15 NYAA alternatív csere – Anime webhely leállítás és Kodi Anime kiegészítések

Megdöbbentő volt egy hír az anime torrent szerelmeseinek, amikor kedvenc anime torrent webhelyük, az NYAA egy hibaüzenettel válaszolt. Ezt a hibát a NYAA domain deaktiválásának eredménye volt. Azonban semmi új sem az olyan webhelyek számára, mint a Yify torrent vagy a Nyaa, hogy leálljon (az YTS aktív). A streaming filmeket szerető emberek feloldják a Nyaa, az Extra torrents vagy a limetorrents weboldalakat, és akár proxy- vagy tüköroldallal is elérhetik őket..


Az ilyen webhelyek vagy kiegészítők használata kockázatos lehet, mivel személyazonossága sebezhető a hackerek és a hatóságok ellen. Ezért telepítsen egy VPN Kodi-kiegészítőt az eszközére. Ez megóvja valódi személyazonosságát, és lehetővé teszi, hogy félelem nélkül élvezze a streaming-et.

A legnépszerűbb és legnépszerűbb anime torrent webhely elvesztette az irányítást minden olyan domain név felett, amely tartalmazza az nyaa.se, nyaa.eu és nyaa.org oldalakat. A webhely bezárásának oka még nem ismert. Annak ellenére, hogy kíváncsi volt arra, hogy a weboldal hogyan és miért tett szert, megbeszéljük a legjobbakat NYAA alternatívák.

A legjobb NYAA alternatívák

 1. Horrible Subs – Anime Fansub
 2. Anime megosztása – Anime
 3. Anime Bytes – Anime Fansub
 4. Pirate Bay – tábornok
 5. Extra torrent – Általános
 6. AniDEX – Általános
 7. Sukebei NYAA – klón
 8. SallySubs – Le
 9. AniSearch – lejárt
 10. BakaBT – lejárt

NYAA kliens

A Nyaa Client Torrent ügyfél volt, amely ellátta a kelet-ázsiai közönséget. Számos Anime torrentet nyújtott, és végül népszerűvé vált. De a jogi kérdések és aggodalmak miatt a fejlesztőket arra kényszerítették, hogy állítsák le és így elszorultak.

nyaa alternatívák

Nem sokkal a leállítás után azonban az egyik domain néhány hét múlva újra életbe lépett, és elkezdte közzétenni, hogy úgy döntött, hogy a föld alatt dolgozik, és arra késztette a webhely látogatóit, hogy töltsék le bináris kliensüket. Lásd az alábbi pillanatfelvételt:

nyaa kliens

Ez nyilvánvalóan csalás volt, mivel a fejlesztők megerősítették, hogy leállították, míg a csaló affiliate kattintásokkal próbált pénzt keresni. Az ilyen csalási kísérletek normákká váltak az interneten keresztül.

Itt van egy Reddit szál a felhasználót jelentő felhasználó számára:

Megjegyzés a beszélgetésből Hpezlin kommentája a beszélgetésből "Használhatom továbbra is a NYAA TÜKÖR-t?".

Az ilyen hamis webhelyek csak társult linkeket vagy .exe fájlokat biztosítanak, amelyek nyilvánvalóan olyanok, amelyektől távol akarod tartózkodni. Ezen felül a kémprogramok és más biztonsági fenyegetések miatt nem biztonságosak.

10 alternatíva a NYAA Anime webhelyhez

Ha meg akarja próbálni a NYAA webhely más alternatíváit, akkor érdemes megfontolnia a következő webhelyek megtekintését:

1) Borzalmas előfizető

horriblesubs.info

Talán a legmegfelelőbb alternatíva az NYAA weboldalának, amelyet a torrent ipar fel tudott találni, a Horrible Subs. Heves versenytársa volt a napi 1 millió NYAA látogatónak és az Alexa rangsorának 2797 volt. Ez egy felhasználóbarát webhely, ahol letölthető a legújabb anime tartalom.

2) Anime megosztás

animesharing

Ahogy a neve is sugallja, az Anime Sharing egy médiamegosztó webhely, amelynek elrendezése hasonló a PirateBay-hez. Sok anime tartalommal rendelkezik a megtekintéshez. A webhely azon kívül képes anime sorozatokat azonnal letölteni és feltölteni. Az Alexa minősítése 3,445.

3) Anime byte-ok

animebytes

A NYAA webhely másik alternatívája az Anime Bytes, amelyben nagy mennyiségű anime tartalom van, de ez nem egyezik a NYAA-val. A weboldal regisztrációt igényel, mielőtt megnézheti a tartalmat. A webhely hátránya magában foglalhatja az új felhasználók megakadályozását, ha a regisztráció megtelt.

4) Kalóz-öböl

a kalóz-öböl

Figyelembe véve a legnagyobb torrent hubokat, csak egy név létezik, amely azonnal felbukkan a fejedre, azaz a PirateBay. Noha a weboldal különféle leállásokkal szembesült, mégis sikerült népszerű torrent webhelyként megjelenni. Nagyon sok anime tartalmat is tartalmaz, amely letölthető.

5) Extra torrent

extratorrent

Végül az ExtraTorrent a következő sorban áll a PirateBay-vel, amely letölthető animációs sorozatok, filmek és show-k széles választékát kínálja. A keresőmotor jól megtervezett a könnyebb navigáláshoz.

6) AniSearch

anisearch

Az AniSearch a 2017-ben bezárt híres Nyaa Torrent alternatívája, amely az Anime torrent aggregációra összpontosít. Könnyen elérheti, ha ide kattint: AniSearch

7) BakaBT

BakaBT

A BakaBT szintén nagyon jó Nyaa.se alternatíva, amelyet az Anime rajongók nagyon ajánlottak. Ez egy privát torrent-tracker, amely kiváló minőségű anime tartalmat biztosít. A BakaBT webhelyet itt látogathatja meg: BakaBT

8) AniDex

anidex

Az AniDex egy Anime torrensek nyomkövetője és indexelője, amely az Anime-re fókuszál angol nyelven, főleg más nyelveken is. A következő címen érhető el: AniDex

9) Sallysubs

sallysubs

A Sallysubs megragadja a HD minőségű Anime torrenteket más csoportoktól, néhány módosítást végez és kiad. Amikor a Nyaát bezárták, elkezdett megragadni a különböző helyekről, és ez egy nagyon jó Nyaa.se alternatíva. Látogassa meg a Sallysubs-t, ha ide kattint: Sallysubs

10) Sukebei NYAA

sukebei nyaa

Sukebei nyaa pótlás készült a Nyaa.se felnőtt részében. Sok felhasználó inkább a Nyaát részesítette előnyben felnőtt tartalma miatt, és a Sukebei Nyaa pótlás fedezte ezt a vákuumot. A torrenthez a következő linkre kattintva érheti el: Sukebei Nyaa

5 legjobb NYAA klón / csere

 1. Anirena
 2. Tokió Toshokan
 3. AcgnX Torrent
 4. Anime Tosho
 5. Shana Project   

Ha pontos NYAA klón / helyettes webhelyet kellene találnia, akkor a megfelelő helyre jött. Az alábbiakban szereplő lista 5 NYAA klón / helyettesítő webhelyet jelenít meg:

1) Anirena

Az AniRena Torrent webhely egy híres NYAA anime torrent webhely klónja. Hasonló médiafülekkel rendelkezik egy vízszintes formában egy honlapon, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a weblapon való könnyű navigálást.

Jelenleg a webhelynek 14 360 elérhető torrentje van, mivel a növekedés szélén áll, míg a webhelyen összesen 6354 feltöltő található. Az AniRena emellett tájékoztatja a felhasználókat a felhasználóknak átadott adatok jelenlegi állapotáról. Az AniRena számára az, hogy átlátható legyen és hű maradjon a felhasználók felé, a felhasználó hozzájárulásával továbbléphet.

anirena nyaa csere

2) Tokió Toshokan

A Tokyo Toshokan egy átfogó anime torrent webhely, amely szintén egy NYAA klón / helyettesítő. A filmektől a drámáig, a zenétől a zenei videókig egészen ezen a weboldalon megtalálható minden. Ezenkívül nem angol nyelvű médiatartalmat kínál a világ minden táján jelen lévő felhasználók számára.

Testreszabhatja médiakönyvtárát, miután regisztrált a webhelyre. Az anime-szerelmesek a médiatartalmon olyan fájlméret alapján kereshetnek, amely lehetővé teszi számukra az adott tartalom letöltését. A cég állítása szerint 2 új DB szervert adtak hozzá, ami megnöveli a weboldal betöltési idejét.

tokyo toshokan nyaa pótló klón

3) AcgnX Torrent

Az Anime Comics Games Novel X-Project (AcgnX) egy NYAA klón / helyettesítő weboldal fejlett funkciókkal. Fejlettebb, mint a listán szereplő anime webhelyek bármelyike.

Mivel a NYAA weboldala csökken, az internetforgalom nagy része elmozdult a weboldal felé. Ez az oka annak, hogy feltöltőknek kell bővíteniük növekedését.

Ezenkívül bejelenti, hogy beágyazódtak-e bármilyen új szolgáltatás a weboldalra, vagy bármilyen új információ az anime rajongókkal kapcsolatban. Az AcgnX virágzik az új médiatartalommal, és ezért tartotta a weboldalt vonzó lehetőségnek az NYAA után.

acgnx nyaa csere tükör

4) Anime Tosho

Anime Tosho követi a hasonló kialakítást és navigációt, valamint a médiatartalmat, mint a NYAA webhelyén. Az Anime Tosho teljesen ingyenes, automatizált szolgáltatást kínál, ahol DDL-szolgáltatásokat és Usenet-et is üzemeltet.

A médiatartalom ezen a weboldalra történő feltöltése általában néhány percet vesz igénybe, és a lehető leggyorsabban feltölti. Anime Tosho azt állítja, hogy körülbelül 300 MB fájl eltart néhány percig, és legalább egy gazdagép tükröződik. Kétségkívül erős versenytárs az anime torrent weboldal listájában.

anime tosho nyaa pótló klón

5) Shana projekt

A Shana Project viszonylag új anime torrent webhely, lenyűgöző funkcióval, amely automatizálja az anime letöltéseket.

A Shana Project viszonylag új anime torrent webhely, de egy csodálatos funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az anime letöltések automatizálását. Ezzel a funkcióval beállíthatja a bittorent ügyfelet, hogy automatikusan töltse le kedvenc médiatartalmát.

A Shana Project egy NYAA klón / helyettesítő, de mivel ez egy új weboldal, nem kínál különféle médiatartalmakat.

Annak ellenére, hogy a weboldal nem kínál különféle műfajok menülapját, az anime szerelmesei manuálisan is kereshetnek.

A shana projekt az utolsó nyaa pótlás

5 legjobb Kodi Anime kiegészítő

Sok anime szerelmese állíthatja, hogy az NYAA volt a legnépszerűbb anime torrent webhely. Ugyanakkor nem értenek egyet azzal, hogy vannak más olyan versenyplatformok is, ahol az anime torrent letölthető.

A Kodi a legjobb megoldás bármi számára, amely magában foglalja a média és sporttartalom streamingét a torrent letöltésétől. Ez egy nyílt forráskódú program, amely különféle eszközökön fut, és mind videó, mind audiotartalmat játszik le, torrentjektől, élő közvetítéstől vagy statikus fájloktól kezdve..

A Kodi a következő nagy választás az anime torrent tartalomhoz. A Kodi egy nyílt forráskódú, és számos Kodi anime-kiegészítő található, amelyek letölthetők a Kodi-on. A hatalmas funkciók forrása ideális szoftverként szolgál a világ minden rajongója számára. Az anime szerelmesei bármilyen torrentet streamre tölthetnek vagy letölthetnek, amelyeket csodálnak.

Kínáljuk a legjobb 5 Kodi anime-kiegészítőt, amelyek valószínűleg felváltják a NYAA anime torrent webhelyet:

KissAnime

A KissAnime segítségével több mint 130 oldal legjobb minőségű anime TV-műsorokat, filmeket és torrenteket talál. Ez a Kodi számára a legelőnyösebb anime-kiegészítő, mivel több mint 6000 anime TV-műsort és filmet kínál.

Animego

Az Animego egy további anime kiegészítő a Kodi számára, amely széles kategóriákat és jól kidolgozott anime lehetőségeket kínál az anime rajongók számára. A streaming alig igénybe vehet, csak egyáltalán nem szükséges, de a teljes funkcionalitású menürendszerével rengeteg szórakoztató tartalmat képes megjeleníteni.

Animehere

Az Animehere tökéletes választás azok számára, akik kiváló minőségű anime filmeket és TV-műsorokat keresnek. Ez az anime-kiegészítő hatalmas számú anime-tartalmat lekapar, amelyek alacsony minőségűek. A fejlett menüstruktúra megléte megkönnyítené az anime rajongóit a legfrissebb frissítések feliratukkal való felfedezéséhez.

Anime-IPTV

Az Anime-IPTV számos hasonló szolgáltatás együttműködése, amely ötvözi a nagy anime Kodi kiegészítőt. Több száz anime audio és video tartalmat kínál. Könnyen navigálható, és talán a legeredményesebb anime-kiegészítő.

Funimation

Ha ez az első alkalom, amikor egy Kodi anime-bővítménnyel találkozik, akkor a Funimation a legjobb választás, amit valaha fog megtenni. Az anime-kiegészítő elrendezése megkönnyíti az internetet körülvevő anime-anyagok megtalálását. Ráadásul nem lesz kérdése a tartalomhoz való hozzáférés jogszerűségével kapcsolatban. Nézze meg a többi legjobb kodi kiegészítőt.

Végső gondolatok

Noha a NYAA anime webhely eltűnhet, a felhasználóknak lehetősége nyílik arra, hogy felfedezzék számos egyéb lehetséges forrást, amelyek helyettesíthetik az NYAA-t. A Kodi anime-kiegészítők megfelelő lehetőségnek tűnhetnek az anime rajongók számára, ahol különféle anime-tartalmakat közvetíthetnek és letölthetnek. A Kodi anime kiegészítőket könnyebben telepítik, és csak nagyon egyszerűek, és nem okoznak komplikációkat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map