A Maverick tároló telepítése a Kodi Krypton, Jarvis és FireStick alkalmazásokra

A Maverick Repository közismert, mivel a saját Maverick TV Kodi kiegészítőjét és számos népszerű Kodi kiegészítőt, például Sports Devil, Joker Sports, Cartoon Network, Gen-X stb. Ad otthont. Ez a tároló könnyen letölthető és telepíthető a Kodi-ba anélkül, hogy szükséges bármilyen kérdés. Kövesse az útmutatónkat a Maverick Repository telepítéséhez a Kodi-on.


Maverick Kodi-tároló áttekintése

A Maverick Repository a saját Maverick-kiegészítő miatt népszerűvé vált. Ugyanakkor számos más mainstream harmadik fél által gyártott Kodi kiegészítőkkel is rendelkezik. Ezt a lerakatot korábban Joker TV néven ismerték, és nagyon népszerű volt.

Joker a nevét Maverickre váltotta, és a Maverick Repository kiemelkedő névvé vált a Kodi közösségben. A Maverick lerakat kiegészítőkkel rendelkezik, hogy kielégítse mindenki streaming igényeit.

A Maverick repo telepítése a Kodi krypton 17.6 vagy újabb verziójára

Kövesse ezeket a lépéseket a Maverick Repository telepítéséhez a Kodi Krypton 17.6 verzióra:

 1. Nyisd ki Kodi > Kattints a Beállítások ikonra > Cnyalás Fájl kezelő.A Maverick repo telepítése a Kodi krypton 17.6-ra
 2. Dupla kattintás Add Source > Megnyílik egy párbeszédpanel, amelyben egy címsor és egy név mező található > kettyenés > és írja be ezt az URL-t a „http://mavericktv.net/mavrepo” címsorba > kettyenés Rendben > Nevezze ezt a médiaforrást „Független> kettyenés rendben > kettyenés rendben ismét a párbeszédpanel bezárásához.A Maverick repo beállítása a Kodi kryptonon 17.6
 3. Visszatér Főmenü > Kattintson a Kiegészítői lap > Kattintson a csomag telepítő (doboz) ikonra a bal felső sarokban.hogyan telepíthetem a maverick lerakatot a kodi jarvis-ra
 4. választ Telepítse a ZIP-fájlból > Kattintson Független > választ maverickrepo-3.5.zip > várja meg az értesítést.

telepítse a maverick kodi repo fájlt a ZIP fájlból

A Maverick repo telepítése a kodi jarvis 16-nál vagy újabb verzión

 1. Nyisd ki Kodi Jarvis V16.
 2. kettyenés Rendszer > kettyenés Fájl kezelő.
 3. Kattintson duplán a Add Source.
 4. kettyenés <Egyik sem> és írja be ezt URL http://mavericktv.net/mavrepo > kettyenés Kész > Nevezze el ezt a médiaforrás hivatkozást Független > kettyenés Kész > kettyenés
 5. Menj vissza a Kodi Home Képernyő > kettyenés Rendszer > kettyenés Kiegészítői.
 6. választ Telepítse a ZIP-fájlból választási lehetőség > választ Független > Kattintson maverickrepo-3.5.zip.

A Maverick tároló telepítése a FireStick Kodi-ra

A Maverick Repository telepítése a FireStick-re nem különbözik más eszközökétől. Először telepítenie kell Kodi a Fire Stick készüléken. Ezután engedélyezheti harmadik fél szolgáltatásainak telepítését az eszközére.

Menj Fejlesztői beállítások a menüből és kapcsolja be az ADB hibakeresést és az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat.

Ezt követően könnyedén telepítheti a Maverick lerakatot FireStick eszközére, és élvezheti az összes remekül elérhető kiegészítőt, amelyeket ez a lerakat kínál a FireStick eszközén..

Maverick Kodi kiegészítők

Itt található az összes legjobb Kodi-kiegészítő, amely az adattárban található:

 1. Joker Sports
 2. Maverick TV
 3. SportsDevil
 4. A mágikus sárkány
 5. Gen-X
 6. ITV
 7. A Flixnél
 8. Cartoon Network
 9. LiveStreams Pro
 10. Youtube

Maverick Repository GYIK

Íme néhány a Kodi-felhasználók által a Maverick-tárházra vonatkozóan leggyakrabban feltett kérdésekről:

 Maverick Repo nem működik

Ha a bővítmény elérésével vagy telepítésével kapcsolatos problémákkal szembesül, akkor azonnal ellenőriznie kell, hogy a Fájlkezelőben hozzáadott forrás URL helyes-e vagy sem..

Ha a beírt forrás URL helyes, de a lerakat továbbra sem működik, akkor a lerakat valószínűleg frissítés alatt áll, és várjon pár órát.

 A Maverick TV nem telepítette a függőséget

A függőségi hiba telepítése sikertelen, ha a lerakat elavult, a forrás URL lejárt, vagy ha vannak fájlok a lerakatban. Ha találkozik ezzel az erózióval, töltse le újra a lerakatot, és próbálja újra telepíteni.

Következtetés

Számos Kodi-tárház frissített Kodi-kiegészítőkkel nyerte el a népszerűségét, és ezek közül a Maverick-tároló is. Maga a Maverick Kodi kiegészítő egy csodálatos Kodi kiegészítő, amely kiváló minőségű filmek és TV-műsorok streamingjére szolgál..

Az egyik dolog, amelyet minden tároló elmulaszt, az, hogy túlélje az iparági versenyt. Sok nagyszerű tárolóhely jön és megy, mert sokukban nincs innováció vagy egyediség. Mivel ezek közül sokat a hatóságok büntetnek és kénytelenek szüneteltetni szolgálatukat.

A harmadik féltől származó Kodi kiegészítő vagy lerakat használatához a Kodi számára fizetett vagy ingyenes VPN-t kell használnod, hogy biztosítsd az Ön személyes adatait. Legyen biztonságos stream közben, és válassza ki a legjobb VPN szolgáltatót a piacon.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map