Hogyan nézhetem az UFC 223 online élő közvetítését a Kodi-on

Jegyzet: Az UFC 223 véget ért, ám a Mcgregor vs Khabib ebben az évben sokat emelkedik. Nézheti élőben a Mcgregor vs Khabib oldalt.


Az UFC 223 úton van, hogy meglepje az UFC rajongóit végső izgalmas utazással és a világ legjobb titánjainak ütközésével az ipar legnépszerűbb vegyes harcművészeti versenyén. Az összes adrenalinszivattyúzással az UFC rajongók figyelik, hogy kedvenc harcosuk az Octagonban harcol.

De mi lenne jobb módja annak, hogy az UFC 223 mérkőzést online nézze meg, mint a Kodi? Egyszerűen nincs. Meg lehet fogni mindet Az UFC 223 mérkőzések élő online közvetítésben zajlanak a kodi sportokon. Csodálkozni fog, hogy milyen könnyedén nézheti az UFC 223 kábelt a Kodi-on. Tehát olvassa tovább, hogy megtudja. De mielőtt továbbmenne, meg kell adni a Khabib vs Holloway harc előtti sajtótájékoztatóját.

Hogyan nézhetem az UFC 223-at a Kodi-en ingyenesen, online kábel nélkül

Vannak más, egyszerűbb és költséghatékonyabb módok is, amelyek révén élőben közvetítheti az UFC 211 eseményt az interneten. Mivel az élő közvetítéshez nem szükséges azonosító vagy jelszó, ez a módszer illegálisnak tűnhet. Az internet túl van töltve az ilyen UFC 211 Kodi-kiegészítőkkel, de valódi zseni szükséges külön elválasztani egy kiegészítőt, amely teljes mértékben működik, anélkül, hogy rossz linkeket jelentene, és azokat, amelyek túl vannak töltve a rossz linkekkel..

Miután különféle Kodi kiegészítőket átvizsgáltunk az UFC 211-hez, amelyek megbízhatóak és teljes mértékben működőképesek lehetnek, kibontottuk az UFC 223 Kodi kiegészítőkhöz tartozó 3 legjobb kodi kiegészítőt és csatornájukat, ahonnan élőben nézhetjük az UFC 223-at..

Az alábbiakban bemutatjuk a földrajzilag korlátozott Kodi kiegészítéseket a Stream Live UFC 223-hoz.

 1. DAZN
 2. SportsDevil (Telepítés a Kodi-ra)
 3. PROSPORT

CTA UFC

Hogyan nézhetem az UFC 223 küzdelmét a Kodi-on a ProSport Kodi Addon segítségével

A ProSport Kodi addon a SuperRepo lerakatból telepíthető. Kövesse a megadott lépéseket a kiegészítő telepítéséhez, hogy az UFC 223-at nézze a Kodi-on.

 1. Telepítse a SuperRepo tároló
 2. Tól től Kodi kezdőképernyője, menj a beállításokhoz (fogaskerék ikon)
 3. Kattintson Fájl kezelő
 4. Kattintson Add hozzá a Source kétszer (bal oldal)
 5. A „Adja meg az elérési útvonalakat, vagy keresse meg a média helyeit”Írja be a pontos címet: http://srp.nu
 6. Írja be ennek a médiaforrásnak a nevét Super Repo
 7. Menj Kiegészítői
 8. Kattintson Kiegészítőim
 9. Kattintson a ellipszisek (..) a csúcson
 10. Válassza a telepítést ZIP fájl
 11. Keresse meg SuperRepo mappa és kattintson rá
 12. Kattintson a Kodi verzió van (például Jarvis, Krypton)
 13. választ adattárak
 14. Kattintson superrepo
 15. Kattintson a zip fájlra: superrepo.kodi.krypton.repositories-x.x.xx.zip (x egy verziószámot jelent, amely idővel megváltozhat)
 16. A ProSport telepítve van

Hogyan nézhetem Khabib vs Holloway-t a Kodi Krypton 17.6-as és annál alacsonyabb verzióján

 1. Indítsa el a Kodi-t
 2. Kattintson Kiegészítői
 3. Most kattintson a Csomagtelepítő (doboz) ikon a bal felső sarokban
 4. Onnan válassza ki Telepítés a tárházból
 5. Kattintson Videó kiegészítők
 6. Keresse meg a DAZN-t a kiegészítők listájából, és kattintson rá
 7. Válassza a Telepítés lehetőséget, és várja meg a Kiegészítő Az értesítés engedélyezése a felbukkanó ablakban
 8. Menj vissza a kezdőképernyő
 9. Kattintson a Kiegészítők elemre, majd az elemre Videó kiegészítők és válassza a DAZN lehetőséget
 10. Jelentkezzen be a kiegészítőbe és nézd ingyen Joshua vs Parker a Kodi-n

Az adott kiegészítő csak néhány országban működik, mivel ez egy földrajzilag korlátozott kiegészítő, ezért ellenőriznie kell a Kodi VPN beállítását..

Az UFC 223 küzdelme a Kodi-en az UFC Fight Pass használatával

Az UFC 223 összes mérkőzését hivatalos forrásból, azaz az UFC Fight Pass bővítménnyel gyűjtheti be. Az ufc számára ez a legfontosabb Kodi-kiegészítő azoknak az internet-felhasználóknak szól, akik már fizetik az UFC márkát. Ily módon az UFC-felhasználók legálisan élő stream-csatornákat folytathatnak az UFC-harcokhoz.

Mielőtt elkezdené az UFC Fight Pass Kodi kiegészítő telepítését, le kell töltenie a Portse tárházát az eszközére, és innen közvetlenül összekapcsolhatja a Kodi eszközzel. Az UFC Fight Pass Kodi telepítéséhez a következő lépéseket kell követnie:

 1. Indítsa el a Kodi-t > Kattintson a Kiegészítők elemre > Kattintson a bal felső sarokban található kis doboz ikonra > Telepítés zip fájlból > Keresse meg a letöltött ZIP fájlt a telepítés megkezdése előtt > Várja meg, amíg a kiegészítő engedélyezve van.Hogyan telepítsük az ufc fight pass on kodi szoftvert
 2. Telepítés a lerakatból > A Portse kiegészítő tárolója > Videó kiegészítők > UFC Fight Pass > Telepítés.hogyan lehet hozzáadni az ufc küzdelmet
 3. Várja meg, amíg a kiegészítő települ.hogyan lehet legálisan nézni az ufc 211-et a kodi-n
 4. A kiegészítő megnyitásához lépjen a Kezdőképernyőre > Hozzáad > Videó kiegészítő > UFC Fight Pass > Helyezze be az azonosítót és a jelszót > Élvezd!

Az UFC Fight Pass addon feloldásának feloldása és az UFC 211 figyelése a VPN használatával

Az esemény hatalmas népszerűsége ellenére az UFC PPV-t csak bizonyos országokban és meghatározott csatornákon sugározzák. Ez azt jelenti, hogy ha nem él olyan országokban, ahol az UFC nem rendelkezik engedéllyel, akkor alig van esélye, hogy esélye legyen az élő esemény megfigyelésére annak ellenére, hogy rendelkezik törvényes igazolvánnyal..

Előfordul, hogy megoldást találunk erre a problémára is. A Kodi VPN segítségével továbbra is élőben közvetítheti az UFC 223 eseményt a világ bármely pontján. Ez a VPN feloldja a földrajzi korlátozásokat, és extrém kényelemmel lehetővé teszi az élő fellépések megtekintését.

Csomagoljuk fel

Mivel csak 2 nap van hátra az UFC 211 indulásakor, az internethasználók kíváncsi lehetnek az UFC 211 harcok közvetítésére eszközükön. Az UFC 211 Fight Pass Kodi add-on az egyik módja annak, hogy legálisan közvetíthesse az UFC 211 harcot, amelyhez szükség van az Ön azonosítójára és jelszavára. Ha azonban szeretne találni egy ufc 211 Kodi kiegészítőt, ahol nem kérdez be bejelentkezési elemeket, akkor továbbra is megnézheti az UFC 223 harcát a cCloud, az Evolve, a VidTime és a Castaway Kodi kiegészítőkkel az UFC 223 számára..

Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, kérjük, tegye meg egy megjegyzését az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map