Hogyan nézhetem Jon Jones és Anthony Smith UFC 235 Fight Pay Per View nézetet

Keresse meg az UFC 235 online élő közvetítésének legjobb módjait, és vezesse át az útmutatót, és biztosíthatom, hogy megtalálja a PPV-esemény közvetítésének legjobb módjait. Az esemény streamingjének különféle lehetőségeit fedeztük fel, mivel minden felhasználónak megvan a saját preferenciája.


Az UFC 235 hivatalos promóciója

Forrás: UFC – Ultimate Fighting Championship

Hogyan nézhetem le az UFC 235-t a legalacsonyabb áron, fizetés közben

Az UFC saját dedikált UFC PPV szolgáltatását kínálja, amely a világ bármely pontjáról könnyen elérhető.

Van azonban egy csavar ebben a meseben!

Az UFC PPV előfizetési díja minden régióban különbözik, mint például az amerikai fogadóban, 64,99 és 91,96 dollárt kell fizetnie egy 6 hónapos tervért.

ufc ppv USA

Míg ha Fülöp-szigeteken tartózkodik, akkor 920,00 ₱-t kell fizetnie, amely átalakításkor csak 17,52 dollárba kerül. És egy VPN esetén ez csak Önnek kerülne $ 28.47 az UFC 235 PPV nézése, amely a legolcsóbb lehetőség az UFC 235 élő online nézésére.

PPV-UFC-peso

Szerezz egy vpn-t

A különbség egyértelmű, hajtsa végre az okos lépéseket!

Nos, kíváncsi lenne arra, hogyan lehet igénybe venni ezt a csodálatos árengedményt. Nos, az UFC PPV kedvezményes igénybevételének egyszerű módja egy Fülöp-szigeteki szerverrel rendelkező VPN szolgáltató használata. Csatlakozzon a Fülöp-szigeteki szerverhez a VPN-en keresztül, és kezdje el az UFC 235 streamingét ilyen alacsony sebességgel.

Hogyan nézhetem az UFC 235-et az Amazon Prime-on

UFC 235 Pay Per View amazon elsődleges videón

Az Amazon Prime a Video on demand streaming szolgáltatás, amelyet maga az Amazon üzemeltet. A szolgáltatás az utóbbi időben nagy dicséretet kapott az online streaming közösség részéről. Mivel azonban az UFC és az Amazon megállapodást írtak alá az UFC Pay per view események közvetítéséről, a rajongók szerte a világon értékelték ezt a lépést.

Az Amazon prime kiváló minőségű streaming szolgáltatást kínál, ezért sok ember hajlandó ezt választani. Különösen akkor, ha lehetősége van az UFC pay per view nézetének streaming-re streaming streamingre történő garantálására, a kiváló minőségű szórakozás garantált.

Az UFC 235 biztosan nagyszerű lesz, mert a csodálatos harci kártyák sorakoznak fel, és az egész világ várja ezt az eseményt. Most, hogy az esemény annyira különleges, az Amazon Prime-on történő streaming biztosan szórakoztató. Az Amazon és az UFC közötti megállapodás valóban megvilágította az UFC-t szerető Amazon Prime felhasználók hangulatát, mivel nem kell feliratkozniuk más szolgáltatásokra..

A felhasználók megrendelhetik a harcot az esemény előtt, vagy megvásárolhatják az eseményt 4 óra után. Egy másik nagyszerű dolog az UFC élő közvetítésével az Amazon Prime alkalmazásával az, hogy a felhasználók visszatekerhetik a műveletet, miközben azt élőben közvetítik.

Hogyan nézhetem az UFC 235-et a Sling TV-n

hogyan lehet az ufc 235-et nézni a hevederes tv-n

A Sling TV az egyik legjobb online streaming szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít számos csatorna és fizetős eseményekhez. Az UFC rajongói az esemény előrendelésével nézhetik meg az UFC 235-et a Sling TV-n.

A Sling TV magas színvonalú élő eseményeket közvetít, és amikor egy UFC eseményről van szó, akkor is, ha ilyen nagyságrendű, akkor nem engedheti meg magának, hogy veszélyeztesse a patakok minőségét. Végezzen vásárlást az esemény előtt és az esemény napján, a megvásárolt nézetorszínű fizetési esemény a listán szereplő összes csatorna tetején jelenik meg..

A Sling TV-t a sport streaming és különösen a PPV események kiemelkedő pontjának tartottam. A Sling TV-vel kapcsolatban egy dolgot, amelyet szem előtt kell tartani, az a, hogy a Sling TV egy földrajzilag korlátozott szolgáltatás, amely csak az Egyesült Államokban érhető el. Ezért, ha az USA-n kívül bárhol szeretne hozzáférni a Sling TV-hez, akkor VPN-szolgáltatóra van szüksége a földrajzi korlátozások megkerüléséhez..

Szerezz egy vpn-t

Hogyan nézhetem meg az UFC 235-et a PS4 Live-on ingyen

nézni az ufc 235-et a ps4 jones vs smith oldalon

Ha van PS4-je, és élőben szeretné közvetíteni az UFC eseményt, akkor penny fizetése nélkül megteheti. Egyszerűen kövesse ezeket a lépéseket:

 1. Nyissa meg a PlayStation Vue alkalmazást
 2. Iratkozzon fel ingyenes próbaverzióra
 3. Lépjen a Sport szakaszba.
 4. Keressen ESPN csatornát az elérhető csatornalistában (Iratkozzon fel az ESPN ingyenes próbaverziójára is).
 5. Az eseményt az ESPN közvetíti, mivel ez a PPV esemény egyetlen hivatalos műsorszolgáltatója.

Hogyan nézhetem az UFC 235-et ingyen élő online módon

Sokan szeretnek ingyenes streameket keresni, mert nem szeretik feliratkozni a prémium szolgáltatásokra. Ha Ön egy ilyen ember, akkor próbálkozzon a következő módszerekkel az UFC 235 streaming ingyenes online közvetítéséhez:

Fight-Live.com

A Fight Live egy MMA által létrehozott dedikált oldal, ingyenes élő közvetítést biztosít az UFC, a Bellator, a Boxing és a WWE legújabb MMA eseményeihez. Egyszerűen keresse fel a Fight Live webhelyet, és a kezdőlapon megjelenik az élő és elérhető mérkőzések listája, és egyetlen kattintással élő közvetítésre kerülhet..

UFC 235 a Kodi-n

A jó minőségű streamingről és a díj fizetése nélkül a Kodi az elérhető legjobb lehetőségek közül az egyik. Számos PPV Kodi kiegészítéssel rendelkezik az élő események megszakítás nélküli HD minőségű közvetítéséhez. Az UFC 235-et bármilyen probléma nélkül továbbíthatja a Kodi-on, mivel külön UFC-kiegészítőket tartalmaz, amelyek ingyenes élő eseményeket biztosítanak.

Ingyenes online streaming linkek

Sok felhasználó egyik leggyakoribb gyakorlata az ingyenes online stream-ek vadászata. Számos olyan webhely kínál ingyenes streaming linkeket, amelyekkel a felhasználók szembesülnek azzal a problémával, hogy felbukkannak felbukkanó ablakokkal és hirdetésekkel. Ha azonban továbbra is tovább akarja közvetíteni az eseményt ezeken a linkeken, akkor kipróbálhatja ezt a linket, ez ingyenes HD streaming szolgáltatást nyújt.

http://tv.boxingnewsnow.com/

Következtetés

Az UFC 235 minden idők egyik legjobb eseménye lesz, mivel néhány nagy név szerepel a harci kártyákon, és az a tény, hogy két bajnokság egy éjszakán sorakozik. Ennek az eseménynek a hihetsége látható a közösségi média platformjain, amikor a versengő harcosok szurkolói támogatást mutatnak, és a vita felmelegszik. Az UFC 235 online streamingjének számos módja van, de sokan nincsenek tudatában róluk. Ezért gondolkodtunk azon, hogy megvilágítsuk a felhasználókat a rendelkezésre álló lehetőségekről.

A fent említett módok némelyike ​​azonban VPN használatát igényli, ideértve az ingyenes streaming opciókat is. Nem csak azért, mert elősegíti a földrajzi korlátozások megkerülését, de ha az eseményt élőben közvetíti, akkor titkosítja a forgalmat, és megvédi Önt a hatóságokatól és a hackerektől. Tehát tartsa magát mentés közben, és használjon egy VPN-t, ahol kellene!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map