A Yoda Kodi Addon telepítése a Kodi Leia, Krypton és Jarvis rendszerre (2020 frissítve)

Yoda-kodi-addon-Leia


A Yoda Kodi egy másik villája a népszerű Exodus Kodi kiegészítőnek. A kiegészítő segítségével élvezheti a filmek, TV-műsorok, dokumentumfilmek és még sok minden más HD és 4K minőségű streamingjét.

A streaminghez a legjobb VPN-re lesz szüksége, mivel a HD és 4k adatfolyamok földrajzilag korlátozottak, és a VPN megkerüli ezeket a korlátozásokat.

Yoda Kodi tároló

A Yoda Kodi kiegészítő korábban a Supremacy Kodi adattáron keresztül volt elérhető, de a lerakat nemrég leállt, és most a Kodi Israel Repositoryon keresztül elérhető..

A Yoda Kodi telepítése Leia / Kryptonon

Kövesse ezeket a lépéseket a Yoda kiegészítő telepítéséhez a Kodi Leia 18-as verzióra és a Krypton 17.6-os verziójára:

 1. Nyisd ki Kodi > Kattintson Beállítások (fogaskerék) ikon > Nyisd ki Fájl kezelő.Hogyan telepítsük a yoda kodi addon a kodi kriptonra
 2. Kattintson duplán a Add Source > Megjelenik egy párbeszédpanel > Kattintson arra, ahol azt mondja > Gépelje be ezt az URL-t a „http://www.lvtvv.com/repo/” címsorba. > kettyenés Rendben > Nevezze meg ennek a médiaforrásnak a következő nevét:Kodil> kettyenés rendben > kettyenés rendben ismét a párbeszédpanel bezárásához.kodil
 3. Menj vissza Főmenü > kettyenés Kiegészítői > Kattintson a Doboz ikonra a bal felső sarokban.hogyan lehet beállítani a yoda kodi kiegészítőt
 4. választ Telepítse a ZIP-fájlból > Kattintson Kodil > választ repository.kodil-1.3.zip > várja meg az értesítést.szövetséget kodi-zip-fichier-téléchargement
 5. Most kattintson a gombra Telepítés a lerakatból opció > kettyenés Kodi Izrael Repository > Nyisd ki Videó kiegészítők mappa.Yoda kodi videó kiegészítő
 6. Görgessen a listán, és válassza a lehetőséget Yoda> Kattintson a Telepítés elemre > Várja meg az értesítést.

yoda-kiegészítő filmekhez és tévéműsorokhoz

Hogyan telepíthetem a Yoda Kodi-t a Jarvis 16-os vagy újabb verziójára

 1. Nyisd ki Kodi Jarvis.
 2. kettyenés Rendszer > Menj Fájl kezelő.
 3. kettyenés Add Source.
 4. kettyenés <Egyik sem> és írja be ezt URL http://www.lvtvv.com/repo/ > kettyenés Kész > Nevezze el ezt a médiaforrás hivatkozást Kodil > kettyenés Kész > kettyenés rendben.
 5. Menj vissza a Kodi Home Képernyő > kettyenés Rendszer > Nyisd ki Kiegészítői.
 6. kettyenés Telepítse a ZIP-fájlból > Nyisd ki Kodil> Kattintson repository.kodil-1.3.zip.
 7. Kattintson Telepítés a tárházból választási lehetőség > választ Fölény > Nyisd ki Videó kiegészítők mappa > választ Yoda > kettyenés Telepítés.

Hogyan telepíthetem a Yoda Kodi-t a Fire Stick-re

 1. Telepítés Kodi a Fire Stick készüléken.
 2. Menj Fejlesztői beállítások > Kapcsolja be az ADB hibakeresést és az alkalmazásokat ismeretlen forrásokból.
 3. Most kövesse a fent bemutatott pontos eljárást a Yoda Kodi kiegészítő Kodi kripton telepítéséhez. Az ezen a ponton kezdődő eljárás változatlan marad.

Yoda Kodi letöltése

 1. Töltse le a Yoda Kodi kiegészítő ZIP-fájlt.
 2. Menj Kodi főmenü.
 3. Kattintson Kiegészítői.
 4. kettyenés Doboz Ikon.
 5. kettyenés Telepítse a ZIP-fájlból.
 6. Keresse meg a rendszert, és nyissa meg a letöltött ZIP fájlt.
 7. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból választási lehetőség.
 8. választ Fölény.
 9. Kattintson Videó kiegészítők.
 10. választ Yoda > kettyenés Telepítés.

Yoda Kodi – vélemények

Találkoztam néhány pozitív visszajelzéssel a Kodi felhasználók Yoda Kodi kiegészítőjével kapcsolatban. Itt egy pillantás a felhasználók véleményére erről a Kodi kiegészítőről:

Hozzászólás a beszélgetésből Boogertwilliams kommentája a beszélgetésből "Kérések, ajánlások, & Alapok – 2018. november".

Ez a felhasználó kipróbálta a Yoda Kodi-t egy adott TV-műsor streamingjéhez, és az a bűnös megtalálta a HD csatornát. Ez az egyik oka annak, hogy a Yoda Kodi kiegészítőt javaslom.

Hozzászólás a beszélgetésből "Kérések, ajánlások, & Alapok – 2018. november".

Úgy tűnik, hogy ez a felhasználó kedveli ezt a kiegészítőt, de az itt azonosított hiányosság elfogadható. A Kodi geeks-ek szeretik a Trakt-integrációt, hogy megőrizzék figyelési listájukat és könyvtárat. A Yoda az Exodus Kodi kiegészítő villája, de nincs a Trakt-fiók integrációja, mint az Exodusnak volt.

Yoda Kodi nem működik / hibák / javítások

Íme néhány hiba, amelyet a Yoda Kodi felhasználók újra közöltek a különböző közösségi platformokon. Tehát arra gondoltam, hogy megfelelő javítást biztosítsam ezekre a hibákra:

A kiegészítő telepítése sikertelen

Lehetséges, hogy amikor megpróbálja telepíteni a kiegészítőt a lerakat video kiegészítőinek mappájából, akkor előfordulhat, hogy a kiegészítő nem települ, megjelenik egy „Ad-on telepítés sikertelen” értesítés..

fix

Próbálja meg újratelepíteni a lerakatot, mert ez a hiba akkor jelenik meg, ha néhány fájl hiányzik az lerakatból, vagy ha a lerakat elavult. A lerakat újratelepítése frissíti a lerakatot, és könnyedén telepítheti a kiegészítőt.

Nincs elérhető áram

Ez a hiba akkor jelenik meg, amikor megpróbál megnyitni egy tartalomcímet a kiegészítő könyvtárból. Ennek a hibanek az az oka, hogy a hivatkozási lekérdezők nem képesek megragadni az adott tartalom címére a szolgáltatóktól származó streaming linkeket. Vagy a szolgáltatóknak nincs streaming linkje az adott tartalom címhez, vagy a rendszer gyorsítótára túlterhelt lehet.

fix

Sok ilyen esetben megjegyezték, hogy a gyorsítótár ürítése segített a felhasználók számára. Tehát ha ki akarja törölni a Kodi gyorsítótárát, akkor olvassa el a “Hogyan lehet a Video Cache-t törölni a Kodi-ban” című útmutatónkat..

Záró szavak

Az Exodus villák továbbra is elérhetővé válnak az interneten, majd eltűnnek, de csak néhányuk képes megmaradni és jó hírnevet szerezni.

Yoda Kodi egyike azoknak a villáknak, amelyekre a felhasználók támaszkodhatnak. Jó minőségű streaming kapcsolatokkal rendelkezik, és nem összeomlik gyakran, mint más Exodus villák.

A Yoda Kodi kiegészítő nagyszerű választás a Kodi felhasználók számára, akik filmek és TV-műsorok streamingjét, szóváltás nélkül szeretnék élvezni. A Yoda Kodi interfésze pontosan olyan, mint az Exodus Kodi interfésze, ezért nagyon egyszerű és könnyen használható.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map