Az angol Premier League élő online közvetítése a 2018/2019. Évadban

Az EPL, mint mindig, 2018. augusztus 11-én indul. Az English Premier League a világon nagyon sokat tett és figyelt sportesemény. A rajongók megnézhetik a 2018/19. Évi Premier League szezonját olyan nagy műsorszolgáltatókban, mint az NBC SN, a Telemundo, az Universo és mások. Ezenkívül ez az útmutató elmagyarázza, hogyan lehet az EPL-t online és a Kodi-n ingyenesen megtekinteni a kodi kiegészítések segítségével.


Felhívjuk figyelmét, hogy az ebben az útmutatóban említett sok streaming szolgáltatás földrajzilag korlátozott, és ezek feloldásához a Kodi legjobb VPN-jére van szükség..

A Premier League TV műsorideje szombatra és vasárnap 2018. december 22–23

Premier League 18. héten (az Egyesült Királyság ideje)
2018.12.22., 20:00Farkasokvs Liverpool
2018.12.22., 12:30fegyverraktárvsBurnley FC
2018.12.22., 15:00HuddersfieldvsSouthhampton
2018.12.22., 15:00BournemouthvsBrighton
2018.12.22., 15:00Man CityvsKristály palota
2018.12.22., 15:00NewcastlevsFulham
2018.12.22., 15:00Chelsea FCvsLeicester City
2018.12.22., 15:00West HamvsWatford
2018.12.22., 17:30Cardiff CityvsManchester United
2018.12.23., 16:00EvertonvsTottenham

A Premier League nagy gondot fordított a rajongókra, és elindította a Premier League digitális naptárának letöltési lehetőségét az EPL 2018/2019 szezonra. Csak ki kell választania a bajnokság ütemtervét, és a webhely automatikusan szinkronizálja fiókja naptárát (például Gmail, Outlook, Apple, Hotmail és így tovább) az EPL ütemezésével..

Az EPL digitális naptár 2019-es szezonjának ütemterve

Egyszerűen lépjen tovább a premier bajnokságba híroldal, görgessen egy kicsit lefelé, és megjelenik a „hírek”Mellett a„ Lámpák ”. Kattintson rá, és válassza ki a kedvenc klubját vagy az összes PL mérkőzést és kattintson az Ütemezés szinkronizálása elemre. Ha kész, válassza ki a platformját, és elérhetővé válik a digitális EPL naptár a Gmail-ben, vagy bármilyen más platformon, amelyet választott.

Az EPL élő online nézése az USA-ban?

Ha elneveznénk a világ legnépszerűbb futbalát, akkor az az angol Premier League lenne. Ennek fő oka az lenne, hogy rajongói bázisa legyen a világ minden tájáról.

Szinte minden nagy focistát láthatunk egy EPL-ben játszó klubban játszani, és a futball legendák nagy része részt vett ebben a bajnokságban. Az olyan nevek, mint Thierry Henry, Wayne Rooney, John Terry, Kenny Dalglish, Bobby Charlton, George Best és még sok más, az angol Premier League-ben szerepeltek..

Az angol Premier League számos rajongója az USA régiójából származik, és őszintén szólva, ez nem meglepő tény!

Az amerikai közönség sport-őrület, és értékelik a jó sporttevékenységeket. De egy dolog, amelyet itt észre kell venni, az, hogy jobban szeretik az EPL-t, mint bármelyik másik bajnok, azért, mert szeretik az inch inch-es izgalmas akciót, amit én nem látom más ligákban, mint például a La Liga és a Serie A.

1. NBC Sports Live Extra

Az NBC Sports az egyik legnagyobb amerikai műsorszóró hálózat, amelynek székhelye Stamfordban, Connecticutban, az Egyesült Államokban található. Az NBC Sports az angol Premier League egyetlen hivatalos műsorszóró partnere az Egyesült Államok régiójában. Az amerikai futballszurkolók a legfrissebb frissítéseket és híreket az NBC Sports hivatalos webhelyén találják meg.

Nézd meg az angol premier bajnokságot az nbc sportról

Az EPL összes mérkőzését élő közvetítésben közvetíti az NBC Sports, a szurkolók pedig online és az NBC Sports alkalmazáson keresztül érhetik el a közvetítéseket..

A legjobb dolog itt észrevenni, hogy az NBC bevezetett egy arany pass-ot is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes mérkőzést reklámok és kereskedelmi szünetek nélkül nézzék meg..

2. Húzza a TV-t

A Sling TV az egyik legkiválóbb választás a streaming-rajongók számára, mert az általa kínált kiváló minőségű streaming-et kínálja. A Sling TV másfajta változatot kínál, ha minden csatorna csatornái, mint például a Narancssárga csomag, más csatornákkal rendelkezik, mint a kék csomag.

A Sling TV csak az Egyesült Államokban érhető el, azonban ha hajlandó hozzáférni a Premier League Sling TV-hez, akkor VPN-re lesz szüksége az internetszolgáltatójának egy amerikai szerverre váltásához. A PureVPN bevált és tesztelt, hogy elrejtse az Ön IP-jét és hozzáférjen a földrajzilag korlátozott tartalomhoz.

kap kodi vpn cta

nézze meg az angol premier bajnokságot élő on-line módon a hevedereken

Az EPL online közvetítéséhez a Sling Blue Package-hez kell hozzáférnie, amely hozzáférést biztosít az NBC Sports csatornákhoz és más sporthálózatokhoz, például a Fox Sports-hoz..

A Sling Blue Package ára mindössze 25 dollár, és biztosítom, hogy nem talál jobb streaming szolgáltatást ilyen elfogadható áron..

A TV-műsor stream-je csak az Egyesült Államok régiójára korlátozódik, és abban az esetben, ha az USA-n kívüli csatornákat próbálja elérni, akkor megbízható VPN-szolgáltatásra van szüksége.

3. Hulu TV

Az olyan streaming szolgáltatás kiválasztása, amely segíthet nézni az EPL-t az USA-ban, nyilvánvalóan kicsit bonyolult. A Hulu egy remek streaming szolgáltatás is, amelyet sok sport streaming rajongó kedvelt szerte a világon. A Hulu TV az NBC Sports csatornát kínálja, amely az EPL hivatalos műsorszolgáltatója az USA-ban. Ez lehetővé teszi az EPL élő közvetítések elérését ezen a platformon..

nézze meg a premier bajnokságot a hulu élő TV-jén

A Hulu TV-n kívül sok más nagyszerű sportcsatorna is működik, mint például a Fox Sports, az ESPN, a CBS Sports Network, az Olympic Channel stb..

A Hulu TV csatornainak sokszínűsége elképesztő abban az árban, amelyet ezért számít, és ez ésszerű, havi 39,99 dollár körül. Ne felejtse el, hogy földrajzilag korlátozott szolgáltatás, és VPN-szolgáltatás nélkül az Egyesült Államokon kívül nem érhető el.

4. DirecTV most

A DirecTV most élő közvetítést, VoD, többnyelvű tartalom streaming és prémium műsorokat kínál. A tartalom és a szolgáltatások sokfélesége miatt egyablakos ügyintézés az összes streaming igényhez.

A directv most élő angol premier bajnokságot közvetít

A DirecTV most 4 különféle csomaggal rendelkezik, amelyek akár 125 csatornát kínálnak. A legalacsonyabb csomag 40 dollárba kerül havonta, és 65+ csatornát kínál, míg a legdrágább csomag 75 dollárba kerül, és több mint 125 csatornával rendelkezik. Ezek az ajánlatok áruk és csatornáik szempontjából kellően indokoltak.

A DirecTV most rendelkezik az összes nagyszerű, sportos streaming csatornával, amelyekkel teljesítheti a sportos éhségét. Nem csak, hogy különféle szórakoztató és hírekkel is rendelkezik. A felhasználók egyszerűen közvetíthetik az EPL-t a DirecTV Now segítségével, és élvezhetik az online izgalmat.

Mi az a Premier League Pass és hogyan kaphatok egyet?

A Premier League pass az NBC Sports csoport exkluzív ajánlata az USA minden futballszurkolójának. Az NBC Sports Gold Premier League bérlettel a felhasználók az angol Premier League összes mérkőzését közvetíthetik a reklámok megszakítása nélkül, és igény szerint kiemelt videókat és videókat nézhetnek meg..

Röviden: VIP hozzáférést biztosít minden felhasználó számára az English Premier League streamingjéhez! A Premier League Pass nem érhető el az Ausztráliában, Kanadában, az Egyesült Királyságban és másokban lakó rajongók számára. A Premier League Pass webhelyére belépő felhasználók a következő eredményeket kapják.

Az nbc nem érhető el az USA-n kívül az angol Premier League labdarúgás közvetítéséhez

Azonban a VPN az NBC Sports Premier League Pass földrajzi korlátozásának helyénvaló VIP hozzáférést szerezhet a Premier Ligába. Az Egyesült Királyságból, Kanadából és Ausztráliából származó amerikai szerverhez történő csatlakozás után az NBC Premier League Pass hozzáférhetővé válik. 

feloldja a Premier League átadását az Egyesült Államokon kívül

A PureVPN-t kipróbálták, hogy átvegyék az NBC földrajzi korlátozását a Premier League Pass számára, és a VPN nagyon jól működött a VIP-hozzáférés elérésében, és villámgyors sebesség eléréséhez streaming közben..

purevpn cta

Feloldhatja és megnézheti az angol Premier League online oldalt bárhonnan

Nagyon jó tudni, hogy az EPL-t kábel nélkül továbbíthatja, és online is megteheti, de a kérdés továbbra is fennáll; Hogyan?
Nos, erre a válaszra nagyon egyszerű; streaming különféle platformokon, például Kodi, FireStick és Roku.

Mindezek a platformok a rendelkezésre álló legjobb streaming lehetőségek, amelyek megbízhatóak és teljesítenek.

Az online streaming linkek használatának lehetősége is létezik, de ezt én nem ajánlom személyesen, mert úgy érzi, hogy veszélyezteti a minőséget a streaming kedvéért..

Ezek az ingyenes online streaming linkek nem nyújtanak minőséget, és a hirdetések csak úgy popsálnak, mintha egy srác ül egy pop-popper-rel, aki a játék minden egyes lépését ünnepli, izgatottan izgatottan!

Igen, minden EPL élő adatfolyamhoz bárhonnan és szinte bárhonnan hozzáférhet egy megbízható VPN szolgáltatás használatával, amely jó sávszélességet és sokféle kiszolgálót kínál. Néhány lehetőség közül választhat:

Ország

Csatorna

Zárolt? Próbálja ki ezeket

Egyesült ÁllamokNBCSN & NBC Sportspurevpn_logo

PureVPN 

($ 2.48 / hó)

látogasson el a szolgáltatóra

Egyesült KirályságSky Sports
AusztráliaOptusIvacy (9,95 $ / hó)
Malaysia Astro
Közel-KeletbeIN SportsExpressVPN ($ 8.32 / hó)
KanadaTSN, Sportsnet, RDS
SpanyolországbeIN SportsIPVanish (6,49 $ / hó)
Északi & Dél-AfrikaSuper Sport

A Kodi-val történő streaming egy fő választás, ha valóban ingyen szeretné streamálni a játékot, mert nincs megszakítása, minőségi adatfolyamok érhetők el, és úgy fut, mint egy kerekes mén. Használhatja a legjobb Kodi kiegészítőket a játékok élő közvetítéséhez. Számos különféle Kodi-kiegészítő található a futball számára, amelyek közül választhatnék, de szeretném ajánlani neked a következő három oldalt:

 1. NBC Sports
 2. SmoothStreams.tv
 3. Futball ma

A másik két lehetőség a FireStick és a Roku; mindkét eszköz olyan, mint a folyó istenek lándzsa, mert egyszerűen elképesztő. Az ezen eszközökön elérhető alkalmazások kiváló minőségű streaming szolgáltatást nyújtanak, és ez garantálja, hogy imádni fogod a streaming velük. Az egyik nyilvánvaló tény azonban, hogy ezek az alkalmazások előfizetést igényelnek, ami azt jelenti, hogy nem szabad streamolni.

Hogyan nézhetjük meg az EPL-játékokat a Kodi Krypton 17.6 verzió élő változatán

Ebben a szakaszban lépésről lépésre bemutatjuk, hol nézheti meg a Kodi Premier League 2017-et. Tehát kövesse az alábbiakban ismertetett lépéseket:

 1. Telepítse a StreamHub (Mobdro) kiegészítőt.
 2. A telepítés befejezése után el kell lépnie a Kodi Kezdőképernyőre > Kiegészítői > Videó kiegészítők > Streamhub.Hogyan nézhetjük meg az epl-t a kodi-on ingyen online
 3. Most kattintson az Élő TV-re > Android API > Ezután kattintson a Mobdro elemre > Az EPL megtekintéséhez válassza a Sky Sports vagy a BT Sports lehetőséget.

hogyan lehet az angol premier bajnokságot a kodi élő online nézni

A legjobb EPL Kodi 2017 kiegészítők

A bűnüldöző szervek által a harmadik féltől származó kodi kiegészítőkkel szembeni közelmúltbeli fellépés miatt sok kiegészítő eltűnt a levegőben. Szüksége lenne kiegészítőkre, amelyek jelenleg működnek, és ami a legfontosabb: az angol Premier League és más labdarúgó bajnokság mérkőzései. Felsoroltuk a legjobb EPL-kiegészítőket, amelyek segítségével telepítheti és közvetítheti a szezon kedvenc labdarúgó-bajnokságát.

 1. Növekvő árapályok
 2. Megszabadítás
 3. Maverick TV
 4. StreamHub (Mobdro)
 5. Az Egyesült Királyság török ​​listája

Hogyan nézhetjük meg az EPL Live kábel előfizetés nélkül

Várj, várj! Ez nem ér véget. Vannak más online streaming szolgáltatások az EPL megtekintéséhez is, nézd meg ezeket:

1. Fubo TV

A Fubo TV egy amerikai sportnak szentelt online streaming szolgáltatás, amely a világ minden tájáról érkező főbb sportágakkal, például az NFL, MLB, NBA, MLS és futballal foglalkozik. Az élő EPL mérkőzések közvetítéséhez a Fubo TV optimális választás, és garantált a minőség.

Végül is, aki nem akarná nézni kedvenc foci játékát nagyfelbontású és zökkenőmentes sebességgel. De a Fub csak az Egyesült Államokban érhető el, és az Egyesült Államokon kívüli régiókban való hozzáféréshez a Premier League online megtekintéséhez az alábbi eredményeket kapja.

angol premier bajnokság a fubo tv-n

A Fubo TV elérhetetlen más régiókból, kivéve az Egyesült Államokat, ezért javaslom, hogy iratkozz fel egy jó VPN szolgáltatásra, csatlakozzon egy USA-hoz szerver és stream premier bajnoki labdarúgó-mérkőzések gond nélkül.

how-to-watch-fubotv-kívül-us-and-create-a-free-számla

A PureVPN-t használtuk a Fubo tv eléréséhez az Egyesült Királyságból és Ausztráliából. A VPN kényelmesen elhaladt a Fubo földrajzi korlátozásán, lenyűgöző streaming sebességgel.

purevpn cta

2. BEIN Sports

Az egyik legjobb streaming szolgáltatás az élő futball akciók streamingjéhez; A beIN sports nagy hírnévnek örvend az online sport streaming közösségében. A beIN sports élő közvetítést kínál az English Premier League, az UEFA Bajnokok Ligája, a La Liga, a Ligue 1, a Serie A és a Bundesliga számára..

hogyan lehet megnézni a premier bajnokságot a kezdő sportokról

A felhasználók könnyen meglátogathatják a beIN Sports hivatalos weboldalát, és az EPL-tartalmakat könnyedén megtalálhatják. Nemrégiben kibővítette portfólióját más sportágakkal, mint például az NBA, a Cricket, a Motorsport, a tenisz stb..

3. PlayStation Vue

A PlayStation fejlesztői, azaz a Sony által bevezetett online streaming platform belépett az online streaming és a Live TV iparba, és rövid időn belül nagyon jó hatást gyakorolt. Nem sokat nyilvánosságra hozta és nagyon korlátozottnak tartotta magát, mégis nagy hírnevet szerzett.

A PlayStation Vue számos csatorna közül választhat, például CNBC, CNN, Discovery Family, Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, diy Network, E!, ESPN, ESPN2, Fox News Channel, FREEFORM, FX, FXX, HGTV. , HLN, vizsgálati felfedezés stb.

Premier League élő online 2019-es évad a PlayStation vue-n

Változatos sport-, szórakoztató- és egyéb igények kielégítésére!

A PlayStation Vue négy különféle csomagot kínál, mindegyik csomagnak megvan a saját tartalmi kínálata. Látogasson el a PlayStation Vue webhelyre, és megnézze a csomagokat, amelyek közül választhat.

Az egyik, amiben biztos vagyok, hogy a PlayStation Vue-t a Sony fejlesztette ki, és ezért elvárhatjuk a streaming csúcsminőségét, amelyet ez nyújt. Eddig a vélemények, amelyeket az első kézből származó felhasználóktól kaptam, figyelemre méltóak, és ennek alapján azt javaslom, hogy próbálja ki.

4. BT Sports

Az Egyesült Királyságban működő egyik legnagyobb sportcsatorna műsorszóró hálózat, a BT sports minden jót tesz a futball számára. Az EPL összes rajongója megnézheti kedvenc mérkőzéseit a BT sportoldalán, és naprakész lehet a legfrissebb frissítésekkel és a hírekkel.

A BTSports on-line élőben a 2018-as labdarúgó-bajnokság 2019-es szezonjára

A BT Sports élő közvetítést, Video on Demand szolgáltatást, sportvideókat és különféle sportágak kiemelt elemeit kínálja, mint például foci, UFC, rögbi, MotoGP, Boxig, NBA stb..

Angol Premier League élő közvetítés a YouTube-on

Néhány YouTube-csatorna élő közvetítést nyújtott az EPL-mérkőzések számára, de ez volt a tavalyi évig. Jelenleg nincs olyan YouTube-csatorna, amely az EPL-játékokat élőben közvetíti a YouTube-on.

Szégyen, tudom!

Premier League mérkőzések a rádión

Nem mindenki nézheti élőben az EPL mérkőzéseket, ez nem azt jelenti, hogy el kell hagyniuk a fellépést.

Az EPL-rajongók számára, akik mindig útközben vannak, könnyen meghallgathatják az EPL-mérkőzések élő kommentárjait. A rajongók a BBC Radio 5 hivatalos rádió-közvetítő partnerén hallgathatják meg. A BBC Radio 5 az EPL-szezon legfrissebb frissítéseit, híreit és helyszíni statisztikáit tartalmazza..

Egy másik nagyszerű lehetőség az EPL-mérkőzések élő meghallgatására a talkSPORT rádióállomás. Ez egy dedikált labdarúgó-sugárzó rádióállomás.

A dolgok becsomagolása

Mindannyian készen állunk arra, hogy tanúja lehessen, mi történik a augusztus 11-én kezdődött EPL 2018/201-es szezonjában. Vajon a Manchester City megőrzi a Premier League címét, vagy a riválisok a Manchester United és a Chelsea a saját kezükbe kerülnek? Mindent tudni kell, először tudnia kell, hogyan kell ingyen nézni az EPL-t a Kodi-on. Ily módon az összes mérkőzést és a kiemelt eseményeket egy helyen fel tudja követni.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map