29 legjobb Kodi-bőr Leia, Krypton, Jarvis (18,17,16) verziókhoz

Mi a Kodi Skin??

A Kodi Skin megváltoztatja a Kodi kinézetét. A Kodi bőr új megjelenést és érzetet ad a Kodi számára, ahol megváltoztathatja a színeket, a témákat, a menü pozícióját, és így új Kodi Skin segítségével megváltoztathatja. Röviden: a Kodi Skin használatával új szikra hozhat a Kodi verziójába, csillogó színekkel és hatalmas testreszabható lehetőségekkel..


Ebben az útmutatóban bemutatjuk a különböző Kodi bőrök tapasztalatait, amelyek az egyes eszközökhöz rendelkezésre állnak.

Az Aeon Nox a legjobb Kodi bőr 2019 márciusában, a KodiVPN felmérés eredményei szerint

legjobb kodi bőr 2018 februárjában

A legjobb Kodi bőr 2019. márciusra

Minden évben Kodi tele van új bőrökkel, amelyek átvezik a Kodi világát. Az alábbiakban felsoroljuk a 2018 legjobb Kodi bőrét:

 1. Aeon Nox
 2. Sarki Zephyr
 3. Titán
 4. Fekete üveg Nova
 5. Átlátszó
 6. Aeon MQ5
 7. Borostyán
 8. Hátsó sor (Hátsó sor letöltése http://srp.nu/krypton/repositories/superrepo/)
 9. AppTV
 10. Xperience 1080

29 legjobb Kodi Krypton Skins 17. vagy magasabb verzió

1. Aeon Nox

Az aeon nox a legjobb kodi bőr a kripton 17-es vagy újabb verziója esetén

Az Aeon Nox a 2017-es legjobb Kodi-bőrök listáján helyezkedik el. A fő ok az elvégzhető testreszabási beállítások széles skálája, beleértve a színeket, a bőr témáját és még a betűkészleteket is. A főmenü megjelenésének megváltoztatása vonzza a legtöbb Kodi-felhasználót a Kodi-bőrben. Ez valószínűleg a legjobb bőr mind az új, mind a tapasztalt Kodi felhasználók számára.

2. Fekete üveg Nova

fekete üveg nova kodi bőr

Ha a Kodi Skin Black Glass Nova-ra nézi, az üvegablakok miatt emlékeztetné a Windows Vista-ra. Látni fogja, hogy kétféle mód érhető el, azaz a fekete üveg mód, ahol a Kodi téma fekete üvegré válik. A második módot fekete üveg Nova üzemmódnak hívják, ahol a csempék sokkal kisebbek.

3. Doboz

Box kodi bőr

A Box Kodi Skin számos testreszabható főmenüvel, almenüvel és sok különféle kütyüvel rendelkezik. Ez tovább változtatja a Kodi bőr színkiemeléseit, ami még vonzóbbá teszi a témát. Ez a bőr sok eszközön használható, mivel érintés-támogatást is nyújt. Ez egy fejlett Kodi bőr, és valószínűleg megtalálható ebben a kategóriában.

4. Omni

omni kodi bőr

Sok esetben a termékek vagy szolgáltatások valódi tulajdonsága a név mögött rejtőzik. Hasonlóképpen, a Kodi Bőr fő jellemzője nagyrészt a mindenütt jelen lévő menükön nyugszik. Először azonban előfordulhat, hogy ellentmondásos hasonlóságot mutat a Kodi Mimic bőrrel. Ennek ellenére nincs sok testreszabott beállítási opció, mint a Mimicnél. A főmenü és az almenü hozzáférhető minden ablakból, amely új funkció.

5. Pellucid

Pelluid Kodi bőr

A Pellucid egy egyszerű, mégis elegáns Kodi Skin. Ennek a bőrnek a Kodi Home menüjében a képernyő alján található plakátok vannak, és animációval elhalványulnak. Azoknak az embereknek, akik gyakran használják a Kodi-t élő IPTV-nézés céljából, a Kodi-csatornáknak meg kell próbálniuk ezt a bőrt, mivel ez a legjobban szórakoztató. A Kodi Jarvis-felhasználóknak meg kell várniuk, mert a Pellucid csak Kodi Kryptonban érhető el.

6. Egység

egység-kodi-skin

Az Unity Kodi kin rokonja némileg megegyezik a Confluence Kodi bőrével, kivéve a felületét. Nagyon egyszerű vízszintes menüvel rendelkezik, de még mindig jól néz ki, mert a kezdőképernyőn megjelennek a film poszterek. Azok a felhasználók, akik inkább egy nagyon tisztességes bőrűek; ez nagyon ajánlott számukra. A bőrt az általános Kodi felület javítására használják, és ez a bőr egy lépést tett még egy bizonyos könnyedséggel.

A legjobb Kodi Leia Skins 18-as verziójú bétaverziója

7. Aeon MQ5

Az Aeon MQ5 a legjobb kodi Leia bőr a 18-os bétaverzióhoz

Csak néhány olyan Kodi-bőr van, amely jól megy a Kodi Leia-val, és az Aeon MQ5 az egyik. A Kodi Leia még mindig béta verziója és különböző kísérleteken megy keresztül, de az Aeon MQ5 egy egyszerű Kodi Skin, amely tökéletesen jól fog működni akár az új, akár a legújabb verzióval. Jogában áll a bőr minden egyes részét módosítani, ezért ez egy részletes Kodi bőr, mivel sok változtatást lehet elvégezni.

8. Rács

rács-Kodi-bőr

Nem sok Kodi bőr fut a Kodi Leia Alpha 1-en, mivel ez egy új verzió, és erre nem sok fejlesztés történt. A Grid Kodi bőr azonban az egyik legjobb Kodi bőr a Kodi Leia 18 felületének kialakításához és megjelenésének javításához. Nagyon vonzó és ízléses felhasználói felülettel rendelkezik, ami sokkal izgalmasabbá teszi a Kodi-élményt. Annak ellenére, hogy korlátozott számú funkcióval rendelkezik, a Grid fejlesztői jól dolgoztak a funkcionalitás minőségén, mint a funkciók számán.

9. Rapier

Rapier kodi bőr

Gyakran mondják, hogy ez a Kodi bőr gyakran a bőr teljes változata, amelyet valaha is talál. A funkciót, amely annyira kompletté teszi, a sportkonfiguráció széles választéka, amely a képernyőn elterjedt, de ezeket a lehetőségeket nem találja zavarosnak. Ez a legrégebbi elérhető Kodi bőr, és szinte bármilyen Kodi verzióval jól megy.

10. Fókuszálás

ReFocus kodi bőr

Ez a Kodi bőr gyakran a legjobb választást teszi azon Kodi felhasználók számára, akik Kodi-t használnak érintőképernyőn vagy okostelefonjukon. Továbbá naprakészen tartja a jelenleg megtekintett TV-műsorokat és filmeket, és ezen médiatartalmak alapján hasonló ajánlásokat nyújt Önnek..

11. Eminencia

Eminence kodi bőr

Az Eminence egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik, ugyanakkor számos apró ikont is talál a képernyő alján. Bár a bőr nem olyan testreszabható, mint mások, de gyors, mint a villámlás. Sokkal simább is, mint bármely más bőr, és ajánlott azoknak a felhasználóknak, akik sok kodi kiegészítővel töltötték meg a Kodi-t..

12. FTV

FTV-kodi-skin

Gondolkozott már valaha a Kodi és az Amazon Fire TV integrálására, nem? Igen, akkor élvezze a Fire TV felhasználói felületének érintését a Kodi Leia 18-on most az FTV Kodi Skin segítségével, amely a Kodi Fire TV megjelenését és hangulatát biztosítja. A Skin elérhető a Kodi hivatalos kiegészítő tárházában, ezért nincs szükség többlet letöltésre.

A legjobb Kodi Jarvis Skins 16. vagy annál alacsonyabb verzió

13. Króma

A kroma a legjobb kodi bőr a jarvis 16. vagy annál alacsonyabb verziója esetén

A Chroma Kodi Skin beállítja a téma színét a képernyőn megjelenő elemek szerint. Néhány Kodi bőr ugyanazokat az írásvetítő fóliákat használja a háttérben, ennek eredményeként néhány elem nem egyértelmű. A Chroma ezért beállítja a háttér színét, és megnyugtatja a szemét is.

14. KOver

Kover kodi bőr

A KOver Kodi Skin teljesen testreszabott bőr, amely lehetővé teszi a Kodi-felhasználók számára, hogy saját bőrüket készítsék tetszésük szerint. A Kodi-felhasználók számára ez nem tekinthető előnyben részesített bőrnek, mivel sokan szeretnék nézni a médiát, hogy elkerüljék a szóváltást. Teljesen érdemes ezt a Kodi bőrt használni.

15. Utánzás

A kodi bőr utánozása

A Mimic szinte minden eszközben elérhető, amely súlya könnyebb és gyors a streaming. Egy kiegészítő funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a színek testreszabását és a kezdőlap szerkesztését a rajongói művészet segítségével. Számos funkciója között a Mimic Skin beépített támogatással rendelkezik az érintőképernyős eszközökhöz.

16. Eunique

Ördögi kodi bőr

Ahogy a neve is sugallja, az Eunique egyedülálló élményt nyújt a Kodi felhasználók számára, beleértve az élénk színeket és a könnyen hozzáférhető médiatartalmakat. Szinte mindent megtalál a Kodi Home-ban, ami egyszerű felhasználói felületté teszi.

17. Átláthatóság

Átlátszó kodi bőr

Az átláthatóság rajongói művészet, ami azt jelenti, hogy testreszabható a Kodi-felhasználók igényei szerint. Támogatja a Kodi Jarvis által kínált minden új funkciót, és nagyon egyszerűen testreszabható. Az új Kodi Jarvis felhasználók, akik nem ismerik a Kodi Skins, szintén használhatják a Transparency Kodi Skin alkalmazást.

A legjobb Kodi bőr az Amazon Fire Stick / Fire TV számára

18. sarki Zephyr

Az Arctic Zephyr a legjobb kodi bőr az amazon firetv és a firestick számára

Az Arctic Zephyr a legjobb Kodi Skin for Fire Stick és Fire TV készülék, mert sok információt kínál ilyen kicsi képernyőn. Különböző változata van, a könnyebb és a sötétebb változat is. Annak ellenére, hogy nem kínál érintőképernyős eszköz lehetőséget, de soha nem szórakoztatja a Firestick felhasználóit a részletes módosítással és testreszabással.

19. Köd

Köd kodi bőr

A köd a Kodi Skin, amelyet elsősorban az intelligens TV számára fejlesztettek ki, mivel érintőképernyővel rendelkezik. A zenei központ az, ami miatt ez a bőr kiemelkedik, mivel az összes véletlenszerű és ajánlott lehetőséget biztosítja a zenei ízléshez. Ezenkívül testreszabható lehetőségeket kínál a Firestick készülékéhez.

20. Xperience 1080

Xperience 1080 kodi bőr

Ezt a Kodi Skin-t HD-megtekintésre tervezték. A Kodi eszközére telepített legjobb Kodi kiegészítők közül az összes HD megtekintési linket összegyűjti és bemutatja a Kodi otthonában. Ez is egy nagyon könnyű bőr, amely megkönnyíti az összes kiegészítő használatát.

Legjobb Kodi bőr iOS / Mac eszközökhöz

21. SiO2

A Sio2 a legjobb kodi bőr az ios / mac eszközök számára

Ez a Kodi Skin az Apple TV interfész pontos másolata, ezért iOS számára leginkább megfelelő. Ezenkívül hasonló funkciót kínál, mivel a fejlesztők biztosítják, hogy némi kattintás legyen a megtekinteni kívánt tartalom között. Szinte időt vesz igénybe a kedvenc tartalom nézése a Kodi-on. Lehet, hogy nincs sok testreszabható feladata, de úgy készült, hogy könnyebben használható legyen a Kodi felhasználók számára.

22. AppTV

Apptv kodi bőr

Az AppTV egy másik ajánlott Kodi Skin az Apple felhasználók számára, amelyet kifejezetten az adott felhasználó igényeinek figyelembe vételével fejlesztettek ki. Még az ikonstílus és elrendezése hasonló az Apple TV felhasználói felületéhez. Az a szolgáltatás, amely minden Kodi felhasználót meghökkent, a gyors felület. Ez tovább testreszabható az Apple felhasználói igényei szerint.

23. Ace

Ace kodi bőr

Az Ace egy sokoldalú Kodi Skin, amely szintén alkalmas az Apple iOS-hoz. Annak ellenére, hogy támogatja a testreszabható funkciókat, de csalódást okoz az a tény, hogy nem támogatja az élő TV-t. Ez azonban egy gazdag Kodi bőr, és egyben a leggyorsabb.

A legjobb Kodi bőr Android készülékekhez

Mielőtt beállíthatja a bőröket a kodion, telepítenie kell a kodi androidot. A Kodi androidra történő telepítésével sok kattintással könnyedén elérhetővé válik streaming tartalom.

24. Összefolyás

A konfluencia a legjobb kodi bőr az Android készülékek számára

Lehet, hogy a konfúzió a Kodi alapértelmezett felülete, de az biztos, hogy az a preferált Kodi bőr, amikor az Android-eszközökre vonatkozik. A konfluence az oka annak, hogy sok ember még mindig szeret Kodi Jarvis-t, és ennek az egyszerű, mégis hatékony felületének köszönhetően.

25. Titan

Titan kodi bőr

A Titan Kodi bőr tele van színekkel, mégis informatív. A médiafájlokat tekintve részletes vázlatot ad a streaming tartalomról. Ezért lehetővé teszi film vagy TV-műsor kiválasztását az érdeklődése szerint. Az egyszerű felhasználói felület miatt tökéletes az Android készülékek számára.

26. Titán

Titán kodi bőr

A titán nem a legújabb Kodi Skin, de biztosan működik minden Android-eszközön. Minden video-, program- és zenei kiegészítő számára működik. Nagyszerű élményt nyújt a videók és a zene streamingjéről.

A legjobb Kodi bőr TV-streaming dobozokhoz

27. Amber

Az Amber a legjobb kodi bőr a tv-dobozok streamingjéhez

Az Amber minden bizonnyal nem különbözik a Kodi Krypton Skin torkolatától, amely a Kodi Krypton alapértelmezett bőre. Amikor azonban az Amber-t telepíti a Kodi dobozokra, nagyon hamarosan észlel egy könnyebb hatást. Egy másik tulajdonság, amely feltétlenül szeretni fogja az Amber-t, a felülete és a színek választása, amelyek megnyugtatják a szemet.

28. Biztosítsa a Neue bőrt

Biztosítsa a Neue kodi bőrt

A Neue Kodi Skin biztosíték minden film rajongó számára, amely képes a médiafájlok elegáns megjelenítésére. Számos testreszabható opcióval nem fog beszámolni, de jóval jobb, mint a Kodi Krypton torkolatának alapértelmezett bőr. Nagyon ajánlott egyszerűségének köszönhetően.

29. Hátsó sor

Hátsó sor kodi bőr

Az első pillantásban úgy érzi, hogy a felület kissé hasonlít az iOS-hez és az OS X-hez, de biztosan elérhető minden streaming dobozhoz. A legjobb Kodi dobozos felhasználók számára ez a bőr egyedülálló lehet a házimozi élménye miatt.

30. Maximimalizmus

maximinimalism-kodi-skin

Azoknak a Kodi-felhasználóknak, akik testreszabják felhasználói felületüket, de egyszerűen és gondtalanul akarják tartani, ezt a bőrt meg kell próbálni. A maximális érzet egy nagyon könnyű és sima bőr, amely a felhasználók számára nagyon könnyen használható műszerfalot biztosít. Maximalimalizmus A Kodi bőrt sok Kodi felhasználó erősen ajánlotta, ezért minden felhasználónak javasoljuk, mert ez jó lehetőség.

A legjobb Kodi Skins Reddit vélemények

legjobb kodi bőr recenzió

Az Arctic Zephyr használata előtt az MQ Kodi Skins népszerű volt a Kodi felhasználók körében. Az Arctic Zephyr használata után azonban csodálatos tapasztalataik voltak, amelyek lehetővé tették, hogy ragaszkodjanak az adott Kodi-bőrhez. Sok Kodi-felhasználó számára vonzó, és nyilvánvaló, hogy az Északi-sarkvidék sokkal jobb, mint az MQ Skins.

legjobb kodi bőr reddit felülvizsgálat

A Titan Kodi Skin sok Kodi felhasználó számára is előnyben részesített bőr, ennek oka a Netflix stílusú felülete. A Netflix sima felülettel rendelkezik, ahol a képernyő előtt láthatja a filmek és TV-műsorok listáját.

Hogyan változtassuk meg a Kodi bőrét

A Kodi Skins megváltoztatásához kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Nyisd ki Kodi > Menj Beállítások (fogaskerék alakú ikon) > Kattintson Interfész beállításai.
 2. A bal oldali menüben kattintson a gombra Bőr > Most a jobb oldalon válassza a lehetőséget Bőr lehetőségek alatt Nézz és érezz kategória.
 3. Egy négyzet jelenik meg két lehetőséggel, azaz. Estouchy és Torkolat. Ez a két alapértelmezett Kodi bőr. Ha további Kodi-bőrt szeretne tudni, kattintson a gombra Szerezz többet opció jobbra.
 4. Kattintson a kívánt Kodi Bőrre, és ez megváltozik.

Mi a különbség a bőr és az építés között??

A Kodi Builds kiegészítők gyűjteménye, míg a Kodi felület megváltoztatja a Kodi szoftver felületét és elrendezését. Különféle kiegészítők automatikusan települnek a Kodi dobozba, amikor a Kodi Build telepítve van.

A Kodi Skins megváltoztatja a menüt, a Kodi háttérképet és a Kodi témákat, amelyeket lehetetlen felismerni, ha az a régi Kodi szoftver. Ha meg akarja változtatni a Kodi kinézetét, akkor jobb, ha megkapod a Kodi Skin-t. Ha azonban új, legjobb kodi-tárolókat szeretne, szerezzen magának egy Kodi Build-et.

Összecsomagolva

A Kodi Skin teljesen új külsőt kölcsönöz a Kodi-nak, minden új témával, élénk színekkel és csodálatos menüpontokkal. Ezáltal a Kodi könnyen elérhetővé válik, ha médiatartalmát eljuttatja a Kodi Főoldalra. Ebben az útmutatóban részletesen kifejtettük a felsorolt ​​legjobb Kodi Skin-eket, hogy a Kodi-felhasználók élvezhessék a legjobb streaming élményt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map