123Movies Legjobb online filmoldal ingyen | Keressen hasonló webhelyeket, például a 123 filmet ingyenes HD filmek megtekintéséhez

Mi az a 123 film??

A 123movies egy online film streaming webhely, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a népszerű és legújabb filmek ingyenes streaming és letöltését. Hatalmas könyvtára van, több ezer különféle műfajú filmmel és TV-műsorral. A 123filmek nem igényelnek regisztrációt, bejelentkezést vagy tagsági díjat.


Különböző kategóriájú tartalmak érhetők el a 123 filmen, például filmek, TV-műsorok, Anime stb. A felhasználók nagyon könnyedén streamálhatják a kívánt filmet, ha belépnek a webhelyre, és csak rákattintanak a megtekinteni kívánt tartalom címre. A film azonnal lejátszódik (néhány felbukkanó ablak megnyílik kattintással, figyelmen kívül hagyja őket), és a felhasználók kereshetnek a kívánt tartalomra, ha nem jelenik meg a honlapon.

A 123 film nagyszerű tulajdonsága az is, hogy ha a felhasználó nem talál filmet a helyszínen, akkor rákattinthat a Request fülre, és kitölti a film kérési űrlapot. A webhelytulajdonosok ezt követően megvizsgálják, és a felhasználó kérésére feltöltik az adott filmet a helyszínen.

A 123filmeket torrent webhelyekhez lehet sorolni, például Yify, Kickass, 1337x, amelyek számos tartalomcímmel készen állnak a felhasználók számára. A különbség azonban a webhely üzemeltetésének jellegében rejlik, mivel a torrent webhelyek az általuk nyújtott tartalmat tárolják, míg a 123movies webhely nem tárol semmilyen tartalmat. Noha a tartalom könnyen továbbítható a webhelyen, a források jelentése szerint ezeket a fájlokat nem a webhely szerverein tárolják.

Ha Ön Kodi-felhasználó, akkor meglepődhet, ha megtudja, hogy van egy 123movies Kodi-kiegészítő is. Ez lehetővé teszi az összes kedvenc film szabadon folyamát a könyvtárból. Győződjön meg arról, hogy megbízható lerakatból töltötte le a kiegészítőt, mivel számos hamis 123movies alkalmazás és kiegészítő elérhető online.

A 123movies sok melegben szenvedett az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság hatóságainak, és ennek eredményeként leállt hivatalos domainjük, a „123movies.to”. Azóta a domaint nem használták fel, és a webhely soha nem lépett életbe.

Nincs 123mónia?

A 123filmek eredeti domainje, amely a „123movies.to” volt, már nem működik, miután a webhelyek tulajdonosai a hatóságok által kényszerített jogi díjakkal szembesültek. Idén elején az MPAA (az American Movie Picture Association of America) a 123 filmet a legnépszerűbb illegális webhelynek sorolta fel a „hírhedt webhelyek” között..

123 film le

Körülbelül 98 millió felhasználó látogatta meg ezt a hírhedt webhelyet minden hónapban, ami aggályokat vet fel a hatóságok számára. Ilyen illegális webhely, amely ilyen forgalmat szerez, mindig komoly aggodalomra ad okot.

Jelenleg a 123 film filmeinek hivatalos domainje nem működik, de tükörhelyei továbbra is működnek. Egy másik pletyka az iparban az, hogy a 123movies továbbra is működik más nevekkel, például a 123movies hub-nal. Néhányan azonban azt állítják, hogy ezek klónhelyek, és a hivatalos 123 filmek webhely már nem működik.

Megpróbáltam elérni a tükörhelyeket, és észrevettem, hogy ezeknek a tükörhelyeknek naprakész tartalma van, és azt hiszem, hogy a pletykák igazak lehetnek.

123movies biztonságos / legális?

Nem, a 123movies használata nem jogszerű, mivel már említettem, hogy az MPAA utána fut, mert kalóz tartalmat biztosít. Az ilyen tartalom megtekintése vagy letöltése illegális, és súlyos bajokba kerülhet, ha belekezdesz hozzá.

Biztonsági szempontból az ilyen helyszíneken kártevők és vírusok találhatók. A 123 movies a múltban a rosszindulatú szoftverek és a vírusok tárhelyének tárgyát képezte, ezért hívhatom biztonságosnak. Most, hogy a webhely nem működik, nem tudjuk ellenőrizni, hogy a webhely továbbra is tartalmaz-e esetleges fenyegetéseket, vagy sem, de amikor a tükörképeket ellenőriztem, az eredmények azt mutatták, hogy ők sem biztonságosak.

Fifa Worldcup NewsNagyon ajánlott csatlakozni egy VPN-hez, miközben filmeket streamálhat a 123 millió film felett. A 123Movies illegálisnak nyilvánította, mivel ingyen közvetíti a filmeket. A VPN által biztosított összehasonlíthatatlan biztonsági előnyökön túl a VPN a tevékenységét is biztonságban tartja, névtelen és feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmat is..kat cta

123 film nem biztonságos, legális

Mindig jobb, ha távol tartunk az ilyen potenciális fenyegetésektől, ha a készüléken nincs olyan víruskereső, amely megóvhatja Önt az ilyen fenyegetésektől. Nem számít, milyen szórakoztatónak tűnnek az ilyen webhelyek, jobb, ha biztonságban marad, mint sajnálni.

123Movies proxy / klónok és tükör / hasonló a webhelyekhez

Jelenleg online több mint 50 tüköroldal található 123 filmből, és mindegyikük szinte azonos tartalommal rendelkezik a könyvtárban. Felsoroltam az 50 legfontosabb tükörhelyet, amelyekre figyelni lehet:

Weboldal URLÁllapotSebesség
1. https://123movies.co/ONLINENagyon gyors
2. https://gostream.is/ONLINENagyon gyors
3. http://123movies.gsONLINEGyors
4. http://123movies.net/ONLINENormál
5. http://123-movie.ruONLINENagyon gyors
6. http://123movies.toONLINEGyors
7. http://123movieshd.toONLINENagyon gyors
8. http://gomovies.isONLINENormál
9. https://gomovies.com.ru/ONLINEGyors
10. https://gomovies.pet/ONLINENormál
11. https://gomovies.space/ONLINENagyon gyors
12. https://gomovies.tech/ONLINENormál
13. https://123movie.space/ONLINENormál

123Movies feloldva az Egyesült Királyságban?

Az MPA (Európa) kérésére több mint tucat illegális helyszínt utasítottak el a Brit Legfelsõbb Bíróságnak. Ezen webhelyek között a 123 film filme volt a lista tetején, mivel ez volt a leginkább használt kalóz webhely. Itt állnak azok a helyek, amelyeket a bíróság bezárt:

123movies.toThemovie4u.com
Geektv.isMoviesub.net
Genvideos.orgMovietubenow.biz
Gowatchseries.bizSeries-cravings.me
Hdmovies14.netSpacemov.com
Hdmovieswatch.netStreamallthis.is
Watchmovies.ms

A 123filmet leállították, de a pletykák szerint a tüköroldalán továbbra is elérhető online. Ugyanakkor az Egyesült Királyságban már nem érhető el a kalózkodás elleni szigorú törvények miatt, amelyeket a hatóságok figyelembe vettek.

Ennek ellenére, ha azt szeretné, hogy 123 film feloldódjon az Egyesült Királyságban, akkor használhat VPN-t, amelyhez hozzáférhet bármilyen semleges régióhoz való kapcsolódással, ahol a webhely elérhető.

Fifa Worldcup NewsA 123Movies az Egyesült Királyságban nem érhető el a szerzői jogi kérdések miatt. Annak érdekében, hogy az Egyesült Királyságban hozzáférhessen a 123Movies-hoz, feloldhatja egy VPN használatával. A VPN által biztosított összehasonlíthatatlan biztonsági előnyökön túl a VPN a tevékenységét is biztonságban tartja, névtelen és feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmat is..kat cta

123 film alternatívája vagy olyan hely, mint a 123 film

A 123movies hivatalos weboldala már nem online, de vannak hasonló weboldalak online, amelyeket ingyenes filmek streamingjére lehet használni. Ezekre a webhelyekre nincs szükség bejelentkezésre vagy tagsági díjra, csakúgy, mint a 123 film. Íme a 123 film legjobb 10 legjobb alternatívája, hogy teljesítse az éhínségét:

 1. Igen! Filmek
 2. Vumoo
 3. Showbox
 4. VexMovies
 5. Salétrom
 6. Movie25
 7. WatchFree
 8. GoMovies
 9. PopcornFlix
 10. Zmovies

Záró szavak

Az online kalózkodás az utóbbi néhány évben komoly aggodalomra ad okot a tartalom gyártói és forgalmazói számára, mivel a kalózkodás drasztikusan emelkedett. A torrent oldalakkal kezdődött, majd az olyan webhelyek, mint a 123movies, online megjelentek. A 123 film lehetővé tette a felhasználók számára, hogy egy filmet fizetés nélkül filmeket közvetítsenek, és ez a tendencia futótűzként terjedt.

Az elmúlt néhány évben azonban a hatóságok nagyon figyelmesek lettek az interneten keresztül, és az ilyen szolgáltatások elleni küzdelem egyre gyorsabbá válik. Az ilyen, több millió látogatóval rendelkező oldal nagyon könnyen felhívja a hatóság figyelmét, és ez történt a 123 filmmel.

A hatóságok észrevették annak népszerűségét, és ezért kellett megráznia a port. A tükörhelyei azonban továbbra is online, de a felhasználók mindig vonakodnak majd használni ezeket a webhelyeket, mivel ártalmasak és ártalmasak lehetnek..

Az ilyen webhelyek használatát választó felhasználóknak szem előtt kell tartaniuk, hogy ezek a webhelyek tiltottak, és ezek használata könnyen veszélybe sodorhatja őket, mivel jogi kalkulációval szembesülhetnek a kalóz tartalomhoz való hozzáférésért. Ha továbbra is szeretne ilyen webhelyeket használni, akkor a legjobb módja ennek anonim módon tartása. Használjon VPN-szolgáltatást az adatvédelem biztosításához és az anonim böngészéshez az interneten, de válassza ki a legmegfelelőbb titkosítást és szolgáltatást nyújtó megbízható VPN-szolgáltatót..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map