13 új Kodi kiegészítés Leia és Krypton verziókhoz (a Firestick-en is működik)

Az egyik dolog, amely a Kodi-t megelőzi a többi online streaming platformon, a kiegészítőinek sokfélesége. A Kodi kiegészítők különféle típusúak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy szinte mindent továbbítsanak. Azonban a probléma, amellyel sok felhasználó szembesül, az, hogy néhány Kodi kiegészítő, amely régen nagyszerűen működött, összeomlik vagy felbukkan. Ez arra ösztönzi a felhasználókat, hogy keressenek valami jobbat, és folyamatosan tartják a lakóhelyet a webhelyen, hogy új Kodi kiegészítőket keressenek.


Ne aggódj többé; felsoroltuk az Ön számára a legmegfelelőbb Kodi kiegészítőket, hogy ne kelljen szembenéznie a több webhely böngészésének nehézségeivel..

A Kodi kiegészítők különböző típusúak és jellegűek. Típusonként azt értem, hogy ezek filmek, TV-műsorok, élő TV, zene, dokumentumfilmek stb. Streamingjei lehetnek, vagy karbantartási és támogatási segédprogramok lehetnek.

Egy dolog, amit itt meg kell érteni, az, hogy nem hivatalos Kodi kiegészítőkre hivatkozom, amelyek szabadon használhatók. Az ilyen kiegészítők telepítése vagy használata sok régióban illegálisnak tekinthető, ezért ajánlom srácoknak, hogy használnak streaming VPN-t.

13 legújabb Kodi kiegészítés 2019-re

1. Fladnag

A Fladnag Kodi kiegészítő minden étkezés a Kodi felhasználók számára, akik szeretik a TV-műsorok közvetítését. Az IT-nek különféle televíziós műsorai vannak a világ minden tájáról, és mindegyiket különféle kategóriákba sorolják. Ezek a kategóriák felkaphatók, a TMDB Legjobban értékelt, Akció és Kaland, Népszerű műsorok stb.

fladnag movies kodi addon

Töltse le és telepítse ezt a kiegészítőt a T2K lerakatból, amely a közelmúltban új domainbe került. Személyesen kipróbáltam ezt a kiegészítőt, és telepítésem során nem tapasztaltam hibát. A kiegészítő egy perc alatt telepítve van, és simán, késések vagy összeomlások nélkül működik.

2. DIY Fix Kodi Addon

Ha Ön gyakori Kodi-felhasználó, aki nem szereti javítások és dolgok keresését az interneten, amikor utálja a böngészést, akkor ez a kiegészítő az Ön számára. A DIY Fix Kodi kiegészítő egy egyedülálló Kodi kiegészítő, amely megoldásokat kínál a normál életre, például kertészkedés, elektronikai javítás, háziállatok, automatikus javítás stb. A DIY Fix Kodi kiegészítő elérhető a Butter Fingers Repository-ban..

DIY-Fix-Kodi-Addon-Repo

Ennek a kiegészítőnek köszönhetően sokkal könnyebbé válik az életed, mivel útmutató lesz egy szokásos életproblémáinak megoldására egy helyen. Többé nem kell ilyen dolgokat keresnie a neten vagy a YouTube-on; egyszerűen felhasználhatja ezt a kiegészítőt segítségre. Elmondhatjuk, hogy a Kodi nemcsak az online streaming javítását, hanem a mindennapi életünkben is könnyűséget nyújt.

3. Modus Operandi

A Modus Operandi egy teljesen új Kodi sport-kiegészítő, amely streaming lehetőségeket kínál birkózáshoz, harci sportokhoz, kosárlabda és versenyversenyekhez. Ez a Kodi kiegészítő új belépő lehet az iparban, ám biztosan sok potenciállal rendelkezik.

MODUS-Operandi-new-Kodi-Addon

A felhasználók kipróbálhatják a kívánt sporteseményhez biztosított streaming linkeket, mivel számos streaming linket biztosítanak egyetlen eseményhez. Ha a megadott streaming link nem működik, akkor a felhasználók a keresési funkcióval új linkeket találhatnak. Töltse le és telepítse a Modus Operandi Kodi kiegészítőt az iTzMe Repository-ból.

4. Seren Kodi kiegészítő

A Seren az egyik legjobb Kodi kiegészítő az összes olyan streaming geek számára, akik Real Debrid vagy Trakt fiókkal rendelkeznek. Egy csodálatos Kodi-kiegészítő, amely tartalmazza a legfrissebb filmeket, mivel a torrent-oldalakon keresztül kapcsolatokra kattint.

Ez a kiegészítő elérhető a Nix gates tárházban, és innen könnyen letölthető és telepíthető. Megismerheti a „Hogyan telepítsük a Seren Kodi Addon” című útmutatónkat, hogy többet megtudjon erről a kiegészítőről.

seren new kodi addon

5. WatchNixToons2

A WatchNixToons2 egy új Kodi kiegészítő, amely tartalmazza a legújabb filmeket, TV-műsorokat, rajzfilmeket, anime tartalmakat és még sok minden mást. Ennek a kiegészítőnek a tartalmi címei jól vannak kategóriákba osztva.

nixtoons kodi addon

A kiegészítő felülete meglehetősen egyszerű, és maga a kiegészítő nagyon kicsi. Ez az oka annak, hogy a kiegészítő telepítése és használata egyáltalán nem probléma. Ez a kiegészítő elérhető a Doko-tárházban.

6. Méreg

A Venom a legendás Exodus Kodi kiegészítő új villája, hasonló elrendezésű, de jobb minőségű. Jobb és frissített scrappers-ekkel rendelkezik, amelyek jobb streaming linkeket biztosítanak. Korábban számos Exodus villát látott az iparban, de nem mindegyiknek volt lehetősége minőségi tapasztalatok biztosítására.

méreg új kodi addon

A Venom viszont kiváló villa, amely elég jól működik, és nem biztosít megszakadt streaming linkeket. A Venom Kodi kiegészítőt letöltheti és telepítheti a dedikált Venom tárházából.

7. 13Clowns

13 Bohócok A Kodi-kiegészítők az összes Kodi-kiegészítő az összes IPTV-hez, filmekhez, TV-műsorokhoz, YouTube-videókhoz, sporthoz stb. A 13 bohócnak Civitas Scrapers van, amely új csomag, ha a scrappers sokkal jobb, mint a régi lambda scrappers..

13-bohócok-kodi

Valójában az Exodus Redux Kodi kiegészítő villája, de személyesen kipróbáltam, és rájöttem, hogy jobb. Ez egy keresőmotor funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a kedvenc tartalmaik keresését, amelyek nem szerepelnek a könyvtárában. A kiegészítő 13 letölthető és telepíthető 13 bohóc-tárházban.

8. Túl nehéz

Egy másik Exodus Kodi villát jelentettek meg néhány frissítéssel és csípéssel az élmény fokozása érdekében. Ez egy jó Kodi kiegészítő a filmek és TV-műsorok streamingjéhez, és tartalmaz néhány hasznos Kodi eszközt is.

overeasy kodi addon

Ez a kiegészítő elérhető az Eggman tárházban.

9. Kodi MUZIC

A Kodi Muzic egy teljesen új Kodi zenei kiegészítő, amely a YouTube-on elérhető összes legújabb zenei streamet tartalmazza. A Kodi Muzic kiegészítő scrapperei streaming linkeket vonnak le a YouTube-ról, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyetlen kattintással keressenek és játszhassanak. Nemcsak hogy a felhasználók a legújabb zenei videókat és koncerteket is megnézhetik.

muzic kodi addon

Az új Kodi kiegészítő felülete nagyon jól fel van osztva különböző kategóriákba, mint például a Musicals, és élő stream rádiót játszik, zenei koncerteket, dokumentumfilmeket stb. Letöltheti és telepítheti ezt a csodálatos Kodi kiegészítőt a Vaj-ujjak tárolója.

10. KODZI

A Kodzi egy teljesen új és egyedülálló Kodi segédprogram, amelyet még soha nem is gondolt volna. Úgy fejlesztették ki, hogy a felhasználóknak már nem kell átmenniük a tároló telepítésének minden hosszú lépését. A Kodzi lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen beírják a tároló forráshivatkozásának URL-jét, és maga a lerakatot fogja letölteni és telepíteni. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók most pihenhetnek és telepíthetnek bármilyen Kodi tárolót, anélkül, hogy bármilyen útmutatót követnének.

kodzi új kodi addon

A Kodzi kiegészítő használatával a felhasználóknak nem kell többé összefűzniük fájlkezelőiket, mivel ez a kiegészítő a legnagyobb idő- és erőfeszítés-megtakarító. Könnyen telepítheti ezt a kiegészítőt a MrKodz tároló.

11. Legrosszabb

Elég az Exodus Kodi kiegészítő összes villájából, ez a népszerű Covenant Kodi kiegészítő villája, amely maga az Exodus villája volt. Ez a villáknak a villákkal szembeni fiasko csak véget nem ér, és a legjobb az, hogy a villákat jobban fejlesztették, mint elődeik.

Tempest-kodi-add-on

A Tempest Kodi kiegészítő egy teljesen új villa a Covenant Kodi kiegészítőnek, de jobb scrapperrel és kiváló minőségű streaming kapcsolatokkal, akár 4K minőségig. A felület azonban hasonló a Covenant Kodi kiegészítőhöz. Én személy szerint kipróbáltam ezt a kiegészítőt, és bízom benne, hogy hihetetlenül jól működik. Kipróbálhatja ezt a kiegészítőt a következőről történő letöltéssel és telepítéssel: Tempest Repository.

12. Rácsos legendák

Ön rajongója az amerikai futballnak? Ha igen, akkor ez a kiegészítő minden bizonnyal élvezet az Ön számára. A Grid Iron Legends egy Kodi kiegészítő, amely Amerika legnagyobb sportágához nyújt élő közvetítést, visszajátszásokat, dokumentumfilmeket és még sok minden mást..

gridiron kodi addon

Nem csak, hogy streaming más College Football osztályok is. Ez a Kodi kiegészítő elérhető a Planet Universe Repository.

13. Sors

A Destiny egy Kodi-kiegészítő, amely szinte mindent közvetít, amelyet a felhasználó a Kodi-on szeretne nézni. A kiegészítők segítségével a felhasználók filmeket, TV-műsorokat, gyerektartalmakat, élő sportokat és még sok minden mást nézhetnek. Egy másik nagyszerű dolog a Destiny Kodi kiegészítőnél az, hogy az Acestream frissítve lett, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy élvezzék a szórakozást kiváló minőségű streaming linktel.

Destiny-Addon-Kodi addon

Az egyik legnagyobb új szolgáltatás, amelyet a Destiny Kodi kiegészítőben talál, a Torrent streaming, amely proxy vagy VPN nélkül működik. Ez a kiegészítő elérhető a Eggman tároló és innen letöltheti és telepítheti.

Következtetés

Az új Kodi kiegészítők napról napra folyamatosan jelennek meg, mivel a Kodi közösség hatalmas ütemben fejlődik. A felhasználók szeretnek valami jobbat és újat kipróbálni, ami javíthatja tapasztalataikat vagy jobb szórakozást kínálhat számukra. Egy dolog, amit itt meg kell értenünk, az, hogy az új Kodi kiegészítők kiadásra kerülnek, viszont sok Kodi kiegészítő időről időre elpusztul. Ezek az újonnan kiadott Kodi kiegészítők helyettesítik az elesett Kodi kiegészítőket, és a ciklus folytatódik.

Az ebben az útmutatóban említett Kodi-kiegészítők nem hivatalos Kodi-kiegészítők. Ezek a Kodi új kiegészítők ingyenesen telepíthetők és továbbadhatók, és a streaming ilyen jellegű jellege sok régióban illegálisnak tekinthető. Ezért azt javaslom, hogy válasszon egy megbízható VPN-t a Kodi számára, amely elősegítheti a földrajzi korlátozások megkerülését és az anonimitás fenntartását..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map