Az iStream (Duckpool) telepítése a Kodi-ra 8 lépésben

Mi az iStream??

A Duckpool az iStream Kodi kiegészítő új neve, amely a filmeiről és a TV-műsorok streamingjéről híres. Maga a név azt mutatja, hogy a duckpool kiegészítő a Muck Duck családjába tartozik. Hatalmas linkeket és forrásokat tartalmaz az általa kínált videók számára, amely lehetővé teszi bármi adatfolyamot.


Mióta Mucky Duck vette át a kiegészítőt, azt újra Duckpoolba helyezték át. Ön naiv lenne összehasonlítani a Duckpool-t a Szövetség vagy a Genesis Reborn-tal. Mindazonáltal kínál minőségi videókat, amint megkapja a megfelelő linket.

Részletes útmutatást adtunk az iStream (Duckpool) telepítéséhez a Kodi-n. Tehát olvassa el az alábbiakban található lépésről lépésre szóló útmutatónkat:

Az iStream (Duckpool) telepítése a Kodi 17-en
Az iStream (Duckpool) telepítése a Kodi 16-on
iStream (Duckpool) Kodi – vélemények
Az iStream Kodi nem működik / hibák / problémák

Figyelem! Az iStream (Duckpool) használata közben VPN-t kell használnia anonimnak, mivel ez megóvja az Ön személyes adatait. 57% kedvezmény az IPVanish-en és korlátlan tartalmat közvetíthet az iStream-en (Duckpool).

Az iStream (Duckpool) telepítése a Kodi Krypton 17 vagy magasabb verziójára

 1. Ha már telepítette a Kodi Krypton 17-es verzióját, akkor Nyisd meg a Kodi-t a rendszeren > Kattintson a Beállítások fogaskerék ikonra, amelyet a tetején talál > Most válassza ki Fájl kezelő.Hogyan telepítsük az istream duckpoolot a Kodi-ra
 2. Itt láthatod Add Source opció a képernyő bal oldalán, Dupla kattintás Rajta > Egy doboz jelenik meg, ahol rá kell kattintania ‘Egyik sem’ > Most írja be a lerakatot URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ > Most írja be a médiaforrás nevét „Mucky Duck” az alján megadott opciónál > Most kattintson a gombra rendben.az istream duckpool telepítése a kodi kryptn 17-es verziójára
 3. Menj vissza Kodi kezdőképernyő ráütve ‘Kilépés’ gomb > Kattintson Kiegészítői > Válassza a Csomagtelepítő ikont, a bal felső sarokban lévő doboz alakú ikont.istream duckpool a kodi
 4. Most kattintson a lehetőségre Telepítse a ZIP-fájlból > Keresse meg és kattintson a gombra Mucky Duck > Most kattintson a gombra repository.mdrepo-1.0.2.zip és várja meg a tárház telepítését.istream duckpool kodi setup
 5. A telepítés befejezése után kattintson a gombra Telepítés a tárházból választási lehetőség > választ Mucky Duck Repo a listából > Kiegészítő tároló > Akkor Duckpool tároló > Telepítés.istream duckpool kodi beállítások
 6. Miután a Duckpool-tároló telepítése befejeződött, térjen vissza a tárházak listájába a kattintással „Backspace” nyomja meg kétszer a billentyűzetet.istream duckpool kodi konfiguráció
 7. Most keresse meg és kattintson a gombra Duckpool tároló > Videó kiegészítők > Duckpool > Telepítés > A kiegészítő telepítése néhány percet vesz igénybe.istream duckpool a kodi xbmc-en
 8. Most menj vissza Kodi kezdőképernyő > Kattintson Kiegészítői > Most Videó kiegészítők > Akkor Duckpool > Gratulálunk! Most letöltötte az iStream (Duckpool) 2017-et.

istream duckpool kodi addon

Az iStream telepítése a Kodi Jarvis 16. vagy újabb verziójára

 1. Nyisd meg a Kodi Jarvis-t > Válassza a Rendszer lehetőséget > Kattintson a Fájlkezelő a Rendszerek opció alatt > Most kattintson duplán a Forrás hozzáadása elemre.
 2. Itt megjelenik egy mező, kattintson a “Nincs” elemre. > Írja be az URL-t http://muckys.mediaportal4kodi.ml/, és kattintson a Kész gombra > Írja be a „Mucky Duck” nevet, majd kattintson a Kész gombra > Most kattintson az OK gombra.
 3. Menj vissza a Kodi Főmenübe > Kattintson a Rendszer elemre > Kiegészítői > Telepítse a ZIP-fájlból > Mucky Duck > repository.mdrepo-1.0.2.zip > Várja meg, amíg telepíti.
 4. Most kattintson az Install from Repository elemre > Mucky Duck Repo > Kiegészítő tároló > Duckpool tároló > Telepítés.
 5. Menjen vissza a Telepítés a lerakatból opcióra > Duckpool tároló > Videó kiegészítők > Duckpool > Telepítés > Élvezd!

iStream (Duckpool) Kodi – vélemények

Az iStream (Duckpool) oly sok éven át él. SOKKÓ felhasználók, akik korábban már használtak Duckpoolot, nem tudtak ellenállni a Duckpoolon kívüli egyéb kiegészítők telepítésének..

istream reddit

Annak ellenére, hogy különféle forrásokat / linkeket kínál a videotartalom megtekintéséhez, sok Kodi-felhasználó nem kedveli a videó minőségét. Ezenkívül a menüpont lelassítja az idő nagy részét, ami zavarja a felhasználókat.

istream reddit felülvizsgálat

Az iStream Kodi nem működik

Az iStream (Duckpool) több alkalommal leállíthatja a működését, ami tönkreteheti a Kodi élményét. Az iStream Kodi nem működésével kapcsolatos néhány hiba az alábbiakban található:

iStream Kodi Nincs hivatkozás

Előfordul, hogy az Ön által közvetített médiatartalomnak nincs hivatkozása, ezért az iStream (Duckpool) visszaadja a hibát. Frusztrációt okozhat a Kodi-felhasználók között, ha nem találták meg kedvenc videótartalmuk linkjét.

Megoldás

Miután elér egy olyan forrást, amely nem érhető el, vagy egyszerűen megjelenik az „iStream nincs forrás”, akkor ki kell ürítenie a gyorsítótárat. Ezt megteheti a Merlin Auto Cleaner telepítésével.

The Wrap Up

Az iStream-t (Duckpool) nem szabad összehasonlítani a legnépszerűbb Kodi kiegészítőkkel, mint például a Covenant, az Exodus vagy a Genesis. Ez a kiegészítő értékkel jár a felhasználók számára, jó videóminőséggel és felhasználóbarát felülettel. Sikerül filmeket és TV-műsorokat mutatni különféle internetes linkekről, amelyeket a Kodi-felhasználók időnként feltörhetnek.

Ennek ellenére továbbra is HD minőségű videókat kínál, és sok Kodi-felhasználóim kedvelik ezt. A fenti útmutatóban teljes útmutatást adtunk az iStream telepítéséhez a Kodi-n. Előfordulhat, hogy egyes patakok földrajzilag blokkolva vannak, és azok feloldásához telepítenie kell az IPVanish programot a Kodi-on.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map