A legjobb Kodi film-kiegészítők (2020-ban frissítve)

A Kodi az egyik ilyen típusú online streaming szoftver, amely megváltoztatta az online streaming arcát. Ez már hosszú ideje fennáll, és csodálatos tulajdonságai miatt nagyon jó hírnevet szerzett. A Kodi minden verziófrissítéssel és minden kiegészítővel javult.


Nem kétséges, hogy a Kodi az online streaming egyik legjobb választható lehetősége, mivel nagyon sok feladatot kínál. Szinte bármit sugározhat, például filmeket, TV-műsorokat, PPV-eseményeket, zenét, híreket, dokumentumfilmeket stb. A Kodi-on. Ennek ellenére elsősorban a prémium és ingyen filmes kiegészítők miatt népszerű.

A prémium Kodi kiegészítők a hivatalos, amelyek a hivatalos lerakatban elérhetők. Míg a streaming kiegészítők többnyire nem hivatalos Kodi kiegészítők, amelyeket harmadik fél fejlesztői fejlesztettek ki. Több száz Kodi-kiegészítő található a közösségben, de nem támaszkodhat egyetlen Kodi-kiegészítőre, ha erről nem tudna. Ezért ebben az útmutatóban megvitattuk a Kodi néhány legjobb film-kiegészítését.

Hogyan nézhetek filmeket a Kodi-on

 1. Nyissa meg a Kodi-t, és kattintson a beállítások ikonra
 2. Lépjen a Fájlkezelőbe, és kattintson a Forrás hozzáadása lehetőségre > Írja be a Kodi-hoz hozzáadni kívánt lerakat URL-jét és nevét, majd kattintson az OK gombra.
 3. Menjen vissza a főmenübe, és lépjen a Kiegészítők menübe > Kattintson a kiegészítők böngészőjére (doboz ikon), és válassza a Telepítés a ZIP-fájlból lehetőséget > Válassza ki a listából a legutóbb hozzáadott lerakatot, és nyissa meg annak Zip fájlt > Megjelenik egy értesítés, várjon erre.
 4. Most kattintson a Telepítés a lerakatból lehetőségre, és nyissa meg az előző lépésben éppen telepített lerakatot > A listából válassza ki a telepíteni kívánt kiegészítőt, majd nyomja meg a Telepítés gombot. Értesítést kapunk, ha a kiegészítő telepítve van.

Az értesítés megjelenése után a főmenüből hozzáférhet a kiegészítőhöz.

A legjobb öt legjobb Kodi-kiegészítő filmhez

1. Exodus (8. verzió)

Az Exodus az egyik legrégebbi és legnépszerűbb Kodi kiegészítő, amely eddig elérhető volt. Az Exodus sokáig uralkodott a Kodi közösségben, mert csúcsminőségű szolgáltatást nyújtott a felhasználók számára. Az Exodus eredeti fejlesztője jó ideje hagyta akasztást, és frissítései már nem érkeztek. Ezután számos Exodus villát kezdtek megjelenni, amelyek ugyanazzal a felülettel rendelkeznek, de nem mindegyik egyformán megbízható.

Nemrég hallottunk egy nagyszerű újdonságot arról, hogy az Exodus Kodi kiegészítőt a Kodi Bae átvette, és legújabb frissítését szintén kiadták. Ez azt jelenti, hogy a Kodi krypton legjobb film-kiegészítőinek egyik legjobb Kodi-kiegészítője visszatért a játékba. Az Exodus Kodi kiegészítő segítségével a legújabb filmeket és TV-műsorokat HD minőségben továbbíthatja.

2. A mágikus sárkány

A Mágikus Sárkány a Dogs Bollocks Kodi kiegészítő frissített verziója, amely a Kodi csatornán élő filmek streamingéről híres. A Magic Dragon Kodi kiegészítő különféle részekre tagolódott, mint például a 4K filmek, az Emberek néző, az Új film kiadások stb. Ennek köszönhetően a felhasználók könnyen megtalálhatják a kívánt tartalomcímet..

A Magic Dragon Kodi kiegészítő elérhető a Supremacy Kodi tárházban, amely az egyik legnépszerűbb tároló. A kiegészítő kicsi, könnyen és gyorsan telepíthető. Sőt, a kiegészítő jobban és gyorsabban fut, mint a legtöbb többi kiegészítő. Ajánlom a Magic Dragon Kodi kiegészítőt azoknak a felhasználóknak, akik kiváló teljesítményük miatt filmeket szeretnének közvetíteni a Kodi-en.

3. Yoda

A Yoda szó csengőhangot adhat neked, ha ismeri a Csillagok háborújában szereplő karaktereket, vagy ha rajongja annak a sorozatnak. Ismert, hogy a Yoda Kodi-kiegészítő az egyik legjobb filmekhez készült Kodi-kiegészítő, az általa kínált adatfolyamok minősége miatt. Ez a Kodi kiegészítő a Supremacy Kodi lerakaton keresztül érhető el, de mivel a lerakat leállt, most a Kodil lerakaton keresztül elérhető..

A kiegészítő 2 perc alatt települ, és simán működik, anélkül, hogy bármilyen hibát vagy lemaradást jelenítne meg streaming közben. Azonban egy dolog, amelyet a felhasználóknak tudniuk kell, hogy a könyvtárban elérhető sok adatfolyam földrajzilag korlátozott. Az ilyen adatfolyamok eléréséhez a felhasználóknak ki kell választaniuk a Kodi egyik legjobb VPN-jét, amely képes megkerülni a korlátozásokat és megvédeni magánéletüket..

4. Exodus Redux

A név minden bizonnyal elgondolkodni fog azon, hogy ugyanaz az Exodus Kodi kiegészítő, de nem az. Az Exodus Redux Kodi kiegészítő szinte minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, mint az Exodus Kodi, de a fejlesztői sok új dolgot is hozzáadtak. További kategóriákkal és jobb streaming-kapcsolatokkal rendelkezik a legújabb scrappers-ekkel, ezért ez az egyik legjobb Kodi-kiegészítő, amelynek jelenleg van.

Csakúgy, mint bármely más Kodi kiegészítő a filmekhez, ennek is sok HD streaming linkje van, ám ezek földrajzi korlátozása van. A Kodi VPN használata nem lesz többé lehetőség, hanem szükségszerű, ha szeretné élvezni a Kodi-szel folytatott streaming-et.

5. Troma Films

A Troma Films új belépő a Kodi iparban, de tetszik ez a kiegészítő, mert jó minőségű adatfolyamokkal és naprakész tartalom könyvtármal rendelkezik. Számos új Kodi-kiegészítő jön és megy, mert nem képesek jó minőségű tartalmat biztosítani a felhasználók számára.

A Troma Films ígéretes Kodi kiegészítő, mivel rendelkezik a legújabb scrappers-ekkel, amelyek HD minőségű streaming kapcsolatokat biztosítanak jó sebességgel. Ez a kiegészítő a Butter Fingers Repository segítségével érhető el.

A legújabb filmek elérhetők a Kodi-n

A legújabb és a legjobb filmek, amelyek jelenleg a legjobb Kodi kiegészítőkkel elérhetők, a következők:

 1. Aladdin
 2. Gyors & Dühös ajándékok: Főzőlapok & Shaw
 3. Spider-Man: távol otthonról
 4. Egyszer volt Hollywoodban
 5. Az Oroszlánkirály
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map