavljati ih korisnicima kako bi pomogli zajednici.

Jedina svrha svega je okupiti i programere i korisnike zajedno i upotpuniti sliku. Planiramo osmisliti platformu za osnaživanje zajednice Kodi. Tako da korisnici mogu cijeniti i podržati programere dodataka treće strane, jer to im je potrebno. Oni su životni put Kodija i bez njih ne bi bilo stranke!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map