A legjobb VPN-k a FireStick számára (2020 április)

vpn-for-FIRESTICK


Fire TV Stick felhasználóként valószínűleg filmeket és TV-műsorokat néz a kanapé kényelmétől, miközben otthon elakad.

Ha ingyenes tartalmat közvetít, vagy megpróbál hozzáférni az US Netflix, Hulu vagy más streaming szolgáltatásokhoz, akkor a FireStickhez a legjobb VPN-re van szüksége..

A FireStick VPN titkosítja az online identitását, miközben hozzáférést biztosít a webhelyekhez és streaming alkalmazásokhoz a világ minden tájáról.

Ebben az útmutatóban sikerült összeállítanom a Fire TV, FireStick és Fire Cube legjobb VPN-jeinek listáját, amelyek gyorsak, natív FireStick alkalmazásuk, és nem tartalmaznak naplókat.

Azt is megvitattam, hogy később ebben az útmutatóban hogyan telepíthetünk VPN-t a FireStick-re, és hogyan tudnánk ellenőrizni, hogy a VPN működik-e az Amazon Fire TV Stick-en.

7 legjobb VPN a FireStick számára

Több mint 60 VPN-szolgáltatót teszteltünk, hogy elkészítsük a FireStick legfontosabb VPN-einek listáját. Ezeket a VPN-ket a gyors sebesség, a natív FireStick alkalmazás, valamint az egyszerűen beállítható és felhasználható alapon választottuk.

Itt található a legfontosabb VPN-ek listája:

1. PureVPN

2. Surfshark

3. CyberGhost

4. ExpressVPN

5. NordVPN

6. IPVanish

7. VyprVPN

1. PureVPN

PureVPN-best-VPN-for-FIRESTICK

A PureVPN a miénk legjobb ajánlás mint a FireStick legjobb VPN-je. Székhelye Hong Kong és kínál Több mint 2000 szerver vége 140 ország.

Ha FireStick alkalmazásában lefelé gördül, csatlakozhat olyan streaming alkalmazásokhoz, mint a Netflix, Hulu, ESPN +, ITV Player, és mások, hogy megkezdjék a streaming-t.

A PureVPN rendelkezik egy Az Amazon értékelése 3,4 csillagos és hétről hétre jelentősen növekszik. Ezenkívül egy 7 napos ingyenes próbaverzió FireStick felhasználók számára is.

Beletelik kevesebb, mint 3 perc a telepítéshez a FireStick alkalmazásán, amelyet ebben a szakaszban fogok megvitatni. Ezen kívül hozza meg gyors csatlakozási sebesség val vel 256 bites titkosítás.

Csatlakoztathatja a PureVPN-t a 10 készülék egyszerre. Például ezt a VPN-t FireTV, Roku, Android, iOS, Számítógép, Nvidia Shield és egyebekben is felhasználhatja..

A PureVPN 2,91 dollár / hónap 31 napos pénz-visszafizetési garancia.

Látogasson el a 31 napos pénzvisszafizetési garancia webhelyére

2. Surfshark

Surfshark-FIRESTICK-vpn

A Surfshark kétségkívül a legolcsóbb VPN szolgáltatás. Ez az egyetlen VPN az ExpressVPN mellett, amely a kill kapcsoló funkció egy FireStick eszközön.

Jelenleg kínál 1040 szerver amelyek elősegítik a streaming szolgáltatások blokkolásának feloldását, miközben annak is AES-256 bites titkosítás történik, ha rejtett rejtett IP-címét rejti, amikor ingyenes tartalmat közvetít.

Lenyűgöző 4,1 csillagos besorolás az Amazon Store-on és kevesebb, mint 4 perc alatt telepíthető.

Az alkalmazás megmondja, hogy mekkora a terhelés az egyes kiszolgálókon, így csak azokat a kiszolgálókat csatlakoztathatja, amelyek minimális terheléssel rendelkeznek a gyorsabb streaminghez.

Egy Surfshark-fiókkal megteheti csatlakozhasson korlátlan eszközökhöz is. a A CleanWeb szolgáltatás megóvja a készüléket minden rosszindulatú programtól, vírusoktól és adathalászati ​​kísérlettől.

Amikor azt mondtam, hogy megfizethető, valóban ezt gondoltam. A Surfshark csak 1,99 USD / hónapba kerül a 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Látogasson el a 30 napos pénzvisszafizetési garancia webhelyére

3. CyberGhost

CyberGhost-best-VPN-FIRESTICK

A CyberGhost csinos könnyen beállítható és használható a Fire TV Stick-en. Vége van 5900 szerver, amely a VPN szolgáltatók által kínált legnagyobb hálózat.

Van egy Az Amazon besorolása 3,6 csillag, ami elég tisztességes, és egyetlen CyberGhost fiókkal csatlakozhat 7 készülék egyszerre.

A CyberGhost használja 256 bites AES titkosítás ezt nem lehet visszafejteni. Internetes forgalma ezen az alagúton halad keresztül, és ezáltal az internetes forgalma teljesen anonim marad.

Van is DNS és IP szivárgás elleni védelem, így a helyét és tevékenységét soha nem szabad kitéve. Biztonságosan bármit streaming, böngészhet és letölthet a FireStick alkalmazásból.

Egyetlen kattintással csatlakozhat hozzá optimális szerver és megóvja online identitását.

A CyberGhost szintén megfizethető, havi 2,75 dolláron elérhető, a 45 napos pénz-visszafizetési garancia. A telepítés kevesebb, mint 5 percig tart.

Látogasson el a 45 napos pénzvisszafizetési garancia webhelyére

4. ExpressVPN

ExpressVPN-FireTVStick

Az ExpressVPN valóban a FireStick számára a leggyorsabb VPN 3000 nagysebességű szerver amelyek elérhetők a 94 ország.

Az ExpressVPN rendelkezik a 4,1 csillagos besorolás az Amazon Store-ban, ami messze a legmagasabb a VPN-k között a listán. A legerősebb AES 256 bites titkosítás hogy megvédje készülékét a káros hatásoktól.

A legjobb az egészben: 7 napos ingyenes próbaverzió FireStick felhasználók számára anélkül, hogy hitelkártya-adatait kellene hozzáadnia. Nem sok VPN kínál ingyenes próbaverziót hitelkártya-információk nélkül.

Van egy Öld meg a kapcsoló funkciót hogy sok VPN hiányzik a Tűz TV-n. Automatikusan csatlakozik, amikor újra csatlakozik egy nem megbízható Wi-Fi hálózathoz.

Az ExpressVPN csatlakoztatható 5 különböző eszköz ugyanakkor egyetlen fiókkal. Kicsit drága, 8,32 USD / hónap áron kapható, de minden cent megér.

Látogasson el a 30 napos pénzvisszafizetési garancia webhelyére

5. NordVPN

NordVPN-for-FireTV

A NordVPN a legbiztonságosabb VPN a szolgáltatás számos biztonsági funkciója miatt. Megvan dupla VPN titkosítás amely nem egyszer, hanem kétszer titkosítja a forgalmat.

Jelenleg van egy Az Amazon besorolása 4 csillagos és van a 3. kategóriába sorolt ​​alkalmazás a biztonsági kategóriában az Amazon Store által.

Csatlakozhat NordVPN-ekhez 5600 szerver és elérhető a 60 ország. A FireStick alkalmazásával a NordVPN kínál P2P és eltakarított szerverek.

Ha Kínában vagy bármilyen más országban tartózkodik, ahol szigorú internetszabályok vannak érvényben, akkor csatlakozhat annak eltakarított szervereihez, és bármilyen tartalmat vagy weboldalt közvetíthet.

Egyetlen NordVPN számlával elkészítheti 6 VPN kapcsolat egyszerre. A NordVPN csak 3,49 dollár / hónap 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Látogasson el a 30 napos pénzvisszafizetési garancia webhelyére

6. IPVanish

IPVanish-FIRESTICK-vpn

Az IPVanish a FireStick felhasználók számára kiváló választás erős és erős titkosítás. Az internetkapcsolatot akkor is biztonságossá teheti, ha a FireStick-et csatlakoztatja az ingyenes nyilvános Wi-Fi-hez.

Van egy Az Amazon besorolása 4 csillagos, ami rendkívül lenyűgöző és van az 1. helyezett a biztonsági kategóriában maga az Amazon.

IPVanish ajánlatok 1300 szerver át 75+ helyszínen amely segít feloldni a Netflix, a Hulu, az iPlayer és más Fire TV Stick alkalmazások feloldását.

Az IPVanish csatlakoztatható 10 készülék egyszerre is. Az IPVanish alkalmazás könnyen használható, a menü bal oldalán található összes lehetőséggel.

Az IPVanish havi 3,25 dollárra elérhető, csak egy 7 napos pénz-visszafizetési garancia. Gyors sebességgel, abszolút nulla naplóval, ami titkosítja a kapcsolatot.

Látogasson el a 7 napos pénzvisszafizetési garancia webhelyére

7. VyprVPN

VyprVPN-FIRESTICK

A VyprVPN egyszerű felülettel rendelkezik, és egy a kill kapcsoló funkcióval rendelkezik. Rendkívül könnyű telepíteni, és rendelkezik 700+ szerver ban ben Több mint 70 ország. 

VyprVPN eddig a minősítést 3 csillag az Amazon Store-ban, ami meghaladja az átlagot. Ez egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek nyilvánosan ellenőrzik a naplóit.

Amikor teszteltem a VyprVPN-t a FireStick-en, ez elvitt kevesebb, mint 4 perc a telepítéshez. Ez a VPN a 4K adatfolyamot is támogatja, és nem lassítja le a sebességet.

ez székhelye Svájcban található ez nem része az 5 szem országának, és az nem vezet naplókat bármelyik. Az OpenVPN-vel 256 bites titkosítás, védelem alatt áll a streaming közben.

A VyprVPN csatlakozik a 5 több eszköz egyszerre és havonta 2,50 dollárra érhető el a 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Hogyan telepítsünk és használjunk VPN-t a FireStick-en

Van egy egyszerű módszer a VPN telepítésére az Amazon Fire TV Stick eszközre, és megismételhető az összes FireStick VPN-en, amelyeket az útmutatóban felsoroltam..

Példaként említem a PureVPN-t a Fire TV telepítéséhez, beállításához és használatához. Kovesd ezeket a lepeseket:

1. lépés: Regisztráljon a PureVPN segítségével

2. lépés: Nyisd ki FireStick Home

lépés 2-how-to-install-VPN-on-FIRESTICK

3. lépés: A bal felső menüben kattintson a Keresés rúd

lépésről-3-how-to-install-VPN-on-FIRESTICK

4. lépés: Most írja be PureVPN és kattintson a keresési eredmények bármelyikére

lépés 4-how-to-install-VPN-on-FIRESTICK

5. lépés: választ a PureVPN alkalmazást

lépésről-5-how-to-install-VPN-on-FIRESTICK

6. lépés: Most nyomja meg a gombot Kap vagy Letöltés

lépésről-6-how-to-install-VPN-on-FIRESTICK

7. lépés: Az Internet sebességétől függően néhány percig tart a telepítés

lépésről-7-how-to-install-VPN-on-FIRESTICK

8. lépés: A telepítés után kattintson a gombra Nyisd ki

lépésről-8-how-to-install-VPN-on-FIRESTICK

9. lépés: Most írja be felhasználónév és Jelszó vagy kattintson a 7 napos ingyenes próbaverzióra

lépésről-9-how-to-install-VPN-on-FIRESTICK

10. lépés: A belépés után megjelenik a PureVPN FireStick felület

lépésről-10-how-to-install-VPN-on-FIRESTICK

11. lépés: tudsz válasszon ki egy szervert bármely ország kiválasztásával

lépésről-11-how-to-install-VPN-on-FIRESTICK

12. lépés: Ha fel szeretné tiltani bármelyik blokkolását streaming szolgáltatás választhat ebből a lehetőségből is

lépésről-12-how-to-install-VPN-on-FIRESTICK

13. lépés: Miután kiválasztott egy szervert vagy streaming szolgáltatást, a rendszer kéri a Connect Request lehetőséget, tehát kattintson a gombra rendben

lépésről-13-how-to-install-VPN-on-FIRESTICK

14. lépés: Elkezdi csatlakozni egy szerverhez vagy streaming alkalmazáshoz

lépésről-14-how-to-install-VPN-on-FIRESTICK

15. lépés: A FireStick csatlakoztatása után biztonságos

lépésről-15-how-to-install-VPN-on-FIRESTICK

Látogasson el a 31 napos pénzvisszafizetési garancia webhelyére

Miért van szüksége VPN-re a Fire TV Stickhez

Számos ok miatt van szüksége VPN-re az Amazon FireStick eszközéhez. Ezek az okok az igényektől függően változhatnak a magas prioritástól az alacsony prioritásig:

1. Kerülje a földrajzi korlátozásokat

geo-korlátozásAz olyan streaming alkalmazások, mint például az USA Netflix, Hulu, HBO, ESPN +, BBC Player és még sokan egy országban korlátozottak, és mások számára nem elérhetőek..

Ezen alkalmazások feloldásához az aktuális tartózkodási helyéről VPN-re van szüksége.

Például, ha azt szeretné nézni, hogy az American Netflix több címmel rendelkezik, mint bármelyik másik Netflix régió, akkor csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez.

Ugyanez vonatkozik a BBC iPlayerre, de csatlakoznia kell egy brit szerverhez.

2. Védelem az internetszolgáltatókkal szemben és a kormányzati nyomon követés

kormány-és ISPAz internetszolgáltatója, és így a kormány is tudja, mit közvetít a Fire TV Stick eszközén.

Ha ingyenes tartalmat, például filmeket és TV-műsorokat közvetít a legjobb FireStick alkalmazások segítségével, akkor jobban felkészülhet a következményekre.

Vagy létrehozhat magát egy olyan VPN-t, amely online tevékenységeit teljesen magántulajdonban és névtelenné teszi.

A VPN titkosítja az Ön forgalmát, és biztonságos kiszolgálón keresztül irányítja a kapcsolatot, védve az Ön személyazonosságát és fizikai helyzetét, valamint internetes tevékenységeit..

3. Védelem a hackerekkel szemben

vpn-megakadályozzák-hackerekAz otthoni vagy a nyilvános Wi-Fi időnként is sérülékeny lehet. Bárki, aki alapvető ismeretekkel rendelkezik a hackelésről, könnyen behatolhat a készülékébe, és megszerezheti a személyes információkat.

Nézzük így. Ha valaha is telepített egy harmadik féltől származó alkalmazást vagy egy nem hivatalos alkalmazást, ez veszélyeztetheti az online adatait is.

Annak elkerülése érdekében, hogy egy VPN létrehoz egy tűzfalat az eszköz és a hálózat között, amelyet minden képzett hackerek nem tudnak feltörni az eszközön.

4. Nyissa meg a Kodi kiegészítőket

Kodi-addons-for-FIRESTICKMint mindannyian tudjuk, a Kodi népszerű alkalmazás volt minden FireStick felhasználó számára. Ennek oka az, hogy ingyenes tartalmat közvetíthet a Kodi kiegészítők segítségével.

Mivel azonban ingyenes, online tevékenysége és valódi IP-címe teljesen ki van téve. A VPN kicseréli az eredeti IP-címet bármelyik szerverével, és teljes mértékben névtelenné teszi az Ön személyazonosságát.

A Kodi legjobb VPN-jét is használhatja, ha a Kodi alkalmazással streami.

Hogyan ellenőrizhető, hogy a VPN működik-e a FireStick-en?

Időnként a VPN megszakíthat hálózati problémák miatt, vagy előfordulhat, hogy a kiszolgálók nem válaszolnak, akkor hogyan lehet ellenőrizni, hogy működik-e a VPN?

Annak ellenőrzése érdekében, hogy a VPN működik-e a FireStick-en, a következő lépéseket kell követnie:

# 1 Menj ide Beállítások a főmenüben

# 2 Kattintson a gombra My Fire TV vagy Eszköz

# 3 Válassza a lehetőséget Ról ről választási lehetőség

# 4 A jobb oldali menüben láthatja a jelenlegi IP-cím ez eltér az eredeti IP-címetől

Hogyan frissíthetem a FireStick VPN alkalmazást

Valószínűleg a VPN minden alkalommal frissítést kér, amikor megnyitja az alkalmazást. Ha ez nem jelenik meg, vagy ha elmulasztotta, akkor hajtsa végre az alábbi lépéseket:

# 1 Nyisd ki Firestick Home

# 2 Ugrás Alkalmazások

# 3 Kattintson a gombra Telepített alkalmazások kezelése

# 4 Kattintson a frissíteni kívánt VPN-re

# 5 Ha a frissítés elérhető, a „Frissítés” ikon jelenik meg

Gyakran Ismételt Kérdések

Szeretnék más VPN-t szerezni egy másik eszközhöz?

Nem. Csak egy VPN-re van szüksége, amely minden eszközén működni fog, legyen szó mobiltelefonról, számítógépről, Roku-ról vagy az intelligens TV-ről. Nem akarod, hogy minden eszközhöz külön VPN-t vásároljon.

Mi a legjobb ingyenes VPN a FireStick számára?

Az ingyenes VPN-eket nem mindig kell megbízni. Naplókat vezetnének, és adataikat eladnák a hirdetőknek vagy harmadik feleknek. A FireStick számára biztosított ingyenes VPN azok, amelyek nem veszélyeztetik az Ön adatait.

Záró szavak

Az Amazon Fire TV Stick egy tökéletes streaming eszköz, amely bármilyen szokásos TV-t intelligens TV-vel konvertálhat.

Miután csatlakoztatta a FireStick-t a TV-készülék HDMI-portjához, bármit streamíthet és böngészhet, akárcsak a számítógépen vagy a telefonon..

Mivel a lezárás miatt több ember néz filmet és TV-műsorokat, mint valaha, az új Netflix címek elérése kötelezővé vált.

Ehhez a legjobb VPN-re van szüksége a FireStick számára, amely számos országban rendelkezik kiszolgálókkal, és elég gyors ahhoz, hogy pufferelési problémák nélkül folytassa az adatfolyamot..

Az ön könnyedén megvitattam egy VPN telepítését a FireStick eszközére, miután feliratkozott a szolgáltatásra.

A VPN elrejti az online tevékenységeket, míg adatfolyamot közvetít. Tegyük fel, hogy ha ingyenes tartalmat közvetít, akkor anonimként fogja folytatni tevékenységét.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map