Az Ares varázsló telepítése Kodi Leia, Krypton és Jarvis bemutatóján

Ares Project Repo

frissítés: Az Ares varázslóról korábban azt állították, hogy állítsa le. Az Ares varázsló azonban visszatért új URL-lel és sok új verzióval.


Az Ares Projekt az Ares varázsló tárolója, amely rengeteg médiatartalmat tartalmaz, beleértve a harmadik féltől származó kodi kiegészítőket és az Ares saját kiegészítőit. A varázsló a program kiegészítőiben található, és a varázsló letöltésével különféle kiegészítőket és tárolókat kap a Kodi számára. Ebben az útmutatóban utasításokat adunk az Ares varázsló telepítéséhez a Kodi-ra egyszerű lépésekben. Szóval, olvassa tovább!

Felhívjuk figyelmét, hogy az Ares Kodi-ban elérhető kiegészítők némelyike ​​földrajzilag korlátozott, és a feloldásukhoz szükséges a Kodi VPN-je..

Új Ares varázsló repó URL-je

Ezt a varázslót tavaly leállították, és az egész Kodi-közösség sokkolta, hogy meghallotta a szomorú híreket. A varázsló kulcsfontosságú Kodi alkotóeleme volt minden Kodi geeknek, és amikor kikerült a játékból, a felhasználók nem tudták meg tudni cserélni..

Viszont visszatérése óta a Kodi közösség nyitott karokkal fogadta. A varázsló visszatért egy új URL-vel, azaz: “http://ares-repo.eu/”. A felhasználók könnyen elérhetik ezt az URL-t, hogy használják kedvenc varázslójukat, amelyek megoldásokat kínálnak a Kodi felhasználói igényeihez.

Az Ares varázsló telepítése a Kodi Leia 18.5 vagy annál alacsonyabb verziójára

 1. Nyisd ki Kodi > Kattintson a Fogaskerek ikon > Kattintson a Fájl kezelő > Kattintson duplán a Add Source.
 2. kettyenés <Egyik sem> > Írja be ezt az URL-t http://ares-repo.eu/ > kettyenés Rendben > Nevezze el ezt az URL-t AresBuild > kettyenés rendben > Ellenőrizze még egyszer a nevet és URL majd kattintson az OK gombra rendben hogy bezárja a párbeszédpanelt.
 3. Vissza a Kodi kezdőképernyő > Kattintson Kiegészítői > Kattintson a doboz ikonra > Válaszd ki a Telepítés zip fájlból opció > Kattintson AresBuild és várja meg az értesítést.
 4. Most térj vissza Kezdőképernyő és kattintson a hozzáadkiegészítők lap > Kattintson Program hozzáadkiegészítők és válassza ki Ares varázsló.

Ennyire egyszerű!

Az Ares varázsló telepítése a Kodi-on – Video Guide

Az Ares varázsló telepítése a Kodi Krypton 17-es vagy újabb verziójára

 1. Nyissa meg a Kodi rendszert > Kattintson a Beállítások ikonra > Válassza a Fájlkezelőt > Most kattintson duplán a Forrás hozzáadása elemre.az ar varázsló telepítése a Kodi-on
 2. Itt egy doboz jelenik meg, tehát kattintson a “Nincs” feliratra. > Most megkérdezi az URL-t, írja be a http://areswizard.uk/ címet, majd kattintson az OK gombra > Most írja be a médiaforrás nevét „Ares”, majd kattintson az OK gombra > Kattintson ismét az OK gombra.az ar varázsló telepítése a kodi krypton 17-es verziójára
 3. Most térjen vissza a Kodi Főmenübe a ‘Backspace’ gomb megnyomásával > Kattintson a Kiegészítők elemre > Ezután a Csomagtelepítő ikonra.ares varázsló a kodi
 4. Most rá kell kattintania a Telepítés ZIP-fájlból lehetőségre > Ezután kattintson az Ares elemre > respository.aresproject > repository.aresproject-0.0.8 > Most várja meg, amíg telepíti.hogyan adjunk hozzá egy varázslót a kodihoz
 5. A telepítés után meg kell tennie kattintson a Telepítés a lerakatból lehetőségre > Akkor keresse meg és kattintson az Ares Project elemre > Nyissa meg a Program-kiegészítőket > Ares varázsló > Telepítés > A telepítés néhány percet vesz igénybe.ares varázsló kodi beállítás
 6. Menj vissza a Kodi Főmenübe > Kattintson a Kiegészítők elemre > Program-kiegészítők > Ezután kattintson az Ares varázsló elemre > A varázsló automatikusan telepíti és betöltődik, amely néhány percig tart.ares varázsló kodi beállításai
 7. Ha kész, a Kodi felhasználókat a varázslójához irányítja, ahol kiegészítőket és épületeket választhat. Akkor élvezd!

ares kodi konfigurációs varázsló

Az Ares varázsló telepítése a Kodi Jarvis 16. vagy annál alacsonyabb verziójára

 1. Indítsa el Kodi Jarvis-t > Rendszer > Fájl kezelő > Kattintson duplán a Forrás hozzáadása elemre > Kattintson a Nincs elemre és írja be a kodivpn.co/repo/ares.zip URL címet és kattintson a Kész gombra > Írja be az ‘Ares’ és kattintson a Kész gombra > Most kattintson az OK gombra.
 2. Menjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére, ahol szüksége van kattintson a Rendszer elemre > Majd Kiegészítők > Telepítés a ZIP fájlból opcióval > Ares > repository.aresproject > repository.aresproject-0.0.8.zip > Várja meg, amíg telepíti.
 3. Most válassza a Telepítés a lerakatból lehetőséget > Ugrás az Ares Projekthez > Kattintson a Program-kiegészítők elemre > Most kattintson az Ares varázslóra > Telepítés > Várja meg, amíg befejeződik.
 4. Most térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére > Kattintson a Rendszer elemre > Program > Kiegészítői > Ares varázsló > Elkezdi az Ares varázsló telepítését a Kodi-ra > A telepítés után használhatja az Ares varázslót.

Az Ares varázsló telepítése a FireStick-en

 1. Egyszerűen telepítse Kodi a tűzjelzőn eszköz.
 2. Menj Fejlesztői beállítások > Kapcsolja be az ADB hibakeresést és az alkalmazásokat ismeretlen forrásokból.

Innentől kezdve kövesse a fent említett lépéseket az Ares varázsló Kodi Kryptonra történő telepítéséhez. Az eljárás pontosan hasonló lesz.

Ares varázsló letöltése

A varázslónak a Kodi-on való közvetlen letöltéséhez kattintson erre a linkre, amely engedélyt kér a zip fájl letöltéséhez a rendszerről. Ez egy közvetlen zip-letöltési módszer, ahol kihagyhatja a kezdeti 3 lépést, ahogy a varázsló leírja a Kodi Krypton szakaszban. Miután letöltötte a zip fájlt a rendszerére, kövesse az alábbi lépéseket:

Kattintson a Telepítés elemre a Zip File-ból > Keresse meg a ZIP-fájlt, amelyet éppen letöltött a rendszerére > Most várjon a telepítésre.

Kövesse az 5. lépésben ismertetett eljárást, amelyet a fenti szakasz kiemelt.

Új Ares varázsló szolgáltatások

Az Ares Wizard legújabb verziója tartalmaz néhány hozzáadott értékkel bíró funkciót, amelyek segítenek minden Kodi-felhasználó számára. Az alábbiakban bemutatjuk a varázsló újonnan hozzáadott funkcióit:

biztonsági mentés

Most a felhasználók könnyen készíthetnek biztonsági másolatot a Trakt és a Real Debrid számlájukról a biztonsági funkció segítségével. Ez segít megőrizni adataikat, ha újból telepítik a kiegészítőt vagy frissítik a Kodi / kiegészítőt.

Beállítások

A beállítások menü átfogóbbá vált, lehetővé téve a felhasználók számára a tartalom szűrését, valamint a frissítések ellenőrzését és az eszközkonfigurációk módosítását..

 csíp

Az új finomítás funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsabban töröljék a gyorsítótárat, és javítsák a szolgáltató URL-jét. Az URL javítás és a gyorsítótár ürítése javítja a Kodi streaming minőségét és sebességét.

 Karbantartás

Mindezt és sok más új eszközt hozzáadtak a karbantartási menübe, hogy segítsék a varázsló zökkenőmentes továbbvitele, anélkül, hogy aggódnia kellene a minőségi és tárolási problémák miatt. A beállítások, például a miniatűr törlése, a gyorsítótár törlése és a fiókkezelés szintén hozzáadódtak ehhez a szakaszhoz. Megjelent egy felugró ablak az építkezés konfigurációjával kapcsolatban.

Az Ares varázsló nem működik

A varázsló használata során gyakori problémák merülhetnek fel, például a fekete képernyő megjelenésekor, ahol az Ares varázsló nem tudja betölteni az épületeket. Ennek a problémának az oka az, hogy valószínűleg a Kodi régebbi verzióját használja. A Kodi legújabb verziója a Krypton 17.3 verziója.

Megoldás

Vagy találhat egy új Kodi-t, amelyet telepíthet a rendszerére, vagy egy legújabb verziót. Megtalálható különböző kodi-tárházakban, beleértve a saját lerakatát is. Javasoljuk, hogy töltse le a saját tárházából, hogy a legfrissebb verziót kapja.

Ares varázsló

A Kodi Builds csatornákat tartalmaz, amelyek automatikusan letöltésre kerülnek a Kodi-ra, miután letöltötte a varázslót. A legjobb Ares varázsló néhány példáját az alábbi lista tartalmazza:

 1. Impulzus
 2. Apollo
 3. CosmicSaints
 4. Brians Kodi
 5. Fickó
 6. Durex
 7. Duggz Build
 8. Biagio Build
 9. Kryptonite
 10. Titán

Ares varázsló alternatívái

 1. SuperRepo Repository (Telepítési útmutató)
 2. Noobs & Nerds Repository (Telepítési útmutató)
 3. SportsDevil Repository (Telepítési útmutató)
 4. Kodil Repository (Telepítési útmutató a Covenant Addonnal)

Ares fórum

A varázsló részvételéhez vagy a varázsló megismeréséhez látogasson el a fórumra. Az Ares felhasználók és az Ares tisztviselõi nagymértékben részt vesznek az emberek szórakoztatásában kérdezésekkel vagy javaslatokkal. A fórumon mindig vannak új szálak, amelyekben a felhasználók profitálhatnak számukra a különféle trendek és javaslatok beolvasásával.

Záró szavak

Az Ares lehetővé teszi a különféle kiegészítők letöltését egy helyen, verejték nélkül. Az Ares különbözik minden más varázslótól, amelynek saját kiegészítői vannak a fitneszhez, sporthoz és még sok máshoz. Az élő sport és a kiemelt események közvetíthetők ujjhegyedre. Tehát próbáljon telepíteni az Ares varázslót a Kodi-ra, és élvezze az összes szórakoztató csomagot.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map