16 legjobb Kodi Sport-kiegészítés az élő sport közvetítéséhez ingyen

A videó streamingről Kodi szégyentel minden más platformot. Akár az UFC, az NFL, akár bármilyen mérkőzését élőben szeretné megtekinteni, legyen az TV-műsor vagy játék, a Kodi sport-kiegészítői fedezték!


Sport rajongóként Kodi felfedezése olyan volt, mint egy drágakő drágakövet találni, mert sajnos sok sportesemény bizonyos földrajzi helyekre korlátozódik..

Sokkal jobb, hogy a Kodi-nál Ön dönthet úgy, hogy kiválasztja az adatfolyam minőségét. Ez nagyon hasznos lehet, különösen, ha az internet sebessége instabil.

Segít az exkluzív mérkőzések prémium csatornákon történő nézésében is, tehát ha krikett, foci, Formula 1, golf vagy bármilyen más sport nézni szeretne, a Kodi az a hely, ahol.

Tehát hogyan képes Kodi elhozni neked ilyen tartalmat?

Különböző kiegészítőket használt a Kodi számára, amelyek tartalmazzák az ingyenes és a fizetős szolgáltatásokat is.

Figyelem: Az internetszolgáltató láthatja a Kodi streameket

De itt van a fogás!

Internet szolgáltatója tudja, mit csinál online. Tehát, ha harmadik féltől származó Kodi kiegészítőket használ, ellenőrizze, hogy ismeri a kalózkodással és a szerzői jogokkal kapcsolatos helyi törvényeket.

A hivatalos műsorszolgáltatók millió dollárt fizetnek a jogokért. Az ilyen illegális tartalom letöltése bajba kerülhet, de…. itt van hasznos a VPN használata!

Ülhet egy sziklán egy afrikai sivatagban, és úgy tűnik, hogy digitálisan New Yorkban van.

kap kodi vpn cta

A legjobb Kodi hivatalos sportkiegészítők

1. Fox Sports Go

fox-sport-kodi-add-on

A FOX SPORTS GO a legjobb választás a sport rajongók számára, akik közvetíteni szeretnének MLS Soccer, MLB Baseball, UFC, NBA és Supercross. Ez az egyik vezető sport-közvetítési csatorna az Amerikai Egyesült Államokban.

Minimális pufferolással és HD streamingtel az egyik legfontosabb választás, ha nagyjából minden sportlevételt megnézünk.

2. Sportsnet most

sport-net-kodi-add-on

A kanadai platform különféle sportolási lehetőségeket kínál. A havi előfizetés csak 25 USD-t fizet havonta, amely lehetővé teszi, hogy hatalmas mennyiségű nagyszerű sporttartalmat tekinthessen meg. A kiegészítő elérhető a Hivatalos Kodi kiegészítő lerakaton keresztül.

Ez egy újabb nagyszerű választás, amellyel bemész MLB, NHL, NBA, és NFL gyufa.

3. ORF TVthek

orftv-sport-add-on-kodi

Ha Ausztrián kívül él, akkor csatlakoznia kell a VPN, mivel az ORF TV földrajzilag korlátozott. Jó része azonban, hogy Ausztriában számos ingyenes TV-állomás áll rendelkezésre.

Az ORF TVthek a sok online streaming lehetőség közül, amelyek élő TV-t és kielégítő számú igény szerinti lehetőséget kínálnak. Mindezt könnyedén elérheti a Kodi kiegészítő segítségével, beleértve a csatornán keresztül elérhető számos sportprogramot.

4. Xumo

xumo-sport-add-on-kodi

A hivatalos Kodi kiegészítő tárolón keresztül elérhető, az XUMO.TV egy ingyenes Kodi kiegészítő. Az Xumo sporttal kapcsolatos csatornákkal könnyen elérhetők a Kodi felhasználók számára. A fentiekkel összehasonlítva a streaming minősége kiváló választás foci, lacrosse, szörfözés, halászat, MMA, futball, és még több.

5. Pluto TV

kodi-plutotv-sport-add-on

Csakúgy, mint a Xumo, a Pluto TV hosszú listát is kínál az ingyenes TV-csatornákról. Ingyenes szolgáltatásként nem fogja megtalálni a legfrissebb vagy legnépszerűbb tartalmat, ám nagy választékot kínál hírek, szórakozás, és sport csatornák.

A többi Kodi-kiegészítőktől eltérően ingyenes fiókot kell létrehoznia és regisztrálnia kell.

6. CBC

CBC-sport-add-on-kodi

A CBC egy teljesen ingyenes televíziós szolgáltatás Kanadában, nagy igény és olyan élő tartalommal rendelkezik, mint például az olimpia és a jégkorong-este. Ha nem Kanadában él, ne aggódjon, továbbra is könnyedén feloldhatja a CBC közvetítését egy VPN segítségével, és egy kanadai szerverhez csatlakoztathatja..

A kiegészítő varázsa működik, és soha nem működött sikeresen a tesztelési folyamat során.

7. iTV

iTV-sport-addon-kodi

Az iTV az Egyesült Királyságban szinte ingyenes streaming szolgáltatás, amely sajnos az Egyesült Királyságra korlátozódik. Nagyon sok csatorna érhető el a platformon. Az Egyesült Királyság törvényei szerint azonban TV engedélyre van szükségük, de azt semmilyen módon nem igazolja.

A csatorna sportesemények széles skáláját közvetíti, ideértve néhány futballmeccset is. Ha az Egyesült Királyságon kívül tartózkodik, akkor VPN-re lesz szüksége.

8. Tablo

tablo-spports-add-on-kodi

Ez a lehetőség a listánkban kissé eltér a többitől. A kiegészítő előtétként működik a műholdas TV jelek számára.

Az adó-TV rendkívül népszerű lehetőség, figyelembe véve azt a tényt, hogy ma az OTA TV piaca növekszik. Gyakran szereznek és közvetítenek sporttartalmakat.

A Tablo egy olyan DVR is, amely lehetővé teszi az élő stream mentését, és később a Tablo eszközön történő elérését.

9. SVT Play

SVT-play-kodi-sport-add-on

Ha elengedi a nyelvi akadályokat, vagy megérti a svéd nyelvet, az SVT Play nagyon kivitelezhető lehetőség a sportok nézésére. Az SVT Play a svéd TV hálózat élő közvetítése és igény szerinti opciója. Teljesen ingyenes, és egész évben az SVT Play-en keresztül sugározhat egy nagy sportcsomagot.

A fent említett kiegészítőkhöz hasonlóan VPN-re lesz szüksége, mivel a kiegészítő által biztosított adatfolyamok csak Svédországra korlátozódnak..

10. SR Mediathek

srmediathek-sport-add-on-kodi

Az SR Mediathek egy német TV-hálózat az országban elérhető számos lehetőség közül. Megkülönbözteti az a tény, hogy ez egy kiválóan funkcionális Kodi kiegészítő, amely élő és igény szerinti sport tartalmat is kínál az SR Mediathek-en..

Ez szintén földrajzilag korlátozott, tehát ehhez is VPN-re lesz szüksége!

11. NHL TV

NHL-tv-kodi-addon

Az NHL TV streaming szolgáltatása valószínűleg az egyik legjobb lehetőség a jégkorong nézésére.

A regisztráció után a Kodi-on keresztül továbbíthatja, mivel ez optimalizálja a folyamatot az Ön számára, ha egyszerű navigációs lehetőséget kínál a tartalomhoz. Ezenkívül ingyenes tartalmat is kínál, például a legfontosabb pillanatokat és a különféle mérkőzések kiemelését.

Ez a kiegészítő szintén földrajzilag blokkolva van, és VPN-re lesz szüksége, ugyanakkor vegye figyelembe, hogy az USA fizetési adataira is szükség van.

12. ESPN 3

espn3-sport-add-on-kodi

Az ESPN a sport szórakoztatóiparban nagy neve:

 1. Nemzetközi foci
 2. Európai Klubfoci
 3. MLB baseball
 4. NBA kosárlabda
 5. Krikett
 6. Golf
 7. Főiskolai sportok

A Kodi médiaközpont nem hivatalos ESPN-kiegészítőjével a prémium tartalomhoz közvetlenül a Kodi ESPN-jéről férhet hozzá. Az ESPN számos platformon elérhető, beleértve az Android TV-t, az Apple TV-t stb.

13. Sparkle

szikra-sport-add-on-kodi

Az egyik kedvenc kiegészítőm, a nem hivatalos kiegészítőkkel kapcsolatban. A Sparkle Kodi kiegészítő kaparja a Reddit for Acestreams hivatkozásokat. Az Acestreams élő sportokat kínál különféle régiókban, és a reddit a legjobb hely az aktív kapcsolatok megtalálásához.

De az Acestreams hivatkozások manuális keresése helyett a Sparkle addon végzi el az ön munkáját. Csak válassza ki a kedvenc sporteseményének linkét, és nézze meg az élő fellépéseket.

14. Sportie

sportie-add-on-kodi

A futballról és a rögbiről legismertebb Sportie az NFL-től és más forrásokból származó tartalmat is tartalmaz, így kiváló választás számos más sportesemény mellett..

Ezt a kiegészítőt a lazykodi oldalról találhatja az ANDROIDABA lerakatban. A Premier League itt is elérhető, bár attól függően, hogy milyen országban tartózkodik. Bármilyen is legyen a helyzet, a VPN a mi aranykártyánk a földrajzi korlátozások feloldására..

15. Zattoo Live TV kiegészítő

Zattoo-tv-sport-add-on

A Zattoo Live TV kiegészítő egy újabb hivatalos kiegészítő, amely kiváló választás a sport szerelmeseinek, mivel összesen több mint 190 csatornát kínál. Könnyen megtalálhatja a különféle sportágak, például foci, golf vagy birkózás patakjait.

16. NBA League Pass Kodi Addon

NBA-leaugue-sport-add-on

Teljesen az NBA-nak szentelt, a kiegészítő minden NBA eseményt lefedi. Élő közvetítéseket, archívumokat és NBA TV-t kínál. Ez azonban egy hivatalos kiegészítő, és előfizetésre lesz szüksége ahhoz.

Földrajzi korlátozások esetén feltétlenül kapcsolja be a VPN szolgáltatást és csatlakozzon egy amerikai szerverhez. Így gond nélkül hozzáférhet az NBA League Pass Kodi kiegészítő tartalmához.

Következtetés

Ha sportrajongó vagy, akárcsak én, aki több popsa tyúkot rak, mint étel a kosárába, mint ezek a Kodi online kiegészítők, amelyek a legjobb kiegészítők..

Ha nem a KOD volt, akkor komolyan nem tudom, mit tennék az életemmel. Nos, a netizens szeretetének köszönhetően, hogy jobb és jobb megoldásokat találjanak, a Kodi áldás.

Bármilyen sporteseményt élőben nézhetek online, függetlenül attól, hogy hol vagyok. És ha a földrajzi korlátozások problémát jelentenek, akkor VPN-szolgáltatást választottam.

Írjon nekünk egy megjegyzést, ha kipróbálta ezeket a kiegészítőket, és tudassa velünk értékes véleményét.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map