A legjobb ingyenes VPN a FireStick számára, amely valóban működik 2020-ban

szabad vpn-FIRESTICK-kodi


Az online streaming szórakoztatóvá és kényelmessé vált az Amazon FireStick és FireTV eszközökkel. Ezek lehetővé teszik, hogy bármit megnézhessen a könyvtárukban elérhető számos csatornán és alkalmazáson keresztül. A versenytársaktól eltérően, a FireStick gyorsabban működik, és könnyen kezelhető felülettel rendelkezik.

Ezen felül telepítheti a Kodi-t a FireStick-re, amely a jelenleg elérhető legjobb online médialejátszó. A Kodi fantasztikus kiegészítőkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy filmeket, TV-műsorokat, élő sportokat és bármit is nézzenek. A Kodi és a FireStick kombinálása biztosan javítja az online streaming élményét, és nagyobb hozzáférést biztosít a tartalomhoz.

A probléma azonban az, hogy a FireStick és néhány Kodi kiegészítésen keresztül elérhető tartalom a világ számos részén korlátozott. Az engedélyezõ hatóságok és a tartalomszolgáltatók ezeket a korlátozásokat vezetik be, amelyeket a túlzott figyelõk cenzúrálnak. Ezeket a korlátozásokat kiküszöbölheti a Kodi VPN használatával a FireStick eszközön.

A VPN teljes anonimitást biztosít a felhasználók számára az interneten keresztül, és lehetővé teszi számukra a hozzáférést bármilyen módon. Nemcsak ezt, de megvédi őket a kémkedés elleni szemtől, és segít megkerülni az ISP fojtását.

A FireStick számára a legjobb ingyenes VPN alapvető tulajdonságai

Míg a FireStick VPN-jét választja, a felhasználóknak két lehetőség van: ingyenes VPN vagy prémium VPN. Tény, hogy a prémium VPN szolgáltatók, mint például a PureVPN és a SurfShark, lenyűgöző funkciókkal rendelkeznek az online streamerek számára. Az ingyenes VPN szolgáltatókat azonban mindig megkérdőjelezik a biztonsági protokollok és funkcióik vonatkozásában.

Nem javasolom a felhasználóknak, hogy válasszanak egy ingyenes VPN-t, mert az iparágban a teljesítményük miatt fennáll a bizalmi hiány. Van azonban néhány ingyenes VPN a FireStick Kodi számára, amelyek megbízhatóak és streaminghez felhasználhatók.

A FireStick Kodi megbízható ingyenes VPN-jének a következő tulajdonságokkal kell rendelkeznie:

 1. Dedikált FireStick alkalmazás
 2. Nincs regisztráció vagy előfizetés szükséges
 3. Támogatja a főbb operációs rendszereket
 4. A legfontosabb biztonsági funkciókkal kell rendelkeznie
 5. Szigorú naplómentes házirend

Az alábbiakban tárgyaltam a FireStick Kodi 2020 által javasolt öt legjobb ingyenes VPN-t, feltétlenül nézd meg őket:

5 legjobb ingyenes VPN a FireStick számára

1. Hide.me

hide.me-FIRESTICK

Ez a malajziai VPN szolgáltató számos csodálatos funkcióval rendelkezik, mint például a biztonságos titkosítás és a 1400+ szerverből álló hálózat szerte a világon. A Hide.me ingyenes és prémium szolgáltatási csomagokat is kínál, és a tervek mindegyikének megvan a funkciói.

Szerverei biztonságosak, és jó sávszélességet biztosítanak, lehetővé téve a felhasználók számára az adatfolyamot anélkül, hogy bármiféle pufferelési kérdés merülne fel. Szigorú nem naplózási politikája van, ami azt jelenti, hogy nem vezet nyilvántartást a felhasználók tevékenységeiről. Az asztali kliensnek, valamint más operációs rendszerekkel szemben alkalmazott alkalmazásának nagyon ügyes és könnyen kezelhető felülete van.

Az összes fent említett tulajdonság az, amiért először felsoroltam az ajánlási listámban. Könnyedén letöltheti és elindíthatja a Hide.me használatát a FireStick portálon anélkül, hogy regisztrálnia kellene vagy fel kellene fizetnie a szolgáltatásra.

2. Szélírás

windscribe-FIRESTICK

A Windscribe egy fantasztikusan ingyenes VPN-szolgáltató, amely már régóta az iparban működik, és kiváló hírnevet szerzett. Egy kattintással csatlakozik egy biztonságos szerverhez a kívánt helyről. Szerverei vannak világszerte több mint 50 országban.

A Windscribe egy egyszerű felülettel rendelkezik, és néhány perc alatt telepíthető és használható, mivel nincs bonyolult telepítési eljárás. Van prémium csomag, de ingyenesen használhatja; az egyetlen különbség az, hogy az ingyenes csomag sávszélessége havonta 10 GB-ra korlátozódik.

Annak állítása, hogy gyors VPN, érvényes, mivel személyesen tapasztaltam meg, hogy azonnal kapcsolódik a szerverhez. Szigorú nem naplózási politikája van, és nem szivárog az IP vagy a DNS. A felhasználók élvezhetik a Windscriptet számos operációs rendszeren, például Windows, Android, iPhone, Linux és Firestick. A Windscribe krómozott és Firefox kiterjesztéssel is rendelkezik.

3. Atom VPN

ATOM-FIRESTICK

Az AtomVPN egy ingyenes VPN szolgáltatás, amely elérhető az olyan platformokon, mint az Android és a Firestick. Nem igényel regisztrációt vagy regisztrációt, egyszerűen telepítse az alkalmazást, és egyetlen kattintással megóvja a hálózatát.

Az AtomVPN szerverei a világ minden tájáról elérhetőek, és ez lehetővé teszi a felhasználók számára a földrajzilag korlátozott webhelyek és az internetszolgáltatók által blokkolt webhelyek megkerülését..

Az alkalmazás egy egyszerű felülettel rendelkezik, és nagyon felhasználóbarát. Ez az elérhető leggyorsabb ingyenes VPN-szolgáltatók. 2015-ben adták ki, és azóta a világ minden tájáról freebieseket szolgál fel.

4. Opera nélküli VPN

Ez a maga nemében egy olyan szolgáltatás, amely beépül egy böngészőbe, és nincs külön alkalmazás. Az Opera böngészőbe be van ágyazva a VPN és ez ingyenes. Ne aggódjon azon, hogy gondolkodik az Opera VPN telepítéséről a FireStick-re; egyszerűen telepítse az Opera böngészőt, és csatlakozzon a VPN szerverhez a listából az internet biztonságos böngészéséhez.

Az Opera VPN for FireStick titkosítja a forgalmat, korlátozva az internetszolgáltatót és a hatóságokat abban, hogy kémkedjenek téged. Az Opera böngésző nagyon gyorsan telepíthető a Firestick-re az Amazon App Store-on keresztül, és a VPN-t használhatja a Firestick-en keresztül történő böngészéshez a böngészőn keresztül.

5. X-VPN

xvpn-FIRESTICK

Az X-VPN egy másik ingyenes VPN a FireStick Kodi számára, állítva, hogy biztonságos és gyors szolgáltatást kínál. Annak alapján, hogy ez egy ingyenes VPN, mondhatjuk, hogy ezek az állítások kissé pontosak. A VPN-szolgáltató néhány tesztelése után elégedett vagyok a teljesítményével.

Hatalmas, 8000+ szerverből álló hálózattal rendelkezik, több mint 50 helyen, és kompatibilis az összes olyan fő operációs rendszerrel, mint a Windows, Mac, iOS, Android, FireOS és Linux..

Az X-VPN prémium terveket kínál azoknak a felhasználók számára is, akik kiterjesztett szolgáltatások és korlátlan szolgáltatás igénybevételét kívánják élvezni.

3 Ok, hogy ne válasszon ingyenes VPN-t a FireStick számára

Nem ajánlom az embereknek egy ingyenes VPN használatát, és időről időre írtam róla. Nem az, hogy irigylem őket; pusztán az a tény, hogy nem megbízhatóak, mint a prémium VPN-ek. Gyenge titkosítási protokollokkal és korlátozott funkciókkal rendelkeznek, amelyek kiszolgáltatottá teszik az Ön személyes adatait és védelmét.

1. Nem biztonságos és sebezhető

Soha nem engedtem, hogy bárki veszélyeztesse a biztonságomat és a magánéletmet, miért tenné?

Ezeknek az ingyenes VPN-szolgáltatóknak nincs olyan csúcskategóriás biztonsági protokollja, mint a fizetett. Az ingyenes VPN-ek DNS-szivárgásokkal és gyenge protokollokkal rendelkeznek, amelyek könnyen kiszivárogtathatják az Ön adatait, személyazonosságát a hatóságok felé. Ezek a VPN-ek naplókat vezetnek, ami a legnagyobb veszélyt jelent az online szabadságra.

Sőt, a ingyenes VPN-szolgáltatók számos vita tárgyát képezték, például rögzített felhasználói adatokat, majd azokat hatóságoknak és szervezeteknek eladva. Ez megsemmisíti a felhasználói bizalmat, és soha nem választottam ilyen szolgáltatót.

2. Kis szerver hálózatok

Egy másik ok, amiért nem ajánlom ezeket az ingyenes VPN-ket, mint például a hide.me vagy a Hideman, a kiszolgálók száma. Számomra a több leválasztás mindig pluszpont, és ezt mondom az embereknek, hogy válasszanak bármilyen VPN-t.

Ezeknek az ingyenes VPN-eknek csak 20-30 szerver a világ minden tájáról; más fizetett VPN-kiszolgálókhoz képest több mint 1000 szerver van. Ez az egyik a sok okból, amiért előfizetés szükséges.

3. Kis sebesség

Ami a streaming-t illeti, ha valaki veszélyeztetheti a streaming sebességet, akkor legyen a vendégem, és próbálja ki az alább említett ingyenes VPN-eket az Amazon Fire TV Stick számára.

Nem lesz annyira elképesztő tapasztalata, amelyet szeretne, mert az ingyenes Fire TV VPN kiszolgálók nem rendelkeznek jó sebességű kiszolgálókkal.

Következtetés

Az Amazon FireStick rengeteg funkcióval és alkalmazásával van felszerelve, amelyek népszerűvé tették a szerpentinök körében. Az összes szolgáltatás igénybevételéhez használjon VPN-t. A Kodi VPN-je a FireStick-en egy nagyon hasznos dolog, hogy biztonságban maradjon és gőzöljön határok nélkül.

Ingyenes VPN-vel való ellátás általában nem rossz, de kockázatos. Sokkal inkább egy pellet fegyvert kell háborúba hozni, nem pedig géppisztolyt. A prémium VPN biztonságos biztonsági és feloldási funkciókkal rendelkezik, ezért sok felhasználó választja őket.

Azok a VPN-szolgáltatók, amelyeket ebben az útmutatóban említettem, prémium csomagokat is kínálnak, ezért biztonságuk megbízható. Ingyenes csomagjaik korlátozott sávszélességet és funkciókat tartalmaznak, de ennek ellenére jobbak, mint a FireStick Kodi más ingyenes VPN-i..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map