Ezek a VPN-k zökkenőmentes streaming szolgáltatást nyújtanak a Netflix számára A Top 5 Netflix VPN

A Netflix jelenleg a legnagyobb név a szórakoztatóiparban. Felhasználók milliói támaszkodnak erre a szolgáltatásra szórakoztatási igényeik kielégítésére. Számos felhasználó ezt a legjobb Netflix VPN segítségével teszi lehetővé, hogy országukba beszerezzék az Egyesült Államok Netflixét. Míg sok néző egyszerűen elmulasztja a Netflix-szel működő ingyenes VPN-ek használatát, mert ilyen nincs.


A Netflix világszerte több mint 190 országban terjesztette hálózatát, és ez elősegítette a nagy piaci részesedés megszerzését. Ennek ellenére, annak ellenére, hogy ezek az országok a Netflix hálózatának részét képezik, nem ugyanazt a tartalomkönyvtárat használják.

Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államokból a Netflixnél elérhető és elérhető tartalmak nem biztos, hogy elérhetők más régiókban, például Indiában, az Egyesült Arab Emírségekben vagy Japánban. Ennek oka az, hogy minden tartalomszolgáltatónak vannak bizonyos korlátozásai, és néhány licencjogi kérdés megakadályozza, hogy a Netflix minden tartalmat kínáljon minden régió számára.

Minden régiónak megvan a saját Netflix könyvtára, amelynek majdnem ugyanazok a tartalomcímei vannak, mint más könyvtáraknak, kivéve azokat, amelyeket a tartalomszolgáltatók engedélyezési problémák miatt korlátoztak.

Más szavakkal, a Netflix eredeti példányai elérhetők lesznek az egész világon, minden régió Netflix könyvtárában, de néhány bemutató csak bizonyos régiókra korlátozódik. Ezt a földrajzi korlátozást csak egy teljes anonimitást biztosító megbízható VPN-szolgáltatáson keresztül lehet megkerülni, különben a Netflix számára a VPN nem fog működni.

A mai naptól kezdve a Netflix az egész világon a legszélesebb körben használt online streaming szolgáltatás, és nem kétséges, hogy ez minden őrző figyelője. A Netflix e népszerűségének fő oka az, hogy minden régióban nagyon sokféle tartalmat kínál, és a streaming minősége kiemelkedő.

Itt található néhány, a 190-nél több országból ismert ország, amelyek hozzáférnek a Netflixhez:

Egyesült Királyság (Nagy-Britannia)BangladesIzraelSrí Lanka
Egyesült ÁllamokBelgiumOlaszországSvédország
AusztráliaBrazíliaMalaysiaSvájc
NémetországBulgáriaMexikópulyka
AfganisztánKanadaHollandiaEgyesült Arab Emírségek
IndiaDániaRomániaSrí Lanka
FranciaországEgyiptomSzaud-ArábiaSvédország
PakisztánGörögországSingaporeSvájc
JapánHong KongDél-Korea (Koreai Köztársaság)pulyka
ArgentínaIndonéziaSpanyolországEgyesült Arab Emírségek

Ez az az előnye, hogy a Netflix más versenytársaival szemben rendelkezik!

Mi a Netflix Sreaming Error?

A Netflix földrajzi korlátozása az egyetlen dolog, amellyel a szúnyogos figyelő utál, mert ettől eltekintve nincs panasz.!

Az elején sok felhasználó megpróbálta megkerülni az Egyesült Államok Netflix könyvtárához (amelyben a legtöbb és a legtöbb tartalom meg van adva) proxyszerverek, privát Internet Access Netflix és ingyenes VPN szolgáltatások útján történő eléréshez szükséges földrajzi korlátozásokat..

Kezdetben sikeresen megkíséreltek ezt a megoldást, de ez súlyosan károsította a Netflix hírnevét, valamint a tartalomszolgáltatók bevételeit és integritását..

Amikor a meghatalmazások és a VPN-k használata kiemelkedő gyakorlattá vált, a Netflix kénytelen volt komoly lépéseket tenni ellene. Ezért a Netflix feljött a VPN-blokkolóval, amely képes észlelni és korlátozni a proxyk és VPN-kiszolgálók számára a Netflix elérését.

A VPN-blokkolás pozitívnak bizonyult a Netflix számára, mivel nincs szükség több proxykiszolgálóra és ingyenes VPN-re a korlátozások megkerülésére..

Számos népszerű VPN-szolgáltatás, például a magán-Internet hozzáférés, amelyek állítólag a Netflix legjobb VPN-jei voltak, kiszolgálóik feketelistára kerültek. Amikor a felhasználók megpróbálták elérni a Netflix streameket, akkor megkerülnék a könyvtári korlátozásokat a feketelistán szereplő szerverekkel vagy akár új szerverekkel is, de amikor megpróbálják lejátszani az adatfolyamot, a Netflix egy ilyen hibát jelenít meg:

A netflix vpn nem működik

Ez a hiba az utolsó dolog, amelyet valamelyik VPN-felhasználó látni akar!

A VPN-blokkolás aggodalmakat keltett a VPN-szolgáltatók iránt, és új altartományt adott nekik, ahová bele kellett mélyülniük. Ez az oka; az iparág vezető VPN szolgáltatói újabb szervereket kezdtek hozzáadni, és néhány szolgáltató akár egy speciális Netflix Unblock funkciót is felállított.

Hogyan nézhetem meg a Netflix-et a VPN-sel?

Netflix és Chill! Ez volt a népszerű jelmondat, de most a Netflix és a VPN helyett váltotta fel!

A Netflix VPN-je az egész világon nélkülözhetetlen eszközzé vált a rohadékfigyelők számára, mert anélkül nem férhetnek hozzá a Netflix legjobbjaihoz. A legfontosabb VPN-szolgáltatók nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a legjobb szervereket biztosítsák az online gőzölgő geek számára a Netflix földrajzi korlátozásainak megkerülése nélkül, észlelésük nélkül, és elég sikeresek voltak abban.

A Netflix VPN-sel való megtekintéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

Megjegyzés: Tegyük fel, hogy VPN használatával kívánja elérni a Netflix USA könyvtárat az Egyesült Államokon kívülről.

 1. Regisztráljon magát a VPN szolgáltatáshoz úgy, hogy létrehoz egy fiókot a VPN szolgáltató hivatalos webhelyén, és vásárol előfizetési tervet. A VPN-szolgáltatók havi, éves és kétéves terveket kínálnak, amelyek megmutatják, hogy ezek közül melyik felel meg az Ön igényeinek.
 2. Töltse le a VPN-ügyfelet a szolgáltató hivatalos webhelyéről.
 3. Telepítse a VPN-klienst az eszközére.
 4. Nyissa meg a telepített alkalmazást és jelentkezzen be VPN-fiókjába a szolgáltató webhelyén regisztrált hitelesítő adatok megadásával.
 5. Most az ügyfél megjelenít egy funkciók menüjét, majd kiválasztja azt a funkciót, amely indokolja a VPN használatát. Például, ha a Netflix könyvtár feloldását használja, akkor válasszon az olyan szolgáltatások közül, mint az online streaming, az Anonim böngészés vagy az anonimitás, vagy bármilyen hasonló szolgáltatás. Egyes VPN-k kijelölték a Netflix feloldó funkcióit, ha a használt VPN rendelkezik ezzel a funkcióval, akkor folytassa ezt a funkciót.
 6. Miután csatlakozott az amerikai szerverhez, nyissa meg a böngészőt, és lépjen a Netflix.com webhelyre.
 7. Jelentkezzen be Netflix fiókjába, és előtted látja a teljes Netflix USA könyvtárat.

Itt van a Netflix USA könyvtár, amely fel van oldva egy VPN-sel. Ez egy nagyon egyszerű eljárás, mivel láthatja, hogy ebben az eljárásban nincs szükség hardver vagy szoftver javításokra.

Itt van egy másik példa egy olyan VPN-szolgáltatással kapcsolatban, amely a Netflixet króm böngésző-bővítményen keresztül oldja meg, nem pedig asztali kliensén.

A PureVPN az egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltató, és nagyszerű szolgáltatásának köszönhetően nagyon kedvelt az online streaming geeks. A legérdekesebb dolog azonban a PureVPN-nél, hogy csak a böngészőbővítmény révén tudja megkerülni a Netflix korlátozásait..

Kövesse ezeket a lépéseket a Netflix korlátozások telepítéséhez és megkerüléséhez, ha PureVPN felhasználó:

 1. Regisztráljon / Feliratkozás minden PureVPN előfizetési tervre.
 2. Töltse le a PureVPN (Chrome vagy Firefox) böngésző kiterjesztést.
 3. Miután hozzáadta böngészőjéhez, jelentkezzen be a PureVPN-fiókjába, és egyszerűen kattintson a Csatlakozás gombra. Csatlakozik az optimális amerikai szerverhez.
 4. Most nyissa meg a Netflix webhelyet, és jelentkezzen be Netflix fiókjába.
 5. Keressen olyan filmet vagy TV-műsort, amelyet meg szeretne nézni, de a régiójában nem volt elérhető.

Egyszerű!

A Netflix blokkolja a VPN-t

A Netflix intelligens módon begyűjti a korlátozások betolakodóit a VPN-blokkolóján keresztül. Amikor egy felhasználó csatlakozik egy VPN szerverhez, a kiszolgáló IP címe el van maszkolva, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat.

Néhány VPN megváltoztathatja az IP-címét, a DNS-címét azonban nem, ami lehetővé teszi a Netflix VPN-blokkoló számára, hogy észlelje, hogy proxy vagy VPN-t használ a feloldáshoz. A Netflix VPN blokkoló ellenőrzi és összehasonlítja az IP és a DNS címet, és ha nem egyeznek meg, ez korlátozza a patakokhoz való hozzáférést..

Ez a probléma elsősorban proxy, ingyenes VPN és közepes VPN felhasználókkal áll szemben, mivel ezek a szolgáltatók állítólag teljes névtelenséget kínálnak, ám a valóságban olyan hibák vannak, amelyek DNS-szivárgást okoznak, és még sok más kérdést. Az ilyen szolgáltatások használata mindig kockázatos, mivel ezek a VPN-szolgáltatások kiszolgáltatottá teszik a hackek és támadások ellen.

A Netflix számára a legjobb VPN biztosítja, hogy ne jelenjen meg IP vagy DNS szivárgás, hogy probléma nélkül élvezhesse az adatfolyamot. Ezért mindig azt javaslom az embereknek, hogy a neves és megbízható VPN-szolgáltatókat használják az ilyen VPN-szolgáltatások helyett, amelyek veszélyeztethetik az Ön biztonságát és magánéletét.

Hogyan lehet megkerülni a Netflix VPN Ban alkalmazást?

A Netflix VPN-tilalmának megkerülése már nem könnyű feladat, mivel a Netflix azonnali módon blokkolja a VPN-hozzáférést, és nemcsak hogy felveszi az adott kiszolgálót a blokklistájába. Számos VPN-szolgáltató továbbra is küzdenek szolgáltatásai fejlesztésében, míg az iparágvezető VPN-szolgáltatók már erős alapot teremtettek maguknak azzal, hogy továbbfejlesztik szolgáltatásaikat, hogy a Netflix legjobb VPN-évé nyilvánítsák..

Ha problémák merülnek fel a Netflix VPN-tilalom megkerülésekor, akkor tényleg meg kell változtatnia a VPN-szolgáltatót!

Válasszon olyan VPN-t, amely valóban képes megkerülni a Netflix VPN-tilalmat, és különféle kiszolgálók közül választhat, mert ha a kiszolgálók korlátozottak, akkor a tiltás nagyobb eséllyel történik..

Aggodalmainak enyhítése érdekében felvázoltuk az öt olyan VPN-szolgáltatót, amelyeket gond nélkül használhat. Biztosítottuk a sebességteszt eredményeit is a hitelességük igazolására.

A 2018-ban működő Netflix legjobb VPN-je

Összeállítottam az 5 VPN-szolgáltatót, miután teszteltük a Netflix VPN-tilalom megkerülő képességét és szerverük streaming-sebességét.

Surfshark – # 1 VPN a Netflix számára

A Surfshark egy csodálatos VPN-szolgáltató, kiváló szolgáltatásokkal és dicséretes szolgáltatással. Zökkenőmentesen működik, bármilyen megszakítás nélkül, és azonnal csatlakoztatható a kívánt kiszolgálókhoz, bármilyen régióból. Sebessége a fő tényező, amit bárkinek ajánlom.

Még akkor is, ha Netflix-et használ a Kodi-on, akkor ezt a VPN-t is használhatja a Kodi számára.

netflix cta

Előnyök

Gyors kapcsolat

Integrált hirdetések és követők blokkolója

500+ szerver 50 országban

Chrome és Firefox böngésző-bővítmények

Gyors szerver, amely kiváló streaming élményt nyújt

Nincs DNS vagy IP szivárgás

Szigorú nincs naplózás irányelve

Hátrányok

x Nincs gyilkos kapcsoló

A Netflix US Library feloldva

Csatlakoztam a Surfshark US Server kiszolgálóhoz, és megpróbáltam elérni az USA Netflix könyvtárát. A keresett műsor „Penny Dreadful” volt, amely csak az Egyesült Államok régiójára korlátozódik, és az Egyesült Államokon kívül nem közvetíthető..

surf cápa netflix segítségével

A VPN egy szempillantás alatt kapcsolódott a szerverhez, én pedig a Surfshark USA Los Angeles szerveréhez (amint az a fenti képen látható). Bármilyen gond nélkül sikerült elérnem ezt a műsort, és a streaming minősége tökéletes volt. Nem találkoztam pufferelési problémákkal vagy összeomlásokkal, és a Netflix sem észlelte a VPN használatát.

Élveztem az egész epizódot HD minőségben, és igen, 20mbps internetkapcsolatot használtam. Sebességtesztet futtattam, miközben a Netflix-en a SurfShark-nal közvetítettem a műsort, és döbbenten láttam az eredményeket:

surf cápa streaming sebessége netflix

ExpressVPN – # 2 legjobb Netflix VPN

Az ExpressVPN Netflix-et mindig a legjobb, de kissé drágább VPN-szolgáltatónak tekintik az összes többi szolgáltató közül. Az ExpressVPN szolgáltatások kiválóak, és teljesítménye egyszerűen fantasztikus. Íme néhány tény, amely ezt optimális Netflix VPN-nek minősíti:

Előnyök

Körülbelül 94 országban több mint 2000 szerverrel rendelkezik

Szigorú nincs naplózás irányelve

Gyors csatlakoztathatóság

3 egyidejű csatlakozás

Nincs sávszélesség korlátozva

A gyilkos kapcsoló funkciót tartalmazza

Hátrányok

Magas áron tervek

Az ExpressVPN azt állítja, hogy a legfejlettebb VPN-szolgáltatás, és az ExpressVPN használata közben még soha nem találkoztam ilyen kérdéssel, hogy másképp gondoltam. Miközben megpróbáltunk hozzáférni az US Netflix könyvtárhoz az ExpressVPN segítségével, váratlan esemény történt:

ExpressVPN chicago szerver a netflixhez

ExpressVPN Chicago Server

Igen, jól gondoltad!

ExpressVPN newyork szerver a netflixhez

ExpressVPN NewYork szerver

Két különféle ExpressVPN szerverrel próbáltam elérni a Netflixet; New York és Chicago. Mindkettő megkerülte a földrajzi korlátozásokat, és tudtam keresni a „Törvény és rend” show-t (földrajzi korlátozott show). Mindazonáltal mindketten nem sikerült streamálni a műsort, mivel nem sikerült megkerülniük a Netflix VPN tilalmát.

Ez olyasmi, amire soha nem számítottam, hogy megtörténik, de amikor megkíséreltem elérni az adatfolyamot az ExpressVPN Washington DC szerverén, az működött!

Az adatfolyam elég jól futott, és a kiszolgálón keresztüli sebességgel vagy korlátozásokkal semmiféle problémám nem volt. Néztem a teljes epizódot, és egyáltalán nem ütköztem pufferelési problémákkal vagy megszakításokkal.

Az ExpressVPN Netflix feloldva volt a Washington DC szerverrel

ExpressVPN Washington DC szerver

A műsor streamingje közben teszteltem az ExpressVPN szerver (Washington DC) sebességét, és az eredmények nagyon lenyűgözőek voltak.

Expressvpn streaming sebesség

Ez a sebesség-teszt azt mutatja, hogy az ExpressVPN-kiszolgálók elég gyorsak, amint láthatja magát. Az egyik dolog, amire rájöttem, miután kipróbáltam az ExpressVPN-t a Netflix-szel, az az, hogy ha jó Netflix VPN-t használ, és VPN-tilalommal szembesül, akkor nem szabad feladnia, és nem szabad tovább csoszognia a szerverek között.

PureVPN – # 3 VPN, amely együttműködik a Netflix-szel

A PureVPN az egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltató, és lenyűgöző funkcióinak és kiváló minőségének köszönhetően rendkívül népszerű. A PureVPN a szélsőséges figyelők és az online streamerek kiemelkedő választéka a kiszolgálók és szerverek teljesítményének sokfélesége miatt.

Előnyök

Több mint 2000 szerver 180 régióban

Öld meg a kapcsoló funkciót

Legfeljebb 5 egyidejű bejelentkezés engedélyezett

Osztott alagút funkció

24 órás csevegési támogatás

Nincs naplózási politika

Hátrányok

x Lassú kapcsolat

x Találkozó pingok

Annak tesztelésére, hogy a PureVPN működik-e a Netflix-el, vagy sem, teszteltem a PureVPN szolgáltatást, és megpróbáltam elérni a Kriminal Minds show-t az USA Netflix könyvtárából, mivel ez a show nem érhető el más Netflix könyvtárakban..

Itt kell kiemelni az egyik, hogy a PureVPN megkerüli a Netflix VPN tilalmát és a földrajzi korlátozásokat, de nem az asztali kliensein keresztül. A Netflix eléréséhez telepítenie kell a PureVPN böngésző kiterjesztést.

Ezért telepítettem a PureVPN króm böngésző kiterjesztést és csatlakoztam egy amerikai szerverhez. 20-30 másodpercig tartott a csatlakozás, ami nem olyan gyors, mint a SurfShark VPN-hez képest. Mindenesetre, miután csatlakoztam a szerverhez, megpróbáltam elérni a Netflix-et, és sikeres voltam az első Go-ban!

Kerestem a műsort, megtaláltam, majd elkezdtem streamálni. A streaming folyamatosan zajlott, és őszintén szólva, pufferolással nem voltam szembenézve. Még az adatfolyam minősége is jó volt, mivel a képminőség nem pixelezett, tehát egyértelművé vált, hogy a PureVPN gyors kiszolgálókkal rendelkezik.

A PureVPN Netflix feloldva

A streaming folytatásával sebességvizsgálatot tettem, és az eredmények a következők voltak:

pureVPN streaming sebesség a netflix számára

Mint láthatja, a szerver letöltési sebessége nagyon jó volt, feltéve, hogy 20mbps sebességű kapcsolatot használtam. Meglepődve láttam azonban, hogy a tesztelő eszköz észlelte a magas számú ping-ot, és ugyanakkor meglepődtem, mert nem jelentkeztem pufferolással kapcsolatos problémákkal..

NordVPN – # 4 VPN, amely együttműködik a Netflix-szel

A NordVPN zsarnok a VPN-iparban és egyike azon kevés VPN-szolgáltatóknak, amelyek soha nem engedték el felhasználóikat, mert folyamatosan javítják szolgáltatásaikat.

Előnyök

Csúcskategóriás titkosítás

Akár 6 egyidejű csatlakozás

Azonnali kapcsolat

5000+ szerver 62 országban

Böngésző-kiterjesztés

Nincs naplózási politika

Hátrányok

x Az előfizetési tervek kissé túl drágák

x Lassú szerversebesség az adatfolyamhoz

A NordVPN Netflix teljesítményét a világ minden tájáról származó felhasználók mindig nagy dicsérettel éltek, és nem kétséges, hogy ez az egyik legmegbízhatóbb VPN-szolgáltató. Ugyanakkor meg kellett győződnem arról, hogy működik-e a Netflix-szel, mielőtt a felhasználóknak ajánlom, ezért teszteltem a NordVPN-et a Netflix-szel az USA Netflix könyvtárához való hozzáférés érdekében.

Bingó! Működik.

A NordVPN sikeresen teljesítette a névtelenségi tesztet azáltal, hogy belépett az amerikai Netflix könyvtárba, és a Netflix VPN blokkoló nem észlelte. Tehát a következő dolog a geo-limitált műsor streamingje volt, ezért úgy döntöttem, hogy a csodálatos Ex-Machina filmet közvetítem. Ez egy földrajzilag korlátozott film, és nem érhető el más Netflix könyvtárakban.

Nordvpn a Netflix-szel

A patak jól indult, de némi késéssel voltam szemben a kiszolgálón, mivel a puffer folyamatosan be- és kikapcsolta. Egyszerűen fogalmazva: a patakok késése miatt nem élveztem a Netflix streamingjét a NordVPN-mel. A sebesség azonban ingadozott, és a streaming háromszor zavart volt.

netflix nordvpn

A Netflix NordVPN szerverrel történő streamingje során végzett teszt azt mutatja, hogy a szerver által kínált sebesség nagyon alacsony volt.

nord vpn streaming speed

Ez a szerver sebesség az oka annak, hogy a NordVPN-sel történő streaming nem volt nagy élmény. Ennek ellenére ez nem igaz minden szerverre, néhány szerver lassú, míg mások nagy sebességet tudnak biztosítani. Az éjjel kipróbált szerver nem tud jó sávszélességet biztosítani, de biztosan lesz olyan kiszolgáló, amely jobb sebességet tud nyújtani.

CyberGhost – # 5 VPN a Netflix USA számára

A CyberGhost egy másik VPN-szolgáltató, amely nap mint nap fejlesztette szolgáltatását, és terepet teremt magának a legjobb VPN-szolgáltatók között. Íme néhány részlet, miért javaslom a CyberGhost alkalmazást a Netflix VPN felhasználók számára.

Előnyök

Több mint 3000 szerver 61 országban

Dedikált Netflix feloldó szolgáltatás

Több mint 500 szerver csak az Egyesült Államokban

Öld meg a kapcsoló funkciót

45 napos pénz-visszafizetési garancia

Akár 7 egyidejű kapcsolat

Nincs naplózási politika

Hátrányok

Élő támogatási kérdések

Lassú szerverek

A legjobb dolog, amit észrevesz a CyberGhost kapcsán, az, hogy kliense dedikált Netflix feloldó funkcióval rendelkezik. Amikor azonban megpróbáltam hozzáférni a Netflix USA könyvtárához az egyéni csatlakozási funkcióján keresztül, csatlakozva egy Dallas szerverhez, a Netflix VPN blokkoló észlelte.

cyberhost netflix

Tehát arra gondoltam, hogy kipróbálom a dedikált Netflix funkciót, amely elérhető a Unblock webhelyek feloldása szakaszban, és amely sikeresen kapcsolódott. Meg tudtam kerülni a könyvtár földrajzi korlátozását, és megpróbáltam közvetíteni a „Fosters” műsort (amely csak az USA Netflix könyvtárában elérhető), és az adatfolyam probléma nélkül elindult..

A cyberhost netflix elősegíti a feloldást

A CyberGhost csatlakozási sebessége azonban némileg aggódik, mivel körülbelül 3-4 percig tart a kapcsolat elérése a szolgáltatással. A CyberGhostnek a lehető leghamarabb ki kell töltenie ezt a rést.

A patak sebességét illetően rendben volt, mert kétszer voltam pufferelési problémákkal. Kipróbáltam a szerver sebességét streaming közben, és ez indokolja, hogy az adatfolyam miért volt ilyen lassú.

cyberhost streaming sebesség

A sebességen kívül a teljesítmény is jó volt, mivel utána nem voltam szembesülve VPN-tilalmakkal, és egy dolog, ami a legjobban tetszett, az ügyfél felülete, amely nagyon egyszerű..

Összességében valószínűleg az első öt Netflix VPN-szolgáltató közé tartozik, és ha javítja teljesítményét, akkor továbbléphet.

Ingyenes VPN, amely a Netflix-rel működik

Mint korábban már tárgyaltam, hogy a proxyk és az ingyenes VPN-k nem felelnek meg a Netflix VPN-tilalom megkerülésének, ezért minden ingyenes szolgáltatás kipróbálása egyszerűen időpocsékolás. Számos cikket talál az interneten, amelyben megvitatja a VPF-eket a Netflix eléréséhez, de az általuk megemlített összes VPN szolgáltató valójában nem ingyenes. Azt javasolják a felhasználóknak, hogy kipróbálják a próbaidőszakot, ahelyett, hogy megvásárolnák, és ezt ingyenes VPN-ként állítják.

Nem célja az olvasók félrevezetése, és ezért mondom, hogy ha valóban ingyenes VPN-t akar kipróbálni a Netflix számára, akkor kipróbálhatja a fent említett V PN szolgáltatók próbaidőszakát, vagy kipróbálhatja ezt a három VPN szolgáltatót. próbaidőt is kínálnak:

 1. HotSpot pajzs
 2. Alagút medve
 3. Keenow

Ezek nem megbízható Netflix VPN szolgáltatók, de bizonyos mértékig felhasználhatók a Netflixnél. Nem garantálom azonban, hogy ezek a VPN-szolgáltatók képesek lesznek megkerülni a Netflix földrajzi korlátozásait és a Netflix VPN blokkolóját, vagy sem.

A legrosszabb VPN a Netflix számára – VPN és intelligens DNS, amelyek már nem működnek a Netflix-rel

Ha nevezném a legrosszabb VPN-szolgáltatót, amely egyáltalán nem működik a Netflix-szel, akkor privát internet-hozzáférésnek (PIA) kell lennie, mivel a Netflix VPN-blokkolója feketelistára helyezte az összes szervert, amely felhasználható a Netflix eléréséhez. Ez a VPN-szolgáltató már nem használható a Netflix eléréséhez, így kiiktatja a PIA-t a Netflix egyenletből. A PIA a Szilícium-völgy kiszolgálóit biztosította a felhasználók számára a Netflix eléréséhez, és ezeket a Netflix most már blokkolja..

Ami az intelligens DNS-t illeti, ez számomra nem megbízható, mert a szolgáltatás néha megkerüli a korlátozásokat, de nem minden alkalommal. Annak ellenére, hogy a SmartDNS azt állította, hogy hozzáférést biztosít az USA Netflixhez, szolgáltatásai nem eléggé konzisztensek.

Lehet, hogy néhány napig hozzáférhet az USA Netflix könyvtárához, ha elég szerencsés, de ez a szerencse időről időre elfogy. Ez az oka annak, hogy a SmartDNS nem ajánlott szolgáltatás az én oldalamon.

Hogyan változtassuk meg a Netflix régiót, vagy váltsunk át kedvenc könyvtárunkra

A Netflix rendszerben nem érhető el olyan szolgáltatás, amely lehetővé tenné a könyvtár megváltoztatását. Ehhez szüksége lesz egy VPN-re, amely rendelkezik annak a régiónak a kiszolgálóival, amelyhez hozzáférni kíván a könyvtárhoz, és elég jónak kell lennie, hogy megkerülje a Netflix korlátozásait..

Egyszerűen fogalmazva: megváltoztathatja Netflix régióját egy VPN segítségével!

Már bemutattam az összes részletet, hivatkozom rájuk, és meg fogja találni a csatlakozási eljárást a kívánt régiók könyvtárához.

Netflix VPN Reddit

A cheeseburgerwaffles beszélgetés megjegyzése a beszélgetésből "Hogyan juthat el mindent a Netflix-hez?…. Nem csak az amerikai könyvtár".

Ez a fiú megosztotta tapasztalatait, hogy megpróbálta elérni a Netflixet egy PVN-vel, de a Netflix VPN-blokkoló észlelte. Nem tudjuk, melyik VPN-t használta a Netflix korlátozások megkerülésére, mert erről még nem szólt. Annak eldöntése alapján, hogy VPN-jét észlelték, ingyen VPN-nek vagy bármilyen közepes VPN-szolgáltatónak kell lennie.

Megjegyzés a beszélgetésből .

Ez a felhasználó megpróbálja elérni a Netflixet a PureVPN-n keresztül, de nem volt szerencséje. Nos, ahogy korábban már említettem, a PureVPN kiváló választás a Netflix földrajzi korlátozásainak megkerülésére, de ezt csak a böngésző kiterjesztésének segítségével teheti meg..

Következtetés

A Netflix manapság szórakoztató óriás, ám sok ember nem ismeri azt a tényt, hogy a Netflix nem néhány évvel ezelőtt kezdődött. Az elmúlt 21 évben működött, mivel 1997-ben kezdődött, amikor még nem volt semmi jel, sem ötlet a digitális szórakozásról.

Akkor kezdődött online film kölcsönző szolgáltatásként, és most a digitális szórakoztató ipar uralkodó királya. A Netflix valóban átalakította a szórakoztatóipart a magas színvonalán.

A Netflix nemcsak hogy merész lépéseket tett az integritásának megőrzése érdekében, például blokkolja a VPN és a proxyk hozzáférését, valamint elkülönítette a tartalom könyvtárakat a régió bölcs módon. Egyrészt ez valami elriasztó a felhasználók számára, de a Netflix tartalomminősége arra késztette a felhasználókat is, hogy ragaszkodjanak hozzá..

A felhasználók annyira megszállottá váltak a Netflix iránt, hogy megpróbálják megtalálni az összes lehetséges megoldást a Netflix korlátozások megkerülésére, csak hogy elérjék a Netflix legjobb elemeit. A felhasználók ez a meghajtója nagy lendületet adott a VPN-iparnak, és versenyt hozott létre a VPN-iparban is.

Csak néhány VPN-szolgáltató tudott elérni azt a szintet, hogy megkerüli a Netflix VPN-tilalmat és hozzáférést biztosít a felhasználók számára a földrajzilag korlátozott tartalomhoz. A Netflix nem azért blokkolja a VPN-hozzáférést, mert van valami a felhasználóval szemben, hanem a nyomás miatt a tartalom terjesztőivel szemben.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map