ExpressVPN Netflix | Hozzáférés az American Netflixhez az ExpressVPN alkalmazás segítségével

Megpróbálja elérni a Netflix legjobb tartalmát, és nem tudja megtenni? Próbálja meg kombinálni a legjobb VPN szolgáltatást a legjobb streaming szolgáltatással. Így van, próbáld ki az ExpressVPN Netflix kombinációt, és lépj be a teljes Netflix USA vagy bármelyik ország könyvtárába.


Vessen egy áttekintést útmutatónkon keresztül, és megnézze, hogyan élvezheti a streaming funkciót az ExpressVPN vagy a Netflix VPN teljes lehetőségeivel.

Netflix Geo Restriction Libraries

A Netflix nem csupán népszerű a tartalom minősége miatt, hanem sokféle tartalmat is kínál.

Az American Netflix rendelkezik a legnagyobb filmek és TV-műsorok könyvtárával, 4593 filmmel és 1 157 TV-műsorral, és számol.

Annak ellenére, hogy a világ minden tájáról van tartalom, az USA Netflix könyvtára földrajzilag korlátozott, és teljes mértékben csak az Egyesült Államokban érhető el, és megtudhatja, hogy mely műsorokat nézze meg a netflixen.

A szerzői jogi kérdések miatt minden országban, ahol a Netflix működik, eltérő könyvtára van. Az olyan régiók, mint a nagyobb ázsiai országok és más európai országok csak 5–25% -ban férnek hozzá a teljes könyvtárhoz. A földrajzi korlátozás fő oka a szerzői jogi irányelvek és rendeletek eltérése, amelyek régiónként eltérőek. A korábban magántulajdonban lévő Netflix szerverek könnyen megkerülték ezt a korlátozást. De a dolgok megváltoztak, és az ExpressVPN nagyon jól teljesíti a legjobb Netflix VPN-t.

Expressvpn Netflix működő szerverek

Számos VPN-szolgáltatás állítja, hogy megkerüli a Netflix korlátozásait, de ezek az állítások nem mindig igazak, és sok esetben tévesnek bizonyulnak. A streaming világban újonnan megjelenő felhasználókat ilyen félrevezető igények veszik fel, és olyan VPN-szolgáltatásokat vásárolnak, amelyek nem képesek eleget tenni a Netflix könyvtár korlátozásainak megkerüléséhez..

Az ExpressVPN szerver hozzáférési képességének megerősítéséhez kapcsolatba léptünk az életbiztosítással, és biztosítottuk, hogy szervereik működnek.

Expressvpn netflix szerverek

nordvpn netflixVárja a Netflix közvetítését? Az ExpressVPN feloldja a felhasználót A Netflix földrajzi korlátozása. A Netflix USA, Egyesült Királyság vagy bármely más ország könyvtárához való hozzáférés érdekében. Javasoljuk, hogy használjon VPN-t, és változtassa meg a helyét a kívánt országba az összes, a Netflix-en elérhető adatfolyam továbbításához.expressvpn cta

Az ExpressVPN megkerüli a Netflix Geo korlátozását? Igazi tesztelés

Úgy döntöttünk, hogy teszteljük az ExpressVPN állításait, amelyek szerint szervereik hozzáférhetnek a Netflix földrajzi korlátozásaihoz és hozzáférést biztosítanak a Netflix USA könyvtárához. Ezért mi vásárolt egy ExpressVPN-t csomagterv, csatlakoztatva egy amerikai szerverhez és elérve a Netflix.com webhelyet, és képesek voltunk elérni a Netflix amerikai könyvtárát. Az ExpressVPN rendkívül megbízható streaming szolgáltató, és megmérheti azt a tényt, hogy még a Kodi felhasználók is az egyik legjobb Kodi VPN-nek hívják..

Ha Thor Ragnarok-hoz vagy bármelyik kedvenc filmjéhez hozzáférni szeretne az USA-n kívüli USA-könyvtárból, a következő üzenet jelenik meg:.

Az ExpressVPN megkerüli a Netflix Geo korlátozását? Igazi tesztelés

Ez az alább látható kép a népszerű „Thor Ragnarok” filmet jelöli, amely csak az Egyesült Államokban érhető el, és egy másik VPN-en keresztül elérhetővé vált egy felső VPN-en keresztül.

Expressvpn Netflix hibák / problémák

ExpressVPN Netflix hibák

Vannak bizonyos hibák, amelyekkel szembesülhet, amikor megpróbál hozzáférni a Netflixhez az ExpressVPN segítségével. Itt található az ExpressVPN Netflix hibák listája:

1. IP-cím ütközés

Valószínű, hogy a VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozás ellenére a hibával szembesülhet. Időnként az IP nem változik, miután csatlakozik a szerverhez. Gyakori hiba szinte minden VPN-szolgáltatásnál előfordul bizonyos hibák és műszaki hibák miatt. Ebben az esetben, ha az IP-t nem maszkolja vagy változtatja meg, és megpróbálja elérni a Netflix-et, akkor nem kap hozzáférést.

2. DNS-probléma

Időnként az a webhely, amelyre megpróbál hozzáférni, letölti a DNS-ét az internetszolgáltatójától, mivel az a készülék gyorsítótárában marad, és ezzel gondot okoz Önnek. A Netflix tűzfal és a kiszolgálók nagyon okosak, és nagyon könnyen felismerik a DNS- és IP-hurkokat. Ezért az ilyen hibák nem engedik megkerülni a Netflix korlátozásait.

3. Nem megfelelő proxy-konfiguráció

Lehet, hogy a böngésző proxy-konfigurációja nincs friss, vagy hibásan van konfigurálva, ami problémákat okoz. Ha a proxy nincs megfelelően konfigurálva, akkor nem fog hozzáférni a Netflix USA könyvtárához.

4. Az ExpressVPN szerverek nem működnek / nem válaszolnak

Az összes VPN-szolgáltatás általános problémája a kiszolgálók felelőtlensége, amelyek bármikor előfordulhatnak. Az a tény, hogy a Netflix elkezdett blokkolni a VPN-ket és proxyk, nagy problémát okozott sok VPN-szolgáltatás számára. Csak néhány VPN-szolgáltatás képes megkerülni a korlátozásokat, és ilyen körülmények között, amikor a kiszolgálók nem működnek, a felhasználónak szenvednie kell.

Az ExpressVPN Netflix javítások nem működnek

1. IP-cím ütközés

Ez egy általános hiba, és könnyen javítható. Csak indítsa újra az ExpressVPN alkalmazást, és próbálja újra csatlakozni a kívánt VPN-hez. Ezután ellenőrizze, az Ön IP-je megváltozik.

2. DNS-probléma

Ha Windows rendszert használ, akkor a következő lépésekkel javíthatja ezt a hibát:

 1. Lépjen a számítógép Start menüjére > Kattintson az Összes program elemre > Kattintson a Kellékek elemre.
 2. Itt válassza a Futtatás funkciót, vagy ha usinf 8 vagy 10 ablakot használ, akkor egyszerűen nyomja meg a „Windows Key + R ” a Futtatás funkció megnyitásához.
 3. Most írja be a „cmd”A párbeszédpanel parancsmezőjében.
 4. Amikor a parancssor megnyílik, írja be az „ipconfig / flushdns” parancsot, és nyomja meg az Enter billentyűt.

A DNS-t most elürítik, és hozzáférhet a Netflix USA könyvtárhoz.

3. Nem megfelelő proxy-konfiguráció

A proxy és a böngésző kapcsolatbeállításainak konfigurálása kissé trükkös és összetett. Ezért minden böngészőnek teljes hibaelhárítási eljárása van az ilyen esetekre a súgójában. Ha bármilyen ilyen problémával szembesül, akkor kattintson a megfelelő böngészőre a megoldáshoz:

 1. Mozilla Firefox
 2. Google Chrome
 3. Szafari

4. Az ExpressVPN szerverek nem működnek / nem válaszolnak

Ha ilyen problémával szembesül, amikor a kiszolgálóhoz való kapcsolódás meghiúsul, azonnal vegye fel a kapcsolatot az ExpressVPN élő támogatással. Ha ez nem segít, próbálkozzon újra a DNS-szétválasztással manuálisan. Az alábbiakban megadtuk a linket az ExpressVPN DNS-kiszolgálókonfigurációhoz, kattintson rá, hogy többet fedezzen fel:

 1. DNS-kiszolgáló-konfiguráció Windows rendszerhez
 2. DNS-kiszolgáló konfiguráció Mac-hez
 3. DNS-kiszolgáló konfigurációja Linuxhoz

Netflix ExpressVPN Reddit – vélemények

A binge figyelők a világ minden táján használják az ExpressVPN-t a Netflix-on történő streaminghez, és úgy tűnik, hogy nagyszerű időtöltöttek vele. A „látszó” szót használtuk azért, mert a Reddit oldalon elérhető felhasználói vélemények szerepelnek. Itt nézze meg:

Hozzászólás a beszélgetésből BlindSins kommentárja a beszélgetésből "mi az ExpressVpn amerikai szerver, amely továbbra is működik a Netflix-rel ?".

Ez a szál kérdés volt a működő szerverekkel kapcsolatban. A felhasználó részletesen válaszolt, és gratulált az ExpressVPN támogatáshoz.

Megjegyzés a beszélgetésből .

Itt van egy újabb szál, az a személy, aki ezt a szálat indította, nagyon romantikusnak tűnik, és úgy érzi, mintha egy teljesen új szintre helyezte a „Netflix and chill” kifejezést. Mindenesetre a feltett kérdésre nagyon pontosan válaszoltak, és a személy dicsérte az ExpressVPN-t a Netflixért.

Az Expressvpn Netflix blokkolva van 2018-ban

A Netflix sok felhasználót észlelt, aki VPN-szolgáltatásokon és proxyszerverekön keresztül fér hozzá az Egyesült Államok könyvtárához. Ez nyilvánvalóan komoly aggodalomra ad okot a Netflix iránt, és ezért elkezdték blokkolni ezeket a VPN és proxy szolgáltatásokat.

A Netflix egyedülálló VPN-észlelési rendszert hajtott végre, amely blokkolja a VPN-kiszolgálókon keresztül érkező forgalmat.

Ez az oka annak, hogy sok felhasználó, aki VP szolgáltatásokkal próbál hozzáférni a Netflixhez.

Az elején számos vezető VPN-szolgáltatás, beleértve az ExpressVPN-t, nem jutott el a Netflix USA-hoz, de a legjobb dolog az ExpressVPN-ben az, hogy megtalálta a módját a Netflix elérésére, és most az USA-ban működő szervereik nagyon egyszerűen képesek megkerülni a végrehajtott korlátozásokat..

Ez a macska és egér üldözés azonban tovább folytatódna, és a Netflix újra megpróbálhatja lehozni az ExpressVPN-t, de ez még nem látott. Ha ez megtörténik, lehet, hogy a felhasználóknak várniuk kell egy ideig, amíg a VPN-kiszolgálók újra működni kezdenek, vagy bármilyen más VPN-szolgáltatást választaniuk kell, amely lehetővé teszi számukra a Netflix elérését..

Hogyan vásárolhatok ExpressVPN for Netflix bárhonnan

Az ExpressVPN vásárlása a Netflixhez egy nagyon egyszerű eljárás, és az alábbi lépések végrehajtásával vásárolhat ExpressVPN-t a világ bármely régiójáról:

 1. Lépjen az ExpressVPN webhelyre, és kattintson a „Get ExpressVPN” fülre.
 2. Egy új oldal nyílik meg, amely megjeleníti az összes csomagtervet.
 3. Válassza ki a kívánt csomagtervet.
 4. Adja meg e-mail címét a regisztrációhoz.
 5. Válassza ki a fizetési módot.
 6. Írja be adatait, adatait, és kattintson a „Csatlakozzon most” gombra..
 7. Miután rákattintott a „Csatlakozzon most” elemre, e-mailt kap a bejelentkezési adataival.
 8. Most töltse le az ExpressVPN alkalmazást, és telepítse az eszközére. Konfigurálja az alkalmazást, és jelentkezzen be az alkalmazásba a megadott hitelesítő adatokkal.
 9. Válasszon egy preferált amerikai szervert a kapcsolathoz, és nyissa meg a netflix.com webhelyet.

Itt van, könnyű!

Az ExpressVPN együttműködik-e a Netflix-szel?

Igen, az ExpressVPN együttműködik a Netflix-szel és más felhasználókkal, és a szolgáltató is megerősítette ezt. Azt is teszteltük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a szolgáltató állításai igazak-e.

Záró szavak

A Netflix a szórakoztatóiparban a világ egyik vezető streaming szolgáltatása, és hasonlóan az ExpressVPN a vezető VPN-szolgáltató. E két szolgáltatás kombinálása a hatalmas nézés érdekében minden bizonnyal szépség, mivel hozzáférést biztosít a teljes Netflix könyvtárhoz, amely nem rendelkezhet, ha nem az Egyesült Államok más régiójából származik. Teljes betekintést nyújtunk az ExpressVPN Netflix kombinációjáról, és reméljük, hogy most nem lenne problémája. Tartsd folyamatos streaming és biztonságban!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map