A Kodi telepítése Mac OS-re a Kodi Library Setup segédprogrammal

A Kodi többplatformos támogatása egyike annak a sok oknak, hogy ez a szoftver annyira népszerű az online szerpentin és a kábelvágó körében. Ezt a sokoldalúságot sok tech geeks értékeli, mert ezt nagyon ritka dolog látni. Csodálatos tulajdonságai miatt a Mac az operációs rendszer csúcspontját részesíti előnyben az emberek.


A Microsoft Windows után a Mac a leggyakrabban használt asztali operációs rendszer a világon. Sok felhasználó inkább a macOS-t használja személyes használatra, lenyűgöző grafikus felhasználói felülete és lenyűgöző funkciói miatt. A Mac számára a Kodi olyan dolog, amelyet a Mac felhasználók szívesen látnának.

Képzelje el az egyik legjobb operációs rendszer és az egyik legjobb online streaming szoftver csatlakozását; MacOS és Kodi!

Nagyon jól hangzik, igaz?

Valóban fantasztikus élmény, ha a Kodi for Mac OS-t a funkcionalitások és a funkciók miatt birtokolja. Ez jobb választás azoknak a felhasználóknak, akik mobil és asztali készülékeik kényelmét és összekapcsolhatóságát részesítik előnyben. A Mac könyv felületét és megjelenítési minőségét globálisan dicsérték, és erről nincs második gondolat. Az online streamerek szívesebben néznek filmeket és TV-műsorokat HD felbontásban, ami lehetséges a Kodi app for Mac számára.

Másodszor, az a tény, hogy a rosszindulatú szoftverek és a vírusok nem örülnek a MacOS-nak, még izgalmasabbá teszi a használatot. Az online streaming néha kockázatos erőfeszítést jelent, és sok felhasználó a következmények miatt tartózkodik attól, hogy vele foglalkozzon. A Mac felhasználók azonban nem aggódnak az ilyen problémák miatt, mivel a Mac az egyik legbiztonságosabb operációs rendszer.

Egy másik nagyszerű dolog a Mac esetében, amely megkülönbözteti a többi operációs rendszertől, mint például a Windows és az Android, a stabilitás. A Mac alkalmazások nem összeomlanak, mint más operációs rendszerekben. A fájl- vagy alkalmazás-összeomlások olyan tények, amelyekkel a MacOS-felhasználó nem ismertetett be, és ez az, ami jobbá teszi ezt az operációs rendszert, mint mások.

Tehát összehasonlító skálán az online streaming a Mac OS-rel jobb választás lehet, mint mások!

Kodi biztonságos a Mac számára?

Valóban! Mint már korábban említettük, maga a MacOS nagyon biztonságos, mivel nem tartalmaz rosszindulatú szoftverek vagy vírusok a rendszerbe, amely az egyik az USP. Sőt, ha a felhasználó hivatalos Kodi kiegészítőket használ, akkor nem áll fenn annak veszélye, hogy bármilyen vírus áldozatává váljon, más operációs rendszert használókkal ellentétben..

Biztonsági problémák merülnek fel, amikor a felhasználók olyan Kodi kiegészítőket választanak, amelyek kémprogramokat és rosszindulatú programokat tartalmaznak a tárolóikban. Nem szükséges, hogy minden harmadik féltől származó Kodi-kiegészítő valami gyanúsat találjon a tárolójában. Nem sok ilyen esetet észleltek ilyen módon, ám az utóbbi időben kevés Kodi kiegészítőt találtak fertőzőnek.

Ennek ellenére élvezheti más Kodi kiegészítők használatát filmek, sport és sok minden más streamingéhez, anélkül, hogy aggódnia kellene a Mac biztonsága miatt..

A Mac követelményei a Kodi beállításához Mac rendszeren

A Kodi telepítéséhez Mac OS-en a következő követelmények vannak:

 1. A Kodi támogatja az x86 és az X64 processzorokat is. A Mac eszközök x64-es verziójúak (64 bites processzorok), amelyeket a Kodi támogat, és nincs szükség csípésre.
 2. A GPU és az OpenGL 2.0 a legkevesebb követelmény a Kodi futtatásához, a Mac eszközök jobb specifikációval rendelkeznek a GPU-k tekintetében, és ez egyáltalán nem jelent problémát.
 3. Legalább 2 GB RAM szükséges a Kodi gyors futtatásához a készüléken.
 4. A Kodi nem igényel sok helyet a telepítéshez, és csak 150 MB tárolására képes.

A Kodi 18 Leia telepítése Mac-re

 1. Nyissa meg a Kodi.tv letöltési oldalát és kattintson a Kodi letöltés Mac OS-re ikonra. Töltse le telepítőjét (64 bites) az eszközére.
 2. Nyissa meg a letöltött fájlt a Mac számítógépen a letöltések mappából.
 3. Most húzza át a Kodi beállítási fájlt az Alkalmazások mappába > elindul az alkalmazás telepítése.
 4. A telepítés befejezése után nyissa meg a Kodi-t. (Valószínűleg hibaüzenetet kaphat, amely azt mondja: „nem lehet megnyitni, mert egy ismeretlen fejlesztőtől származik”, ez azért van, mert nem engedélyezte a külső alkalmazások telepítésének engedélyét).
  A külső alkalmazások engedélyezéséhez a Mac számítógépen kattintson a jobb egérgombbal a Kodi alkalmazásra > Válassza a Megnyitás lehetőséget. Az alkalmazás megnyitásának másik módja: megnyithatja a Biztonságot & Adatvédelmi beállítások, majd kattintson az „Alkalmazások letöltése a következőről:” lehetőségre.
 5. Ez az! Most már használhatja a Kodi-t a MacOS-on, és élvezheti az összes kedvenc tartalom streaming csodálatos kiegészítőin keresztül.

Az alábbiakban bemutatjuk a MacOS legfontosabb Kodi-kiegészítőit:

 1. Tubi TV
 2. Popcornflix
 3. Big Star filmek
 4. FilmRise
 5. Ropogás
 6. WNBC

Ez a néhány legjobb kiegészítő, amelyet kipróbálhat a Mac-hez tartozó Kodi alkalmazásban. Ezek egy része nem hivatalos Kodi kiegészítők, míg mások a Kodi hivatalos kiegészítői engedéllyel rendelkeznek.

A Kodi könyvtár beállítása a Mac OS rendszeren

Ha frissíteni szeretné a Mac OS könyvtárat a metaadatokkal, akkor kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Nyisd ki Kodi
 2. kettyenés Filmek
 3. választ Írja be a fájlok részt
 4. Kattintson Videók hozzáadása választási lehetőség
 5. Kattintson Böngészés > Most nyissa meg a feltöltendő videóit tartalmazó mappát, majd kattintson az OK gombra
 6. Kattintson ismét az OK gombra, és a mappa feltöltésre kerül.
 7. Visszatérés a főmenübe, és nyissa meg a Filmek részt.
 8. Megjelenik egy ablak > Válassza a Filmek lehetőséget, és a tartalom hozzáadódik a könyvtárhoz.

Következtetés

Most már biztosan megértette volna, hogy a Kodi for Mac telepítése egyáltalán nem bonyolult. Ajánlom a Mac felhasználók számára, hogy próbálják ki a Kodi használatát az online streaminghez, mivel annak remek funkciói vannak. A fentiekben említettem néhány olyan legjobb Kodi-kiegészítőt, amelyet használhat az összes legújabb film és TV-műsor streamingjéhez, ezért próbáld ki.

A Kodi a MacOS-ban olyan, amit szeretni fog, ha streaming rajongó vagy, aki üdvözli a kiváló minőségű streaming szoftvert és eszközöket. Személyesen próbáltam, és biztosíthatom, hogy érdemes megnézni. Ennek ellenére, ha bármilyen földrajzi korlátozással szembesül, vagy ha nem sikerül telepíteni egy kiegészítőt, akkor megpróbálhat VPN-t használni a korlátozások megkerülésére. A magánélet védelme érdekében online streaming közben is VPN-t kell választania.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map