A Mucky Duck Repo telepítése a Kodi Krypton / Jarvis-ra – Egyszerű lépések

A Mucky Duck Repository frissítése: A Mucky Duck Repository szerzői jogi igények miatt leállt, és már nem érhető el.


Figyelem! A VPN segítségével anonimnak kell maradnia, míg a Mucky Duck Repo használata közben védi az Ön személyes adatait. 85% kedvezmény a PureVPN-en és korlátlan tartalmat közvetíthet a Mucky Duck-on.

A Mucky Duck Repo telepítése a Kodi-ra népszerű választás a filmek, TV-műsorok és sportrajongók körében. Az egyetlen ok, amivel bárki felmerülhet, a Repo felhasználóinak kínált kiegészítő kiegészítő lehetőségei. Javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsék a Mucky Duck Repo eszközeiket vagy szoftverüket a sokféle filmekhez, TV-műsorokhoz és sport-kiegészítőkhöz való hozzáférés érdekében. Ebben az útmutatóban lépésről lépésre nyújtunk útmutatást a Mucky Duck Repo telepítéséhez a Kodi-n.

Az alábbiakban felsoroljuk a Mucky Duck Repo-ban található csodálatos kiegészítőket:

 1. 123Movies
 2. U.B.A.R
 3. GenVideos
 4. Afdah
 5. HD doboz

Az alábbiakban ismertetjük a Mucky Duck Repo Kodi telepítésének lépéseit:

A Mucky Duck Repo telepítése a Kodi Krypton 17-es verziójára

 1. Nyisd ki Kodi a készülékére > Menj Beállítások > Most kattintson a gombra Fájl kezelő.hogyan kell telepíteni a remek kacsa repo-t
 2. Most kattintson duplán Add Source jelen a bal oldalon > Írja be a http://muckys.mediaportal4kodi.ml URL címet, ahova azt mondja ‘Egyik sem’ > Írja be a médiaforrás mint „Mucky Duck” > és kattintson a gombra rendben.Hogyan telepíthetem a mucky kacsa repo-t a kodi krypton 17. verziójára
 3. Vissza kell menned Kodi kezdőképernyő nyomással ‘Kilépés’ gombot a billentyűzeten > választ Kiegészítői > Kattintson a bal felső sarokban „Csomagtelepítő” ikon.mucky kacsa tároló kiegészítések
 4. választ Telepítés zip fájlból > Görgessen le a kattintáshoz Mucky Duck > és válassza ki repository.mdrepo-1.0.2.zip > Várjon egy ideig, amíg a piszkos kacsa kiegészítő betöltődik.mucky kacsa telepítése zip fájlból
 5. Kattintson Telepítés a lerakatból > választ Mucky Ducks Repo > Videó kiegészítők > Itt található a népszerű kacsa Kodi kiegészítők listája.mucky kacsa video kiegészítők
 6. Kattintson az egyik kiegészítőre > kettyenés Telepítés a telepítési folyamat elindításához.mucky kacsa streaming
 7. Miután a telepítés befejeződött, ugorjon a Kodi főmenü > Kiegészítői > Videó kiegészítők> Válassza ki az éppen telepített kacsakacsa-kiegészítőt.kacsa kacsa beállítások
 8. Voálá! Jó filmeket, TV-műsorokat és még sok másat nézni!

mucky kacsa FUBAR

A Mucky Duck Repo telepítése a Kodi Jarvis 16. verziójára

A Mucky Duck Repo telepítése a Kodi Jarvis 16. verziójához hasonló eljárás, mint a fenti útmutatóban leírt Kodi Krypton 17. verzió. Mielőtt azonban a Mucky Duck Repo-t Kodi-ra telepítené, ne feledje, hogy a Kodi e két verziója különbözik egymástól a főmenü elrendezésében, gombjaiban és elhelyezkedésében..

Ha telepítette a Kodi Jarvist az eszközére, akkor nem kell aggódnia. A Mucky Duck Repo telepítésének lépései változatlanok. Az egyetlen különbség, amelyet figyelni kell, az egyes verziók főmenüje. A Kodi Jarvis-ban a főmenü alul van vízszintes helyzetben, míg a Kodi Krypton főmenüje függőlegesen a bal oldalon található..

Emellett a Kodi Krypton 17. verziójában a „Rendszerek” gombot helyettesíti a „Beállítások” gomb. Ha a Kodi Jarvis telepítve van az eszközére, akkor ugyanazokat a lépéseket kell követnie, mint a Kodi Krypton esetében, miközben megtartja szem előtt tartva a leírt változásokat.

A Mucky Duck Repo nem működik

Váratlan leállás

Ha úgy találja, hogy a Kodi nem telepíti a Mucky Duck Repo-t az útmutatóban szereplő tárolóból, vagy figyelmeztetés nélkül hirtelen leáll, akkor lehet, hogy Kodi-problémája van.

Ha nem frissíti a Kodi-t egy újabb verzióra, olyan problémák merülhetnek fel, amelyek tükrözik a Kodi-felhasználók bosszantását..

Megoldás

A Kodi-felhasználók legyőzik ezt a hibát a Kodi legújabb verziójának, azaz a Kodi Krypton 17. verziójának telepítésével. Miután a telepítés befejeződött, újból telepítenie kell a Mucky Duck Repo-t a Kodi-ra. Ez biztosan megoldja a problémát.

Streaming problémák

A legtöbb Kodi-bővítménynél a streaming problémák továbbra is fennállnak. Mivel a Mucky Duck olyan lerakat, amely számos népszerű mucky kacsa Kodi kiegészítőt tartalmaz, ez a helyzet valószínűleg előfordulhat.

Ha a szokatlan kacsa-Kodi kiegészítők bármelyikének nem sikerül streamálni a médiatartalmat, akkor nagy valószínűséggel a Kodi-felhasználók hibákat hibáztatnak a kiegészítőkért a rossz linkek elküldéséért. Bár ez lehet igaz, de nem egészen.

Egyes streaming tartalmak földrajzilag blokkolt korlátozásokkal rendelkezhetnek, ami egy olyan védelem egyik formája, amely megakadályozza a felhasználókat, hogy földrajzi helyzetük alapján férjenek hozzá tartalmakhoz.

Megoldás

A Kodi felhasználók könnyen megoldhatják ezt a problémát egy Kodi VPN segítségével, amely lehetővé teszi a Kodi felhasználók számára a földrajzilag blokkolt tartalmak elérését, földrajzi helyzetüktől függetlenül. A Kodi VPN elrejti internetes tevékenységeit a kormánytól és az internetszolgáltatóktól is.

Mucky Duck Repo Zip

Ha rövidíteni szeretné az általunk biztosított lépések számát, és szeretne egy egyszerű módot találni a Mucky Duck Repo letöltésére, akkor közvetlenül telepítenie kell a Mucky Duck Repo ZIP fájlt a weboldaláról. A folyamatot az alábbiakban ismertetjük:

Töltse le a Mucky Duck Repo Zip fájlt.

Kattintson a repository.mdrepo-1.0.2.zip fájlra > Megkérdezi az engedélyt, hogy mentse a ZIP fájlt a készülékére > Mentse a fájlt.

A Kodi indításával indítsa el a telepítési folyamatot > Lépjen a Kiegészítők oldalra > Kattintson a Csomagtelepítő ikonra > Telepítés zip fájlból > Keresse meg a 2. lépésben letöltött fájlt > kettyenés rendben.

Most folytassa a telepítési folyamatot a fenti útmutató 5. lépésével.

Végső gondolatok

A Mucky Duck Repo telepítéséhez a Kodi-ra a jelen útmutatóban ismertetett 8 vázolt lépést kell követnie. Ha a Mucky Duck Repo nem működik a készüléken, akkor le kell töltenie a Kodi legújabb verzióját, azaz a Kodi Krypton 17-es verzióját, vagy mérlegelnie kell a Kodi VPN használatát. Mindenesetre a csodálatos médiatartalmak ingyen streamálhatók.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map