A Spinz TV telepítése – Kezdő útmutató

frissítés: A Spinz TV-t tartalmazó tárház jelenleg nem működik, így a kiegészítő nem fog működni az adott URL-sel.


A Spinz TV az egyablakos megoldás minden média streaming-igényéhez. Legyen szó sportról, moziról, TV-műsorról vagy médiacsatornáról, a Spinz TV-vel mindezt és még sok más funkciót egy tető alá helyezhet. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hogyan kell telepíteni a Spinz TV-t a Kodi-n, és élvezni ezeket a csodálatos funkciókat. Ne felejtse el ellenőrizni a legjobb kodi varázslók végső útmutatóját.

Mi az a SpinzTV??

A SpinzTV egy Internet Protocol Television (IPTV), amely a logikus Internet Protokollt (IP) használja különféle médiaforrások streamingjére, ideértve a TV-műsorokat, filmeket, sport- és egyéb szórakoztató programokat. Ezt bizonyos földrajzi területeken illegálisnak tekintik, ezért a Kodi számára a legjobb VPN használata ajánlott. Ha unatkozik, vagy nincs semmi köze a Spinz TV-hez, akkor a választott médiát közvetítheti, és azonnal megölheti az unalmat.

A Spinz TV Build telepítése a Kodi Krypton 17-es verziójára

Az alábbiakban vázolt lépések segítenek letölteni a Spinz TV-t a legújabb Kodi Krypton 17-es verzión:

 1. Töltse le és indítsa el Kodi.Hogyan telepítsük a spinz tv-t
 2. Menj a magadhoz Kezdőképernyő> kattintson a körre Beállítások gomb >Fájl kezelő> Kattintson duplán a Add Source.Hogyan telepítsük a spinz tv-t a kodi krypton 17. verziójára építve
 3. Írja be a linket http://repo.stvmc.net/abban a mezőben, ahol ez látható ‘Egyik sem’ >Írja be a program nevét „Spinz” vagy bármilyen más nevet, amire tetszik, és kattintson rendben.spinz tv médiaforrás
 4. Menj vissza az önökhöz Kezdőképernyő nyomással ‘Kilépés’ gombot a billentyűzeten >Kiegészítői>kattintson a doboz alakú ikon a csúcson.spinz tv kodi addon böngésző
 5. kettyenés Telepítés zip fájlból >SpinzTV > Repository.SpinzTV-0.0.1.zip.spinz tv repository zip fájl
 6. Várja meg, amíg a telepítés befejeződik.
 7. választ Telepítés a lerakatból >Spinz TV > Program-kiegészítők >Spinz TV varázsló > Telepítés.spinz tv varázsló
 8. Menj Kiegészítői> Program-kiegészítők >Spinz TV varázsló > és válasszon a különféle lehetőségek közül épít.spinz tv varázsló
 9. Telepítés bármely építés, amelyet szeretsz és élvez!

A Spinz TV Build telepítése a Kodi Jarvis 16. verziójára

A Spinz TV Build telepítése a Kodi Jarvis 16. verziójára hasonló, mint amikor a Krypton 17. verzióra töltik le, annak helyett, hogy az elrendezés kissé megváltozott, de egy hasonló folyamat folytatódik.

Miután telepítette a Spinz TV varázslót, a Spinz TV Jarvis számára készített verziója találkozik, amint az az alábbi képen látható:

a spinz tv kodi jarvis 16. verziójának telepítése

Hogyan telepítsük a Spinz TV-kiegészítőket a Kodi Krypton 17-es verziójára

A Spinz TV-kiegészítő letöltéséhez az első 6 lépés, amikor a Spinz TV-összetevőt letölti, ugyanaz marad. Miután telepítette a lerakatot, kövesse az alább leírt többi lépést:

 1. választ Telepítés a lerakatból >Spinz TV > Program kiegészítők >Spinz TV Pro > Telepítés.spinz tv-kiegészítők telepítése a Kodi Krypton 17-es verziójára
 2. Ha rákattint a Spinz TV pro, ez megköveteli a Facebook azonosító és jelszó.spinz tv pro bejelentkezés
 3. Ha rákattint a Patak listája különféle csatornákat tekinthet meg a média streaminghez.

spinz tv pro videók

A Spinz TV-kiegészítők telepítése a Kodi Jarvis 16. verziójára

A Spinz TV kiegészítő telepítése a Kodi Jarvis 16. verziójára változatlan marad, mint a 17. verzióra történő letöltéskor, de a szoftver elrendezésében változás figyelhető meg.

Javasoljuk, hogy telepítse a rendszerére a Kodi legújabb verzióját, azaz a Kodi Krypton 17. verzióját, hogy elkerülje a gyakori problémákat és hibákat..

A Spinz TV nem működik – Hogyan javítsunk ki

A Spinz TV telepítése során felmerülő problémák többsége a Kodi korábbi verzióiból fakad. A Kodi új verziója, azaz a Kodi Krypton 17. verziója megoldja a problémák nagy részét.

Néhány felhasználónak problémái lehetnek a Spinz TV letöltésével a lerakatból. Ezt a problémát az ‘Ismeretlen forrás’ engedélyezésével orvosolhatjuk. Ezt úgy javíthatjuk, hogy visszatérünk a kezdőképernyőhöz> Kiegészítői> Beállítások > Engedélyezze az ismeretlen forrást.

A Hardnox Build telepítése a Kodi Krypton 17-es verziójára

Amikor a Hard Nox építést a Kodi Krypton 17-es verziójára tölti le, 8 lépést kell követnie pontosan úgy, ahogy a Spinz TV build letöltéséhez (fent említettem). Ezután csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a különféle Krypton építmények listáját Spinz TV Hard Nox. Ennek lehetővé kell tennie a Hard Nox alkalmazást a Kodi-on.

A Hardnox Build telepítése a Kodi Krypton 17-es verziójára

A legjobb Spinz TV varázsló Kodi számára

Amikor a Spinz TV varázslót telepíti a Kodi-ra, megtalálja a telepítéshez szükséges különféle építmények listáját. Néhány legjobb Spinz TV varázsló felsorolása érdekében itt tartjuk a legjobbakat:

 1. Spinz TV Premium Lite
 2. Spinz TV Envy Krypton
 3. Spinz TV Hard Nox

Ezek a Kodi legerősebb konstrukciói, és ennek eredményeként a média csatornáit és a szórakoztató csomagokat egy fedél alatt továbbadhatja..

Becsomagolni

A Spinz TV telepítése tökéletes keverékként szolgál a Kodi Krypton 17-es verziójához, ahol több ezer médiacsatornát, filmet és sportszórakozást közvetíthet egy csomagban. Útmutatást kapott a Spinz TV telepítéséhez a Kodi 16 és 17 verziójára, amely hasonló lépéseket követ, de eltérő elrendezéssel. A Kodi Spinz TV a legjobb választás azok számára, akik a filmek, a sport és a TV-műsorok minden ízét egy gombóc alatt akarják.

Ha bármilyen kérdése van, hagyj megjegyzést.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map