Az Alluc telepítése a Kodi-ra kevesebb, mint 7 perc alatt

Mi az Alluc Repository??

Ha a legújabb TV-műsorokat / filmeket a Kodi-on keresztül szeretné közvetíteni, akkor érdemes megfontolnia az Alluc használatát. Bár regisztrálnia kell egy fiókot, a felület egyszerű és könnyen navigálható. A kiterjesztés hatalmas adatbázis-tartalommal büszkélkedhet, amely elérhető streaminghez. Így mindig naprakész lehet a TV-sorozat legújabb epizódjaival, valamint az új / klasszikus filmekkel. Olvassa el az alábbi szisztematikus útmutatót, hogy információt kapjon az Alluc telepítéséről a Kodi-ra.


Az Alluc telepítése a Kodi Krypton 17 vagy magasabb verziójára

 1. Dob a Kodi V17 Krypton alkalmazás és kettyenés a „Fogaskerék” ikonra.Az Alluc telepítése a Kodi-on
 2. Látni fogja a lehetőségek listáját. választ az utolsó „File Manager” feliratú.az alluc telepítése a kodi kripton 17-es vagy újabb verziójára
 3. Itt talál forrásokat a Kodi-tárolókhoz. kettyenés az „Forrás hozzáadása” részen az URL megadásához.alluc kodi
 4. Kattintson duplán a „Egyik semÉs írja be a következőt URL: http://kdil.co/repo/alluc on kodi setup
 5. Név a médiaforrásKodil repo”És nyomja meg a rendben gomb.alluc on kodi beállítások
 6. Keresse meg és kattintson a korábban hozzáadott és elnevezett médiaforrásra, azaz “Kodl repo”.alluc on kodi konfiguráció
 7. Válassza a „Kodil.postai irányítószám”.alluc kodi bemutató
 8. Válassza a „Videó hozzáadkiegészítők” > Alluc > kettyenés Telepítés a lerakatból.alluc kodi
 9. Élvezze az Alluc Kodi közvetítését.

Az Alluc telepítése a Kodi Jarvis 16. vagy újabb verziójára

 1. Nyisd ki Kodi V16 Jarvis és kattintson a „Rendszer” választási lehetőség.
 2. Keresse meg és válassza a „fájl Menedzser”Fülre.
 3. Válaszd a “Add Source”Lehetőségre duplán kattintva.
 4. Kattintson “Egyik sem”Az URL megadásához.
 5. Másolás beillesztés: http://kdil.co/repo/
 6. Adj nevet a forrásnak, például:Kodil repo”.
 7. Kattintson Rendszer > hozzáadkiegészítők > Telepítés tól től Postai irányítószám fájl.
 8. Kattintson a „Kodil repo”.
 9. Válassza a „Kodil.postai irányítószám
 10. Várja meg a kiegészítő engedélyezett értesítését.
 11. Visszatérés a kezdőképernyőhöz, és válassza a „programok”.
 12. Válaszd ki a Kodil Repository> Videó kiegészítők > majd megtalálja.
 13. megnyomni a Telepítés gomb!

Alluc Kodi letöltése

 1. Töltse le a Zip fájlt a készüléken.
 2. Menj Kiegészítői > Kattints a Doboz ikon > kettyenés Telepítse a ZIP-fájlból > Keresse meg a rendszert a mappához, amelyen található letöltött ZIP-fájl > Válassza a „Kodil.postai irányítószám” > Várja meg az értesítést.
 3. kettyenés Telepítés a tárházból > Kattintson “Kodil raktárVálassza a „Videó hozzáadkiegészítők” >Alluc > kettyenés Telepítés.

Alluc vs Exodus

Az Exodus az egyik legjobb kodi kiegészítés a dokumentumfilmek, sport, rajzfilmek, anime, TV-műsorok és filmek streamingjéhez. Az alluc addon azonban nem marad sokáig, figyelembe véve a fejlesztők hivatalos bevezetését az utolsó frissítésre. Egy bejelentés szerint a Covenant a kiegészítő hivatalos pótlója. Ez azt jelenti, hogy az Allucnak jelenleg határozottan van fölénye az Exodus-ra. Nincsenek fenyegetések a kiterjesztés leállításáról, és technikailag hasonló hozzáféréssel rendelkezik egy hatalmas tartalom-adatbázishoz.

Az Alluc nem működik / Kiadások / Javítások

Alluc bejelentkezési hiba

Telepítette az Alluc-kiegészítőt, látta, hogy a felugró ablak üdvözli Önt, és elfogadta a megadott nyilatkozatot. Ha azonban az Alluc alap- vagy haladó módban kívánja futtatni, akkor nem lépheti át a bejelentkezési képernyőt, és hibaüzenetet kaphat.

Megoldás

Ez lehetséges lehet azért, mert fiókját nem sikerült regisztrálni. A regisztrációhoz látogasson el a http://accounts.alluc.com/ webhelyre, és feltétlenül kattintson az e-mailben kapott megerősítő linkre. A bejelentkezési hibák elsősorban az, hogy a címet nem erősítik meg.

Az Alluc nem telepítette a függőséget

Ez a hiba a leggyakoribb a Kodi-on, ha különféle kiegészítőket telepít a változatos kodi-tárházakból. Számos oka lehet annak, hogy miért látja ezt, de pánikba kell esni. Kövesse a következő lépéseket a hiba kijavításához.

Megoldás

Ha meg akar szabadulni a függőségi hiba telepítésének sikertelenségéről, fontolja meg a már nem működő repók deaktiválását. Gyakran Kodi megpróbálja megragadni az információkat a törött repókból. Ez a telepítés meghibásodásához vezet. Egy másik megoldás az, hogy a Kodi megfiatalítja az Indigo mellékállomáson keresztül.

Alluc Nincs találat

Ez a hiba többnyire akkor jelenik meg, ha egy adott műsorra keres. Leginkább olyan lista jelenik meg, amely megfelel a lekérdezésének. Vannak azonban olyan napok, amikor „nincs eredmény” hibaüzenetet kaphat. Az alábbiakban megtudhatja, miért látja ezt a hibát:

Megoldás

Az Alluc hatalmas tartalom-adatbázissal rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a lehető legkényelmesebben nézhessék kedvenc filmjeiket / TV-sorozataikat. A hiba azonban nem jelenti azt, hogy probléma van a kiegészítővel. Előfordulhat, hogy a megadott keresésnek nem lesz eredménye. A keresési lekérdezés ellenőrzéséhez látogasson el a http://alluc.ee webhelyre

Alluc Kodi – vélemények

Az Alluc Kodi addonnak sikerült óriási hírnevet szereznie a harmadik féltől származó kiegészítők piacán. Sok felhasználót dicsérhet a kiterjesztésért az egyszerű interfész és azért, hogy kiváló minőségű stream-eket biztosít különféle TV-műsorokhoz / filmekhez.

Wat egy idióta, alluc félelmetes stb., Ha problémái vannak, úgy élvezheti az életet valamilyen erőfeszítéssel, és rendezheti !! Wat bellend! Kodi tippek ?

– Joeniniho (@ joesimons19), 2017. október 31

A felhasználók azonban néha problémákat tapasztalnak, amikor megpróbálják megtekinteni kedvenc tartalmukat. Az alábbiakban láthatja, hogy egy felhasználó frusztrációt mutat, mivel nem találja a Stranger Things patakjait a többi kiegészítőből..

Egész héten figyeltem a Stranger Things Openload és az Alluc linkeket a Covenent-en, kivéve ma nem volt elérhető.

– Jamie Cohen (@JCKodiRocks), 2017. november 3

Alluc Kodi számla

Könnyedén létrehozhatja Alluc-fiókját online, ha átmegy a Alluc fiókok területe. A regisztráció után könnyen integrálhatja az Alluc-t a Szövetségbe.

Alluc vs Szövetség

Az Alluc forrásokat és stream-linkeket biztosít a TV-műsorok és filmek streamingjéhez, és ha az Alluc-ot a Covenantbe integrálja, akkor több forrást kap streaminghez, és jobb streamingminőséggel..

Alluc API

A regisztráció után könnyedén beszerezhet egy API-kulcsot a fiókja irányítópultjáról. Szerezze be innen az API-kulcsot, másolja át, és induljon tovább Kodi-hoz.

Menj kiegészítői > Videó Kiegészítői > Jobb klikk Szövetség > Beállítások > kettyenés Fiókok > Görgessen le és válassza a lehetőséget Alluc és illessze be a API kulcs amit megszereztek Alluc számla > kettyenés rendben. Most már sokkal több streaming forrást és jobb minőségű tartalmat lehet streamálni.

A dolgok csomagolása

Reméljük, hogy ez az útmutató segít megérteni az Alluc telepítését a Kodi-n, miközben elhárítja a kiterjesztéssel kapcsolatos általános problémákat. Élvezze a filmeket / TV-műsorokat a kiegészítőn, gond nélkül. Ha azonban bármilyen problémája merül fel a kiegészítővel kapcsolatban, nyugodtan dobjon meg egy megjegyzést alább. Ne habozzon megosztani a cikket barátaival / családtagjaival. Legyen szép napod! ��

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map