11 legjobb Kodi karbantartási eszköz a Kodi hatékony kezeléséhez

A Kodi-karbantartó eszközökkel még soha nem volt ilyen egyszerű karbantartani. Ezek a kodi-kiegészítők hatékonyan kezelik a Kodi-t, hogy sok problémától mentsen meg. Megtisztítja az összes gyorsítótárat, kezeli a Kodi könyvtárakat, és segít abban is, hogy a kodi nem működik.


Ebben az útmutatóban 10 legjobb Kodi karbantartó eszközt tárgyaltunk, amelyek megkönnyítik az életét a Kodi szoftverrel.

10 legjobb Kodi karbantartó eszköz augusztusra

A karbantartó eszköz hatékonyan kezeli a Kodi-t. Itt található a 10 legjobb Kodi karbantartó eszköz listája novemberben:

 1. Újrakezdés
 2. biztonsági mentés
 3. Merlin varázsló
 4. Ares varázsló
 5. Biztonsági pajzs
 6. cdART Manager
 7. Közösségi portál
 8. Kodi portál
 9. VPN Manager az OpenVPN számára
 10. Naplónéző Kodi számára

1. Új kezdés

Friss Start karbantartó eszköz A Kodi Krypton a legegyszerűbb módja a Kodi lejátszó gyári beállításának visszaállítására. Ha az összes Kodi-kiegészítő össze van keverve, amelyet el kell dobni, akkor ez a kiegészítő kiegészítő. Mindent eltávolít, és egy teljesen új Kodi-t hoz.

legjobb kodi karbantartó eszközök

Hogyan telepítsük a friss indítást a Kodi-ra

 1. Nyisd meg a Kodi-t > Kattintson a felső menü Beállítások ikonjára > Válassza a Fájlkezelőt > Most kattintson duplán a Forrás hozzáadása elemre.
 2. Itt kell beillesztenie a http://cypher-media.com/repo/ URL-t, miután rákattintott a „Nincs” opcióra > Válassza az OK lehetőséget > Írja be a lerakat nevét, azaz a Cyphers Lockers > Válassza az OK lehetőséget.
 3. Lépjen vissza a Kodi Főmenübe > Majd Kiegészítők > Box-ikon > Telepítés a ZIP fájlból opcióval.
 4. Keresse meg és válassza a Cyphers Lockers elemet > Ezután kattintson a Cypherslockers-1.0.2.zip elemre
 5. Válassza a Telepítés a lerakatból lehetőséget > Cyphers szekrények > Program-kiegészítők > Válassza a Friss indítás lehetőséget > Nyomja meg a Telepítés gombot.

2. Biztonsági mentés

A Kodi-felhasználók aggódnak, hogy a Kodi újabb verziójának telepítésekor minden telepített kiegészítésük szintén megszűnik. A Kodi felismerte annak szükségességét, és bevezette a Kodi Krypton kiegészítő karbantartó eszközt, amely elmenti a teljes Kodi adatot, beleértve a kiegészítőket és az adattárakat..

Biztonsági másolat a Kodi karbantartó eszközről

Hogyan telepítsünk biztonsági másolatot a Kodi-ra

 1. Nyisd meg a Kodi-t > Válassza a Kiegészítők elemet a bal oldali menüben > Kattintson a Box alakú ikonra a bal felső sarokban.
 2. Válassza a Telepítés a lerakatból lehetőséget > Ezután keresse meg és kattintson a Kiegészítő tárolóra.
 3. Válassza a Program-kiegészítőket > Ezután kattintson a Biztonsági másolat elemre a hosszú kiegészítő kiegészítő listából > Telepítés.
 4. Nyissa meg a Backup Kodi addon > Kattintson a Biztonsági másolat elemre.

3. Merlin varázsló

A Merlin Wizard egy újabb karbantartó eszköz, a Kodi Krypton, amely segít a gyorsítótár ürítésében a videó pufferelésének javítása érdekében. Az idő múlásával a Kodi-játékos lazavá válik, és ez az oka annak, hogy a Kodi-féle pufferelési problémákkal kell szembenéznie.

Merlin varázsló Kodi karbantartó eszköz

A Merlin Wizard tökéletes karbantartási eszköz a video streaming rögzítéséhez és a hosszú szórakoztató órák élvezetéhez. Tekintse meg a Merlin Wizard teljes telepítési útmutatóját. Ez a Xunity Maintenance Tool alternatívájának tekinthető. Ezenkívül a Kodi karbantartó eszközök tisztítócsomagjai is tisztítják a felesleges csomagokat.

4. Ares varázsló (nem működik)

Az Ares varázsló mindent tartalmaz, a kiegészítőktől a kodi-tárházakig, a Kodi Builds-ig és a Kodi Skins-ig. Ezenkívül van egy karbantartási szakasz, amely lehetővé teszi a Kodi felhasználók számára a gyorsítótár törlését, a csomagok törlését és a miniatűrök törlését. Jellemzői itt nem érnek véget, ez tovább elemzi a Kodi-ot, és olyan speciális beállításokat javasol, amelyek lehetővé teszik a Kodi-puffer leállítását..

Ares varázsló Kodi karbantartó eszköz

Tekintse meg az Ares varázsló telepítési útmutatóját. Az Ares varázsló telepítése után nyissa meg az Ares varázslót > Lépjen a Karbantartás fülre, és törölje a gyorsítótárat. Az ajánlott beállítások követéséhez nyissa meg az Ares varázslót > Lépjen a Tweaks opcióra > Kövesse az eljárást.

5. Biztonsági pajzs

A Security Shield egy karbantartó eszköz-kiegészítő, amely vírusokat és hibákat keres a rendszerében. Az egyik jellemző megmondja, hogy melyik lerakat jelenleg nem telepíti a kiegészítőket. Frissítve maradhat arról, hogy melyik lerakatot kell telepítenie, és melyeket el kell kerülnie.

Kodi biztonsági pajzs karbantartó eszköz

A biztonsági pajzs megtalálható a Noobs and Nerds Repository-ban, tekintse meg a Noobs and Nerds telepítési útmutatóját. Miután telepítette a lerakatot, ugorjon a Program-kiegészítők > választ Biztonsági pajzs > nyomja meg Telepítés.

6. cdART Manager

Ha nagy zenerajongó vagy, akkor ez a tökéletes kiegészítő az Ön számára. A cdART Manager segítségével kezelheti zenei könyvtárát, és a zenei ízlés szerint rendezheti. Ha a Kodi felhasználóknak sok zenével járnak a zenei könyvtár, akkor a cdART Manager kezeli az Ön számára.

cdart Manager Kodi karbantartó eszköz

A cdART Manager telepítése a Kodi-n

 1. Töltse le a cdART Manager plugin fájlt > Mentés a rendszerre.
 2. Nyisd meg a Kodi-t > Válassza a Kiegészítők lehetőséget > Aztán Box-ikon > Telepítse a ZIP-fájlból.
 3. Töltse fel vagy keresse meg az 1. lépésben letöltött plugin fájlt.
 4. A cdART Manager telepítve van.

7. Közösségi portál

A Közösségi Portál informatív karbantartó eszköz, Kodi Krypton, mivel információkat nyújt a legújabb kiegészítőkről. Továbbá továbbtanítja a Kodi felhasználóit a népszerű kiegészítőkről, valamint a letöltések számát.

A Kodi közösségi portál karbantartó eszköz

Tekintse meg a Noobs and Nerds tároló telepítési útmutatóját. A Noobs és Nerds telepítése után nyissa meg a raktár > Menj Program-kiegészítők > választ Közösségi portál a listából > Találat Telepítés.

8. Kodi portál

A Kodi Portal egy Program-kiegészítő, ahol sok népszerű kiegészítőt telepíthet egyidejűleg a tiszta gyorsítótár mellett. Olyan, mint egy Kodi varázsló, ahol Kodi Skins és Kodi kiterjesztéseket szerezhet igény szerint. Böngésszen a különböző legjobb kodi varázslók között.

Kodi portál karbantartó eszköz

Tekintse meg az Ares Project lerakat telepítési útmutatóját. Miután befejezte az Ares Project telepítését, ugorjon a Program-kiegészítők > választ Kodi portál > Találat Telepítés.

9. VPN Manager az OpenVPN számára

Az OpenVPN VPN Manager egy Kodi VPN segítségével biztosítja az online adatvédelmet. Ezzel a karbantartó eszközzel, a Kodi Krypton-nal, csatlakozhat egy olyan VPN-hez, amely elrejti az online tevékenységet a Kodi-on. Tekintse meg az OpenVPN VPN Manager telepítési útmutatóját.

Ezenkívül az élő IPTV-kiegészítők földrajzilag korlátozottak. Ez azt jelenti, hogy VPN-re lesz szükség, hogy túllépje a korlátozásokat, és képes legyen csatornákat közvetíteni a világ minden tájáról. Az OpenVPN VPN Manager használatával szabadságot élvezhet a Kodi használatával.

10. Naplónéző a Kodi számára

Ez a Kodi karbantartó eszköz lehetővé teszi a naplók megtekintését. Így történt, hogy a Kodi felhasználók a hibaelhárítási naplóval szembesülnek a kiegészítők vagy akár a tárolók telepítésekor. Ez a kiegészítő tudatja Önnel, hogy milyen hibával szembesül, vagy milyen fájlok hiányoznak.

Naplómegfigyelő a Kodi karbantartó eszközhöz

Hogyan telepíthetünk naplómegfigyelőt a Kodi-ra

Dob Kodi > választ Kiegészítői menü > Kattintson Csomagtelepítő ikon tetején.

Választ Telepítés a tárházból > megtalálja Kodi kiegészítő tároló a listából.

Menj Program-kiegészítők > Keressen és válassza ki Log Viewer a Kodi-on > Találat Telepítés.

11. Xunity karbantartó eszköz

A Xunity karbantartó eszköz valaha nagy megnövekedett kiegészítő volt, de nem tudta meghosszabbítani élettartamát, és vékony levegőben eltűnt. Az Xunity Maintenance eszköz bármit megtehet a gyorsítótár ürítésétől a könyvtár kezeléséig. Megvan a saját tárolója, amely letölthető a Kodi lejátszóra.

A Xunity karbantartó eszköz teljes karbantartási eszköz volt, amíg a fejlesztők le nem állították. Azóta azonban csak néhány kiegészítő volt képes kielégíteni annak jellemzőit.

The Wrap Up

A Kodi karbantartó eszközei minden tekintetben egyszerűsítik a Kodi-t. Segít a Kodi felhasználóknak a kiegészítők, a könyvtárak és a Kodi által használt összes felesleges fájl törlésében. Útmutatónkkal rögzítheti Kodi lejátszóját 11 legjobb karbantartó eszköz-kiegészítővel.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map