A Kodi telepítése a Raspberry Pi 1, Pi 2, Pi 3 és Raspbian fájlokra – egyszerű lépések

A Kodi egy ingyenes, nyílt forráskódú szoftver, amely letölthető a Raspberry Pi készülékre, és ezzel filmeket, TV-műsorokat, élő sportokat, és mindazt, amit szíve vágya, megnézheti. 6 egyszerű lépéssel megtudhatja, hogyan kell telepíteni a Kodi-t a Raspberry Pi-re, és a Kodi azonnal futni fog. A Kodi telepítési folyamata más, mint a Raspberry Pi első generációja, míg a Kodi legjobb VPN telepítése a málna Pi-re egy kicsit trükkös módszer, amely a Zomboided tároló használatával történik..


A Raspberry Pi telepítéséhez a Kodi v17.6-hoz szükséges dolgok

Mielőtt elkezdené a Kodi telepítését a Raspberry Pi-en, hadd mondjak el neked mindazt, ami a Raspberry Pi telepítéséhez szüksége lesz. A Raspberry Pi beállításához a következő perifériákra van szükség:

1. Raspberry Pi eszköz

Nyilvánvaló, hogy maga a készülék nélkül nem léphet tovább. Feltétlenül vásároljon naprakész Raspberry Pi modellt, hogy ne kerüljön szembe a hardver vagy az operációs rendszer kompatibilitással kapcsolatos problémák..

Minél idősebbek lesznek a Raspberry Pi táblák, teljesítményük csökkenni kezd. Ezért javaslom a felhasználóknak, hogy optimalizálják a táblájukat, vagy vásárolják meg a legújabb Raspberry Pi modellt.

2. A Flirc Raspberry Pi eset

A Flirc Raspberry Pi eset nem feltétlenül szükséges, de jó dolog, ha túlzott figyelést tervez. Ennek az ajánlásnak az az oka, hogy a Flirc Raspberry Pi tokban beépített hűtőborda található, amely megakadályozza a tábla túlmelegedését.

Sok felhasználó beszámolt a túlmelegedés problémáiról, és ez általában azért fordul elő, mert amikor órákig streaming, a fórum teljesítménye teljes mértékben kihasználódik. A túlmelegedés sok hardver problémát okozhat, és valamikor rövidzárlatot okozhat.

A Flicr eset választásának másik oka az, hogy hűvös alumínium testének köszönhetően kiváló megjelenést biztosít az Ön táblájának. A táblát felülről lezárva tarthatja anélkül, hogy aggódna a túlmelegedéssel kapcsolatos problémák miatt, és a táblája is újszerű megjelenést kap.

3. Ethernet kábel

Nagy sebességű Ethernet-kábelre van szükség, nemcsak ahhoz, hogy a készüléket csatlakoztassa az internethez, hanem ahhoz is, hogy jó sávszélességet biztosítson a folyamatos streaminghez.

4. HDMI-kábel

A Raspberry Pi készülék csatlakoztatásához a TV-hez HDMI-kábelre van szüksége. A HDMI-kábel jobban működik, mint a képernyő-leadás, mivel nem nyújt késleltetett látványt.

5. MicroSD memóriakártya

A médiafájlok Raspberry Pi-en való tárolásához külső tárolóra van szükség. Sok felhasználó az USB-meghajtókat választja, amelyek nem elég gyorsak a médiafájlok behúzásához, és néha lelassítják a rendszert. A micro SD-kártya használata mindig jobb megoldás, mint egy USB-kártya.

A Raspberry Pi azonban nem támogat minden micro SD kártyát. Lehet, hogy egy micro SD-kártya a Raspberry Pi-vel együtt a csomagban; ellenőrizze a kártyát, mert ezek a kártyák sokszor rossz minőségűek.

Láthatja, hogy a Samsung és a Kingston kártyák jönnek a Raspberry Pi eszközökkel ellátott csomagokba, amelyek nem olyan hatékonyak. Jobb, ha SanDisk kártyákat használ, és ennek is legalább 16 GB-osnak kell lennie a zökkenőmentes működési élmény biztosítása érdekében.

6. Mikro USB hálózati adapter

A hálózati adaptert nem tartalmazza a csomag, ha Raspberry Pi kártyát vásárol, ezért külön kell megvásárolnia azokat. Ne felejtsen el vásárolni egy kiváló minőségű hálózati adaptert, amelyet a készülék támogat, mivel néha vannak olyan csomagok, amelyek néhány alacsony minőségű hálózati adaptert kínálnak a Raspberry Pi táblákkal együtt. Az ilyen táblák nem tartanak sokáig, és feszültségingadozás esetén károsíthatják a táblát.

Hogyan telepítsük a Kodi-t a Raspberry Pi 1-re 6 lépésben

 1. Nyissa meg böngészőjét, és keresse fel az OpenELEC webhelyet > Kattintson a Letöltések elemre > Görgessen le a Málnaépítés elemhez. A Raspberry Pi 1, 2, 3 és Zero külön építésre kerül. Válassza a Raspberry Pi első generációs összeállítását (lemezképfájl) > Töltse le a zip fájlt az eszközére.hogyan telepíthetem a kodi málna pi-re
 2. Miután a ZIP-fájlt letöltötte, bontsa ki a ZIP-fájlt a készüléken.
 3. Most át kell másolnunk a kibontott fájlt egy micro SD kártyára, és ehhez szükségünk van egy Rufus nevű szoftverre, amely indítható USB meghajtókat hoz létre. Töltse le a fájlt az itt bemutatott linkből.málna pi letöltés
 4. A letöltés után nyissa meg a Rufust > Megjelenik egy mező, amely információt igényel > Válassza ki az SD-kártyát az eszköz opcióból > Kattintson a dobozban található Lemezkép elemre.málna pi sd kártya kodi
 5. Keresse meg a kibontott fájlt, és válassza ki az adott fájlt > Nyomja meg a doboz Start gombját. A fájlt az SD kártyára írják. hogyan állítsd be a kodi málna pi-n
 6. Most vegye ki az SD-kártyát, és helyezze vissza a Raspberry Pi eszközére. Amint a Raspberry Pi eszköz be van kapcsolva, automatikusan elindul a Kodi-ba. Élvezze a Kodi használatát a Málna Pi-n.

Hogyan telepítsük a Kodi-t a Raspberry Pi 2-re

A Kodi telepítése a Raspberry Pi 2-re, az első lépés kivételével az egész folyamat változatlan marad. Nyissa meg böngészőjét, és keresse fel az OpenELEC webhelyet > kettyenés a tetején található Letöltés lapon > Görgessen le to Raspberry Pi épít > Most válassza ki a Raspberry Pi 2 fájlt (lemezképfájl), és töltse le a zip fájlt a készülékére > Most Folytassa a 2. lépéssel a fent említett irányelvekből, a Raspberry Pi első generációjának leírása szerint.

Hogyan telepítsük a kodi málna pi 2-re

A Kodi Krypton v17.6 telepítése a Raspberry Pi 3-ra

 1. Töltse le az OSMC Raspberry Pi Installer legújabb verzióját hivatalos webhelyükről, azaz: https://osmc.tv/download/.Hogyan telepítsük a kodi málna pi 3-ra
 2. Csatlakoztassa az SD-kártyát a Kodi telepítéséhez és az OSMC Installer végrehajtásához.hogyan állítsd be a kodi-t a málna pi 3-on
 3. Válassza ki a kívánt nyelvet > Válassza a Raspberry Pi 2/3 elemet a nyelv doboz alatti legördülő listából.hogyan lehet hozzáadni kodi a málna pi 3-on
 4. Most válassza ki a telepíteni kívánt verziót > Az optimális választás a legújabb verzió kiválasztása, mert ez jobban működik.osmc telepítés a kodi számára
 5. Most válassza az SD-kártyát adathordozóként.telepítési lehetőségek a kodi 17.6-hoz a málna pi 3-on
 6. Ha Ethernet kábelt használ, akkor válassza a Vezetékes kapcsolat lehetőséget, vagy ha Wi-Fi kapcsolatot használ, válassza a Vezeték nélküli lehetőséget.Telepítési útmutató a kodi 17.6-hoz a málna pi 3-on
 7. Győződjön meg arról, hogy a fent említett tárolási útvonal helyes.lépés a kodi 17.6-ra málna pi 3-on
 8. Jelölje be a licencszerződéssel kapcsolatos felelősségi nyilatkozatot, és a letöltés elindul.letöltés kodi 17.6 kripton a málna pi 3-on
 9. Amint a telepítés befejeződik, az OSMC telepítésre kerül az SD-kártyára.letöltés kodi jarvis a málna pi 3-on
 10. Miután az OSMC telepítve lett az SD-kártyára, használhatja ezt az SD-kártyát a Raspberry Pi készüléken.SD-kártya a Raspberry Pi-n
 11. Csatlakoztassa az SD-kártyát a Raspberry eszközhöz, és csatlakoztassa az összes perifériát a megfelelő porthoz.Csatlakoztassa az SD-kártyát a Raspberry eszközhöz, és csatlakoztassa az összes perifériát
 12. A rendszer elindul, és a telepítés befejeződik.

A rendszer elindul, és a telepítés befejeződik

Hogyan telepítsük a Kodi-t a Raspbian-ra 9 lépésben

A Raspbian egy ingyenes operációs szoftver a Raspberry Pi eszközhöz. Ez a Raspberry Pi vezető operációs rendszere, és a leggyakrabban használt az eszközhöz.

 1. Telepítse a Raspbian Jesse-t a Raspberry Pi webhelyre, és telepítse a Raspbian-ot.
 2. Lépjen a menübe > preferenciák > Kattintson a Raspberry Pi Configuration elemre.
 3. Kattintson a Fájlrendszer kibontása elemre.
 4. Most kattintson a Teljesítmény fülre. Ha van Raspberry Pi 1, akkor a 128 GPU memóriát kell választania, míg a Raspberry Pi 2 és 3 számára 256 GPU memóriát kell választania. IGEN a Reboot számára.
 5. Most telepítenünk kell a Kodi-t a Raspbian-ra. Ehhez ellenőriznie kell, hogy csatlakozik-e az internet Wi-Fi-hez vagy az Ethernet-hez.
 6. Kattintson a terminál ikonjára, amely a tetején található > Most pontosan másolja a „sudo apt-get update” pontot, és illessze be a terminálra > nyomd meg az Entert > A Kodi telepítése néhány percet vesz igénybe.
 7. A telepítés befejezése után pontosan másolja a „sudo apt-get install kodi” szót > nyomd meg az Entert.
 8. típus Y ha azt kéri, hogy folytassa a telepítést a terminálon > nyomd meg az Entert.
 9. Most menjen a Menübe > Hang és videó > Kodi Media Center > Jó vagy a Kodi használata, Élvezze!

Hogyan telepítsük a Raspberry Pi VPN-t a Kodi Krypton 17.6-os verziójára

A Raspberry Pi VPN telepítése nem csak egy séta a parkban kezdőknek, de részletesen megvitatjuk, hogyan lehet 8 lépésben telepíteni a Raspberry Pi VPN-t a Kodi Krypton 17-es verzióra. Mielőtt elkezdené a Raspberry Pi VPN telepítését a Kodi-n, létre kell hoznia egy Raspberry Pi VPN-fiókot bármelyik szolgáltatással, majd kövesse az alábbi lépéseket:

 1. A számítógépéhez be kell helyeznie egy USB flash meghajtót.
 2. Töltse le innen a Zomboided Repository-t.
 3. Helyezze át vagy másolja át a Zomboided Repository-t az USB flash meghajtóra.
 4. Húzza ki az USB-t a számítógépről, és dugja be a Raspberry Pi készülékre.
 5. Ugrás a Porgrams oldalra > Kiegészítői > Szerezz többet > Válasszon ellipsziseket „…” Válassza ki ismét az Ellipsziseket > Válassza az Install from Zip lehetőséget.
 6. Válassza az USB flash drive lehetőséget a listából > Válassza a repository.zomboided.plugins-1.0.0.zip fájlt > A tároló telepítése időt vesz igénybe.
 7. Lépjen újra a Kiegészítők oldalra > Kattintson a Telepítés a lerakatból elemre > Válassza a Zomboided Add-on Repository lehetőséget > Kattintson a VPN Manager for OpenVPN elemre > Kattintson a Telepítés elemre.
 8. Lépjen a Kodi kezdőképernyőre > Kiegészítői > Program-kiegészítők > VPN Manager az OpenVPN számára.
 9. Megjelenik egy doboz, ahol ki kell választania a kívánt Raspberry Pi VPN szolgáltatást > Helyezze be a felhasználónevet és a jelszót > Élvezd.

Ügyeljen arra, hogy ne iratkozzon fel, vagy gondolkodjon egy ingyenes VPN kipróbálásáról, mert nem megbízható és nem kompatibilis a Raspberry Pi-vel.

Hogyan telepítsük a Raspberry Pi VPN-t a Kodi Jarvis 16. verziójára

A Raspberry Pi VPN telepítésének folyamata a Kodi Jarvis 16-as verzióján változatlan marad, mint a Kodi Krypton 17-es verziója. Ha telepíteni kell a Raspberry Pi VPN-t, akkor kövesse a fent ismertetett lépéseket..

Raspberry Pi Kodi letöltése

Annak érdekében, hogy letölthető legyen a Kodi a Raspberry Pi készüléken, le kell töltenie az OpenELEC-et a megfelelő Raspberry Pi eszközhöz, másrészt további letöltést kell tennie a Rufus-ról..

 1. Itt található az OpenELEC az 1., 2. vagy 3. Raspberry Pi eszközhöz.
 2. Itt kaphat a Rufus szoftvert.
 3. Itt töltheti le a Raspbian operációs rendszert.

Egyéb követelmények

Mialatt a Kodi-t a Raspberry Pi-re telepíti, rendelkeznie kell egy adapterrel ellátott micro SD-kártyával is, így könnyen csatlakoztathatja azt a számítógépéhez. Tekintse meg ezt az útmutatót a Kodi telepítéséhez a Raspbian Jessie OS-hez.

málna pi kodi követelmény

Málna Pi Kodi alternatívák

Többféle Kodi xbox one alternatíva létezik, például:

 1. Kodi a Roku-n
 2. Kodi az Xbox One-on
 3. Kodi az iPad-en
 4. Kodi a Firestick-en
 5. Kodi a Windows rendszeren
 6. Kodi az Apple TV-n
 7. Kodi az Nvidia pajzson

A dolgok becsomagolása

A Kodi a végső választás a Raspberry Pi számára, ahol könnyedén megnézheti rengeteg médiatartalmat. Ebben az útmutatóban a 6 könnyű lépéssel telepítettük a Kodi telepítését a Raspberry Pi 1, 2 és 3-ra. A Kodi letöltésének a málna Pi 2-en és 3-án történő letöltésének lépései ugyanazok, de a Kodi letöltésének a Raspberry Pi első generációjának lépései kissé eltérnek. Tehát élvezze a Kodi-t a Raspberry Pi készüléken.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map