Az F4MTester Kodi kiegészítő telepítése kevesebb, mint 5 perc alatt Leia, Krypton és Jarvis számára

Az F4MTester Kodi egy Kodi kiegészítő, amely számos Live TV streaming kiegészítő számára kulcsfontosságú szerepet játszik, mivel dekódoló protokoll szolgáltatást nyújt. Valójában ez egy kiegészítő, amely szolgáltatást nyújt a Kodi felhasználók számára azáltal, hogy a háttérben fut, mint támogató szolgáltatás más Kodi kiegészítőkre..


Egy dolog, amelyet minden felhasználónak tudnia kell, hogy VPN-szolgáltatás igénybevétele szükséges, ha Live TV-kiegészítőket vagy hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat használ. Ezek a szolgáltatások jobban teljesítenek, ha nem kerülnek szembe semmiféle földrajzi korlátozással, és hozzáférhetnek különféle hozzáférési pontokhoz, ami szinte lehetetlen Kodi VPN nélkül..

Lehet, hogy automatikusan telepítette a Kodi-ra, mert támogatja az élő TV-kiegészítőket. Ha azonban streaming-t szeretne végrehajtani, akkor kövesse az útmutatónkat, hogy megtudja, hogyan telepítse az F4MTester Kodi addon.

F4MTester Zip tároló fájl

Az F4MTester addon a közelmúltban elérhető volt olyan nagyobb adattárakban, mint a Noobs and Nerds és a Smash Repo. De azóta, hogy lementek, a felhasználókat át kellett hagyni, mivel nem voltak forrásuk a kiegészítő letöltéséhez.

Szerencsére ez a kiegészítő már elérhető a Kodi Israel-on, Kodil Repository-n keresztül, és jól működik. Ebben az útmutatóban kidolgoztuk a kiegészítő telepítésének teljes folyamatát.

Az F4MTester Kodi Addon telepítése a Leia és a Krypton verziókban

 1. Nyisd meg a Kodi-t > Kattints a Fogaskerek ikon > Nyisd ki Fájl kezelő > Kattintson duplán a Add Source.Az F4MTester Kodi telepítése
 2. Most megjelenik egy párbeszédpanel, kattintson a kívánt helyre a címsoron > Írja be ezt az URL-t lvtvv.com/repo/, majd kattintson az OK gombra Rendben > Nevezze meg ezt a forrást Kodil Repo > kettyenés rendben > kettyenés rendben ismét bezárja a párbeszédpanelt.az f4m tester kodi addon telepítése a kripton 17.6 vagy annál alacsonyabb verziójára
 3. Visszatér Kezdőképernyő > Kattintson Kiegészítői lap.az f4mtester kodi addon telepítése a jarvis 16-os vagy újabb verziójára
 4. Most kattintson a Doboz ikonra > kettyenés Telepítse a ZIP-fájlból.f4mtester kodi letöltés zip fájl URL
 5. Görgessen és válassza ki Kodil Repo > Kattintson Kodil.zip > Várja meg az értesítést.Hogyan lehet hozzáadni az F4M teszter kodi
 6. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból > választ Kodi Israel Repository (Kodil Repository).f4mtester kodi telepítés
 7. Nyisd ki Videó kiegészítők > Görgessen és válassza ki F4MTester > kettyenés Telepítés > Várja meg az értesítést.

Az F4MTester Kodi kiegészítő telepítése a 16-os vagy újabb Jarvis verzióra

 1. Nyissa meg a Kodi Jarvis V16-ot.
 2. kettyenés Rendszer > Nyisd ki Fájl kezelő.
 3. Kattintson duplán a Add Source > Kattintson a „Egyik sem’ > írd be a URL lvtvv.com/repo/ > kettyenés Kész.
 4. Nevezze meg a forrást URL mint Kodil Repo > kettyenés Kész > kettyenés rendben.
 5. Visszatér Kodi Home > Kattintson Rendszer > Kattintson Kiegészítői.
 6. kettyenés Telepítse a ZIP-fájlból > Kattintson Kodil Repo > választ Kodil.zip.
 7. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból > választ Kodi Israel (Kodil) tároló.
 8. Nyisd ki Videó kiegészítők.
 9. választ F4MTester a listából > kettyenés Telepítés > Várja meg az értesítést.

F4MTester Kodi Addon letöltés

 1. Töltse le a ZIP fájl a készüléken > Nyisd ki Kodi > Menj Kiegészítői menü.
 2. Most kattintson a Doboz ikonra > kettyenés Telepítse a ZIP-fájlból.
 3. Keresse meg és nyissa meg a letöltött ZIP-fájl (Kodil.zip) > Várja meg az értesítést.
 4. Kattintson Telepítés a tárházból > Nyisd ki Kodi Israel Repository (Kodil Repository).
 5. Nyisd ki Videó kiegészítők > választ F4MTester > Találat Telepítés > Várja meg az értesítést.

F4MTester Kodi hibák / nem működik / problémák

Az F4MTester nem tudott telepíteni egy függőséget

Nem sikerült telepíteni a függőségi hibát, ha megkísérel telepíteni egy kiegészítőt elavult lerakatból, vagy ha vannak fájlok hiányoznak a lerakatból.

fix

A kiegészítők telepítéséhez mindig használjon frissített lerakatot. Mielőtt továbblép a telepítési eljáráshoz, próbálja meg ellenőrizni, hogy a tároló működik-e és elérhető-e. A tárhely, amelyet a blogunkban megemlítettünk, egy frissített lerakat, és az összes kiegészítő működik.

Az F4MTester telepítése sikertelen 2018

A felhasználók ennek a hibának a fő oka az, hogy a közelmúltban néhány fő tárolót leállították, amely ezt a kiegészítőt tartalmazza. A felhasználók megpróbálják telepíteni ezt a kiegészítőt ezeken a lerakatokon és ZIP fájlokon keresztül, ami a telepítés meghiúsulásához vezet.

fix

A Kodi felhasználóknak mindig ellenőrizniük kell, hogy megbízható és működőképes adattárakat használnak-e kiegészítők telepítéséhez. A harmadik féltől származó kiegészítő adattárak problémája az, hogy folyamatosan leállnak, tehát a felhasználóknak körültekintően kell eljárniuk.

F4MTester Kodi alternatívák

A kiegészítő számára nincsenek ilyen alternatívák a közösségben, ezért ez a kiegészítő minden felhasználó figyelmét felveszi.

Záró szavak

Az F4MTester egy egyedülálló kiegészítő, amely támogatást nyújt a háttérben lévő streaming kiegészítőkhöz, hogy a felhasználók streaming-élménye zökkenőmentes legyen. Egy ilyen kiegészítő ritka, de mégis rendkívül érzékelhető!

Kodi valóban csodák helye! Ügyeljen arra, hogy ne kerüljön túl messzire ezekkel a csodákkal anélkül, hogy megfelelő adatvédelmi intézkedéseket hozna. Ügyeljen arra, hogy megbízható és jól kiszolgáló Kodi VPN szolgáltatást használjon.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map