Az Exodus Redux telepítése Kodi Leia, Krypton és Jarvis rendszereken

exodus-Redux-kodi-addon


Az Exodus Redux Kodi addon a híres Exodus Kodi kiegészítő villája, amely szinte azonos funkciókkal és felülettel rendelkezik. A felhasználók a legfrissebb filmeket, TV-műsorokat, dokumentumfilmeket stb. HD minőségben élvezhetik a szupergyors patakok révén.

Nagyon ajánlott, hogy a felhasználók előfizetjenek egy megbízható VPN-re a Kodi számára, a magánéletük védelme és a földrajzilag korlátozott adatfolyamok elérése érdekében.

Az Exodus Redux egy másik Exodus Kodi villa, amely egy ideje belépett az iparba. Más Kodi kiegészítőkkel ellentétben azonban a lambda scrapperrel megfelelően fel kell állítani, hogy jól működjön. A teljes telepítési eljárást megadtam ebben az útmutatóban; ügyeljen arra, hogy ne hagyjon ki egyetlen lépést sem.

Exodus Redux Kodi kiegészítő tároló

Telepítheti az Exodus Redux kiegészítő frissített verzióját az IAC Githubból az Ön KOdi Leia verison 18 vagy újabb verziói számára. Ami a Krytpon-felhasználókat illeti, az Exodus Redux Kodi-kiegészítő telepíthető a Lazy Kodi-tárolón keresztül, amely teljes csomagként ismert, mivel számos más tárolóval rendelkezik..

Csakúgy, mint az Exodus Kodi kiegészítő, az Exodus Redux különféle lerakatokban is elérhető. A lényeg az, hogy az adattárak fejlesztői szeretnének olyan igényeket vagy népszerű kiegészítőket tárolni, amelyek kiemelik őket.

Az Exodus Redux telepítése a Kodi Leia 18 és újabb verzióira

 1. Nyissa meg a Kodi-t, és kattintson a Rendszer ikon (fogaskerék ikon) a főmenüből  > Kattintson a Fájl kezelő választási lehetőség
 2. Kattintson duplán a Forrás hozzáadása opció > Kattintson arra, ahol azt mondja   és írja be ezt URL: https://i-a-c.github.io/  mint az adott mezőben  > kettyenés rendben > Nevezze el ezt az URL-t Redux-ként, majd kattintson az rendben
 3. Vissza a Kodi főmenübe > Kattintson a Kiegészítői lap > Kattintson a Csomagtelepítő ikon a bal felső sarokban
 4. Kattintson a Telepítse a ZIP-fájlból választási lehetőség > Görgessen lefelé a listán, és válassza a Redux lehetőséget > Select repository.exodusredux-x.x.x.zip > Várja meg az értesítést
 5. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból választási lehetőség > Menj Exodus Redux Repo > Menj oda Videó kiegészítők mappa > választ Exodus Redux > Találat Telepítés > Várja meg az értesítést

Az Exodus Redux telepítése a Kodi Krypton 17.6 vagy újabb verziójára

Kövesse ezeket a lépéseket az Exodus Redux Kodi kiegészítő telepítéséhez a Kodi Leia és Krypton verziókra:

 1. Nyisd ki Kodi.
 2. Kattintson a Beállítások ikon > Nyisd ki Fájl kezelő > Kattintson duplán a Add Source.
 3. kettyenés ‘Egyik sem’ és írja be az URL-t: http://lazykodi.com/ > kettyenés Rendben. Most nevezze ezt a forrást ‘lusta’ > kettyenés Rendben > kettyenés Rendben ismét a párbeszédpanel bezárásához.
 4. Menj vissza a Főmenü > kettyenés Kiegészítői.
 5. Kattintson a Doboz ikonra (Csomagtelepítő ikon) a bal felső sarokban.
 6. Kattintson Telepítés Zip fájlból választási lehetőség > Görgessen az elérhető lehetőségek listáján, és válassza a lehetőséget “Lusta”.
 7. Kattintson zips mappa > kettyenés EXODUSREDUX.zip > Várja meg az értesítést.
 8. Most kattintson Telepítés a lerakatból választási lehetőség > Kattintson Exodus Redux Repo > Nyisd ki Videó kiegészítők mappa.
 9. Kattintson Exodus Redux > Találat Telepítés.

Most engedélyeznie kell a Lambda Scrappers-t, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. A telepítés után nyissa meg a Kiegészítő űrlap Kiegészítők menüt..
 2. Kattintson az Eszközök elemre.
 3. Kattintson a Beállítások: Szolgáltatók elemre.
 4. Vigye az egérmutatót a Szolgáltatók fölé > Kattintson a Modulszolgáltatói forrás kiválasztása elemre.
 5. változás Alapértelmezett nak nek lambda Kaparók és kattintson a gombra

Exodus Redux Kodi letöltése

 1. Letöltés Exodus Redux ZIP fájl.
 2. Dob Kodi > kettyenés Kiegészítői.
 3. Kattints a Doboz ikonra > választ Telepítse a ZIP-fájlból > Keresse meg és nyissa meg a letöltött ZIP fájlt.
 4. választ Telepítés a tárházból > Kattintson Exodus Redux Repo.
 5. Videó Kiegészítői > kettyenés Exodus Redux > kettyenés Telepítés > Várja meg az értesítést.

Exodus Redux le / nem működik / hibák / javítások

Az alábbiakban látható az első két javítás, melyeket az Exodus Redux Kodi kiegészítő felhasználók általában tapasztalnak.

Ellenőrizze a napló hibát

Néha, amikor letölti a lerakatot, néhány fájl nem töltődik le; később problémákat okoz a kiegészítő telepítésekor. Ellenőrző napló hiba az a hiba, amely akkor jelenik meg, ha probléma merül fel a tároló fájlokkal. A Check log hiba másik oka a rendszer gyorsítótára, ha megtelt.

fix

Egyszerűen törölje ki az összes háttér-adatot és a gyorsítótárat, majd próbálja újra. Ha a hiba továbbra is fennáll, töltse le újra és telepítse a lerakatot.

Nem sikerült csatlakozni a lerakathoz

A tárolóforrások néha leállnak vagy elavulttá válnak, problémákat okozva a felhasználó számára. Ha a Kodi nem tud kapcsolódni a lerakat forrásához, ez a hiba jelenik meg.

fix

Ha ezt a hibát látja, ellenőrizze az URL-t, és ellenőrizze, hogy a link aktív-e. Ha az UR aktív, akkor ellenőrizze a fájlkezelőben hozzáadott URL-címet, esetleg helytelenül írta be a címet, ellenőrizze, hogy helyes-e. Ha a hiba továbbra is fennáll, próbáljon ki egy másik tárolót.

Következtetés

Számos Exodus Kodi villát kapnak online, és nyilvánvalóan nehéz megmondani, melyik a legjobb, de az egyik dolog, amit az Exodus Redux kapcsán tapasztaltam, az, hogy az általa biztosított streaming linkek nagyszerűen működnek. Az Exodus Redux ugyanazzal a felülettel rendelkezik, mint a legendás Exodus Kodi kiegészítő, és a funkciók ismétlődnek.

Ne feledje azonban, hogy ez egy harmadik féltől származó kiegészítő, amelyet a Kodi legjobb VPN-jével kell használni, hogy megvédje magát a magánélet megsértésétől..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map