Az Amazon App Store-ban elérhető, 2020-ig elérhető legjobb FireStick-alkalmazások listája

Az Amazon FireStick az alkalmazások széles választékán keresztül a kábelvágásról szól. Az olyan eszközök, mint a FireStick, a kábeltelevízió már elavult.


Az Amazon FireStick alkalmazások lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy mindegyiket megtekintsék a TV-jén. Az idők változnak, és az emberek inkább a kényelmes megoldásokat választják. A FireStick alkalmazások csúcsminőségű kényelmet nyújtanak, így a felhasználók testreszabhatják könyvtárat igényeiknek megfelelően.

Több száz FireStick alkalmazás található minden típusú tartalomhoz, legyen az zene, filmek, TV-műsorok, rádió, sport, rajzfilmek és még sok minden más..

A legjobban szeretem a FireSticknél, hogy használatához nem kell streaming vagy tech geeknek lennie. Bárki könnyen felhasználhatja, mivel praktikus alkalmazásai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kedvenc tartalmaikat nézzék meg, és ne kelljen gond nélkül telepíteni..

Töltse le a 2020 legjobb 10 FireStick alkalmazását

 1. HBO most
 2. Hulu
 3. Crunchyroll
 4. Sling TV
 5. NBC Sports
 6. PureVPN
 7. SkyNews
 8. ránt
 9. ES File Explorer
 10. BBC hírek

Miért van szükségem a Firestick alkalmazásokra?

A FireStick alkalmazások sokkal jobbá teszik a streaming élményt. Miután megvásárolta az Amazon FireStick alkalmazást, feltétlenül meg kell vizsgálnia a FireStick alkalmazásokat.

A legjobb dolog ezekben az alkalmazásokban az, hogy sok közülük ingyenesen letölthető, így a FireStick szórakoztatóbbá teszi a testreszabást.

Mindenféle tartalomhoz különféle alkalmazások érhetők el az Amazon App Store-ban.

10 legjobb FireStick alkalmazás filmekhez és TV-hez

legjobb tűzoltó alkalmazások

# 1. Kodi

A Kodi egy ingyenes alkalmazás, amely több operációs rendszerre telepíthető, beleértve a FireOS-t is. Ez az Amazon App Store-ban elérhető, és a FireStick-re történő telepítéshez letöltheti az App Store-ból. A Kodi FireStick használatához előfizetési díj nem szükséges.Kodi ingyenes app tűzoltó

A Kodi több száz kiegészítővel rendelkezik, amelyek könnyen telepíthetőek az élő TV-műsorok, filmek, rajzfilmek és sportok stb. Közvetítéséhez. A Kodi maga egy galaxis, amely lehetővé teszi a felhasználás számára, hogy a fantáziáján túl felfedezzen, ha szórakoztatási igényeit a lehető legnagyobb mértékben teljesíti..

Ha a Kodi-t FireStick-re telepíti, akkor a különféle tartalmak streaming-igénye könnyen kielégíthető, és nem fog szüksége más igényekre. Nagyon könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, és az első találkozáskor könnyen érthető.

# 2. Netflix

Még nem hallotta a kifejezést; Netflix és Chill?

Igen, élvezheti a Netflix alkalmazását FireStick eszközén, és nagyon egyszerűen letöltheti a Netflix alkalmazást a FireStick eszközére az Amazon App Store-on.netlix tv-műsorok alkalmazás az amazon tűz tv-hez

Miután letöltötte a Netflix alkalmazást, iratkozzon fel a kívánt csomagtervre, és kezdje el a rendelkezésre álló legjobb tartalom streamingjét.

A Netflixnél a legjobb dolog a televíziós műsorok és filmek sokfélesége. Nézheti a különféle műfajokkal kapcsolatos műsorokat, amelyek megfelelnek a hangulatnak és az ízlésnek.

Számos felkapott Netflix show látható az egész világon, mint például a Daredevil, a Defenders, a Jessica jones, a The Punisher és a TV-műsorok Marvels sorozata, valamint sok más TV-műsor, például a Stranger Things, a Black Mirror, a House of Card stb..

A Netflix valóban az egyik legjobb streaming streaming alkalmazás a FireStick számára, amely online elérhető nagyon kedvező áron, és HD minőségben is. Soha nem fogja érezni, hogy bármilyen más szolgáltatásra kell váltania, mert a szolgáltatás egyszerűen csodálatos.

# 3. HBO most

A HBO kétségkívül az egyik legjobb és legrégebbi játékos a hollywoodi szórakozásban. Nem hiszem, hogy lenne olyan szórakoztató geek, aki a korábbi napokban nem nézte a HBO-t a kábel TV-n.A hbo most rúg tv-alkalmazást

Emlékszem, amikor filmet kellett néznem; a legjobb hely a behangolásra az HBO volt. Az összes legújabb és legendás film a HBO-n volt, és ez volt a legnagyobb filmcsatorna.

Az idő azonban megváltozott, és most a digitális korban vagyunk!

Most a felhasználók kihasználhatják a legtöbb HBO-t a FireStick készülékeken, hogy kedvenc filmeiket nézhessék. A HBO Now alkalmazás elérhető az Amazon App Store-ban, és ingyenesen letölthető. A legújabb és a Blockbuster filmekkel rendelkezik, készen áll a streamingre.

# 4. Hulu

A Hulu egy újabb nagyszerű streaming-platform, amely elképesztően fut a FireStick és FireTV eszközökön. A Hulu egy amerikai legnépszerűbb médiaszolgáltatás, amelynek számos csatornája van TV-műsorok és filmek nézésére.legjobb alkalmazás filmekhez és tévéműsorokhoz

A Hulu-nak saját TV-műsorai is vannak, akárcsak a Netflix. A Hulu egyik legnépszerűbb tévéműsor a következők: A Handmaid’s Tale, a Castle Rock, a Nehéz emberek, a Future Man, az Esély, a Mindy Projekt és a The Looming Tower.

Ezen kívül néhány minden idők népszerű filmje is elérhető a Huluban, például a The Pianist, az I Tonya, az amerikai pszicho, a Jackie Brown és a Shutter Island stb..

A kedvenc sportát élőben is megtekintheti a Hulu-on, és van egy gyerekeknek szóló rész is, csak arra az esetre, ha gyermekei rajzfilmek figyelői.

# 5. Ropogás

A Crackle a Sony által készített streaming alkalmazás, amely ingyenes az Amazon App Store-ban. A legjobb filmekkel és TV-műsorokkal rendelkezik, amelyeket meg szeretne nézni. A Crackle hatalmas könyvtárat kínál különféle műfajú filmekből, például Action, Horror és Sci-Fi.amazon alkalmazás pattog a tűzjel számára

A felhasználók egyszerűen létrehozhatják a fiókjukat, és hozzáférhetnek a Crackle alkalmazásban elérhető összes tartalomhoz. A könyvtár folyamatosan frissíti a rendszert, hozzáadva a legújabb filmeket, valamint a kiadott legjobb filmjeit.

A Sony crackle kiváló minőségű video streaming-et kínál zökkenőmentes streaming-sebességgel. Egyszerűen telepítse ezt a FireStick alkalmazást, és kezdje meg szórakoztató turnéját.

# 6. Plútó TV

A Pluto TV egy online TV-szolgáltatás, amely több mint 100 globális csatornát, valamint több ezer filmet és TV-műsort kínál az online streaminghez.Pluto tv app a tűzoltó

Számos ingyenes csatornával rendelkezik a szórakoztatás, az életmód, a hírek, a sport, a játékok, a vígjátékok és a rajzfilmek stb. Közvetítéséhez. A Pluto TV igény szerinti tartalmat is kínál, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc filmjeit bármikor megtekinthesse..

A Pluto TV több platformon és operációs rendszeren működik. Könnyen telepíthető a FireStickre az alkalmazás letöltésével az Amazon App Store-ból.

# 7. Crunchyroll

Ön rajongója az Anime, a Rajzfilmek vagy a kelet-ázsiai tartalmaknak?

Ha igen, a Crunchyroll a legjobb streaming szolgáltatás az Ön számára. Paramétereket nyújt a legjobb ázsiai tartalmakhoz, több mint 200 ázsiai drámaműsorból, több mint 900 anime és még sok másból.legjobb app tűzoltó

Valójában ez az egyik legjobb és legnagyobb amerikai streaming szolgáltatás az ázsiai tartalom megtekintésére. Nézheti az összes olyan népszerű Anime-ot, mint a Dragon Ball Super, az Attack on Titan, a Naruto Shippuden, a My Hero Academia, az One Piece stb..

A Crunchyroll az iparág legfrissebb híreit is közzéteszi, hogy naprakész legyen. Csakúgy, mint minden más alkalmazás, a Crunchyroll kompatibilis a különféle platformokkal és operációs rendszerekkel.

A polcon nincs sok olyan alkalmazás, amely ilyen sokrétű tartalmat nyújt kiváló videominőségben. A Crunchyroll kipróbálásra kötelező!

# 8. Sling TV

A Sling TV az egyik legnépszerűbb online streaming szolgáltatás, amelyet a világ minden tájáról a felhasználók nagyra értékeltek és preferáltak.parittya tv top app az amazon tűzoltó

Annak ellenére, hogy csak az Egyesült Államok régiójára korlátozódik, a Sling TV rajongói bázissal rendelkezik a világ minden tájáról. Nagyon sok ember használja a Sling TV-t az Egyesült Államok térségén kívüli élő közvetítések megtekintésére a Kodi VPN segítségével.

A Sling TV volt az első online élő TV streaming szolgáltatás, amely online jelent meg, és azonnal lebontotta az összes akadályt, és nagy hírnevet szerzett. Még mindig a legolcsóbb szolgáltatásnak tekintik a legjobb tartalom közvetítését.

Csatornákat közvetíthet a legnépszerűbb csatornák közül, például az ESPN, CNN, FOX, NBC Sports, Bravo, National Geographic, Cartoon Network, History Channel, Fuse, Bet Star, FX, BBC America, TNT és még sok más..

# 9. FreeFlix HQ

A FreeFlix HQ egy csodálatos új szolgáltatás a filmek, TV-műsorok, Anime, birkózás és az élő TV streaminghez mobil eszközökön.ingyenes flix apk app a firestick számára

Kiváló minőségű video streaming-et biztosít offline megtekintési móddal is. Egyszerűen letöltheti a megnézni kívánt filmet, és offline formátumban továbbíthatja.

Nagyon interaktív felhasználói felülettel rendelkezik, nagyon egyszerű navigációval. A felhasználók megtakaríthatják a néző könyvtárat is, ha csatlakoznak a Trakt-fiókjukhoz, mivel az integrálja a Trakt-fiókot.

Azok a felhasználók, akik inkább feliratozott filmeket néznek, minden bizonnyal imádni fogják ezt az alkalmazást, mivel a beépített lejátszó feliratozást kínál az összes adatfolyamhoz.

A FreeFlix HQ Android mobiltelefonokon és TV-n, valamint FireStick és FireTV készülékeken használható.

# 10. TBN

Ha online streamer keres valamilyen vallásos tartalmat online, akkor a TBN az az alkalmazás, amelyet a FireStick-en kellene szereznie..TBN tűz tv alkalmazás

A TBN a világ legnagyobb keresztény központú műsorszóró hálózata, amelynek célja a keresztény közösség összegyűjtése a világ minden tájáról, valamint Jézus és a béke üzenetének terjesztése élő közvetítések útján..

A TBN egy történelmi csatorna, amely már az elmúlt 44 évben működött, és továbbra is jól halad. A TBN 35 nagy TV-állomással, valamint 252 kis TV-állomással rendelkezik, amelyek sugárzzák a tartalmat. Ezen kívül műholdas műsorszóró szolgáltatással is rendelkezik, valamint 70 műholdon keresztül.

A TBN olyan tartalmakat sugároz, mint az evangéliumi koncertek, élő keresztény események, talk show-k, keresztény orvosok által üzemeltetett fitnesz- és egészségügyi programok, gyermek-TV-műsorok, modern keresztény zenei videók, házasságdúsító sorozatok, ünnepi speciális TV-műsorok, keresztény drámák és teljes hosszúságú, családi- orientált filmek.

A legjobb FireStick alkalmazások sporthoz

A legjobb FireStick alkalmazások sporthoz

# 11. Nézd meg az ESPN-t

Az ESPN vitathatatlanul a legnépszerűbb sport-műsorszóró hálózat, amely már közel 40 éve működik.watchespn sport app a tűzoltó Miután kiváló hírnévre tett szert a sportot kedvelő közönség körében, az ESPN-et mindig is nagyon kedvelték az emberek az egész világon.

Az emberek már nem hajlandók támaszkodni a kábeltelevízióikra, és elkezdték elfogadni az online streaming modern trendjét. A sport online közvetítése az egyik legjobb dolog, amelyet minden sportrajongó szeret csinálni, és nagyon kevés olyan csúcsteljesítményű alkalmazás közül választhat, amelyek közül a felhasználók választhatnak.

Nézze az ESPN csodálatos online sport-műsorszóró weboldalt és alkalmazást. Azok a felhasználók, akik FireStick-eszközükön élő sportokat szeretnének nézni, letölthetik és telepíthetik az ESPN Watch ESPN alkalmazást az App Store-ból.

# 12. NBC Sports

Az NBC az egyik legnagyobb sport-műsorszóró hálózat, amely lefedi az összes olyan sporteseményt, mint az NFL, a foci, az NHL, az NBA, az MMA, a tenisz, a rögbi, a boksz stb.. nbc sport az amazon tűzoltóhozTehát, ha olyan alkalmazást keres, amely különféle sporttevékenységeket biztosít, hogy kiváló minőségű streaming legyen a FireStick eszközén, akkor próbálja ki az NBC Sports alkalmazást.

Az NBC Sports alkalmazás segítségével élvezheti az élő közvetítéseket, a legfrissebb frissítéseket, a mérkőzések ütemezését és a kiemelt eseményeket – egy helyen.

Ezért, ha a foci rajongója vagy, és élőben szeretné megnézni az English Premier League-t, vagy ha várja, hogy élőben közvetítse az UFC-nézetű fizetési lehetőséget, akkor a FireStick számára elérhető NBC Sports app az optimális választás az Ön számára..

A legjobb FireStick alkalmazások a biztonsághoz

A legjobb FireStick alkalmazások a biztonsághoz

# 13. PureVPN

Amikor streamingről beszélünk, akkor az elsődleges gondunk a biztonságunkra kell, hogy álljon, mivel manapság a virtuális fenyegetések nagyok. purevpn biztonsági alkalmazás a tűzoltóhozEzért kötelező olyan biztonsági alkalmazás, amely védelmet nyújt a kémkedés formájában, hogy élvezhesse a streaming gond nélkül.

Telepítse a PureVPN alkalmazást FireStick eszközére, és folytassa az adatfolyamot sávszélesség-csökkenés vagy rosszindulatú programok támadásainak kérdése nélkül. A Firestick VPN-jével hozzáférhet azokhoz a patakokhoz, csatornákhoz és programokhoz, amelyek a régióban nem állnak rendelkezésre.

Az adatvédelem sok szerpentin számára mindig is nagy aggodalomra ad okot, és a PureVPN csúcskategóriás titkosítást biztosít annak biztosítása érdekében. Ezért streaming közben használja a PureVPN alkalmazást, és folytassa a kedvenc tartalmait anélkül, hogy figyelmét felhívná internetszolgáltatójára vagy hatóságaira..

Ezenkívül, ha a Kodi-t használja a FireStick-en, akkor a Kodi VPN-jén feloldhatja az összes földrajzilag korlátozott bővítmény blokkolását. A PureVPN az egyik legszebb VPN-szolgáltató, és rendelkezik egy külön Kodi-kiegészítővel a Kodi számára.

A PureVPN több mint 2000 nagysebességű szerverrel rendelkezik több mint 140 országban. Szükség esetén külön streaming szervereket is beszerezhet. Prémium VPN-szolgáltatás, például a PureVPN kiválasztása jobb, mint egy ingyenes VPN használata a Kodi számára a Firestick-en.

# 14. NordVPN

A NordVPN az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb tűzoltó VPN. A NordVPN 62 országban több mint 5000 szerverrel rendelkezik világszerte. Katonai titkosítást biztosít a biztonságos internethasználat érdekében.nordvpn biztonsági alkalmazás az amazon tűzoltóhoz

Védje adatait és biztosítsa kiberbiztonságát anonim módon az interneten keresztül történő streaming révén. Egyszerűen telepítse a NordVPN FireStick alkalmazást az Amazon App Store-ból, és élvezze a FireStick élményét.

A NordVPN a minőségi biztonság biztosítására összpontosít, hogy a felhasználók kémkedésük miatt ne szörfözhessenek az interneten. A kábelvágók és a streaming geeks-ek kedvelik a NordVPN-t, mert elképesztő biztonsági funkciói miatt lehetővé teszik számukra, hogy távol maradjanak a hackerek és a rosszindulatú programok radarjától.

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eszközeiket nyilvános hálózatokba kapcsolják anélkül, hogy bármiféle biztonsági rés miatt aggódnának. Talál egy ingyenes VPN-t a Kodi számára az App Store-ban, de nem fog szolgáltatást vagy szolgáltatásokat nyújtani, mint például a NordVPN.

Amazon Firestick Apps for News

Amazon Firestick Apps for News

# 15. Sky News

A Sky News egy brit székhelyű nemzetközi hírcsatorna, amely a legfrissebb híreket szállítja a világ minden tájáról.skynews app az amazon tűzoltóra A Sky News egy díjnyertes hírcsatorna, amely rendkívül jártas a világ minden tájáról érkező különféle hírek közvetítésében a felelős újságírásból.

A Sky News egyike azon kevés hírcsatornáknak, amelyek nagyon híresek voltak, és sokan támaszkodnak a híreire. Az emberek bíznak a Sky News által közölt hírekben, mivel azok eredeti forrásai vannak.

Töltse le és telepítse a Sky News alkalmazást az Amazon App Store-ból, és maradjon naprakész a legfrissebb hírekkel kapcsolatban a világ minden tájáról.

# 16. BBC hírek

A BBC News egy másik brit hírcsatorna, amely a világ minden tájáról ismert híreket fed le, és 24 órán keresztül működik. BBC hírek app az amazon tűz tvEz a világ legrégebbi nemzeti műsorszóró hálózata, amely már több mint 90 éve működik.

A BBC székhelye Londonban található, és több mint 35000 alkalmazottja dolgozik benne. Az európa legnépszerűbb tartalmalapú webhelyeként ismerték. Nincs olyan műsorszóró hálózat, amely nagy infrastruktúrája és pénzügyi ereje miatt versenyezhet a BBC-vel online.

A BBC News alkalmazásban megtalálható a sport, szórakozás, politika, szociális kérdések, egészségügy, időjárás és sok más kategória legújabb frissítése..

A legjobb Fire TV Stick alkalmazások zenéhez

A legjobb Fire TV Stick alkalmazások zenéhez

# 17. Youtube

Ki még nem hallott a YouTube-ról?

Amikor bármilyen legújabb zenei videót kell keresnie, az első lehetőség, amelyik eszedbe jut, a YouTube. youtube-fire-tv-alkalmazásValójában ez a világ minden tájáról leginkább támasztott zenei szerelmeseinek platformja.

A legjobb dolog a YouTube-ban az, hogy szinte bármilyen új vagy régi zenei videót megtalálhat, és létrehozhat saját lejátszási listát, ahol bármikor meghallgathatja, ahelyett, hogy dalokat mindig keresne. Sőt, az ajánlott funkció megmutatja az Ön legújabb és legújabb videóit, amelyek megfelelnek az ízlésének.

A YouTube használata a FireStick-en nagyon egyszerű, egyszerűen töltse le és telepítse a YouTube alkalmazást FireStick eszközére az Amazon App Store-ból, és kezdje el böngészni kedvenc zenei videóit HD minőségben. Készítse el saját lejátszási listáját, és fedezze fel több zenét, amennyit csak akar, mert ingyenes.

# 18. Spotify

A Spotify egy csodálatos zenei streaming alkalmazás, amelyet 9 éve indított egy svéd cég. spotify firestick zenei alkalmazásA Spotify számos millió zeneszámnak ad otthont a világ minden tájáról származó legkülönbözőbb művészek közül.

A Spotify alkalmazás telepíthető a FireStick eszközre, hogy élvezze a zenei barázdát. Egyszerűen hozzon létre egy Spotify-fiókot, és kezdje el készíteni a lejátszási listát az összes kedvenc dalával.

A Spotify egy ingyenes alkalmazás mindenki számára, amely nem szakítja meg a zenei liget hirdetéseivel. Könnyedén letöltheti kedvenc dalait az alkalmazásból.

# 19. ránt

A Twitch maga az Amazon leányvállalata, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a kedvenc zenéjük közvetítését, valamint a saját dolgok készítését.twitch zenei alkalmazás az amazon tűzoltóhoz

Az elmúlt 7 évben a Twitch nagy figyelmet kapott és sok felhasználó fordult a Twitchhez, hogy pénzt keressen saját tartalmának élő közvetítésével. Számos felhasználó élő közvetítéssel látja el dallamait, játékait és néhány egyéb dolgot a Twitch szolgáltatásban, és nézegetéssel kereshet.

Valójában ez a világ vezető társadalmi videó platformja, amelynek átlagosan 9,7 napi felhasználója van. Ebből kb. 2 millió felhasználó közvetíti a tartalmat a Twitch-en.

Töltse le a Twitch alkalmazást FireStick készülékén, és merüljön közvetlenül a Twitch világába, hogy kedvenc tartalmát most tovább közvetítse!

A legjobb IPTV az Amazon Fire Stick számára

A legjobb IPTV Amazon Firestick alkalmazások

# 20. MrMC

A MrMC egy olyan IPTV alkalmazás, amely elérhető a FireStick számára az Amazon App Store-ban, és 2,99 USD-t is igénybe vehet.. mrmc legjobb amazon tűzoltó alkalmazás az iptv-hezA MrMC segítségével sok olyan szórakoztató anyagot élvezhet, mint például a zene és a TV-műsorok, 4K-minőségű videóként.

A MrMC csatlakoztatható a Plexhez, az Emby-hez, a TV-fejállomáshoz és még sok más szolgáltatás szerveréhez, ahonnan élő közvetítés érhető el. Nagyon okos és vonzó felülettel rendelkezik, amely nagyon felhasználóbarát.

Töltse le és telepítse a MrMC-t most, és kezdje meg az élő TV-nézést a FireStick eszközön az internetes protokoll használatával.

# 21. TVMosaic Live

Az IPTV szükséges eleme a FireStick-nek, hogy élő TV-műsorokat és műsorokat nézhessen az interneten. tvmosaic élő legjobb app tűzoltóTöltse le ingyen az Amazon App Store-ból, hogy élvezze az IPTV élményt.

A TVMosaic Live nagyon interaktív felhasználói felülettel rendelkezik, amely nagyon felhasználóbarát, még az a személy is, aki IPTV szolgáltatást használ először, nem fog gondot okozni annak működtetésében. Kompatibilis a mobil eszközökkel, valamint a FireStick és a FireTV-vel. A felhasználók szabadon megtekinthetik élő TV-t normál felbontásban vagy Ultra HD felbontásban, saját választásuk szerint.

Támogatja az összes olyan IPTV jelprotokollt, mint a http, https, hls, udp, rtp, rtsp streaming hirdetés. Ennek az alkalmazásnak egy másik nagyszerű tulajdonsága, hogy a felhasználó bekapcsolhatja a feliratokat, és megváltoztathatja az audió műsorszámokat is..

# 22. Sugárzó IPTV

Ha Bangladesből származik, külföldön lakik, vagy ha rajongója a banglai tartalmaknak, akkor a Sugárzó IPTV alkalmazás az Ön számára a legjobb választás a FireStick alkalmazásban..sugárzó IPTV alkalmazás az amazon tűzoltó készülékhez

Egyszerűen töltse le és telepítse a RadiantIPTV alkalmazást a FireStick eszközére, és gond nélkül kezdje el élő TV-csatornák és filmek nézését..

A RadiantIPTV alkalmazás nagyon kicsi, és ingyenesen letölthető az Amazon App Store-ban.

Utility Apps for FireStick

segédprogram Firestick alkalmazásokat

Számos segédprogram található a FireStick alkalmazáslistában az űrlap kiválasztásához, de itt van a három legjobb FireStick alkalmazás, amelyek.

# 23. File Manager Fire TV kiegészítése

Bármely eszköz számára a legfontosabb dolog a File Management szoftver, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a letöltött elem és egyéb fájlok kezelését. legjobb segédprogram app a tűzoltóA File Manager egy olyan alkalmazás a FireStick számára, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kezeljék FireStick adataikat az egyik helyről a másikra.

Nagyon könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a FireStick fájljaikat nagyon egyszerűen kezeljék. Ez egy dedikált FireTV és FireStick alkalmazás, és rendelkezik minden olyan alapvető funkcióval, mint a másolás, beillesztés, átnevezés és törlés.

Könnyen hozzáférhet a FireStick eszköz összes fájljához, és ennek az alkalmazásnak a másik nagyszerű tulajdonsága az, hogy beépített fotónézegetőjével rendelkezik.

# 24. ES File Explorer

Az ES File Explorer az egyik leggyakrabban használt FireStick segédprogram, amelyet elsősorban a Streamers preferál. a legjobb segédprogram az amazon tűzoltó készülékhezEnnek egyik oka a Kodi FireStick telepítése. A Kodi nem telepíthető közvetlenül a FireStickre, ezért használják a felhasználók a Jailbreak metódust, amelyre az ES Explorer szükséges.

Az ES File Explorer a legjobb fájlkezelő alkalmazás az Android készülékek számára. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a fájlok kezelését, a csomagok kibontását és az letöltött fájlok kibontását, valamint az alkalmazások telepítését. Az ES File Explorer felhasználható fájlok FTP-n keresztüli átvitelére, valamint a rendszer-gyorsítótár és az alkalmazási folyamatok törlésére.

Több mint 16 integrált nyelvvel rendelkezik, mint például angol, orosz, japán, német és még sok más. Könnyen nyomon tudja követni a tárolókapacitást, és zenéjét és fényképeit ezzel kezelheti.

# 25. Firefox Fire TV-hez

A Mozilla Firefox a világ egyik legjobb és legnépszerűbb böngészője. Mozilla Firefox app tűz tvA Firefoxot az egész világon széles körben használják személyes böngészéshez, valamint webes tervezők és programozók intelligens funkciói és kiváló kialakítása miatt.

Más böngészőkkel ellentétben a Firefox a futási időt az adott fülre korlátozza, és nem halmozza fel a teljes böngészőre. Ez azt jelenti, hogy más böngészők lassulnak, ha sok fülre nyílik, de a Firefox nem lassul, és még ha igen, akkor is könnyen bezárhatja a fület a böngésző lemaradásának csökkentéséhez..

Töltse le a Mozilla Firefox-ot az Amazon App Store-ból, kezdje el zökkenőmentesen böngészni, és élvezze rengeteg hasznos böngésző-bővítményt, hogy fokozza az internetes böngészési élményt.

Következtetés

Az Amazon FireStick népszerű, mivel a felhasználói igények és preferenciák szerint testreszabható. Az App Store-ban több száz alkalmazás elérhető, amelyek telepíthetők a FireStickbe az eszköz testreszabásához.

Röviden ismertettem néhány legnépszerűbb alkalmazást, amelyeket a FireStick eszközére telepíthet, hogy fokozza az élményt, és mindent a tenyerében tartson. Miután kipróbálta ezeket az alkalmazásokat, nem fogja érezni a vágyát, hogy másik eszközre váltson. Az ebben az útmutatóban tárgyalt összes alkalmazás a Fire TV és a FireStick legjobb alkalmazásai.

Az összes olyan alkalmazás, amelyről ebben az útmutatóban tárgyaltam, könnyen elérhető az Amazon App Store-ban, és remélhetőleg nem lesz problémája azok megtalálásával és telepítésével. Ne felejtsd el mindet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map