A Netflix új kiadásai 2018. szeptemberben: Legjobb filmek és tévéműsorok listája

Állandóan elakad abban a helyzetben, hogy mit nézzen tovább? Akkor ne aggódj többé! Tudjuk, mi a legmegfelelőbb a Netflixnél, és mindent részletesen felsorolunk. Olvassa el alaposan az útmutatót, és nem kérdezi meg magadtól, hogy milyen műsorokat kell néznem, és ha bármilyen problémával szembesül a Netflix elérése közben, akkor használja a Netflix legjobb vpn-jét.


Mi a Netflix??

A Netflix az online szórakoztatás és a streaming szolgáltatások királya a világ minden tájáról. A Netflix tartalmának sokfélesége és minősége valóban új szabványokat állított fel, és senki sem felel meg a hatalmas Netflixnek. Ez egy online streaming szolgáltatás, amely számos évadban mutatja be a világ minden tájáról. Különböző Netflix könyvtárak vannak a különböző régiók számára, amelyek elérhetők az expressvpn netflix vagy az nordvpn netflix segítségével..

A Netflix a digitális szórakoztatóipar forradalma, amely miatt a TV-nézés elavulttá vált. Manapság az emberek elkezdték választani a kedvenc műsoraik online közvetítését, ahelyett, hogy kábelen nézték volna őket. A legfontosabb hitelek, hogy az embereket az online streaming felé irányítják, a Netflix felé fordulnak.

A Netflix szempontjából egy másik nagyszerű dolog az, hogy minden régiónak van saját könyvtára. A különböző régiókból származó felhasználók csak a régiójukban elérhető tartalomhoz férhetnek hozzá. Ez a tartalom korlátozása a tartalomszolgáltatók szerzői jogi és tartalomkezelési szabályai miatt.

A Netflix új kiadásai 2018. augusztus

A nyár véget ér, mivel augusztus elkezdődött, de a szórakozás körhinta csak most kezdődött el. A Netflix nemrég bejelentette néhány csodálatos szemet gyönyörködtető TV-show-t és filmet az augusztus hónapra, és félelmére hagyta az összes Netflix-felhasználót és a streaming rajongókat a világ minden tájáról. Összesen 38 új Netflix pályázat és 9 Netflix film jelenik meg ebben a hónapban.

Itt egy pillantás a kiadványok augusztus hónapban:

kapcsoltVarázslat az emberek számára
Kokain partjaPinky Malinky
Dinotrux feltöltve: 3. évadIngyenes szellemlovaglás: 6. évad
Gyilkos vagyokMaradj itt
Március végzésekUltraibolya
Az ifjúság íze: Nemzetközi változatA nyomozó: A brit bűnözés története: 2. évad
Mr. Sunshine (streaming minden szombaton)Deadwind
A gyermekekrőlKövesd ezt
72 Veszélyes állatok: ÁzsiaKérdezd meg a StoryBots-ot: 2. évad
SújtottBert Kreischer: Titkos idő
Minden a mosógépekrőlVámpír
Demetri Martin: A felhívóAz ártatlanok
KielégíthetetlenTrollok: A Beat folytatódik: 3. évad
La casa de las floresBelül a bűnügyi elme
Millió font menüOzark: 2. évad
A Ponysitters ClubParadise PD
Voltron: Legendás Defender: 7. évadA komédia felállítása: 2. rész
ZionVégső Beastmaster: A legfényesebb túlélése
KiábrándulásTitkos törvény

Netflix Films

 1. Brij Mohan Amar Rahe
 2. Mint atya
 3. Perdida
 4. A Guernsey Irodalmi és Burgonyahéj Pite Társaság
 5. A csomag
 6. A motívum
 7. Minden fiúnak, akit már szerettem
 8. Az Utolsó Párt
 9. A termodinamika törvényei

Milyen Netflix show-ot kellene néznem ?

Mit kell nézni a Netflix UK-n ?

 1. Mint atyaMilyen Netflix műsorot nézhetek 2018 augusztusában

Mint az apa, egy komédiafilm, amelyben Kristen Bell, Kelsey Grammer és Seth Rogen szerepel. A film a kínos helyzet körül forog, amely akkor merül fel, amikor az ifjú menyasszony véletlenül elfogja apját; akivel még évben nem találkozott, a nászútján részeg volt. A család az öröm pillanatait és érzelmeit élvezi, amikor az apa és lánya egy ideje együtt töltenek. Nagyszerű érzelmi és drámai film, amelyet meg lehet nézni.

 1. Minden a mosógépekrőlMit kell nézni a Netflix UK-n?

Egy újonnan nyugdíjba vonult rapperről szóló történet vállalja a felelősséget, hogy családi emberré váljon, és gondoskodjon a 4 gyerekéről, miközben a felesége nyugdíjba vonzza magát, hogy saját vállalkozására vállaljon.

 1. KielégíthetetlenA netflix új kiadásai 2018 augusztusában

Patty, egy tinédzser, akit középiskolai társaik súlyos súlyuk miatt zaklatnak, Bob szépségszalon-edzővel konzultál. Mivel a teste 360-as transzformációt vesz igénybe, azt tervezi, hogy bosszút áll az összes embertől, aki zaklatta őt. A film főszereplői: Debby Ryan, Alyssa Milano és Dallas Roberts. Az Insatiable egy nagyszerű vígjátékfilm, amelyet családjával nézhetsz.

 1. Vámpírtop netflix műsorok

A Ghoul egy katonai rejtett fogva tartó központ szörnyű kinyilatkoztatása, ahol a terroristákat tartják és kihallgatják. Amint Nida Rahim, az újonnan toborzott katonai lekérdező belép erre a fogva tartott központba, rájön, hogy kinevezett célpontja nem egy normál ember, hanem valami másról származik. Ez a mese nagyon sok fordulatot tartalmaz, és a nézők a csodálatos operatőr nézése után lecsukják az állkapcsoikat.

 1. Az ártatlanokNetflix UK

Az ártatlanok egy erőteljes történet arról, hogy két tizenéves szerelembe kerül, de szuper-természetes erejük megpróbálja megosztani őket. Ez a thriller és dráma sorozat kötelező nézni a sorozatot, mivel szemtanúja lehet egy érzelemmel teli puncsnak.

 1. Ozark (2. évad)ozark szezon a netflix UK-n

A pénzmosás rosszul történt, és egy család elveszett. Az Ozark 2. évad izgalmas évad lesz. Martynak nehéz adósságot kell fizetnie azért, mert egy mexikói kábítószer-Lordnak rosszul ment. Tanúja legyen a családi összejövetelnek súlyos körülmények között az Ozark idényszakában.

Mit kell nézni a Netflix Kanadában ?

 1. Kövesd eztMit kell nézni a Netflix Kanadában?

Rövid, mégis informatív történetsorozatok a Buzzfeed újságírók által. A lenyűgöző dolog ebben a rövid sorozatban az, hogy minden epizódja csak 15 perc.

 1. Halálos titkok házaház halálos titkok a netflix Kanada

A terror története egy anyáról és lányáról, akik éppen új házba költöztek, hogy életüket újból megfertőzzék, de a háznak múltja és sok félelmetes titka van. Nézze meg ezt a szörnyű mese a Netflix-ben augusztusban.

 1. Outlander harmadik évadAz outlander a kanadai netflix néző műsor

Az Outlander a szeretet, a szívfájdalom és az idő sebeinek története, amelyeket nem lehet ilyen könnyen meggyógyítani. A történet Claire körül forog, akinek két különböző élete és két különböző szerelmi története van, párhuzamosan a szíve mellett, párhuzamos időkben.

 1. Hogyan lehet elkerülni a gyilkosságot – a negyedik évadhogyan lehet megszabadulni a gyilkosság 4. évadjáról a netflix kanadában

A 4 jogi hallgatóból álló csoport és a professzoruk együttesen foglalkozik mélyen gyilkossági ügyekkel, amelyek mélyek és nem annyira szárazak. A gyilkosságok és a kinyilatkoztatások csavaró történetét érdemes figyelni.

Mit kell nézni a Netflix Australia-on?

 1. La Casa De Las FloresMit kell nézni a Netflix Australia-on?

Ha olyan vígjáték rajongó vagy, aki szereti a virágot, akkor ez a spanyol TV-sorozat élvezet az Ön számára. A történet egy gazdag mexikói család körül fordul, amelynek virágboltja van, de túl kevés ellenőrzést gyakorol a saját működési zavaruk felett.

 1. Marlon: 2. évadmarlonn 2. évad a netflix australia-on

A történet Marlon Wayans valós életének körül forog, amikor megpróbálja egyensúlyba hozni életét gyermekei, barátai és ex-felesége között. A legjobb dolog Marlon-ban az, hogy a vígjáték-sztár önmagában játszik, és csak arra számíthat, hogy a TV-sorozat természetes és eredeti érzéseit élvezheti. Ebben a szezonban a középpontban a Marlon életének ingadozása áll, mivel a család felnövekszik, és az idő egyre nehezebbé válik.

 1. Jó hírremek hír a netflix australia-ról

Nagyszerű hír az, hogy egy kábelgyártó és édesanyja együtt dolgozik ugyanazon a kábeltelevízión, lánya pedig a hírkészítő, és anyja gyakornokként érkezik.

 1. Paradise PDParadicsom PD a netflix australia-on

A Paradise PD egy animációs sorozat felnőtteknek, amelynek premierje a Netflix. A történet egy rendkívül kicsi város rendőrkapitányságán kering, és elsősorban a rendőrök hülyeségére összpontosítanak, amikor a város körül sétálnak a bűnözés ellen. Ez a sorozat grafikus tartalommal és felnőtt humorral rendelkezik, ezért javasoljuk, hogy nézze meg egyedül.

 1. A végső Beastmaster Ausztrália: A legjobbak túléléseA végső Beastmaster Ausztrália: A legjobbak túlélése

Extrém versenyrendezvény, amely több mint 100 versenyzőt rendez a világ kilenc különböző országából, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Ausztráliát, Dél-Koreát, Brazíliát, Olaszországot és Mexikót. Minden epizód tartalmaz egyedülálló akadályokat, amelyekkel a versenytársaknak szembe kell nézniük és meghódítaniuk. Minden epizód végén a győztest nevezik ki.

Milyen Netflix filmet kell néznem ?

Néhány csodálatos Blockbuster-film idén augusztusban érkezik a Netflixbe, és nem engedheti meg magának, hogy kihagyja őket. Íme néhány film-javaslat az Ön számára:

Tower HeistA ház nyuszi
Hozd be: benne, hogy megnyerjükStar Trek túl
Ouija: A gonosz eredeteBüszkeség & Előítélet
NehezedikCharlie St. Cloud
Ki kapja a kutyát??Beszennyez
Kalandok az állami iskolábanA tizenharmadik emelet
A testőrLakeview Terrace
Angyalok városaMidnight Express
A nővérem tartójaA mostohaapja
Amerikai mézTámadás a Wall Street-en
Piszkos HarryAz eltávozott
GoodFellasForró fuzz

Mit kell nézni a Netflix kvízen

Meglepő dolog, amelyet sok szórakoztató blogban meglátogathat, az a kvíz, amelyet a Netflix filmekkel és TV-műsorokkal kapcsolatban rendeznek. Ez segíti a webhelyeket és a marketingszakembereket a felhasználói preferenciák és ízlés felmérésében. A felhasználók részt vesznek a közvélemény-kutatásokban, mivel ezek a vetélkedők műfajokon alapulnak, és kiválaszthatják azokat a műsorokat, amelyeket szeretnek nézni ezekből a műfajokból.

Egy nagyszerű dolog az ilyen vetélkedőknél az, hogy segítenek a felhasználóknak többet megismerni a rendelkezésre álló egyéb műsorokról. Ezekbe a vetélkedőkbe való bevonás segít a figyelmeztetőknek elkerülni a zavart, hogy a Netflix műsorát milyen műsorokat kell néznem a Netflixen, vagy milyen TV sorozatokat néznem?

Ezek a vetélkedők alapulhatnak a kedvenc hírességen vagy álmai nyaralásán stb. Is, csak azért, hogy felhívják a figyelmet a következő nézésre, ezek a vetélkedések bármilyen mértékben eljuthatnak.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a webhelyeket, amelyek ilyen kvízeket és közvélemény-kutatásokat tartanak:

 1. BuzzFeed
 2. BrainFall
 3. PopBuzz
 4. Tizenhét
 5. Sporcle

Egy dolog biztos, hogy az ilyen vetélkedőkön való részvétel után nem kérdezi meg magadtól, hogy mit csináljak a legközelebb a következőhöz, és nem fogja is unatkozni, hogy megnézze a Netflix javaslat mezőjét is..

Záró szavak

Az a kérdés, hogy milyen Netflix show-ot nézhetek a Netflix-en, és milyen TV-sorozatokat néznék, nagyon gyakori a Netflix szerelmeseinek és a Binge-figyelőknek az egész világon. Ha Ön szélsőséges szélsőséges figyelő, akkor ezt a kérdést egy újabb szintre hozhatja, például azt, hogy mit kellene hamarosan néznem, és nem hibáztatunk téged, hogy ilyen vagy.

A Netflix annyira addiktív, hogy a bőrébe csak annyira kerül, hogy nem tud nélküle élni, mert kipróbálta. Tavaly azt mondtuk, hogy nagyon sok ember keresi a Netflix műsorát, amit 2017-ben nézhetek, és a lekérdezések minden blogoldalon megtalálhatók voltak..

Miután ilyen hatalmas beáramlást tapasztalt, a blogoldalak nagyszerű ajánlásokkal állnak elő az emberek számára, akik megkérdezik, hogy a Netflix melyik műsorát nézhessem meg 2017-ben.?

Ugyanezt a forgatókönyvet tapasztalták ebben az évben, és a felhasználók elárasztották a közösségi médiát, és azt kérdezték, hogy a Netflix mely műsorát kell néznem 2018-ban? Ezért arra gondoltunk, hogy elég bonyolult útmutatást adjon Önnek, hogy tudatja Önnel, hogy mit kell néznem a Netflix show-ban 2018-ban. Reméljük, miután átnéztük ezt az útmutatót; nem fogod kérdezni, hogy milyen Netflix show-ot nézhetek a Netflix-en.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map