A GAIA Kodi Addon telepítése

A GAIA Kodi Addon a híres Bubbles Kodi addk villája, amelynek majdnem ugyanazok a tulajdonságai vannak, de a minőség nyilvánvalóan javult. A GAIA Kodi kiváló kiegészítő a nagy felbontású filmek és TV-műsorok streamingjéhez.


A kiegészítő interfész meglehetősen tisztességes és felhasználóbarát, és nagysebességű streaming-kapcsolatokkal rendelkezik, amelyek tökéletesen működnek, ellentétben sok más kiegészítővel..

Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy az online jelenlét védelmének elsődleges fontosságúnak kell lennie az online streaming közben. Ez az oka annak, hogy a Kodi felhasználók mindig javasolják a Kodi-vel rendelkező VPN használatát, amely csúcskategóriás titkosítást kínál. Egy másik előnye, amelyet a VPN-vel kapsz, az, hogy képes lesz a földrajzilag korlátozott tartalmak streamingjére és megkerülni az ISP fojtását.

Az alábbiakban ajánljuk a VPN szolgáltatókat a Kodi felhasználók számára:

Exkluzív KodiVPN.co különleges ajánlatok 2019
PureVPN

 10,95 USD 1,32 USD havi

Fogd meg ezt az üzletet

surfshark

 11,95 USD 1,99 USD havi

Fogd meg ezt az üzletet (3 hónap ingyenes)

Ivacy

 9,95 USD 2,75 USD havi

Fogd meg ezt az üzletet

GAIA Kodi Addon Repository

A GAIA Kodi addon a saját „GAIA Repository” útján érhető el..

Egy másik nagyszerű dolog a GAIA Kodi kiegészítésnél, hogy saját hivatalos weboldalával rendelkezik: https://gaiakodi.com/. Fontos információkat és részleteket talál a kiegészítőről, valamint a lerakatára mutató linkeket.

A GAIA Kodi Addon telepítése a Kodi Leia-ra és a Krypton-ra

 1. Nyisd ki Kodi
 2. Kattintson a Beállítások ikon > Nyisd ki Fájl kezelő > Kattintson duplán a Add Source > Kattintson arra, ahol azt mondja Egyik sem és egy párbeszédpanel nyílik meg.
 3. Írja be ezt URL a területen http://repo.gaiakodi.com > kettyenés rendben
 4. Most nevezze ezt a forrást „GAIA” > kettyenés rendben
 5. Visszatérés a főmenübe, majd a Kiegészítői lap > Most kattintson a Csomag Installer ikon (Doboz ikon a bal felső sarokban)
 6. Kattintson Telepítse a ZIP-fájlból választási lehetőség > Görgessen lefelé a listán, és válassza a lehetőséget GAIA > Kattintson repository.gaia.zip > Várja meg az értesítést
 7. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból választási lehetőség > Nyisd ki Gaia adattár 1 > Menj Videó kiegészítők mappa > Kattintson Gaia > kettyenés Telepítés > Várja meg az értesítést

A GAIA Kodi Addon telepítése a FireStick-en

 1. Telepítés Kodi a FireStick-en.
 2. Menj Fejlesztői beállítások > Kapcsolja be az ADB hibakeresést és az alkalmazásokat ismeretlen forrásokból.
 3. Most olvassa el a fentebb tárgyalt telepítési eljárást, mivel ugyanaz lesz ennek a kiegészítőnek a FireStick-re történő telepítésekor.

GAIA Kodi Addon letöltése

 1. Töltse le a GAIA Kodi Zip fájlt
 2. Nyisd meg a Kodi-t > Kattintson Kiegészítői
 3. Kattintson a Doboz ikon (kiegészítő böngésző)
 4. választ Telepítse a ZIP-fájlból választási lehetőség > Keresse meg a rendszert, és nyissa meg a letöltött ZIP-fájl > Várja meg az értesítést
 5. választ Telepítés a tárházból választási lehetőség
 6. Menj Gaia adattár 1 > Nyisd ki Videó kiegészítők mappa
 7. választ Gaia > kettyenés Telepítés > Várja meg az értesítést

A GAIA Kodi nem működik hibák és javítások

Az alábbiakban bemutatunk néhány általános Kodi hibát, amelyek a GAIA Kodi kiegészítő használatakor jelentkezhetnek:

Ellenőrizze a napló hibát

Ellenőrző napló hiba általában akkor jelentkezik, ha valami nincs rendben a kiegészítővel. Lehetséges, hogy a kiegészítő gyorsítótár problémája van, vagy hiányoznak a kiegészítő futtatásához szükséges fájlok.

fix

Ezt a hibát kijavíthatja a Kodi gyorsítótár és a háttéradatok törlésével. Ha nincs ötlete erről, akkor olvassa el a „Hogyan lehet a Video Cache-t törölni / eltávolítani a Kodi-ban” című útmutatónkat.

Nincs elérhető áram

Időnként, amikor bizonyos tartalomcímet próbál streamolni, előfordulhat, hogy ez a hiba előugrik. A No Streams nem elérhető hiba oka az, hogy a kiegészítő hulladékok nem képesek streaming linkeket vonni a szolgáltatóktól. Ez akkor fordul elő, ha van túlterhelt gyorsítótár, vagy ha a kiegészítő elavult.

fix

Tisztítsa ki a Kodi gyorsítótárát, majd próbálja meg újra az adatfolyamot, mivel ez általában megoldja a problémát.

Ha azonban a probléma továbbra is fennáll, próbálja meg frissíteni a kiegészítőt. A hiba megoldásairól bővebben a „Hogyan javítsuk a Kodi No Stream elérhető útmutatót” című cikkünkben tájékozódjunk..

Záró szavak

A GAIA Kodi egy csodálatos Kodi-kiegészítő mindenki számára, aki lehetővé teszi számukra kedvenc filmeik és TV-műsoraik HD-formátumú továbbítását. Nagyon kevés Kodi-kiegészítő kínál kiváló minőségű streaming-et egyetlen kattintással.

Személy szerint kipróbáltam ezt a kiegészítőt, és nagyon érdekesnek találtam, mivel nem tapasztaltam semmiféle késést a wile streamingben. A kiegészítő zökkenőmentesen működik hiba és összeomlás nélkül, és nem lassítja le a rendszert.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map